Nolltolerans mot sovjetkommunismens (och dess lakejers) brott!

Idag är jag ledsen. Vänsterpartisten Simon Fors raljerar vidare om att döda moderater och Vänsterpartiet bryr sig inte ett skit. På twitter finns taggen #kommunismensbrott där det raljeras över alla som bryr sig om Sovjetkommunismens brott mot mänskligheten. Och Lars Ohly talade väl om svenska kommunistpartiet på 20-talet och 30-talet på twitter i diskussion med mig och hävdade att partiet inte alls ville ha diktatur.

Jag är arg som fan. Den vänsterpartist som inte tar avstånd från denna skiten har INGEN moralisk rätt att säga ett PIP om Sverigedemokrater eller nazister.

Vänsterpartiet idag får akta sig NOGA att kompromissa med den SKIT som partiet har i bagaget.

Hårda ord ja. Några vänsterpartister i mitt nätverk kanske blir lite sura. So what! Det är så hårda ord jag bemöter Sverigedemokrater och nazister med så GIVETVIS bemöter jag denna skit på samma sätt. Jag är konsekvent nämligen!

Nolltolerans mot våld, antidemokratiska traditioner, förnekande av förintelser (som sovjetkommunismens) samt nolltolerans gentemot försök att vitttvätta partier och rörelser som varit totalitära!

KLART SLUT!

PS

Läs om Simon Fors här!

Annonser

21 thoughts on “Nolltolerans mot sovjetkommunismens (och dess lakejers) brott!

 1. Jag rekommenderar vad författaren och f.d AB- kolumnisten, Carl Hamilton sagt. ( Han har maoist på 70-talet) F.ö. är också kompis med Jan Guillou och ska vara ordf.i Piratförlagets styrelse

  Det finns bara en skillnad mellan våra egna förnuftiga, humana och hyggliga vänsteraktiviteter och slaktarna i Moskva och Peking:
  De ena har makt. De andra har det inte.

  Det skrämmande hos alla de människor som passerat genom vänstern är att så få varit intresserade av att göra ett personligt bokslut. Det är misstagen och överdrifterna man tar avstånd ifrån, inte de egna drömmar som gjorde övertrampen möjliga […] Vi som tog värvning i socialismens tjänst under 60- och 70-talen brukar hyllas – eller snarare, hylla varandra – för vår idealitet. Vi var verkligen uppfyllda av helig socialistisk ande. Men i ett avseende kännetecknades vi av en helt annan egenskap: tomhet […] I själva verket hade alla de vänsteraktivister som lät sig själva uppfyllas av ett högre mål, utan att läsa Lenin, exakt förstått vad som utgjorde socialismens själ, nämligen att den saknar själ. Den saknar absoluta värden.

  http://sv.wikiquote.org/wiki/Carl_Hamilton_%28f%C3%B6rfattare%29

 2. Tyvärr, du lär inte få din nolltolerans.

  Att jaga kommunister är McCarthyism. Att jaga sverigedemokrater är demokratisk renhållning.

  Pröva själv att gå på torget med en Che- respektive Pinochet-tröja. Det är skillnad på folk och folk, även när de är fähundar bägge två.

 3. Alltså… anledningen att man ironiskt – som jag uppfattar det – använder sig av #kommunismensbrott som tagg är väl snarast för att så fort vänstern i Sverige piper till kommer någon och berättar att Stalin var ond, som om V faktiskt är ett parti som förespråkar gulager och folkmord.

  Det spelar ingen roll hur många gånger V-företrädare tar avstånd från Sovjet, för en politik som egentligen BORDE föras av liberaler. Det kommer ändå: ”Kommunist! Sovjet! Gulag!”

  Sedan finns det gott om kritik att anföra mot V, och en del av deras företrädare. Simons uttalanden har inte heller riktigt tytt på en förmåga till impulskontroll på den nivå man kan hoppas finna hos en folkvald, och nu uttrycker jag mig medvetet snällt, för jag är övertygad om att det ÄR just kass impulskontroll det handlar om i det här fallet, och inte en uppriktig önskan om död åt alla moderater.

