Dispatch International blir dummare för varje dag

Ingrid Carlqvists projekt Dispatch International, som jag varnat för många gånger förr, har i veckan publicerat ett inlägg som dryper av rasbiologi. Västvärlden håller på att kollapsa på grund av invandringen av folk som tidningen påstår har ”lägre IQ”.

För det första att ju fler lågintelligenta invandrare som kommer, desto lägre blir den genomsnittliga IQ:n. För det andra har Danmark länge lidit av en katastrofalt låg fertilitet, långt under de 2,05 barn per kvinna som krävs för att upprätthålla befolkningen, vilket betyder att antalet danskar ständigt minskar. För det tredje blir den danska befolkningen allt äldre. De två sistnämnda faktorerna medför att de etniska danskarna är på väg att försvinna från jordens yta.

Den första faktorn betyder att lågintelligenta invandrare kommer att fortsätta öka sin andel av befolkningen. Med tiden kommer de etniska danskarna att vara i minoritet i sitt eget land…. Omkring 2050 kan vi förvänta oss att ickevästliga invandrares barn – med intelligenskvoter mellan 75 och 80 – kommer att vara i majoritet i danska grundskolor. Det är där framtiden avgörs.

Det finns också en annan negligerad aspekt av den icke-västliga invandringen till Nordeuropa – den lågintelligenta afrikanska invandringen (genomsnitts-IQ mellan 68 och 75) kommer inte bara att sänka exempelvis den danska genomsnitts-IQ:n utan också medföra ett oförlåtligt brain drain från de icke-västliga länder som har ett skriande behov av intelligenta människor. Ett okänt antal emigranter har högre IQ än genomsnittet i sina länder och resultat blir alltså att såväl deras egna länder som västländerna blir förlorare.

Precis som forskare visat är inte IQ frikopplat från socioekonomiska faktorer. De som noteras för lägre IQ är oftast fattiga eller har inte gått i skolan.

Det är typiskt att författaren säger sig ha hämtat sin inspiration från The Bell Curve skriven av Herrstein och Murray i början av 90-talet. Den boken har krossats vetenskapligt sen dess och bara en handfull rasister tror på den numera.

Rekommenderad läsning: The mismeasurement of Man av stephen Jay Gould

Dispatch Internationals rasbiologiska alster bevisar bara en sak: att rasism gör dig dummare och dummare för varje dag!

9 tankar om “Dispatch International blir dummare för varje dag

 1. ”För det andra har Danmark länge lidit av en katastrofalt låg fertilitet, långt under de 2,05 barn per kvinna som krävs för att upprätthålla befolkningen, vilket betyder att antalet danskar ständigt minskar. För det tredje blir den danska befolkningen allt äldre. De två sistnämnda faktorerna medför att de etniska danskarna är på väg att försvinna från jordens yta”

  Men detta verkar du inte ha något problem med? Var blir din så uppskattade mångfald av när olika folkslag försvinner? Istället för att importera människor från andra sida jordklotet borde man åtgärda och stimulera den inhemska fertiliteten. Men det kanske är en rasistisk gärning?

 2. Jag önskar också ett seriöst svar från Jerlerup. Man kan inte bara döma ut folk som dumma, för det är ändå en hyfsad mängd folk som tror på detta. Och jag vill varken vara fördomsfull eller dum, men är det helt orimligt att vissa invandrargrupper faktiskt kommer att vara i majoritet inom en tid givet att de föder fler barn, etc. Nu måste man ju medge att dessa assimileras, och kanske inte lever exakt som de gör i sina hemländer, då de förmodligen influeras av detta land, och att det blir som det alltid blivit, dvs folk blandas genom folkvandringar, som vi sett exempel på genom historien. Men det finns väl också fall där folk tagit över ett annat territorium och trängt ut ursprungsbefolkningen, så jag tycker inte att denna slutsats är helt uppåt väggarna. Men det kanske är som du säger, är väl bara dum som inte förstått det rätta sättet att se det hela. Ett svar vore hursom tacksamt.

