Sverigedemokraten från Buttricks?

Frihetssmedjan skriver om ”Super-jens”, Jens Leandersson i Klippan:

Genom Dragan Klaric har vi tipsats om nedanstående anspråkslösa teckning av Sverigedemokraternas gruppledare i region Skåne. En teckning som ”Super Jens”, som han kallar sig på twitter, sprider genom nyhetsbrevet för Sd i region Skåne, som han skriver själv.

Anspråkslös syn han har på sig själv, eller hur? Och hans syn på muslimer verkar ju trevlig, eller hur?!

Det är inte undra på att man undrar var Sd får sina representanter från. Buttricks eller?

I Jens Leanderssons fall vet man var Sd fick honom från. Han är nämligen en av de med nazistiskt förflutet inom Sd som fortfarande får vara kvar. Som ung ingick han i nazist- och skinnskallekretsar i Helsingborg.

För övrigt var väl Stålmannen ett sånt där ”ensamkommande flyktingbarn, som Sd ogillar så mycket. Från planeten Krypton, om jag minns rätt!

2 tankar om “Sverigedemokraten från Buttricks?

  1. Vart ser du hans syn på muslimer när du tittar på denna bilden? Jag kan inte se något som identifierar religion på någon av figurerna. Utgår du kanske från att folk med en viss klädsel eller särskilda verktyg är muslimer? Då vill jag bara meddela att så är inte fallet i verkligheten, men fortsätt gärna kritisera tecknade bilder om det är den nivån du vill föra politik på.

    /Utlänning

  2. Det är väl bra om en nazist går över till SD som ju deltar i den demokratiska processen och tar avstånd från våld. Visst är en del av dessa garderobsnazister men hur många i V är inte garderobskommunister?

    För övrigt är synen på muslimer proportionerlig till avståndet. SD fick 5 procent i riket, 10 procent i Malmö och 60 procent i Almgården – ju närmare man har dem desto mer negativ blir attityden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s