  Det här jävla otyget att ena blocket tvunget ska kramas med jävla Kuba eller jäveljävla Hamas, och det andra blocket tvunget måste försvara allt Israel och USA ställer till med tänker jag inte ens gå in på.

  Du känner mig. Jag är inte vänsterpartist. Skulle inte funka många dagar där, men ska vi ta och erkänna att svensk vänster evolverat bort från idiotiska påhopp om kommunism, liksom högern inte längre bör beskrivas som Apartheidkramare?

  Även om det förstås finns en hel del anakronismer och galningar i de respektive blocken.

 4. Beelzebjörn: Simon Fors själv förklarar ju inte sina tweets med att han har dålig impulskontroll, utan med att kapitalisterna förtrycker honom och det ger honom rätt att skriva som han gör. Att han inte vill döda folk må vara sant, men om han inte vill skriva hotfulla tweets, så är han väldigt bra på att dölja att han inte vill det.

  Vänsterpartiet hade uppenbarligen inte gjort upp med kommunismen 2004, när Lars Ohly blev partiledare (inget annat parti skulle ju ha valt någon som kallar sig kommunist till partiledare, och om vänsterpartiet gjort upp med kommunismen skulle de ju agerat på samma sätt som alla andra icke-kommunistiska partier). Så alltså har de gjort upp med kommunismen någon gång mellan 2004 och nu? När då?

 5. Varför dra en hel ideologi över en kam?

  För övrigt, hur många människor har inte USA på olika sätt dödat genom åren?

 6. JohanJ: Enligt http://www.youtube.com/watch?v=hM3Z1lWMeRI (30 sekunder in), så har minst 27 miljoner människor dött som följd av amrikansk utrikespolitik. Och jag tänker definitivt dra alla amrikanska s.k. ”liberals” över en kam för detta: det är deras vurm för centralism (som de låtsas handlar om ”mjuka” värden) och aktiv penningpolitik (som de låtsas handlar om arbetslöshetsbekämpning) som finansierar USAs armé.

 7. @David:
  Snarare är det väl så att man till slut insåg att det var en befängd idé att tro att man kunde återfå tolkningsföreträde ang vad kommunism egentligen är. Som utanförstående kan jag tycka att det är svårt att begripa att man ens försökte.

 8. @Beelzebjörn:
  Att försöka ”återfå tolkningsföreträde ang vad kommunism egentligen är” är väl ett klart tecken på att man inte gjort upp med kommunismen? Om t.ex. moderaterna hade försökt återfå tolkningsföreträde för vad kvinnlig rösträtt innebär, så skulle ju ingen säga att de gjort upp med sitt motstånd mot kvinnors rösträtt.

 9. Sovjet var statskapitalistiskt och inget annat, det förstår nog de flesta med någon sorts ekonomisk kunskap. Kommunism är upphävandet av varuformen, avskaffandet av ägande av produktionsmedlen, statslöshet, klasslöshet. Fria allmänningar.

 10. Det var ord och inga visor. Men varför spy galla över kommunisterna, de finns ju inte mera. Idag älskar alla att arbeta för kapitalisterna, och gläds med dem som tjänar miljoner på börsen på andras arbete. För allting kommer ju från arbetet, icke sant?

 11. Beelzebjörn: Nu duckar du frågan.

  Du hävdade ursprungligen att:
  ”…ska vi ta och erkänna att svensk vänster evolverat bort från idiotiska påhopp om kommunism, liksom högern inte längre bör beskrivas som Apartheidkramare?”

  Detta tolkar jag som att du anser att *svensk* höger var Apartheidkramare. På min fråga om var dessa kan hittas, så svarar du att högern i *Sydafrika* var för apartheid. Men inte skall vi väl på analogt vis lasta svensk vänster för vad vänstern i Kampuchea, Sovjet, Kina osv hittat på – om inte svensk vänster kan beläggas med att ha hejat på folkmördarna?

