Aftonbladet! Lär av interasistmen.se, låt Sd prata till punkt!

Posted on november 8, 2012

9


Aftonbladets Martin Aagård  skriver idag att det var fel av Dagens Nyheter att publicera debattartikeln med Jimmie Åkesson.

Sverigedemokraternas antiinvandringspolitik forstätter att baseras på lögner och halvsanningar. Skillnaden är att de numera gladeligen publiceras på DN Debatt.

Jag tar mig för pannan. Har Aftonbladet inte lärt sig något av det som skett kring Sverigedemokraterna de sista åren. tror fortfarande tidningen att man kan stoppa Sd genom att ”gilla olika” utan att berätta VARFÖR man bör ”gilla olika”?

Censur stoppar inte Sd.

Jag har själv pratat om detta med flera ledande sverigedemokrater som bekräftat för mig att de inför förra valet hade två scenarion som skulle föra dem mot makten. Det bästa vore att de fick fritt och oemotsagt sprida sin propaganda. Det NÄST bästa alternativet inför 2010 var att de skulle bli censurerade. Censur och negativ särbehandling skulle föra dem in i riksdagen.

Så blev det också.

Sd:s ideer och argument var nästan helt oemotsagda 2010. Många var mot Sd i valkampanjen men få avslöjade myterna och argumenten. Man skulle tysta Sd, inte klä av dem på bara skinnet och avslöja dem när de står där i all sin nakenhet. Därför förblev argumenten obemötta. Det var inte bra!

Har inte media lärt sig något av sajten interasistmen.se? De gör tvärtemot det som AB föreslår. Interasistmen.se låter sverigedemokraterna prata till punkt. Och till och med mer än så. Då kommer all rasism, alla logiska felslut och alla helgalna tolkningar av fakta fram. Och de är mååååååånga!

Och det är exakt det som måste komma fram för att vi ska stoppa Sd 2014. Många svenskar är negativa till invandringen men få av de som är negativa till invandringen vill lägga sin röst på ett helgalet pellejöns-parti som inte kan något om Sverige eller världen.

Varför tror ni Ny Demokrati åkte ur riksdagen? För att folk blev mindre invandringskritiska? Nej! För att folk fick nog av faktavurporna hos clowner som Bert Karlsson. Ja!

Aagård: Var inte deprimerad att Åkesson nu skrivit i DN. Det är något du ska fira med att korka upp en flaska riktigt gott och dyrt vin! Se vad som skedde nu när Åkesson talade till punkt!

  • Som du själv skriver visade det sig att Åkessons kunskaper om somaliers utbildningsnivå ligger på Bert Karlsson och Ny Demokrati-nivå. ”Enligt SCB har 85 procent av somaliska invandrare för- eller eftergymnasial utbildning.”
  • Åkesson ljög eller var grovt okunnig om CSN-miljarderna. ”Under de tre senaste åren har CSN efterskänkt totalt 82 miljoner. Men den takten skulle det ta nio (9) mandatperioder innan CSN lyckats efterskänka en hel miljard.”
  • Åkesson visar sig totalt okunnig om skillnaden mellan asylinvandrare och asylsökande. Dessutom klumpar han ihop all anhöriginvandring till ett och antar att det har med asyl att göra. Det nämnde du också, det har jag och Motargument.se skrivit om på Newsmill. ”Verket räknar med att antalet asyl- och anhöriginvandrare nästa år kan bli 45.000. Det skulle i så fall totalt för åren 2012–13 bli c:a 65.000 asyl- och anhöriginvandrare.Alltså: c:a 65.000 och inte 200.000!”

Så tänk tvärtom. Ropa inte på censur. Låt Sd:s företrädare prata till punkt och låt dem gärna svara på följdfrågor och bre ut sig fritt. Då kommer rasismen fram och de logiska tankevurporna som gör att partiet avslöjas. Det som många ser som ett seriöst alternativ kan då avslöjas som en clownaktigare, och mer rasistisk, variant av Ny Demokrati.

Och tro mig. Folk lägger inte sin röst på ännu en Bert Karlsson!

Istället för att gnälla på DN skulle jag, om jag var du, titta på Sd:s skuggbudget. De har nämligen pratat till punkt i den budgeten. Det har inte AB skrivit om. Tex kan man skriva om att riksdagens utredningstjänst underkänner hela Sd.s tänkande och budgeten.

Eller så kan ni haka på det som jag, och Motargument, skriver om Sd:s målsättning att få ner anhörig- och asylinvandringen till 10% av idag. Det sker ca 18000 giftemål per år mellan svenskar och folk i icke EES-anslutna länder. Då asyl- och anhöriginvandringen var 44000 2011 kan man själv ana vad det skulle innebära om det drogs ner till 4400. Hur många giftemål skulle då tillåtas?

Sd:s skuggbudget är intressant. Den avslöjar att Sd är grovt rasistiska, och vill förbjuda giftemål mellan svenskar och icke EES-medborgare. Den visar också att Sd inte vet ett smack om deras paradämne: invandringen.

Martin Aagård. Kan du vara snäll att sluta ropa på censur. Censur är den lates metod att slippa tänka. Lite som strutsen som sticker huvudet i sanden för att slippa göra nåt åt problemen. Du är skribent på en stor dagstidning. Öppna Sd:s skuggbudget och hjälp oss i Motargument.se och interasistmen att slå håll på lögnerna och bluffmakeriet istället!

När folk ser att jimmie Åkessons Sd är en oseriösare, mer okunnig och clownaktigare variant av John Bouvins eller Bert Carlssons Ny Demokrati, faller deras stöd!

Advertisements