Ana Gina, eller: var är alla som är mot antisemitismen när muslimerna angrips?

”Ana Gina”, dvs Gina Dirawi, har varit på tapeten igen. Hon leder ju melodifestivalen. Jag har förfärats av det hat som sprids mot henne på olika webbplatser. Det är grova tillmälen, man förvränger hennes namn till ett könsord, man skriver att ”hon är en typisk muslimsk pedofil, sådana är de allihopa”, man skriver ”ut med muslimjävlarna” man skriver ”muslimer är som nazister, Ana Gina är en av dem. De måste stoppas”…

Över hela nätet jämför man Moderaterna med nazisterna just nu.

Jag förfäras över hatet mot muslimerna och Ana Gina.

Det var en debatt om henne i slutet av förra året. På hennes hemsida hade hon skrivit att hon ansåg att israels politik mot palestinierna var nazistisk. Detta ledde till att debattörer började kalla henne antisemit.

Visst, det är smaklöst och IDIOTISKT att säga att säga att Israel, USA eller Ryssland är nazistiska länder. Lika smaklöst som alla bilder på Reinfeldt och Alliansen där man antyder att Moderaterna är nazistiska i sin äldrevårdspolitik just nu.

Men är det antisemitiskt? Man måste väl få lov att säga samma sak om Israels regering som om USA eller Alliansen. Eller? Varför ska en regering särbehandlas?

Inte för att jag håller med. Jag anser att Hamas och den våldsbejakande extremismen i området är det största problemet, inte Israel. Men ändå…

Och just nu översvämmas internet av hat mot muslimerna. Man drar alla muslimer över en kam. Man säger att islam är nazistiskt och att alla politiker som inte hatar islam är quislingar. En del av det hatet riktar sig mot Ana Gina. Och Ana Gina liksom ALLA muslimer pekas just nu ut som onda och galna och nazistiska. Man sätter likhetstecken mellan muslim och galen islamist och därmed också individuella muslimer som Ana Gina.

När Ana Gina gjorde sin smaklösa jämförelse mellan israel och nazismen pekade hon inte ut alla judar som galna, onda eller nazistiska. Det är däremot det exakt det som horderna av så kallade ”anti-islam-aktivister” gör på nätet, men mot muslimerna. De pekar ut muslimerna som onda och Ana Gina betraktas som en typisk ond muslim, en av de som västerlandet är i ”krig” mot.

Men var är alla de som reagerade då Ana Gina skrev sin smaklöshet nu? De kommentarer som fälls mot muslimer just nu, och som fälls mot Ana Gina just nu är miljoner gånger värre än det Ana Gina skrev om Israel.

Just nu sprids i Sverige, som jag i nästa vecka kommer att visa, den filosofi som massmördaren Breivik hade. Ett Tryckfrihetssällskap har bildats. I deras Facebooksida sprids inlägg efter inlägg, artikel efter artikel som jämför muslimer med nazister, kallar muslimerna pedofiler och vill kasta ut eller antyder att man kanske bö ta till vapen för att försvara Sverige mot dem, och de kallar liberaler och vänsterfolk ”quislingar” eftersom de inte hatar muslimer. Det är samma tänkande som Breivik har. Det är sjukt, vidrigt och galet.

Tänk om de hade sagt samma sak om judarna…

Vore det inte bra om vi som är mot antisemitism reagerar när man gör samma sak mot andra folkgrupper, kulturer och religioner, som antisemiter gör mot judarna? Iallafall ser det snyggare ut att inte sila myggor och svälja kameler!

PS

Och jag vet att rubriken är missvisande och provokativ. Det finns aktivister mot antisemitism som reagerar BRA och är aktiva mot hatet mot muslimerna också. Det är bra och rätt. Men så gör inte alla. Varför kan vi inte bemöta ALLT hat, vare sig det är vålkdsbejakande islamister som sprider hat mot Europa eller judar, eller Sverigedemokrater som hetsar mot islam, eller antisemiter som drar alla judar över en kam?

Jag mår faktiskt ganska illa över allt hat där man drar alla muslimer över en kam, som sprids just nu. Byt ut muslim mot jude och islam mot judendomen så ser ni.

Jämför hatet mot muslimerna med allt skit nazisterna skrev om judar så ser ni varför jag mår illa!

