Ett svenskt parti som vill utrota judar och förbjuda demokrati!

Som läsare av denna blogg vet, håller jag ett vakande öga över alla antidemokratiska rörelser i Sverige. Även radikala ”islamska” extremistiska rörelser. Ett parti jag skrivit om tidigare är Hizb Ut Tahrir. Detta radikala extremistiska partiet växer i Sverige. Kärnan i detta partiet är nu lika stor som kärnan i några av de radikala nazistpartierna, dvs troligen runt 50. En del säger 100. Det skrämmande är att de rekryterar direkt genom att sprida hat mot demokratin.

Av alla partier i Sverige som öppet motsätter sig demokrati är nog Hizb Ut Tahrir det mest uttalat demokratifientliga. Det finns all anledning att hålla ett vakande öga på dem.

Demokratihat

Skrämmande nog fokuserar partiet på sitt hat mot demokratin. I flera artiklar i Sverige och internationellt påstår man att islam måste grundas på en ledarprincip, där lärda imamer ska styra samhället i enighet med ”guds vilja”. Vad folk tycker och vill spelar ingen roll, påstår de, eftersom allt vi har att göra är att lyda Allah, och den tolkning av vad Allah vill med oss som de lärda som styr deras parti står för.

I Sverige får man vara ateist och mot religioner, och man får vara mot islam och till och med vara kritiskt mot islam, det gillar de inte. De jämställer all opposition mot religion med rasism och hat och hädelse.

På deras blogg kan man läsa:

Den enda, som är berättigad till och därmed  förbehållen rätten att lagstifta, dvs organisera tillfredsställelsen av människans instinkter och organiska behov, är den som uppfattar dessas natur riktigt. Människan  är dock inte i stånd till att uppfylla detta kriterium, varför hon diskvalificeras som lagstiftare. Detta betyder givetvis inte att människor ska få leva i en tillvaro, där djungelns lag gäller, utan de måste söka efter en ofelbar lagstiftare, som ger dem säkert korrekta lagar, att lämpa sig efter, efter det att de kommit fram, på intellektuell väg, till att denna lagstiftare är den enda i stånd till att lagstifta korrekta och riktiga lösningar.

Och vem kan denna vara, om inte människans Skapare, som VET vad Han har skapat (nu syftar jag på människans natur)? (Att bevisa Skaparens existens, får bli nästa ämne.)

Således är den av människor konstruerade demokratiska ideologin bristfällig och därmed direkt farlig för människor, eftersom den: I) inte lagstiftar korrekt (resultatet blir egoism, omoraliskhet), II) inte lagstiftar i enlighet med människans natur (människan lämnas,full av otillfredsställelse) och, III) inte fyller henne med inre frid och förnöjdhet.

Om man tittar på deras facebooksida kan man hitta ett annat uttalande från den 19:e i år:

Ett uttalande från Amir för Hizb ut-Tahrir, Sheikh Ata Bin Khalil Abu al-Rashtah, angående Demokratins verklighet.

Islams styrelsesystem är inte demokratiskt eftersom Islam inte ger folket rätt att lagstifta, där de tillåter, förbjuder, hyllar och tillrättavisar på ett sätt som folket finner mest lämpligt. Ett demokratiskt system måste inte underkasta sig gudomliga lagar utan använder istället friheter som grundprinciper. Icke-muslimer förstår att muslimer inte kan acceptera demokrati i dess sanna form. Därför försöker kolonialmakterna, i synnerhet USA, främja demokratin i de muslimska länderna, genom att hävda att demokrati bara är ett medel för att välja en ledare… På så sätt har de undvikit att diskutera den viktigare aspekten av demokrati, vilket är att folket har rätten till att lagstifta i stället för Skaparen… De vill undgå diskussionen kring det faktum att suveräniteten tillhör folket, i en demokrati, och att lagstiftning sker enligt majoritetsprincipen, där de tillåter, förbjuder, hyllar, och tillrättavisar som de vill. I en demokrati måste individen ha friheten att agera som han vill. Därmed kan han dricka alkohol, begå otukt, avfalla från Islam och förolämpa heliga saker… Allt detta kan tillåtas under en demokrati tillsammans med dess friheter. Detta är den sanna verkligheten och innebörden av demokrati… Hur kan en muslim som tror på Islam då säga att demokrati är tillåtet, eller att demokrati härrör från Islam efter att ha insett detta.

De har till och med skrivit en propagandabroschyr på svenska med argument mot demokratin.

Judehat

Partiet är dessutom mer uttalat judefientliga än de flesta nazistpartier i Europa.

Precis som partiet Hamas, förespråkar de öppet utrotning av judar. Det är ganska oerhört och man bör hålla i minnet att inte ens europeiska nazistpartier är så öppna med att de vill utrota judar. Men den svenska delen av rörelsen ligger ännu ganska lågt med detta och det rasistiska hatet mot judar. Iallafall om man söker på deras hemsida. Om man googlar på deras internationella sidor  eller på deras internationella forum ser man att hatet är mer tydligt. Det är JUDARNA som är problemet då.