  Så jag väntar fortfarande på svar på var den Apartheid-kramande *svenska* högern fanns.

  Och även om vi skall utöka högern till den Sydafrikanska högern, så är det dags att påminna om att det fanns liberaler i Sydafrika som var emot Apartheid. Liberal Party of South Africa, till exempel. Ja, jag räknar liberaler till högern.

 12. Hans Odeberg, snälla gör dig inte löjlig. Ulf Adelsons ord om att de stackas negrerna inte skulle få några jobb om vi bojkottade Sydafrika är mer än tillräckliga för att tautera fast det på varenda moderat.

 13. Nicklas: Jag finner din argumentation lika löjlig som du finner mig.

  Jajamen, det stämmer att vi moderater inte tyckte att bojkott var ett optimalt vapen emot Apartheid. Men hur i hela friden får du det till att vi var Apartheid-kramare???

  Låt oss applicera denna argumentation på några nutida fulingar.

  – Både du (gissar jag) och jag är emot USAs bojkott av Kuba. Gör detta oss till anhängare av den Kubanska diktaturen?

  – Vänstern tycker det är fel att bojkotta Kina. Gör detta vänstern till Maoister?

  Så kom igen. Ge mig några uttalanden från svensk höger om hur bra Apartheid var. Ge mig några citat från moderater om hur jämlikhet och demokrati var ett västerländskt påfund som inte var applicerbart på afrikaner.

 14. Hans: Hej. Jag har inte ‘duckat’ frågan. Jag ignorerade den eftersom a) det inte är ämnet för Torbjörns inlägg, b) jag har inte tålamod med kommentarsfältsdiskussioner som fortsätter och fortsätter in absurdum, och c) jag såg den mitt i natten när jag borde sova. Du vet mycket väl att ingen moderat gick ut och sa det där rakt ut, men handlade motståndet mot sanktioner om att man verkligen ville se apartheidregimen falla och var övertygade om att bojkott var ett ineffektivt medel, eller om att man prioriterade svenska näringslivsintressen och egentligen struntade rätt mycket i vad som hände i övrigt där nere? Jag skulle gissa på det senare.

 15. Hans Odeberg: Jag tror allt du blandar ihop mig med Beelzebjörn, då det var jag som tog upp de interna förhållandena i Sydafrika.

  Mitt argument består dock inte i att den svenska högern är samma sak som den sydafrikanska, utan i att den svenska högern (i likhet med många andra i många andra länder) på 60-talet följde principen att eftersom endast kommunister var emot apartheid, så kunde de (den svenska högern på 60-talet) alltså inte vara emot apartheid. Notera dock att den svenska högern, till sammans med resten av världen, sedemera insåg det irrationella i sin hållning och gjorde upp med apartheid-kramandet.

  Man behöver inte hylla ett visst system för att vara medskyldig, utan det räcker med att man framför ursäkter för det, som t.ex. ”ja, apartheid är kanske inte idealt, men kommunismen är ju mycket värre” (vilket förvisso är sant, men valet står ju inte mellan dessa två alternativ).

  Av vilket följer att, ja, den svenska vänstern var medlöpare till vad som skedde i Kampuchea, Sovjet och Kina, och om dagens svenska vänster säger ”ja, men den svenska vänstern då var ju inte lika illa som bla bla” så är även de medlöpare.

  Och alla som säger att ”ja, men Obama är ju bättre än Romney iallafall”, är medlöpare till att Obamas drone-krig och NDAA etc.

 16. Högern (med undantag för folkpartiets ungdomsförbund på 70 talet) tog inte ställning för frigörelse från apartheid förrän den var ett faktum och det gav bättre poäng att sitta i båten än med röven i vattnet.