PS 2

Jag har följt detta extremt noga sen 2009 nu. Den hatfilosofi som Breivik stod för sprider sig: Det kommer jag att visa i artiklar framöver.

Denna artikel har med ett lustigt fenomen att göra som numera får mig illamående. Ibland ser man nån som är aktiv mot antisemitism skriva mot nån kommentar någonstans som hen sett där nån uttalat sig antisemitiskt. Då kikar jag på den sidan eftersom jag är så funtad att jag givetvis också vill protestera mot det, och jag ser då den kommentaren och den står bland hundratals kommentarer där muslimer dras över en kam och demoniseras.

Då undrar man hur den människa är funtad som på den sidan bara ser den enda kommentar som uttrycker hat mot judar, men inte de hundratals som uttrycker hat mot muslimerna som grupp.

Jag protesterar alltid när någon drar alla judar över en kam. Men fan, det börjar bli lite jobbigt att protestera varje gång folk drar muslimerna över en kam med liknande ord som mot judarna. Det går ju liksom inte. Om man kollar på debattforum på nätet, på Fb, tidningars kommentarsfält översvämmas de sidorna med hat just nu. jag skulle få sitta och klicka ctrl+V konstant, dygnet runt, med en text. Så mycket är det.

Kommenterat på Fb.

 

36 tankar om “Ana Gina, eller: var är alla som är mot antisemitismen när muslimerna angrips?

 1. Bra skrivet! Man tycker att det vore ses som ett mysterium att folk gör denna skillnad, men faktum kvarstår att det är det mest illustrativa för hur många gör skillnad på folk och folk. Enda hoppet är att människor, folk som du och jag, fortsätter gapa och skrika även om det ofta är för döva öron. Men vi blir inte dom som kommer att säga ”vi visste inte”.

 2. Islam är kvinnofientligt, antidemokratiskt och våldsförhärligande.
  Punkt.

  Du verkar mest skriva om PK ämnen.
  Finns det inget annat i din repertoar?

 3. Muslimer är ju antisemiter själva.
  Logikfel i rubriken.
  Dom hyllar ju hatet mot Judar.

  Det är ju vedertaget.
  Visste ni inte det?

  Dels står det i koranen om att att Mohammed slaktade just Judar och vad som händer i Israel/Palestina.

 4. Daniel säger att alla muslimer underblåser hat mot Judar utan att att han vederlägger detta på något sätt (visar att alla 1.5 miljarder muslimer hatar judar).

  Varför påstår Daniel saker som han inte vederlägger med fakta?

 5. Självklart inte alla. Inget är 100%.
  Men nära samma felprocenten på Toyotas bilfabriker.
  Dvs. inte alla men nästan.

  Vidare finns det inget demokratiskt muslimskt land i världen.
  Vad säger det dig?
  Dom säger ju själva att islam aldrig kan bli demokratiskt enligt västerländsk model.
  Och denna kultur tar man in i landet och kallar för Sveriges framtid och samtidigt får Svensken att verka som en andra klassens medborgare i sitt eget land då vi snällt skall ta emot, bli ”berikade”. Ta alla konsekvenser av den misslyckade invandringspolitiken speciellt dom senaste 20 åren.
  Ställs inga krav på invandrare. Bara på Svensken att tyst ”ta emot” allt det bidragit med.
  Själva så bor politiker och journalister fjärran från problemen i sina bostadsrätter, villor.
  Och är det i en hyresrätt så är det inte i dom dåliga områdena som har accelererat oerhört snabbt runt om i Sverige och fortsätter att göra så dag för dag.

  Man lever inte som man lär helt enkelt men menar att vi övriga skall lyssna och tro på deras ”visa” ord. Glöm det. Dessa grupperingar har inget förtroende bland vanligt folk då allt är så politiskt korrekt, censurerat och åsiktsreglerat.

  Tur att internet har blivit var mans egendom så man enklare kan få en bild av den verkliga sanningen som man hade på känn fanns och finns runt hörnet.

 6. Daniel påstår fortfarande att nästan 1.5 miljarder muslimer har ett intresse för judar som överträffar hans eget utan att verifiera det.
  Om man ifrågasätter det behöver han bara vända sig till argumentet ”PK” som föprklarar alla hans vanförställningar på samma sätt som en bön eller ett mantra frigör en troende.

  Vidare finns det inget demokratiskt muslimskt land i världen.
  Vad säger det dig
  —————————————————
  Att du ljuger.

