Öppet brev till Dror Feiler!

 Dror Feiler, du gick i taket då Svenska Kommittén mot Antisemitism skrev om judehatet på Mikael Wiehes hemsida nyligen. Just nu mass-spammar du detta budskap.

10596279_10152322445577672_1156980122_n

En variant på ditt mas-spam ser man i detta kommentarsfält:

Jag kanske kan förstå vad artikel författaren har tänkt eller menat men att läsa en artikel som på ett emotionellt plan försöker skuldbelägga alla de som protesterar mot Israels folkrättsbrott med ”guilt by assosiation” som metod är mycket obehagligt.

Frågar man dig vad det har med antisemitism att göra skriver du så här:

10542768_10152322537817672_460984309_n

Dror. Nu är jag trött på ditt massspam som du tydligen använder ctrl+c och ctrl+v för.

Ja det finns de som blandar ihop israelkritik och antisemitism. Korrekt. Det finns samma fenomen bland en del andra. Muslimska Mänskliga Rättighetskommiten anser tex att det är islamofobi att kritisera radikal islamism. Det är samma fenomen som att en del anser att det är antisemitism att kritisera Israel. ( https://ligator.wordpress.com/…/oppen-fraga-till…/ )

Knäppgökar och extremister finns alltid.

Men vad FAN har det med islamofobi och antisemitism att göra. Judehat är alltid judehat och muslimhat alltid muslimhat och något som bara rakt av ska fördömas och bekämpas?!

Att när idioter anser att sionisterna styr världen, gnäller på Rotschild och Bonnier i samband med ”världsstyret” och pratar om att Hitler nog var bra, men lite för mjuk mot judarna, komma och bubbla om att ”ja ni vet de där israelsupportrarna ska alltid blanda ihop korten och dra fram judehat varje gång nån försöker ta fram israelkritik”, är faktiskt inte bara oförskämt. Det är rasistiskt i sig!

Som i exemplet med judehatet i eventet för en demonstration mot Israels bombningar på Facebook.

palestinademo

Ja du tog bort inlägget men du mycket judehat fick vara kvar. Du VET vilka problem du hade inför den demonstrationen. Ändå sa du vid ett tillfälle att jag var en provokatör som i debatterna på eventet. Du kallade mig en provokatör som ville att vi skulle prata antisemitism istället för Israels övergrepp.

Ja korrekt, jag ville prata antisemitism för att det kryllade av judehat i eventet för den demonstration du arrangerade. är det konstigt?

Att antirasister reagerar när idioter skriver att de önskat att Hitler slutfört jobbet mot judarna är väl ganska sunt? Men at då stå upp och hötta finger och säga att ”nu pratar ni antisemitismen igen, det är ISRAEL vi kritiserar”, det är inte bara oförskämt det är… rasistiskt i sig!

Du låter som en sverigedemokrat nu Dror! Du vet de menar ju att alla som pratar om islamofobi bara försöker skifta fokus bort från ”arabernas brott” och ”palestiniernas brott” och ”islams brott” till rasism. Lika galet är det att du skyler över antisemitism genom mass-spam om att det pågår nån sorts konspiration att skyla över Israels brott.

 

 

 

Annonser