 17. Ulf Adelsons ord om att de stackas negrerna inte skulle få några jobb om vi bojkottade Sydafrika är mer än tillräckliga för att tautera fast det på varenda moderat.

  Historien gav honom dock rätt, större delen av den sydafrikanska anti-apartheid rörelsen ville aldrig ha någon bojkott av varor producerade i Sydafrika, de enda som önskade sig en bojkott var ANC som satt bekvämt och långt borta från townshippen.

 18. Att jämställa kommunismens förfalskarans avarter med nazistmens brott mot mänsklgheten är en stort tjänst åt ny och kryptonazisterna här hemma, som finns i alla partier och samhällskikt uppskattningvis är de minst 7 av landets av 9 milljoner..

  1.Stalin och anhang mördade direkt och indirekt ca. 20 milljoner EGNA medborgare inom egna gränser i en klanuppgörelse om makten. Först och främst förintades äkta kommunister, varefter Stalin med kommunismbeteckningen som skylt, att dölja sittt maktkamp om ett land som han ville förma INOM EGNA GRÄNSER,
  Stalin trodde aldrig på kommunismens teorier- han slogs om sitt PRIVATA DOMÄN

  Dito Mao – en mördare falsk kommunist, som förintade alla gamla kommunister i första hand, dito alla gangsterledarna i östeuropa.

  2.Nazismen förintade ca 60 miljoner ICKE TYSKAR utanför sitt land med ideologin som uppfostrade varje tysk till plikten att mörda och förinta samtliga ICKE TYSKA undermänniskor i första hand judar och slaver, dock ej europeiska muslimer, araber och skandinaver som ansågs ha samma medfödda mentalitet som nazityskarna

  Vad mynnade ut dessa två system i?

  3.Stalin, blodbesudlad diktator, har på INGEN TID- 36 år 1917-53, byggt upp tsarrysland från feodalt medeltida industrilöst imperium, till världens supermakt, med främsta vetenskapliga upfinningar, flera miljontals sovietutbildade ,framstäende förskare, ,sovietutbildade musiker, operan och balet inom klassiska musiken på högsta nivå i världen liksom, landets idrottsprestationer, flest läkare, skolor och sjukhus per capita i Europa, modernaste industrier, världens främsta rymdindustri och vapenidustri allt i klassen närmast USA.
  Och allt detta efter att ha vunnit, trots alla odds, världshistoriens mest ohyggliga förintelsekrig i vilket Soviet förlorat 28 milljoner medborgare , och landet blev ödelagd till 80% i ruiner efter massakrer anställda av tyska nazistiska massmördarbander

  Europa har allt att tacka för Soviet, Stalin och Röda armen , som utraderade nazistisk massmördarstat styrd av psykiskt sjuka nazigangstrar

  4.Hitler har på INGEN TID 6 år,1933-39 byggt upp väsentlig vapenindustri, sam vägar och transporter för krigsbehov i avsikt att starta förintelsekrig mot Europa och förinta ca 160 miljoner icke tyskar, (enl. Göring och Himmler) för att besegra sedan USA, och med Japan och Italien styra Asien och Afrika med terror göra ICKE TYSKAR till kastrerade slavar och råna världen på samtliga tillgångar för Nazi-Tysklands räkning för 1000 år fråmåt.s.k. Tusenåriga tyska Riket

  I allt utom del av förintelseideerna, misslyckades nazisterna- Tyskland utarmades på främsta (judiska) vetenskapsmän, och kunde ej konstruera atomvapen ens konventionellt i klass med Soviets och USA. Främsta (judiska) förskare,musiker, föfattare och konstnärer flydde landet. USA nattsvarta afroamerikaner hade magen att vinna i flera grenar över tsvinblonda, med bleckblåa svinögon , nazinordiska tyska idrottsmän, på olympiaden i berlin. Efter 12 år med nazimakten låg själva Tyskland, som förde hela förintelsekriget UTANFÖR egna gränser i 6 år- i ruiner. Det var nazimördarnas ENDA PRESTATIONER FÖR SITT LANDS RÄKNING- JÄMFÖR MED STALINS.