  Tur att internet har blivit var mans egendom så man enklare kan få en bild av den verkliga sanningen som man hade på känn fanns och finns runt hörnet.
  —————————
  Ja det är bra att svensk fascism tydliggörs på internet.Den gör verkligen det och det har fått mig att inse att Breivik inte var ensam.

 7. Du hänger upp dig på det med judar.
  Så du är en av dom som tror på mantrat att Islam är fredens religion utan att ifrågasätta det?

  Vad har Breivik med sanningen i Sverige att göra?
  Har du ens läst i hans manifest?
  Han tar ju mer eller mindre upp fördelar med alla grupper i ett samhälle.
  Att man skall skaffa sig en prostituerad innan man går ut och gör ”stordåd” osv.
  Hur seriöst tar man en sådan människa?
  Bara batikvänstern i Sverige som lyckades dra det långsökta till att det var SDs fel. 🙂
  Ja då är det alla andras fel med som han hyllar. Både, parti, politiker, religioner, kulturer etc.

  Du kör samma mantra som pkmobben.
  Samma argument som har kört ner Sverige i avgrunden vad gäller fria ordet.
  Har du ens varit i en skola och sett hur lärare i många fall idag är mer socialarbetare än det dom är utbildade till, lärare?

  Och man undrar med förfasan enligt pk mobben igen varför det kan vara så och skall införa demokratidagar. Tillåt mig småle. Dagens elever får ta smällen av det samhälle som politiker i första hand har format. Själva går deras barn givetvis på väl valda skolor.

  Till saken hör att många Svenska barn blir mobbade pga. att dom är just ”Svennar”.
  Dina kära berikare har ingen samhörighet med det Svenska samhället.
  Och det går ut över resten av oss.

  Jämför med invandringspolitiken på 50-70 talet när det byggde på arbetskraft.
  Då fungerade mycket bättre!
  Man fick nystartslån, fick veta sin skyldigheter och inte bara rättigheter som idag osv.
  Utan dessa hade Sverige aldrig klarat sig och dessa är i mina ögon lika Svenska som ”oss”.

  När jag gick i skolan hade vi elever från flera länder i klassen.
  Fanns inget som kallades för rasism. Alla var mer eller mindre kompisar.

  Jag menar att dom stora problemen började när man började massinvandra från MENA länder.
  Deras kultur jämfört med den Svenska/Europeiska är totalt olika. Både i kultur och värderingar.

  Vi är sekulariserade och för majoriteten av MENA folk så är religion och styrelseskick samma sak.
  Att inte förglömma deras syn och värderingar vad ett människoliv är värt och vidare kvinnans värde vilket inte hör hemma någonstans på planeten.

  Detta menar politiker och media att vi skall anamma som nybyggare fast det visat sig att dom senaste 8-10 åren har ovanligt många nya invandrare varit och är analfabeter.
  Hur skall en anhöriginvandrad människa på 40 år först lära sig läsa och skriva, sedan gå igenom hela skolgången för att sedan börja arbeta.
  Hon är nästan pensionär innan hon ens har skrivit sin första jobbansökan.

  Invandringen är den enda posten i Sverige som inte har något kostnadstak.
  Säger allt.

  Däremot vet man vad en gammal människa. elev i skola, dagis etc. får kosta.
  Det är inte rätt. Dom som har betalt skatt som pensionärer i hela sitt liv skall inte ha mindre i pension än en nyinflyttad nybyggare som inte har betalat in ett öre i skatt. MEN så är det i dagens Sverige.
  Skamligt!

  Jag har inget emot muslimer som personer men islam för det är en vidskepelse som inte kan skilja på styrelseskick och religion och där en människas liv inte är mycket värt.
  Speciellt inte som en ”otrogen”

 8. Du kör samma mantra som pkmobben.
  Samma argument som har kört ner Sverige i avgrunden vad gäller fria ordet.
  Har du ens varit i en skola och sett hur lärare i många fall idag är mer socialarbetare än det dom är utbildade till, lärare?
  —————————————————-
  Jo och jag ser ärligt talat ingen större skillnad på outbildade fascister och outbildade somalier

 9. Du talar emot dig själv.
  Stackare att leva i en sådan bubbla där lögnen har blivit din verklighet.

  Har du ens varit i en skola och sett hur lärare i många fall idag är mer socialarbetare än det dom är utbildade till, lärare?
  —————————————————-
  Jo och jag ser ärligt talat ingen större skillnad på outbildade fascister och outbildade somalier

  Du erkänner att du har varit i en skola och sett problemen och påstår att det är fascism att påtala verkligheten.

