Sebbe Stakset vill kanske slå in käften på dig?

Rapparen, och  ickevåldsaktivisten på Fryshuset, Sebbe Stakset, har återigen uttalat hot mot Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Denna gången genom en låt han skrivit.

”… det var någonting de sa att jag mordhotat Jimmie. Heh. Sebbe fucking Staxx gör vad han vill. Så Säpo är ni med här kommer ett hot till”.

”Kungsgatan med Soran, hade jag varit med hade jag tagit järnröret och lagt dem i koma alla tre. Fuck SD med Jimmie i spetsen, sänker en sänker två, ja då springer nog resten”, rappar han.

Detta får delar av de svenska antirasisterna att lägga huvudet på sned och bara GILLA Sebbe, för att han uttrycker så väl vad folk känner om Sd.

OM man ogillar denna form av ”antirasism” kan man få höra detta:

Glöm inte bort maktbalansen. Om man är i underläge i samhället, dvs om man är underklass, eller utsatt för diskriminering, så är det fullt legitimt att uttrycka sig som Sebbe, mot de i överläge. Ja det är på samma sätt fullt ok att uttrycka sig rasistiskt, mot de i överläge, och hatiskt. ”Klasshat är helt legitimt”, sägs det. Det är fullt legitimt att vilja smitta överklassbarn med herpes

Jag kan förstå att folk använder våld i utsatt läge och förvånas över att fler inte använder det. Men det betyder inte att jag någonsin skulle acceptera eller tolerera det, eller uppmaningar till det.

Varför? Jo, för att även rasister och fascister använder makt som förklaringsmodell. Även de ältar hur mycket de är i underläge.

– Var Breiviks manifest, och hans tal i rätten egentligen bara stor konst och rättfärdigat ”klasshat”? Var hans hat rättfärdigat? Han såg ju sig i underläge och tog bara striden för de små mot överklassens kulturmarxister och muslimer?

– Har antisemiterna i Hamas eller Svenska Motståndsrörelsen egentligen full rätt att grovt generalisera mot judar och att, som i Hamas fall, vilja utrota dem? De är ju i underläge mot Israel och den sionistiska världskonspirationen, anser de?

– Och rövhålen som skriver på Avpixlat, har de också rätt? De anser ju sig vara i underläge gentemot den PK-maffia som styr media och som påtvingar svenskar en invandring?

– och nazimusiken är väl fin konst ”bränn judarna”. Eller?

Eller är det bara så att det är ok att vilja slå rasister blodiga? Är det bara ok med underlägesargument i vissa fall?

Glöm inte att det finns vänsterextrema sekter, en av de sekterna står nära Sebbe Stakset: Revolutionära Fronten. De vill använda våld mot rasister och fascister och kapitalister. Men kika lite närmare vad de definierar som rasism, fascism och kapitalism: alla borgerliga partier, socialdemokraterna, arbetarrörelsen, delar av Vänsterpartiet (”klassförrädarna” ni vet) och näringslivet.

Rättfärdigar ni att Revolutionära Fronten och Sebbe Stakset vill mörda Jimmie Åkesson och slå sverigedemokrater blodiga så ger ni också dem ett godkännande för hota ER på exakt samma sätt! Ni är också en del av den förhatliga överklass de vill slå in käften på! Eller så är det kanske din dotter han vill slå blodig?

För övrigt bör alla som lallar med i Sebbes doadoakör lära sig lite av de tidiga Socialdemokraterna. Läs här vad jag skrev om hur Hjalmar Branting bemötte anarkisterna i samband med Amalthea-affären.

Ser man inte på Sebbe som man ser på nazimusiken bör man fundera över hur konsekvent man är.

Till sist: VAD VAR DET JAG SA?

JIMMIE ÅKESSON MORDHOTAD AV ”ANTIVÅLDAKTIVIST” PÅ FRYSHUSET

FRYSHUSETS UNGDOMSLEDARE ”SEBBE” FORTSÄTTER ATT MORDHOTA JIMMIE ÅKESSON

SEBBE STAKSET DÖMD TILL FÄNGELSE