Jag är hellre en ”kålsupare” än en dåre!

I min värld är Kommunistiska Partiet och Revolutionära Fronten på kort och långt sikt ett lika stort hot som nazipartierna, och nåt man ska ta avstånd från lika mycket.

Jag kommer ALDRIG att alliera mig med en högerextrem i kampen mot Rysslands terror just nu, eller med nazister mot kommunism.

Jag kommer aldrig att alliera mig med stalinister och antidemokrater i kampen mot nazismen.

Jag står upp mot Sd och rasismen, vart jag än finner den, men tolererar inte antidemokrater vid min sida som vill banka borgare eller rasister blodiga eller som drömmer om en kommunistisk stat där alla människor bara tänker, skiter, älskar och lever kommunistiskt.

Jag kommer aldrig att acceptera EAP eller radikala islamister i kampen mot rasism eller RYSK nationalism heller. Trots att de säger sig vara såååååå mycket mot rasism. (och trots att EAP är sååå små)

Jag kommer att fortsätta att kämpa mot små och stora antitotalitära krafter utan att snegla på vem som har mest makt, stöd, pengar eller flest kändisar och utan att en enda gång tänka att ”det vore kanske bra att alliera sig med galenpanna X i kampen mot galenidiot Y”

Jag kommer ALDRIG att tolerera islamofobi i kampen mot antisemitism eller antisemitism i kampen mot islamofobi.

Jag kommer att fortsätta peka på likheter mellan grupper som hatar och vill avveckla demokratin och som är rassar, och arbeta MOT dem, aldrig acceptera dem vid min sida.

Jag vägrar dela in folkmord där miljontals dödats i mer folkmordaktiga folkmord och mindre folkmordaktiga folkmord. Ett jäkla folkmord är ett jäkla folkmord och en idiot som gillar Stalin och lenin och mao är lika vidrig som en som gillar hitler och himmler.

Kalla mig relativiserande kålsupare om ni vill. I dont care!

Annonser