Varning för Ingrid Carlqvist & Dispatch International!

Världen har begåvats med en ny tidning. Dispatch International. Grundare är Lars Hedegaard i Danmark och Ingrid Carlqvist från Sverige. Båda är aktiva med de s.k. ”tryckfrihetssällskapen” . Båda håller på att bli viktiga kuggar i den internationella s.k. counterjihadrörelsen, islamofobernas informella nätverk.

Skärmklipp av tidningen

Den nya tidningen visar varför vi har all anledning att varna för counterjihad, och för Ingrid Carlqvist.

Du kan läsa provexemplaret här. Jag rekommenderar att ni läser det, även om ni hatar allt som islamofoberna i counterjihad står för.

Se på första sidan. En bild av en muslimsk kvinna, med sina små barn pryder första sidan.

Bredvid finns en artikel som anger att Europa översvämmas av ”muslimer”. Folkökningen och invandringen anges som ett hot. En bild på profeten Muhammed med svärd, som elak ”krigsherre” syns strax under bilden.

Muslimer som hot… Barn i barnvagn som hot…

Om man bläddrar i tidningen ser man att Lars Hedegaard har en artikel om målet med tidningen på sidan fyra.

Där kan man läsa:

Vi betraktar islam som den farligaste utmaning som drabbat Norden och Västvärlden sedan demokratierna lyckades krossa nazismen och fascismen och tvinga det tjugonde århundradets tredje stora totalitära ideologi, kommunismen, på defensiven. Därför kommer vi att skriva mycket om islam och den muslimska invandringen. De politiker och myndigheter som borde försvara demokratin och de västliga frihetsrättigheterna, men i stället låter islamiseringen passera, kommer att få höra från oss.

Islam är med andra ord som nazismen menar han.

Bredvid finns en artikel från den nationalistiska partiledaren Paul Weston:

Mångkulturen är ett statsunderstött redskap som används för att splittra samhället till den grad att det påminner om apartheid. Syftet är att förstöra nationalstaten, politiskt och mentalt avväpna de infödda befolkningarna och försäkra sig om att det civila samhället bryter samman. En sådan ofrånkomlig och anarkistisk situation kan då
användas för att införa fler och fler lagar och regler, som till sist utmynnar i ett totalitärt styre av socialistiskt slag – i realiteten en revolution i slowmotion…

Mångkulturen är både farlig och ondskefull. Om den inte stoppas snart är den fullt kapabel att förgöra Västvärldens befolkningar…

Vi kan inte göra mycket åt befolkningsutvecklingen, men vi kan åtminstone exponera mångkulturen som den totalitära, rasistiska och folkmordiska ideologi den är. Först när en majoritet av väljarna har förstått detta, kan vi börja arbeta för att återföra den västerländska civilisationen till sin förlorade plats.

Det där sista har översatts fel. I originalet har Weston varnat för hot mot ”vår kultur och ras”.

We can do little about the demographics, but we can certainly expose multiculturalism as a totalitarian ideology of racial and cultural genocide. Only once this is accepted by the electoral majority can we begin to reclaim Western Civilisation.

(Ingrid Carlqvist är lite lustig. Hon tyckte kanske att Paul Westons ord om ett ”folkmord mot vår ras och mot vår kultur” lät för drastiskt. Så hon översatte det medvetet fel. Eller hur ska man tolka denna översättningsmiss?)

Rasism?

Bilden som Dispatch International vill förmedla är att muslimerna och islam är ett hot. Islam är likt nazistismen och muslimer är nazister. Muslimerna föder barn på löpande band, som också blir ”nazister” och som tror på en barbarisk krigsherre till profet. Denna nya nazism hotar Europa. Ett folkmord mot europeerna pågår. Symbolen för detta babariska folk är kvinnan med barnen på första sidan.

I den svenska debatten försöker Ingrid Carlqvist ibland påstå att hon och Dispatch international inte har något emot ”muslimer” utan att man anser att islamisterna är problemet. Ingrid ljuger, vilket alla som läser Dispatch International kan bekräfta. Där pratas det om ”islam” och ”muslimerna” som hotet.

För övrigt skrev hon till mig idag att alla muslimer är som nazister, fast som ”ofarliga nazister”. Inte alla muslimer är farliga, inte alla nazister är farliga. Hur är den människa funtad som kan skriva så?

Ja, islam är farlig även om inte alla muslimer är det. Precis som nazism är farligt även om inte alla nazister är det.

Detta är viktigt. Det var synen på muslimer som nazister Breivik använde för att motivera sitt massmord i Norge 2011.

