Athena Farrokhzad, en totalitär ”vänster” och ”antirasism”

Tre år efter Breivik…

De flesta ryser med rätta då de hör talas om personer som vill ge Socialdemokrater eller vänstern, som de hatar, lite ”bly i nacken” nuförtiden. De flesta ryser då de hör det sägas samtidigt som denne säger att hen vill ”beväpna sig” och göra revolution mot kulturmarxisterna i vänstern. Som Breivik eller den vidriga Demokratbloggen.

Men. Om man hatar hela borgerligheten, vill beväpna sig och göra revolution mot ”den” och anser att borgare förtjänar lite bly i nacken, då får man prta i Sommar i P1 och hyllas på kultursidorna och folk som kallar sig antirasister drar fram i horder i sociala medier och förklarar sin stora kärlek till personen…

Om man genuint HATAR ”borgerligheten”, som Athena Farrokhzad, och kallar sig kommunist och försvarar hatet i sig så blir ord som dessa inte ironi. I hatets namn och i namn av krig mot borgerligheten har många tiotals miljoner människor dödats under 1900-talet. Att säga att man vill döda borgerliga borde låta lika fel som att nån säger att denne vill döda sossar eller döda judar!, och

Ja ja, ja hatar hela borgligheten

Ja vi, vi ska beväpna oss

Ja, dom tål lite bly i nackarna

Ja vi, vi ska beväpna oss

What if?

Vad hade ni sagt om en vit man kallat sig nazist, tyckt bra om Hitler och öppet skrivit om att SCUF, Sällskapet för knivmörda och våldta kvinnor, är bra och menar allvar?

Vad hade ni sagt om denne generaliserat om vänstern och svarta och muslimer som ursprunget till allt ont?

Vad hade ni sagt om denne hyllat nazistiska svenska motståndsrörelsen, skrivit att han hatar vänstern, gnällt över Bonniersfamiljen och… Stolt sagt att han vill störta regeringen, gillar politiskt våld, och deklarerar att sanning kommer ur hat? Och om denne spelat låtar om hur vänstern borde få ”bly i nacken”.

*host!* Ja eller hur? De flesta hade nog sagt: polisanmäl galningen!!!

Frikort till hat


Men kallar man sig vänster och kallar man sig antirasist idag har man frikort att säga hur FAN man vill. Det är det goda fina hatet. Man får låta vidrigare än de vidriga rassarna i Sverigedemokraterna och man får hata mer och vilja döda fler än Svenskarnas Parti, det är ok! Att vara vänster och antirasist är en kvalitetsstämpel. Det fina, goda hatet! Det spelkar ingen roll hur många man vill hata och döda, bara man hatar ”rätt”.

Man får man kalla sig kommunist idag, tiotals miljoner människors död är en pink i oceanen. Innerst inne menar flera av hatarna att ”de förtjänade nog det de jävlarna…” Man får man säga att SCUM manifestets ord om att knivhugga män är allvar, och inte ironi. Då får man kulturpris. Man får man prisa Rf och Afa och gnälla över Bonnier och vilja störta regeringen, bara man kallar sig vänster och antirasist. Man får säga att alla med vit hudfärg är ett problem. Och man får spela låtar om att borgare borde få ”bly i nacken” och man får håna vår ”borgerliga demokrati” hur som helst.

”Hur var det att få tillgång till en mikrofon som når en miljon människor?
Det var fan överfett. Jag önskar att jag hade det varje dag. Att jag vaknade på morgonen, gnuggade ögonen, satte på mig morgonrocken, började ranta om livet i det här skitsamhället, att vi måste beväpna oss och så vidare, med mina sambos kring köksbordet, och att en miljon människor hörde det direkt.”

”Att vi måste största regeringen är inte bara en fin diktrad av Rod Smith, det är också ett imperativ (uppmaning). Ni hajar va?”

Tre år efter Breivik. 25 år efter att muren föll och kommunistdiktaturen som dödat miljoner och åter miljoner människor föll.

Athena är vänsterextremismens motsvarighet till Demokratbloggen…

Athena


Athena Farrokhzad…

Exakt som hon säger. Ser man sig som i underläge får man göra vad FAN man vill… Anser man att några är i överläge får man säga vad fan som helst åt dem.

Har vi redan glömt Maos, Lenins och Stalins folkmord?

Hon gillar Revolutionära Fronten. RF vill krossa käften på allt från fascister, borgare och fackföreningsfolk, för det är ju samma alltihopa. RF vill se blod. RF är antidemokrater som resonerar VÄLDIGT likt Svenska Motståndsrörelsen då de pratar demokrati. Men kallar man sig antirasist och vänster så får man säga att RF är bra. RF är ju vänster och antirasister och alla vet att sådana baaaara vill väl!

I medierna beskrivs vi som lika goda kålsupare som nazisterna men vi har inte valt att slåss… (källa)

”Vi”… Lägg NOGA märke till att hon pratar om Revolutionäre Fronten som ”vi” i sitt sommarprogram. Då hon försvarar dem.