  Du är inte av en slump med i afa, kommunistisk ungdom eller liknande?

 10. Du erkänner att du har varit i en skola och sett problemen och påstår att det är fascism att påtala verkligheten.
  ————————-
  Nej jag säger att sverigedemokraterna är del av en europisk fascistisk och nazistisk tradition och att den luktar skit samt att historien diskvalificerar den från att ges rätt att reglera några som helst problem som relaterar till konflikter mellan etniciteter.

 11. Jo jag har svarat på allt du sagt.

  Sverigedemokraterna tillhör den europeiska fascistiska traditionen och du är del av den.

 12. Du är uppenbart inte så begåvad.Jag har skrivit 8 inlägg i den här tråden och alla 8 är svar på ditt dravel om det nödvändiga för sverige att bli fascistikst nationalitokst för att kurera dina vanföreställnigar om islam där du bland anat hävdar att 1,5 miljarder muslimer inte har något annat att göra än att intressera sig för Israel..

  Man behöver inte vara vare sig socialist eller kommunist för att hata fascisters beskrivning av verkligheten.

  Det räcker med att ha läst historia.

 13. Du har inte svarat ett dugg.
  Din aggressiva stil är typiskt extremvänsterns sätt alternativt obildade att ”föra” en debatt på.
  Kan inte vara saklig.

  Du vet inte ens vad ordet fascist betyder.
  Hur du ens får mig till det är en gåta.
  Så löjligt.

  Du har som sagt inte svarat på några av mina konkreta frågor du har bara surfat runt dom.

  Som te.x hur många muslimska länder i världen är demokratiska?
  Hur ser du på muslimska kvinnors ställning inom islam.
  Muslimers inte sällan skeva kvinnobild. Hur ser du på det?
  Tycker du det är rätt med tvångsgiftermål? Att kvinnorna/flickorna hålls åtskilda i sina moskéer från män.
  Tycker du att halal slakt där man inte bedövar djuret först utan låter det lida först är ok?
  Dessa frågeställningar hade vi inte i Sverige innan och klarades oss alldeles utmärkt.
  Hur kommer det sig att så många brottslingar är muslimer kontra deras procentsats i antal i Sverige?
  Tycker du att det är rätt att man hävdar synnerliga skäl och att man är rädd att vara kvar i sitt hemland som asylsökande för att efter ha fått PUT åker till hemlandet på månadslånga semestrar och plötsligt hitta sin familj och ta hit på skattebetalarnas bekostnad.
  Finns flera direktlinjer som går regelbundet varje vecka till dessa länder som anses så omöjliga att bo i. Dvs. sina hemländer.

  Varför har ”multikulti” projektet inget tak rent finansiellt men allt annat i samhället har man koll och håller budget för. Snurra nu inte in på att jag hatar invandrare. Har flera invandrar vänner och jobbat volontärt med dessa frågor.

  Ja, ovan har du en massa frågor att besvara om du känner dig manad.
  Du verkar ju veta bäst.

 14. in aggressiva stil

  Aggressivt är att liksom nazisterna gjorde driva iden att en specifik folkgrupp utgör en belastning och att skylla alla problem som finns i en nation på denna folkgrupp.’

  Detta är din och dina vänners linje.

  Inte min.

  Jag har läst historia och dragit slutsatser av det som hände när fascister och nazister sist ägnade sig åt att ta sig fram till makten (deras primära mål är alltid att ge makten till eliten) genom att hetsa befolkningen på minoriteter.

  Du har valt denna linje och jag spottar på ditt val.

 15. Du vet inte vad du snackar om.
  Extremvänstern och afa är ju fascister på riktigt.
  Dom tom. säger öppet att ta till utomparlamentariskt våld är ok om det gagnar medlen.
  Har du hört SD säga det? SD och Nazism är inte samma sak om du nu inte förstod skillnaden,
  Om jag var rasist så hade jag inte haft invandrarvänner, jobbat utomlands, hjälpt flyktingar som kommit med flygplan från krig osv.