Breivik anser att Europa håller på att ockuperas av nya nazister, dvs islam. Muslimerna styr med hjälp av medlöpare, så kallade ”quislingar” i alla länder. Framför allt är socialister och Socialdemokrater dessa nya ”quislingar! (Begreppet ”quislingar” kommer från Vikdun Quisling, medlöparen som hjälpte nazisterna i Norge under andra världskriget.)

På sin Facebooksida hade Breivik skrivit, innan sitt massmord, att hans förebild var Max Manus, den norska frihetskämpen som mördade nazister och quislingar i Norge under andra världskriget. Breivik ansåg att han gjorde samma sak som motståndskämparna under andra världskriget då han mördade ungdomarna i Utöya. Ungdomarna var ju ”kulturmarxister”, quislingar, lovliga måltavlor i kriget mot den nya nazismen.

Därför är det inte oviktigt att counterjihad, och Ingrid Carlqvist, delar denna syn på muslimerna.

Att Dispatch International, och Carlqvist, delar Breiviks syn på islam som nazism, är inte förvånande. Som jag skrivit förut har Ingrid Carlqvist upprepade gånger jämfört islam med nazismen.

Dessutom har hon också en vana att kalla sina motståndare för nazimedlöpare, dvs quislingar. Det fick jag höra när jag ansåg att hon generaliserade om islam likt Breivik.

Carlqvist drar alla muslimer över en kam.

Tryckfriheten och yttrandefriheten värnar jag som liberal för. Men de som sprider hat får vara beredda att bli motsagda, synade och möta motargument. Med yttrandefriheten följer också rätten för mig att syna det som sägs offentligt och bemöta det. Det gör jag här och nu!

Det hat som sprids bland anti-muslimska grupper är skrämmande.

PS

För övrigt anser Carlqvist att folket i ”MENA”-länderna (dvs muslimer) har lägre IQ. En del av bevisen för hennes syn på IQ och invandring hittar ni här.

Läs även interasistmen som skriver om riksdagsledamoten som stöder denna hattidning idag.

15 tankar om “Varning för Ingrid Carlqvist & Dispatch International!

 1. släkt har lärt mig mkt om sharia, det finns med runt 57 länder där sharia är en del av lagen. I Vissa länder så praktiseras den hårdare än på andra. Vad är det ni antirasister gillar med att homosexualla mördas i Iran, med hänvisning ti
  ll koranen, sharian o de andra vetenskaperna?

  Att man dödar kopter i Egypten, vad är det ni antirasister gillar med detta?

  Det finns en gemensam ide bakom dödandet, eller ska ni som vanligt skylla på korståg och Breivik?

 2. Roger Sahlström: När har antirasister nånsin sagt det? Att dom gillar att homosexuella mördas och att kopter dödas? Inga undanflykter nu. Kom med riktiga bevis och inte en massa galna teorier.

 3. Anti (också en positiv nick…). Tror du inte att Salle avser att ni aldrig tagit upp de morden? Du vet den tystnad som man i efterhand kritiserade samtiden för när Tredje riket dök upp? (Just Torbjörn Jerlerup brukar flitigt kalla de som är kritiska mot islam för medlöpare till dagens nazism, medan jag sällan sett honom kritisera något som kan kallas islamo-fascism.)

  Beträffande homosexuella visar en studie i Storbritannien att 71% av unga muslimer och ca 1/3 totalt anser att homosexualitet ska förbjudas — just, förbjudas!

  Samma rapport visar att ca 1/3 av muslimer i Storbritannien vill ha dödsstraff för avfällingar från islam. (siffran är i andra studier densamma för dödsstraff för homosexualitet).

  Här är studien ”Living Apart Together”, som refereras av en hel del ansedda forskare:

  Klicka för att komma åt living_apart_together_-_jan__07.pdf

  Hoppas att du inte anser att detta mitt svar — vare sig det gäller er tystnad eller att min referens till en studie — var ”en massa galen teorier”, och skulle du påstå det vill jag att du motiverar det.

 4. Det var tyvärr inget svar på stora frågan. Inte ens nära. Jag ignorerar inte den fakta du kommer med här. Men jag vill fortfarande veta när antirasister har sagt dom stödjer att homosexuella mördas. Försök igen.