Det finns numera ganska gott om antirasister som är så spritt språngande galna att folk ser de sjuka rasisterna som vettigare än dessa ”antirasister”.

Det är en farlig utveckling.

Bland årets sommarpratare finns inga politiker på valbar plats med hänvisning till höstens val. Vad är det som gör att en så uttalat politisk person som Athena Farrokhzad får sommarprata?

”Vi frågar inte vad folk röstar på, vi väljer personer som vi tror har intressanta berättelser, vi valde Athena Farrokhzad för att hon är en rosad poet ur den yngre generationen.”

In short

Kommer nazisten Claes Lund att bjudas in till Sommar i P1 nästa år månntro? Om han bara kallade sig vänster skulle han kanske få det fina kulturfolkets kärlek. Eller kanske Kent Ekeroth kan bjudas in och prata lite vackert om järnrör och sitt hat mot muslimer i ”strukturellt överläge”. Allt kenta behöver göra är att kalla sig vänster och antirasist.

Ja jag känner mig desperat. Så mycket av det som kallas antirasism är lika galet som rasismen. Om vi pratar om de grova hatiska generaliseringarna mot ”vita” så är det för övrigt rasism.

Det är en ny totalitär rörelse!

Mer och mer börjar jag tro att detta kan ske för att antirasismen har blivit en smal rörelse. Sociala medier är fullt av folk som reagerar mot VISSA former av hat, rasism och förtryck men som skiter i andra former. Vi behöver en medborgarrättsrörelse, en frihetsrörelse, som försöker skydda ALLA människors rätt. En rörelse av personer som vägrar bara ta tag i vissa former av förtryck. En rörelse som arbetar mot vänsterextremism, rasism och sådant som radikal islamism, utan att bara bry sig om vissa problem. En rörelse som vill höja nivån på debatten i Sverige och som tar avstånd från generaliserande hat mot vänster eller borgerlighet. En rörelse som vägrar ta i järnrörspartiet Sd med tång men som också vägrar ha något som helst samröre med ”fiiiiiina” poeter som Athena.

Vi MÅSTE börja storstäda i våra egna led. Det är för mycket judehat bland folk som kallar sig antirasister och vänster. Det är för mycket hat mot vita. Det är för mycket hat mot borgerliga. Det är för stor tolerans för vänsterextremister och kommunister. Ja, jag hör att Athenas älskade organisation Rummet börjar sprida hat mot muslimer också nu.

Det är sorgen i att jag mer och mer känner olust och äckel inför stora delar av en rörelse i en sak jag själv arbetar för. Det kanske är så att antirasismens sak bäst främjas på andra sätt än genom begränsat arbete mot ENBART antirasism, framöver? Det behövs nya vägar. Just nu täcker begreppet antirasist in allt från rasister, hatiska vänsterextremister, radikala islamist-älskare till folk som hatar all form av totalitärt tänkande och ALL form av rasism. Antirasismen är så inkluderande att den inkluderar rasister och totalitära strömningar. Då är det nåt som är fel, så in i helvete fel.

PS

Inget i min text är en generalisering om vänstern. Jag älskar vänstern och ÄR vänster och liberal. Jag är mot en del borgares hatiska negativa generaliseringar om vänstern. Jag är dessutom hängiven antirasist. Men det är utan tvekan så att denna nya totalitära rörelse definierar sig som vänster och som antirasister. Det måste sägas även om antirasismen är falsk och de i praktiken är vänsterextremister.

Men att stora delar av vänstern daltar och gullar med vänsterextremisterna är ett FARLIGT tecken idag. Därför skriver jag ”att om man är vänster får man”…

Även 68-vänstern som hyllade Mao och Pol Pot och Stalin och Lenin kallade sig antirasister och vänster. De var liksom dagens hatare ett lika stort hot som de rasister och nazister de sa sig vilja bekämpa.

Och jag kommer att förlora vänner och cred i stora delar av antirasistiska Sverige på grund av denna text. Men anser ni att bly i nacken på borgerliga är ok, tre år efter Breivik, så kan ni GO TO HELL!

 PS2

Jag jag vet att det är Ebba Grön. Athena är kommunist som rött Revolutionära Fronten. Vad säger ni om en nazist hade spelat en låt om att skjuta judarna? Hade ni kopplat ihop de båda sakerna, valet av låt och politisk tillhörighet och politiska mål?

Varför kopplar ni inte ihop det faktum att en kommunist som säger sig hata borgare innerligt spelar en låt om att skjuta borgare?

Är det för att ni saknar kunskap om vad kommunismen gjorde (skjuta folk för att de sågs som borgerliga)? Eller är det för att ni har dubbla måttstockar? Jag frågar ärligt, för jag kan inte förstå.

Det har inte med låten att göra. Det har med att låten användes politiskt av en kommunist som hatar borgare och prisar RF.

2 tankar om “Athena Farrokhzad, en totalitär ”vänster” och ”antirasism”

  1. Pingback: Elmis » Galenskaperna bara fortsätter komma……

  2. Pingback: Athena Farrokhzad + Erik van der Heeg = SANT! – Den arga sossen!

Kommentarer är stängda.