 3. Jag önskar också ett seriöst svar från Jerlerup. Man kan inte bara döma ut folk som dumma
  ————————————————————————–

  Det är bättre att säga som det är.Dispatch international är nazister som ägnar sig åt rasbiologi enligt gammal tradition och i linje med vad som står i SD´s partiprogram och dom fantasier om att genetiska skillnader bör ligga till grund för skapandet av en arisk monokultur i Sverige

 4. Ja om man ser det från din synpunkt, så ok. Men jag har svårt att tänka mig att många svenskar som vuxit upp i Sverige, och som definierar sig som svenskar och med svensk kultur i första hand, och inte t.ex. Arabisk kultur, ser sig som nazister. Att känna tillhörighet med landsmän i större utsträckning, är det verkligen att stämpla som rasism eller nazism? I så fall är de flesta världen över nazister och rasister. Och endast en enda ideologi och politisk ståndpunkt den rätta. Kan du utveckla varför du ser Dispatch som just nazistisk? Jag vet inte så mycket om den, utan utgår från Jerlerups uttryck om att man är dum om man tror att olika befolkningsgrupper har och kommer att bekämpa varandra. Eller åtminstone att möjligheten finns att de gör detta, och utgör huvudbefolkning i ett längre perspektiv. Något får iofs mig att bli skeptisk då en aktör målas ut som hot hela tiden. Men så är ju inte muslimer en folkgrupp, så det handlar väl snarare om en kamp om värderingar, om ens det. Tack för ett bra inlägg, då det ger upphov till massa tankar. Åsikter är ju föränderliga, men pratar man om ras och folk är man ju inne på unkna domäner.

 5. Pingback: » Seglora smedja

 6. @Gunilla
  Du kanske inte brukar läsa kommentarer på internet så ofta? Sådana som icke vet mycket väl att varken SD eller DI har några som helst sympatier för nationalsocialism. Avsikten är i stället att vilseleda ev nytillkomna läsare och kanske locka och reta någon nationalist att börja försvara sig och därmed sänka nivån.
  Att jag hamnat här beror på att jag googlade på dispatch och såg några konstiga länkar som ‘varnade’ för dispatch. Blev nyfiken, men när jag såg att det var jerlerup så föll polletten ner. Ingenting att bry sig om alltså.

 7. Jag är övertygad om att man lever uppe i det blå om man inte tror att vi redan är överbefolkade på jorden. Och vi ska inte ersätta inhemsk befolkning med andra raser än den etniska. Det har inget med nazism att göra utan en ren överlevnads instinkt!

  Att vi alla ÄR olika raser precis som andra djurraser är väl inget konstigt?!
  Det är en skillnad emellan oss raser och det är inte bara hudfärgen som skiljer utan flera faktorer.
  Att värderingar, insikter etc skiljer är naturligt då vi lever i olika delar av världen.
  Att du som svensk kan säga att så här ska det var är inte lika självklart som i Egypten tex.

  Då är det lätt att sitta i Sverige och tro sig veta att alla ska vara likadana och ha samma värde men så ÄR inte fallet! Vilket heller aldrig kommer att förändras utan vi har alla olika värde som individer allt beroende på varifrån vi kommer och vilken position i samhället man besitter.

  Att älska Sverige och det land man växt upp i är väl självklart och inte det mista rasistiskt!
  Att påstå att något annat land än skulle vara rasistiskt för att dom älskar sitt land och landets flagga är det ingen som gör .
  Men skulle en etnisk svensk säga att Sveriges flagga gör mig stolt och jag älskar det svenska sättet då åker rasist kortet fram så att det ryker.

  Jag ser den här bloggen som fullkomligt värdelös och den tillför inget av värde förutom en hel del åsikter som jag hellre skulle se bytas ut av insikter! Ifrågasätt det som sker i samhället då det gäller invandringen som är katastrofal!
  Likaså alla kvinnor i landet som blir våldtagna av utlänningar i första hand och den brottsvåg som går hand i hand med invandringen!

  Ditt dravel är precis som alla andra tillintet sägande bloggar om ingenting av värde, du rapar luft som alla andra naiva 2 fotade individer som egentligen inte vågar stå för något utan vänder kappan efter vinden.

 8. Det var då själva f*n att man ska bli beskylld för att vara rasist bara för att man vill ha ett i stort eget land för sitt folk! Sverige har på grund av invandringen av utomeuropéer förvandlats från ett tryggt, harmoniskt och framgångsrikt land till ett splittrat fattigare dito. Sen massinvandringen tog fart ordentligt har vårt land varit i ständigt förfall socialt såväl som ekonomiskt. Om man fyller ett Allsvenskt lag med div 2 spelare kommer det slutligen att hamna i div 2, det säger sig självt. Vari ligger det rasistiska i att påpeka det?

  Vad har vi svenskar för skyldighet att upplåta rättigheter, välstånd och land till främlingar? Ni liberalsocialistiska globalister har kapat vårt land, det är ni som är rasisterna som inte låter oss vara ifred utan ska blanda ut oss. Skyll inte på oss kritiker av migrationspolitiken, det är ni som lyckats övertrassera världens fetaste toleranskonto och nu kommer räkningen…

 9. ”De som noteras för lägre IQ är oftast fattiga eller har inte gått i skolan”. Man får ej lågt IQ av att vara fattig, däremot kan man bli fattig på grund av lågt IQ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s