Muslimhat i Kristdemokaterna: Samuel Nygren

Även kristdemokraterna har problem med muslimhat i deras led. Samuel Nygren har ännu inte plockats bort från Kds listor trots det grova muslimhatet.
2 1

Alliansfritt skriver:

I en bloggpost från den 14 april i år försökte han koppla Svenska Kyrkan till antisemitism och anklaga dem för att göra gemensam sak med nazistiska Svenskarnas Parti. Varför är oklart, det framkommer inte. Tidigare i februari samma år frågade han sig om utrikesminister Carl Bildt (M) var antisemit. Till stöd för sin tes drog han igång en lång konspirationsteori. I mars när det skulle folkomröstas på Krim drog han igång ett resonemang om att två olika folkgrupper inte kan leva sida vid sida med varandra. I januari beklagade han sig över hur de som kommer hit inte längre ”assimileras” utan snarare att svenskarna ska tvingas” på deras olika kulturer.

I december förra året påstod han ett världskrig pågick mellan kristna och muslimer. I november lät han Nasrim Sjögren, känd för sin islamofobioch abortmtostånd, omdgöra sig på hans blogg om hur mycket folk som kommer till Sverige och hur de skapar problem. I september kopplade han våldtäkter till annan etnicitet och de som kommer hit som enligt honom per automatik verkar ha annan kvinnosyn än svenskar. I april hyllade han den avgående kristdemokratiska riksdagsledamoten Annelie Enochsson som hade en långt text mot RFSU:s ”homoagenda” och tyckte hon gav partiet hopp. I mars föreslog han ett chip i pannan på alla som kommer till Sverige för att det blir lättare då att se om de är här olagligt. I mars tyckte han att Israel i princip skulle ta över hela Gazaremsan och avfärdade en tvåstatslösning. Istället pratade han i termer av att Israel borde annektera. I mars skrev han om att poliser borde vaknaoch om en ny kultur där ”nysvenskar” inte vill lämna tjejer ifred.

Till sist citerar vi tänkaren Nygren själv ur den kommande klassikern ”ett chip i pannan”:

Tänk va ”bra” det blir när alla får ett litet osynligt chip inopererat i pannan. Tullarna kan då se på en skärm om allt är i sin ordning. Bankpersonalen avläser personen innan han ens har hunnit fram till disken. Taxichauffören ser på sin gröna lampa att han kan vara lugn. osv, Inget poliskollande  i tunnelbanan. Larmet går nämligen automatiskt för den som är här olagligt, eller är efterlyst av andra orsaker. Detta chip arberar tyst, obemärkt och diskret oavsett hudfärg eller ekonomisk status. Då kan vi sjunga. Den ljusnande framtiden är vår