  Fortfarande får jag inga svar på jag har frågat dig.
  Så vi kan helt enkelt ha som slutsats att du inte ser att islam är en kvinnoförnedrande religion.
  Var är dina extremvänster kompisar och feminister och kämpar för deras lika rätt i samhället.
  Knäpp tyst.

  Så som sagt, slutligen: Du menar att islam inte är en kvinnoförnedrande religion?

 16. Extremvänstern och afa är ju fascister på riktigt.
  —————————————-
  Nej dom är socialister och anarkister och duktiga idioter åt fascisterna som frivilligt tar fokus från fascisternas våld genom att själva utöva våld.Dock känner jag inte till att dom liksom svenska fascister mördat minst 20 personer av politiska skäl.

  Fortfarande får jag inga svar på jag har frågat dig.
  ————————————————
  Att du inte får dom svar du vill ha är inte samma sak som att du inte fått svar.

  Så vi kan helt enkelt ha som slutsats att du inte ser att islam är en kvinnoförnedrande religion
  ———————————-

  Nej det är korrekt.Islam är inte generellt en kvinnorförnedrande religion för alla dom 1.5 miljarder människor som omfattar denna tro.
  Om du hade oroat dig för alla kvInnor som misshandlas, hotas och mördas av etniskt svenska män i Sverige så hade dessutom din oro över kvinnors situation i Indonesien haft nån relevans.

  Var är dina extremvänster kompisar och feminister och kämpar för deras lika rätt i samhället.
  —————————————‘
  Jag är Buddhist och erkänner mig inte till någon politisk religion.

 17. Hur ställer du dig själv till din oro för muslimsk våld om du väger det mot minst 20 politiska avrättningar utföra av ”icke politisk korrekta” ”invandringskritiska” etniska svenskar mot invandrare och poliser?

  Hur ser du på grunden till deras motiv att mörda?

 18. ”Visst, det är smaklöst och IDIOTISKT att säga att säga att Israel, USA eller Ryssland är nazistiska länder.”. Men inga muslimer kallar USA eller Ryssland nazistiska- däremot Israel.

  Enda skälet är att Israel är enda (mini)land, där Judarna efter 2000 pogromer, massmord och förflöljelser i Europa och Mellanöstern, kan äntligen försvara sina och sina barns liv.

  Judiska Folket har ett långt historiskt minne och kommer ihåg att under dessa 2000 år
  som kulminerade i Värdshistoriens största industialiserade massmord- Förintelsen, så har samtliga omkringliggande länder och folkslag, såg på utan att lyfta ett finger för att rädda milljoner försvaslösa Judiska offer.

  Tvärtom, merparten av Europeiska, Muslimska och USA politiker ansåg , att Hitler och förintar ”ett problem” och såg på Förintelsen med stor skadeglädje.

  Dessutom tjänade några få länder, helt samvetslöst, billjoner på att få betalt för ”affärer” med nazisterna med tilgångar rånade från 6 000 000 mordoffer.

  Enstaka Judar räddades av individer- skrattretande liten procent. Så t.e.x. i Polen, där Nazisterna placerade dödslägren i vetskap om tyst stöd från befolkningen, räddade ca. 6 500
  Polacker, små grupper av Judar. Jämför 6 500 Polacker med en befolkning på 37 milljoner.

  Samtidigt enl. nyaste forskning, mördades av Polacker eller utlämnades till nazister ca 250 000 Judar gömda i skogarna eller gömställen – som var ute efter de mördades miserabla tillgångar, såsom gamla skor, glasögon eller t.o.m. underkläder .

  I övriga Europeiska länder, var antalet som hjälpte Judar- likadan- decimaler av promillen av befolkningen.

  Israel och det Judiska Folket ser därför ansträngningar från EU- att bilda 17ttonde arabland-

  Fallos-stajn befolkad av påhittad bluffol,k utan ens antydan till eget språk med enda ”folk” traditioner- som terrormord och kriminalitet.

  på toppen av GIGANTISK muslimsk landsområde som sträcker sig från Afrika till Bortre Asien-som ett klart försök av avkommor till de som plågade ihjäl milljoner Judar i 2000 år i Europa, att få till stånd ny Förintelse- den här gången av Israel och genomfört av andra, då Europeer misslyckades tidigare.

