Är det din käft Revolutionära Fronten vill krossa?

Hallå alla ni som gillar Revolutionära Fronten! Ni vet väl att de vill använda våld mot annat än fascister. I deras värld är kapitalister, borgare, klassförrädare,nazister och fascister ungefär samma sak. Dessutom är de antidemokrater. (Uppdaterad maj 2014)

***

Moderater är attackerade.

De utsattes för attentat redan 2006 (vad julklappen är kan ni väl ana):

En moderat har beskrivit vad RF utsatt honom för:

När jag för första gången mötte den ledande personen i Revolutionära fronten, blev sammanträffandet minst sagt tydligt: ”Sluta förstöra mitt liv, borgarjävel!”, skrek han, samtidigt som han utnyttjade det tuffaste vapen han just då hade till hands: En burk med sockersöt läsk.

Tur var väl det, för vid vår andra träff ägnade han hela femton minuter till att förklara allt hemskt han skulle kunna tänka sig att göra mot mig om jag inte slutade engagera mig politiskt. Just där och då – när hoten haglade – ska jag erkänna att jag faktiskt övervägde att sluta upp med just det som jag tycker allra mest om – politiken.

Kristdemokrater till exempel. De har skrutit med attacker mot kristdemokraterna i Eskilstuna.

Som här:

Det är inte bara Sverigedemokraterna som fått uppmärksamhet utan även Kristdemokraterna i Eskilstuna har gjort sig förtjänt av omsorg och deras partilokal har vid ett tiotal tillfällen besökts.

I Eskilstunas gatubild finns ingen plats för nazister, vilket en av dem fick erfara den hårda vägen. Under ett besök i staden tillrättavisades nazisten hårt på centralstationen. Vi väljer här att inte gå ut med namn och adress till nazisten då denne efter händelsen inte har uppmärksammats i högerextrema miljöer eller med dess attribut. Nazister kommer alltid att få känna på att de inte har någonting i staden att göra, var och när de än dyker upp.

Liberaler vill de slå ner och har gjort så också.

Afa, Antifascistisk Front misshandlade för nåt år sen en representant från Klassiska Liberala partiet i Eskilstuna. På Per Olof Samuelssons blogg berättades det att en representant för det libertarianska partiet KLP attackerades efter ett möte i staden.

Efter nån dag damp det ner ett brev i brevlådan hos en av deras medlemmar i staden. I det stod det:

Som du antagligen vet så misshandlades två medlemmar i ditt parti efter torsdagens distriktsmöte. Detta var endast en liten försmak på vad som kommer att hända om ni gör några fler försök att etablera er i Eskilstuna. Vi kommer aldrig att acceptera liberal politik eller andra angrepp på arbetarklassen, och detta kommer inte att passera er obemärkt förbi.

Vi ger er nu en chans att lägga ner all politisk verksamhet. Om ni inte gör detta kanske just du blir nästa person att bli fysiskt påmind om konsekvenserna av att bedriva en arbetarfientlig politik.

Antifascistisk Aktion

Konservativa vill de se döda…

Skärmklipgp

Är du fackligt aktiv, så se upp. RF ser dig som fiende också. Samma om du jobbar på socialkontor:

RF1

Västtrafik

svin

Demokrati?

Vilken är anledningen till att RF är så mycket mot liberaler, kristdemokrater, fackförbund och företagare? Svaret är enkelt. RF sätter likhetstecken mellan kapitalism och fascism. Och RF anser att man måste använda antidemokratiska metoder (som våld) mot fascister och kapitalister.

…vi kommer att bemöta, med all vår förmåga, alla attacker mot arbetarklassen. Detta inkluderar allt från statliga attacker i form av lagförslag till att konfrontera nazister och fascister som nu växer sig starkare och gör allt för att splittra vår klass och hota våra intressen. Att bekämpa antidemokrater med demokratiska medel ser vi som idealistiskt och naivt. Vi har istället valt att vara militanta och rakryggade i vårt motstånd mot den statliga och utomparlamentariska rasismen… Vi kommer aldrig att ställa oss bakom en helt fredlig linje. För många gånger har vi sett hur sådana rörelser kvävs av handlingsförlamning och deras krav pressas tillbaka. Vi hävdar istället att vi kan välja att agera precis som vi vill. Vad nöden kräver, och vad som är taktiskt rimligt och genomförbart… Revolutionära Fronten kämpar mot kapitalism, sexism, homofobi och rasism/fascism i alla dess former.

(källa

*****

==Principförklaring==
1) Revolutionära Frontens grundprinciper/grundstadgar kan aldrig förändras eller upphävas, då de utgör grunden för Revolutionära Fronten som organisation.
2) Revolutionära Fronten har en socialistisk syn på samhället och strävar efter det klasslösa, förtrycksbefriade samhället. För att detta skall kunna uppnås krävs en revolution.
3) Revolutionära Fronten kämpar mot kapitalism, sexism, homofobi och rasism/fascism i alla dess former.
4) Revolutionära fronten erkänner alla kampmetoder och ser fredligt motstånd och revolutionärt våld som lika delar av den revolutionära klasskampen. Användandet av revolutionärt våld ser vi som en rent taktisk och politisk fråga och inte som en moralisk.
5) Medlemmar i den Revolutionära Fronten skall följa den linje som beslutats av organisationen. Parollen ”öppenhet i diskussion, enighet i handling” skall vara vägledande.
6) Allt vårat arbete utgår från våran klassposition. Arbetarklassens kamp är det ytterst relevanta i den socialistiska rörelsen

(källa)

Så om det är attackerna mot fascisterna, deras knutna nävar och våld mot dem ni gillar… Så, nej, det är inte ok!

Nej det är inte heller ok…

rf

Inte heller Sebbe-”döda bögen Jimmie Åkesson”-Stakset

Hat-mot-SD-4Skärmklipp110

Det här är VERKLIGEN inte ok…

Skärmklipp

Revolutionära Fronten har ungefär samma syn på demokrati och våld som nazisterna. Ja, nazisterna är ett större hot just nu. Men NEJ, det kan aldrig tolereras att någon vänsterextremism blir rumsren…

”Battle not with monsters, lest ye become a monster, and if you gaze into the abyss, the abyss gazes also into you.”

Annonser