  På frontbitar av ruinhögar av samtliga tyska städer kunde man läsa Hilers vallöfte -slagord fr. 1933-
  ”Tyska folket- ge mig 12 år och ni kommer inte att känna igen ert eget land”- FÖRVISSO

  Att Stalins ”kommunism” var ej jämförbar med nazisternas mordideologin vittnar även demografiska fakta. Undersökning av den mest drabade folkgruppen både av Sovietregimen och Tysklandnazismen , samt kriget -judarna visar att omkring 1960 fanns i livet ca. 2 500 000 judar- ryskfödda i Tsarrysland, eller Soviet, trots nazieinsatztrupernas förintelser av ryska judar i Soviet och trots svåra förluster bland flerahundra tusen judiska soldater i Röda Armen.
  Antalet tyskfödda och europeisktfödda judar utanför Stalins regimen sfär som överlevde till 1960 beräknades till högst 70-80000 över 4000% färre.

  Man måsta således vara antingen huvudlös, ha ett djupt förakt för nazismens 60 000 000 offer,eller föra förtäckt nynazistisk propaganda, för att sätta likhetstecken mellan kommunismen och nazismen- och därigenom uppmuntra miljontals ny och kryptonazister i vårt land som febrilt söker existensberättigande för sin förbrytarideologi- som BETECKNADES SOM BROTT MOTT MÄNSKLIGHETEN AV DE ALIIERADE I NURMBERGSRÄTTEGÅNGEN.:

  Vårför förs här hemma ,som enda land i Europa en ovabrutet diskusion om att naziförbrytelser var inte så ”farliga” – rentav nyttiga?

  Anledningen är nostalgin efter gamla goda och LÖNSAMMA krigstiden I ett samhälle som bestod till fram till 1945 till 99,5% av nazikramande slaktprofitörer.

  Enligt historiska vittnesmål från de högsta nazistiska förbrytarna , var Förintelsen av Europas och USA 11 mijjloner judar, ej betingad av tom ideologi.
  Ideologin om judeförintelse inom nazirörelsen användes endast i propagandesyfte att skapa en virtuell fiende, som ”hotar”, nordiska naziarier och är anledning nog att föra ett världskrig och offra liv för.

  Enligt samma historiska vittnesmål från de högsta nazistiska förbrytarna trodde varken hitler eller anhang ett ögonblick på någon judisk hot eller behovet att mörda 11 milljoner judar för nazitysklands försvar..

  Nej, anledningen var ett avtalad flera år före kriget affärsplan om hur man ska finansiera krigskostnader. Detta blodsplan har utarbetats av de högsta nazistiska förbrytarna i samarbete med främsta affärsman och politiker från ”ett visst land”

  Initiativtagarna till blodsavtalet från ”visst land” är dolda och mörkade av landets forskare
  kärlek
  Man kan dock bilda sig en brå upfattning genom att studera listor fr. 30 och 40 talet på hundratusentals varelser ur ”visst lands” högsta etablissemang” som stoltserar med att vara kumpaner med högsta nazigangstar, förklarar tilgivenhet och kärlek för nazistisk mördarideologi och understryker ”visst lands” identiska folkmentalitet med nazisterna i synen på övriga världen som undermänniskor dömda att likvideras. enl.rasbiologisk förskning bedriven av mördarteoretikerna med falska akdemiska meriter i ett ”visst land”

  Ett annat samling blodsavtalsplanerare var främsta folkrepresentanter för ”visst land” -riksdagsledamöterna som nominerade psyksjuke mördarsadisten Hitler som ”visst lands” kandidat till Nobelsfredspriset- tydligen med baktanke att Hitlers allom kända kommande förintelsekrig i världen kommer att underlätta avtalet om stora affärsmöjlighter för ”fredsälskande” hemmahandlare i människoblod.