  Därav den massiva stöd och ”förståelse” som muslimer möter av samtliga politiska krafter just i Europa, dock ej USA eller Asien. Det är Europeernas 2000 åriga hyperantisemitiska tradition som verkar ärvas i generna hos alla generationer.

  Självkart betraktar Israel som ytterst fientlig övergrepp, all Europeisk inblandnig, samt som försök till att upreppa Förintelsen genom att använda 1 miljard 200 miljoner muslimer, vars medeltida länder styrda (fotfarande) av kriminella klangupperingar passar utmärkt för uppgiften.

  Israel kommer därför ALDRIG, att lyssna på eller ta order, från avkommor til
  de som massakrerade Judarna i 2000 år och tjänade enorma förmögenheter på massmorden,utan att ens be om ursäkt för sina rikedomar byggt på floder av Judarnas blod

  Gina är typisk muslimsk bimbo, offer av uppfostran bland Europeiska hypetrantisemter med ohöljd hat till enda demokrati i MÖ-Israel och sin muslimska uppfostran,

  där som bekant barnen i grundskolan läser läroböcker med uppmaningar, att främsta uppgift för en perfekt muslim är att mörda Judarna varhelst, och som belöning-omfamnas av profeten
  ( tilika pedofilen, och massmöradren )- Muhammed -alla muslimers hjälte.

 19. Förintelsen, så har samtliga omkringliggande länder och folkslag, såg på utan att lyfta ett finger för att rädda milljoner försvaslösa Judiska offe

  ——————————————————————–

  Du ger med ditt kacklande om ”avkomma” och ”pedofiler” ett perfekt exempel på naziretorik på exakt samma sätt som nazister på 30 talet gapade om judarnas avkomma.

 20. Skillnaden är bl.a att judar inte promotar barnäktenskap, gifta sig sig inom närmaste släkten som är vedertaget inom islam där det inte sällan är stora ålderskillnader mellan make och maka dör makan oftast är ung tonåring när arrangemanget ordnas.

  Som i Sverige är det vanligt att te.x man skickar hem barnet på sommarlovet för att sedan komma tillbaka GIFT.
  Finns undantag i laget för detta men om jag läste rätt här om veckan skall äktenskap för utlänningar som hävdar religiösa skäl förbjudas och 18 års ålder gälla för alla.

  Kommer dock inte hindra arrangerade äktenskap och andra vidskepliga ofog som kränker mänskliga rättigheter inom muslimskt utövande.

  Hoppas att man tar hedersrelaterat våld och mördande etc. på mer allvar och skickar hem förövarna till sina hemländer. Har man medborgarskap skall det upphävas.
  Offret får en ny identitet och ett genuint stöd och hjälp att möjlig mån försöka få till ett någorlunda värdig liv igen.

 21. Det är inte vedertaget bland 1,5 miljarder muslimer att gifta sig inom släkten.

  Dina generella påståenden om negativa egenskaper hos 1,5 miljarder muslimer är ett uttryck för dina och dina fascistkollegors egna begränsningar och är baserade på en karbonkopia av Josef Goebbles metod och du är för obildad för att förstå det.

 22. Bara det att du hela tiden myntar in 1,5 miljarder säger hur enkel du är.
  Som att säga att alla tyskar var nassar under ww2.
  Vidare så vet du inte ens vad jag har för utbildning eller vad jag har jobbat med, jobbar med eller varit volontär inom i flera år.

  Att du skulle vara buddist är lika troligt som att jag är en ubåt.
  Din aggressiva stil med drag av down syndrom är skolexempel på vänsterfolk som saknar verklighetsförankring och vars åsikter bygger på teoretiska utopier.

  Buddister anses vara samlade, fredliga osv.
  Inga drag du inger att inneha.

  Och att du jämför allt med Nazism är också vänster propaganda.
  Ok. Då kallar jag dig för Stalin, Lenin och några andra fascisters namn.

  Logiskt? Nä.
  Men i extremvänsterns/kommunisterna är det.
  Det behöver inte vara logiskt eller baserat på fakta.
  Bara hatet får skalla. Kommunism till oss alla…

  God Jul på dig.

 23. Bara det att du hela tiden myntar in 1,5 miljarder säger hur enkel du är.
  ————————————————————————
  Det är du och dina rasistkollegor som ger 1,5 miljarder muslimer samma negativa egenskaper och när jag upplyser dig om att du pratar generellt om 1,5 MILJARDER människor detta påstår du att jag är enkelriktad?

