Dagens fråga till Kent Ekeroth: är du svensk?

Dagens twitterfråga till Kent Ekeroth är om han enligt hans egen definition är svensk eller inte.

Kent Ekeroth har sagt en del lustiga saker på twitter i dagarna. Först gick han ut och sa att invandring bara är något negativt.

När han sen fortsatte att säga att invandring bara är något fel fick han mothugg. 20.000 av invandrarna som kommer till Sverige varje år är ju svenskar som emigrerat men som återvänder. PÅ det svarade Kent så här.

Jamen, intressant! ser ni. Kent tycks verkligen mena att invandring är nåt negativt och att det är en skillnad mellan de som är etniska svenskar och icke etniska svenskar.

Då undrar jag vad som utgör en etnisk svensk. Är Kent en etnisk svensk?

Kents mamma är invandrare. Dessutom en invandrare som dömts och suttit i fängelse. Betyder detta att Kent, som är andra generationens invandrare inte är etnisk svensk? Betyder detta att hans mamma är en av dem som gör invandringen ”negativ” enligt hans egna definitioner?

5 tankar om “Dagens fråga till Kent Ekeroth: är du svensk?

  1. Vad är hans mamma dömd för? Om jag inte minns fel är hon polsk jude, så att hon suttit i fängelse kan ju ha något med regimkritik och/eller hennes judendom att göra.

  2. Brödernas kazakhstanska förälder (släkt med Borath? )slog sig ned i en liten storstad, Lund, och började härifrån bedriva en planmässig khasarisk förvirring av det svenska folksjälen.

  3. Får man fråga Torbjörn hur du bor som vardande mångkultursförespråkare?
    Bor du som du lär skall du bo i Rinkeby eller någon lika mångkulturell ”smältdegel” annars har du ingen trovärdighet i din argumentation!
    Att vara liberal i Sverige innebär att man vill ta sig friheter med andras (skatte)pengar!

  4. Kent Ekeroths mamma är dömd för grovt bokföringsbrott i Sverige. Och en fråga till Rune, varför räknas bara islamofobers åsikt oberoende av vart de bor.

  5. Fattar inte hur Kent Ekeroth tänker. Hans mamma är ju invandrare och man kan inte anse att Kent själv är helt svensk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s