  I blodsavtalet förband sig ”visst land” leverera järnmalm och avancerade vapetillverkingsmaskiner utbyte mot att få betalt av de judiska rånade tillgångarna efter planerade förintelsen av 11 millioner judar,- företag, hus, bostäder, valuta, guld, kontanter, smycken o.s.v.- dock omvandlade (av nazityskland) till rent guld”

  I ett bihang till avtalet förband sig ”ett visst land ” att stoppa judiska flyktingars försök att fly förintelsen- genom att som enda land kräva av tyska Judar stigmatiserades som kriminella per se – att införa stort rött J i deras pass.
  Tack vare politiska initiativet från ”ett visst land” , av ca 460 000 tyska judar 390 000 blev stoppade vid gränserna och kunde ej fly, varken till ”ett visst land” eller NÅGOT ANNAT land överhuvudtaget- och blev förintade.

  I en annan avtalspunkt förband sig ”visst land” att ej gokänna äktenskap mellan tyska och landets judar, för att stoppa som det sas Tyskar. som.i.o.m. sin judiska härstamning betecknadse som kriminella stoppades från att flytta till ett ”visst land” och slippa förintas för sitt judiska påbrå.

  In en annan punkt förband sig ”visst land” att helt gratis transportera, genom landet,
  behandla på sjukhus , härbargera oh återställa till stridsskick, heroiska nazimördarna sårade och trötta efter anfall mot broderliga folk -Norge och Danmark, dock betecknade i avtalet som norska och danska förbrytar och banditstater som motsätter sig att frivillgt ingå i allnordiska nazikoalitionen..

  I en annan punkt förband sig ”visst land” att ta till fånga och överlämna tillbaka till gestapo
  flyende motståndsmän och judar från t.e.x.Norge.
  Landsfiskaler anställde jakt på och samarbetade med ockuperade länders Gestapo och erhöll stora premier från nazisterna och egen adminstartion, samt betecknade de flyende som ”förbrytare mot nazistiska lagar i utlandet”. Flera landfiskaler blev mångmiljonärer på sin människojakt.

  I en annan punkt stipulerade ett ”visst land” att avtalet kommer att medföra att nazisterna behöver således ej ockupera landet och därmed befria hundratusentals trupper till den ärorika gemenasmma nordiska förintelsekriget mot undemännskor på kontinenten, samtidigt som ”visst land” lovar att till 100% agera som en provins (Gau) till nazityskland

  Detta är bråkdel och urval av hemligt blodsavtal som är föremål för forskning i flera länder som behållit historikt ansvar och rester av samvete.
  Framstäende oberoende forskare upskattar att tack vare ”visst lands” intima business med brottslingarna mot mänsklgheten, kunde nazimördarna föra kriget 2 år längre och mörda ca 15 000 000 fler i Europa. och fortsätta leverera guld som tack för hjälpen

  En betecknande krimninellt hyckleri hos affärsvarelser i ett ”visst land” framgår i intervju där ”viss lands” framstäende affärsman , kumpan med massmördarna Himler och Göring beskriver hur hans företagsgrupp levererade tillverkningsmaskiner för bomber till unerjordiska fabriker i Nazityskland. Förbrytarmilljardären skryter med att ha levererat maskiner, inkasserat guld, informerat allierade om leveranser och tyska fabriker blev bombade. Det dog naturligtvis tusentals slavarbetare i bombningarna, men vår förbrytarmilljarder ägnade detta inte en tanke. Istället levererade han nya maskiner till nazisterna,tog ,åter informerade allierade vart. Och hämtade nya guldberg.
  O.s.v. o.s.v. -efter kriget blev facit att han:
  1. Såg till att nazisterna tillverkade flera miljoner bomber som användes mot civila.
  2..Varje gång (efter Stalingrad) informerade allierade om bombfabrikernas läge.
  3. Allierade bombade fabriker, vilket ökade profiten och omsättningen på leveranser.
  4. Tiotusentals slavarbetare dog i bombningarna- vilket ej störde förbrytarens sömn
  5.Efter kriget fick både tack från allierade och blev tiotals miljarder rikare på blodsguldet.
  6: Blev aldrig dömd för sin medskyldighet til att bombdödat slavarbetare och luftwaffeoffer.
  7. Köpte upp enormt stora industrier runtom i världen för boldsguldet.
  8. Betraktas som gudom i ett ”visst land” för sin ”affärsgeni”,-