Läs denna pressrelease från 2010. Lägg märke till att det är judar de pratar om, inte Israel eller Sionister. Det är om judarna man skriver: ”eradicate their entity and purify the earth of their filth”:

O Muslim Armies! Teach the Jews a lesson after which they will need no further lessons

March forth to fight them, eradicate their entity and purify the earth of their filth

Hizb ut-Tahrir organized a demonstration today to protest against the Jewish state’s attack on relief ships bound for Gaza, in which dozens were killed and injured. The Muslims joining the demonstration called upon the Muslim armies to march forth to fight the Jews, eradicate Israel and purify the earth of Jewish filth. Indeed the Muslim armies must follow the footsteps of their forefather, Sa’ad ibn Mu’adh (RA) who taught the Jews of Banu Quraydah a lesson for their mischief. He ordered that their men should be killed, property divided and their women and children taken as captives. And Muhammad (SAW) said regarding this, ”By Him in Whose Hand is the soul of Muhammad, Allah and the Muslims approved of your judgment and I shall execute it.”

The people participating in the demonstration also called upon the Muslim armies to remove the corrupt traitor rulers who are ruling the Ummah at present and re-establish the Khilafah. The Muslim Army of Bangladesh must remove the government of Sheikh Hasina. These rulers serve their American and British masters who created and protect the Jewish entity. They will not take any step against the Jewish entity other than regurgitate meaningless words of condemnations, hold meaningless conferences and call upon the so-called international community to issue meaningless resolutions.

Observera att partiet är centralstyrt och styrs internationellt: Så det partiet sa 2010 gäller för det svenska partiet också!

Till sist en länk till ett arbete jag gjorde om bland annat ”rådgivandeprincipen” inom islam. Som visar att demokrati inte alls strider mot islams principer:

Sharia, bayah och shura. Likheter mellan demokratisträvandena i arabvärlden och i Europa och USA.

37 tankar om “Ett svenskt parti som vill utrota judar och förbjuda demokrati!

 1. Pingback: Islamistiskt parti etablerar sig i Sverige | Sjunne [ dot ] com

 2. Pingback: Vad gör vi med religiöst hat? | Motargument.se

 3. Pingback: Antidemokratismen i Sverige idag | Sverige är inte världens navel!

 4. Pingback: Hizb Ut Tahrir och dagens situation | Sverige är inte världens navel!

 5. Pingback: Hizb Ut tahrir sprider propaganda på Stockholms gator. | Sverige är inte världens navel!

 6. Pingback: Hotet från IS och radikal jihadism | Sverige är inte världens navel!

 7. Pingback: Ta hotet från radikal jihadism på allvar | Motargument.se

 8. Pingback: Märsta Unga muslimer bjuder in judehatande islamist | Sverige är inte världens navel!

 9. Pingback: Hur man känner igen en IS-anhängare eller radikal jihadist | Sverige är inte världens navel!

 10. Pingback: Nätverket runt en svensk IS-krigare | Sverige är inte världens navel!

 11. Pingback: Islamska staten i deras egna ord, del 1 | Sverige är inte världens navel!

 12. Pingback: Islamska staten i dess egna ord. Del 2: Dabiq nr. 1 | Sverige är inte världens navel!

 13. Pingback: Lapparna med IS hot i Knivsta är förfalskning | Sverige är inte världens navel!

 14. Pingback: Muslimska Mänskliga Rättighetskommitten + Sverigedemokraterna = sant! | Sverige är inte världens navel!

 15. Pingback: Är det islamofobi att jämföra IS med nazismen? | Sverige är inte världens navel!

 16. Pingback: IS publicerade hot om terror mot Frankrike igår | Sverige är inte världens navel!

 17. Pingback: Svor Köpenhamnsterroristen trohet till IS? | Sverige är inte världens navel!

 18. Pingback: Se Uppdrag Granskning om en svensk IS terrorist ikväll | Sverige är inte världens navel!

 19. Pingback: Hizb Ut tahrir kommenterar terrordådet i Köpenhamn | Sverige är inte världens navel!

 20. Pingback: Terroristens begravning: IS anhängare och antisemiter | Sverige är inte världens navel!

 21. Pingback: Radikal jihadism och moskén i Halmstad | Sverige är inte världens navel!

 22. Pingback: Tyck inte synd om jihadisternas kvinnor | Sverige är inte världens navel!

 23. Pingback: Varför dras svenskar till IS? | Sverige är inte världens navel!

 24. Pingback: Därför publicerar jag namnen på radikala islamister | Sverige är inte världens navel!

 25. Pingback: Vad anser Solidaritetscenter om IS? | Sverige är inte världens navel!

 26. Pingback: Hatpredikanten Said Rageah på Sverigeturne | Sverige är inte världens navel!

 27. Pingback: Danmark: ännu en radikal islamist begravs | Sverige är inte världens navel!

 28. Pingback: IS vill ha en reformation av islam | Sverige är inte världens navel!

 29. Pingback: Omar Elturk | Sverige är inte världens navel!

 30. Pingback: Hat mot kuffar (otrogna) är också rasism och hets mot folkgrupp! | Sverige är inte världens navel!

 31. Pingback: IS och argumenten för att återinföra slaveriet | Sverige är inte världens navel!

 32. Pingback: Radikal islamism: exemplet Örebro | Sverige är inte världens navel!

 33. Pingback: Säpo hjälpte att frige Al-Nusra kopplad terroristmisstänkt | Sverige är inte världens navel!

 34. Pingback: Ta hotet från radikal jihadism på allvar | Motargument

 35. Pingback: Vad gör vi med religiöst hat? | Motargument

 36. Pingback: Hizb Ut tahrir och terrordådet i Köpenhamn | Sverige är inte världens navel!

 37. Pingback: Hizb ut-Tahrir och terrordåden i Stockholm 2017 och Köpenhamn 2015 | Sverige är inte världens navel!

Kommentarer är stängda.