Ett ögonblick av Stalin-nostalgi (Kommunistiska partiet)

Nu när de flesta är överrens om att Sverigedemokraternas ungdomförbund inte hör hemma på demonstrationer mot nazism så kanske vi kan börja agera på samma sätt mot vänsterextremisterna.

Jag hittade denna godsak på Kommunistiska Partiets Facebooksida. Bara för att visa att de ännu hyllar Stalin.

Vad hade du sagt om ett parti som 2014 anser Hitler var ”a good guy”, som hyllar Nazityskland, som prisar Mussolini och tycker att Gyllene Gryningen är ett mysigt parti. Ni skulle inte tyckt om det, eller hur? Det KommunistiskaPartiet gör är lika vidrigt! (Furr hävdar för övrigt att Stalins regim inte mördade någon alls.)

Kp1 Kp3

Kp2

Lite extramaterial. KP hyllar Hamas. (Som i sitt partiprogram öppet skriver att de vill utrota judarna)

Kp4 Kp5 Kp6

Och lite go hederlig Mao-nostalgi

Kp7

Idag när nazister och fascister kan kännas som ett större not så kanske en del av er undrar varför jag nämner detta. Ja, för bara 40 år sen begicks vidriga massmord på 10tals miljoner i kommunismens namn av Mao samtidigt som tusentals demonstrerade på gatorna i Stockholm och hyllade Mao, lenin och Stalin. Det begick det ena terrordådet efter det andra i kommunismens namn i öst och Sovjetunionen var ännu en diktatur och ett hot. I riksdagen satt då VPK som fått pengar av Sovjet och som en gång i tiden hyllade Stalin… Då var nazismen inte ett större hot i Sverige. En konsekvent kämpe för allas rätt står upp mot all extremism!

Att säga att alla i vänstern är för människors frihet och rättigheter är lika idiotskt som att påstå samma sak om högern. Det finns en extremism som pratar om frihet och rättigheter i båda lägren, men som egentligen är för hat, Hitler och Stalin.

PS. Kolla in min artikel om Sven Wollter, uppdaterad med extramaterial.

Läs dessutom om KP i min artikel om antidemokratismen i Sverige (partiet är uttalat och öppet MOT demokrati) samt min artikel om Mohamed Omar. Om Hamas som vill utrota alla judar, har jag skrivit här.

Annonser