  Tala för helvete om hur det går till när du och dina fascistvänner kommer fram till att 1,5 miljarder människor delar exakt samma negativa egenskaper?

  Hur går det till?

 24. Kan du ge mig fakta som styrker att alla dessa 1,5 miljarder muslimer gifter sig inom släkten,knullar barn och har avsikt att döda alla 2,1 miljarder kristna?

  Det är ju nämligen essensen av den skitvälling ni säljer och jag vill att du styrker den.Ok?

  Det kan inte vara så jävla svårt om det nu är sant .Eller?

 25. 1. Vad har sagt att jag har samröre med SD bara för att jag ifrågasätter invandringspolitiken?
  2. Du är extremt hatisk och svär och bär dig åt. Speciellt med tanke på att du hävdar att du är buddhist. Snarare AFA eller kommunism är din religion.
  3. Det är du som är fascist, människofientlig och allmänt analt retarderad.
  Något måste ha hänt dig i livet som har fött ditt hat. Lugna nerverna och simma lugnt.

 26. Svara på frågan istället för att snacka skit

  Den relaterar till alla dom påståenden om musliner där du t.ex hävdar att muslimer anser att man ska knulla med barn .

  Du har ju påstått detta eller hur?

  Vederlägg det.

  Som i Sverige är det vanligt att te.x man skickar hem barnet på sommarlovet för att sedan komma tillbaka GIFT.
  ——————————————–

  Vanligt? Skickar nästan alla muslimer sina barn utomlands för att gifta sig?

  Vederlägg det.

  Hur kommer det sig att så många brottslingar är muslimer kontra deras procentsats i antal i Sverige?
  —————————————

  Du har fortfarande inte svarat på varför fascister är skyldiga till minst 20 (troligen uppåt 30) rena politiska avrättningar dom senaste 20 våren.

  Du menar att islam inte är en kvinnoförnedrande religion?
  ——————————————————-
  Inte i högre grad än den fascistnationalistiska religionen son ser kvinnor som kossor som ska generera en etnisk ren arisk folkstam.

  Vi är sekulariserade och för majoriteten av MENA folk så är religion och styrelseskick samma sak.
  ————————————

  För alla Sverigedemokrater är iden om fädernas kyrka baserad på en kyrkoordning liknande den vi hade i början av 1900 talet och ett samordnande av stat och kyrka fundamental.Vad det har med sekularisering att göra får du förklara.

  Hur kommer det sig att så många brottslingar är muslimer kontra deras procentsats i antal i Sverige
  ———————————–

  För det första är inte brottsligheten generellt högre för alla brott i alla åldrar (vilket fascister aldrig talar om) bland invandrare.T.ex är fascister extremt överrepresenterade när det gäller politiska mord vilket dom inte heller nånsin säger). För det andra så går den överrepresentation som finns för vissa brott och i vissa åldergrupper att förklara även och den naturligtvis bör bekämpas.

  Synd då att man aldrig hör er gnälla om att Säpo ska lägga resurser på att den överrepresentation för politiska mord begågna av folk ur era egna led men med tanke på att det i princip bara är invandrare som fascister mördar så kanske det inte är så konstigt att ni inte har nåt att säga om det.

  Vad har Breivik med sanningen i Sverige att göra?
  —————————————————–
  Han har uttryckt gillande av dom fem procent i Sverige som han anser dela hans syn på verkligheten.

  Det är ingen som hittat på det.Det är han själv.
  Tycker du att halal slakt där man inte bedövar djuret först utan låter det lida först är ok?
  ———————————————–

  Nej jag anser inte att vare sig judar eller muslimer ska särbehandlas i lagstiftningen om huruvida det ska vara tillåtet att döda djur med ett utdraget förlopp.

  Ni hade varit trovärdiga i denna fråga om ni konsekvent refererat till att även människor av judisk tror har detta undantag i fråga om slakt av djur.

 27. Pingback: Konsekvens, islamofobi och radikal islamism, med mera… « Sverige är inte världens navel!

 28. Gina Dirawi är ett utmärkt exempel på den antisemitism som verkar frodas hos många invandrare från Mellanöstern. Att beklaga sig över antisemitismen i Malmö men inte se kopplingen till det som Dirawi skrev på sin blogg är naivt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s