  Dock , forskning ej sker och allt har mörkats under 68 år efetr kriget i ett ”visst land” som betecknar sig som ”världens samvete”

  Detta ”världens samvete” är f.ö enda landet i världen i kriminellt sällskap med Syrien och Iraq som helt vägrade att hörsamma de Allierades Antinazifierings komissionens krav på utlämning av ca 800 baltnazistiska massmördare som tranporterades över hit, flyende från dödstraff för att genfört ohyggliga masakrer , av vår militär, på våra krigsbåtar iklädda i SS uniformer.
  Motiveringen var att samtliga dokumenterade massmord som baltnazistiska mördarna var skyldiga till, blev omedelbart preskriberade av regeringen, så snart massmördarna steg i land, samt att det rör sig om ”prima individer som visade sin duglighet under strdsförhållanden” d.v.s. under mördandet av 600 000 försvarslösa judiska barn, kvinnor och män i Baltikum.

  Slutligen en verifierad citat från en intervju med en av främsta nazimördarna som genömförde mord på 900 000 människor
  Fråga : ”trodde ni personlgen , eller någon i ledningen på idelogiska behovet att förinta
  samtliga judar ?
  Svar ”Aldrig, inte en sekund”
  Fråga : ”Varför i så fall genmöfördes Förintelsen?”
  Svar: ”Vi behövde alla pengar att betala krigkostnader. Varje jude hade något, de kom även till gaskamrarna med det värdefullaste de hade guldsmycken ,kontanter, de trodde att de ska jobba och kunna köpa mat för det.
  När jag kom på gården till lägret, vadade jag till anklarna i smycken och pengar efter de ihjälgasade. Allt detta gick omgående som betalning för rustningmaskiner och malm till sverige”.

  Det är nostalgni efter gamla goda och LÖNSAMMA nazitiden präglar dagens hemmanazisternars jämförelser rmed kommunismen.

  P.S. För blodspengarna köptes upp bl.a. 30-40% av europeiska industribranscher som befann sig i penningsnöd

  Till skillnad från ”världens samvete” som sålde och tjänade berg av guld i affärer på medverkan i massmorden på judar och andra folk och som idag befolkas av miljoner nynazister som drömmer om nya slaktaffärer, så har Stalins Soviet betalat tonnvis med EGET GULD för leveranser från USA med enda syfte.
  Att stoppa tysknordiska nazibestar och vinna mot mördarbandernas förintelskrig.

  . Dags att starta en ny tråd – hur blev vi, ”världens samvete”, rikast efter kriget?
  Eller ska vi förstsätta att vara ”världen största hyckleri” ?

 19. Tänk på Kina.Jag kommer ihåg på 1970-talet vilke gullande det då var med det kommunistiska Kina.Inte bara hos kommunistiska partier utan även hos borgeliga politiker.T.ex Torgny Segerstedts dotter Ingrid Segerstedt Wiberg.Hon var folkpartistisk politiker och skribent på Göteborgs-Posten.Där hade hon ofta artiklar om Kina och alla var de gulligt positiva om det kommunistiska Kina.Företelser i det kommunistiska Kina som man inte alls skulle aceptera i demokratier i väst försvarades med kulturrelativistiska resonemang.

  När det gäller att göra upp med hyllandet av det kommunistiska Kina så finns det hur mycket som helst att göra.Alltså inte bara med kommunistiska partier i Sverige utan med hela det mediala etablisemanget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s