 5. Pingback: Tryckfrihetssällskap med mål att förbjuda koranen och islam? « Sverige är inte världens navel!

 6. Pingback: Anser Dispatch International också att “Breivik inte var helt fel ute”? « Sverige är inte världens navel!

 7. Pingback: Dispatch International blir dummare för varje dag « Sverige är inte världens navel!

 8. Nazismen är det värsta exemplet vi från vår del av världen. Här i Sverige fick vi väl inte direkt lida men det fanns många exempel på att yttrandefriheten begränsades, t.ex. Carl-Gerald och hans sång Hästen från Troja. Nu är vi igen i ett läge där yttrandefriheten beskärs och just detta hot kan mycket väl vara det största sedan nazismens dagar. Detta gäller inte bara journalister och andra aktiva tyckare, utan också gemene man som inte vågar diskutera sådant som bekymrar honom kring invandring och islam. Man skulle önska att detta hot erkändes och motverkades så att vi får en ärlig nyhetsrapportering och öppen debatt. Först då kan vi på allvar ta itu med de problem som faktiskt finns och även bearbeta de farhågor och fördommar som infödda svenskar har.

 9. Islaomofobi? Konstigt att det alltid varnas för islamofobi osv. Att islamister och muslimer blandas ihop av medierna! Det är som att påstå att alla tyskar var nazister! Att dra likheter mellan islamism och nazism är inte långsökt däremot, de är ju besläktade, liksom med facismen och med kommunismen! Totalitära ideologier allihopa och med ett elittänkande! En liten elit skulle styra och upplysa den obildade massan! Ung som ”DDR-Sverige” i o f, fast på ett totalitärt sätt! -Får väl kolla in denna Carlqvist och tidningen DI nu. Men att kalla alla som kritiserar något inom isalm och den totalitära ideologin islamism för islamofober gynnar bara islamisterna och dess motståndare inom den s k ”extremhögern”!

  I artikeln om de två syskonen som socialtjänsten i Nils Ferlins gamla hemstad jagar och försöker misshandla så kan man bara sympatisera med syskonen utan att ha alla fakta! -Vad är islamofobt i detta, vad är nazistiskt i detta? Möjligen socialtjänstens agerrande? Socialtjänstfobi? Om man tycker att Israel har rätt att försvara sig och vedergälla gangsterorganisationen Hamas angrepp, och kritiserar Hamas agerrande mot Fatahanhängare (PLOs politiska gren) på Gazaremsan är man islamofob då?

 10. Ingrid har helt rätt!!! Vi svenskar är satta i skamvrån så fort vi säger något illa om den invandringspolitik som numera bedrivs. Då är vi rasister och muslimhatare?? Vad jag vill är att precis som SD förespråkar ge hjälpen på plats så att de som VERKLIGEN behöver denna hjälp får densamma!
  Vi har lastat in en hel generation människor som bara kommer att kosta oss skattebetalare en stor del pengar som även kommer att belysas i pensionsbeskedet. Vi får alltså arbeta längre enbart för att föda vår invandringspolitik.
  Vi kastar in folk från helt anorlunda kulturer som överhuvudtaget inte har här att göra. Särskilt inte när de vägrar inrätta sig efter våra lagar och regler. När jag sen som svensk blir drabbad i små vardagliga prövningar som verkar helt ointressanta i sammanhanget men som bara visar vart vi är på väg, då blir jag förbannad!
  Senast idag fick jag inte sitta på pendeltåget eftersom det satt en muslimsk kvinna och vägrade mig sitta bredvid henne eftersom det tydligen inte var riktigt korrekt för henne att ha en man så nära henne.
  Jag påtalade att hon var nog så pass ung så hon kunde stå istället så jag fick sätta mig på den tomma stolen bredvid henne då var jag rasist!!??
  Det är detta nysvenska samhälle vi är på väg emot! Tidningar som inte skriver ut nationaliteter samt vilken religion de tillhör vid grova brott. Bidragsbrott som drabbar alla skattebetalare döljs för läsarna, SD ”glöms” bort i SvT när prognoserna görs,

  Skicka hem hela bunten och låt oss börja om igen med det svenska folkhemmet!!

 11. It’s genuinely very complex in this busy life to listen news on TV, so I just use internet for that reason, and get the most up-to-date information.

 12. However, isn’t it strange that before 1920 coronary heart disease was rare in America and that today heart disease causes at least 40 per cent of all US deaths. These LCFAs are difficult to digest; they stress the digestive system and put additional pressure on the liver and pancreas. For best results, do it in the morning right after you wash your face and at night before bedtime.

 13. Pingback: Geert Wilders och "tryckfrihetssällskapet" som arbetar mot tryckfrihet | Motargument

 14. Pingback: Nima Dervish: muslimhat goes rumsrent | Sverige är inte världens navel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s