Kan vi prata politik, argument och idéer tack?

Sverigedemokraten Richard Jomshof twittrade ut en sak nyss. Var femte kandidat till riksdagen eller kommunerna i de stora partierna 2006 har dömts för något brott. Alltså även bland icke Sd kandidater!

Jag vill inte ha perfekta människor i politiken, utan folk som kan begå fel, så jag bryr mig inte så mycket om denna siffran. Förutom i ett avseende…

En av de saker jag tycker Expo, och många andra journalister och antirasister gör fel, är att de ägnar mycket energi och publicitet åt Sverigedemokrater som ”dös för brott”. Jag tycker tiden är bortkastad. Den tid de ägnar åt att gräva efter information om rattfyllerister, snattare och skattebrottslingar inom SD skulle de kunna lägga på att skriva artiklar som avslöjar Sverigedemokraternas idéer, politik, förslag och argument istället.

Hur länge till ska det dröja innan vi får en kampanj MOT Sverigedemokraterna som siktar in sig på det som de får stöd för, dvs sin politik och sina idéer!

Nu kanske vi kan sluta jaga ”brottslingar” inom Sd och jaga argument istället!?

Man får inte folk som röstar på Sd att sluta rösta på dem genom statistik om hur många småbrott de begår, bara genom att göra mos av deras argument och idéer!

4 tankar om “Kan vi prata politik, argument och idéer tack?

 1. Ja, Torbjörn, du har så rätt. Men SD:s motståndare avstår från att ens försöka motsäga SD:s argument. De velar mellan att titta bort, tiga och ”ta debatten”. De förlorar på Walk Over.

  Hälsar Stellan

  SD:s utveckling vad gäller riksdagsvalen:
  1988 – 1118 röster 0,02%
  1991 – 4887 röster 0,09%
  1994 – 13889 röster 0,25%
  1998 – 19624 röster 0,37%
  2002 – 76300 röster 1,44%
  2006 – 162463 röster 2,93%
  2010 – 339610 röster 5,70%

  PS. De riktiga nazisterna d v s Göran Assar Oredsson (NRP) erhöll i valet 2002 hela 17 röster och 2006 fantastiska 8 röster. Därefter upplöstes partiet.

 2. Nu talar jag inte om brott bland SD-politiker, brott begås bland alla politiker och det vet du mycket väl. Det du försöker klistra på är bilden av ett oseriöst och kriminellt parti vilket jag vet inte stämmer.
  Däremot tycker jag att det nu är dags att på allvar göra upp med extremismen bland vissa perifera sympatisörer. Jag är på allvar bekymrad över att vissa personer som helt och hållet feltolkat partiets politik försöker förvanska och låtsas som att SD tycker så, dvs driva partiet i en farlig, extrem riktning. Jag vet att de inte kommer att lyckas då SD har valt en helt annan (lyckligtvis) väg i och med detta fantastiska partiprogramsförslag: http://sverigedemokraterna.se/files/2011/08/PP_forslag_remiss01.pdf
  Samtidigt är jag oroad att dessa personer kan skada partiets rykte då PK-media blåser upp propagandahistorier om att SD är rasistiskt. Jag tror att även du i grunden kan hålla med om att ovanstående partiprogram inte är rasistiskt och att sd-väljare inte är det, men tyvärr finns det folk som kan och vill skada partiet. På politiskt inkorrekt har jag aldrig sett någon extrem ton i debatten, men på vissa bloggar finns ”sd-are” som vill dra in en extremistisk, hatisk ton i partiet.
  Det skapar en spricka, och det är farligt. Detta – snarare än PK-medias lögnaktiga försök att övertyga – riskerar att jag inte röstar SD i nästa val. Det är djupt beklagligt att det finns sådan skadlig extremism och jag ska göra vad jag kan för att skydda partiet mot dessa ”villolärare”. Samtidigt vet jag att dina liberaldemokrater lever på hat mot sd och det är också beklagligt att ni kastar smuts istället för att föra en seriös debatt. Vore intressant att se ditt svar till Mats Dagerlind.
  Vänliga hälsningar

 3. Ingen Sverigedemokrat har har kunnat förklara för mig varför deras partiledning klarar av att sjunga hela texten till den sång som hyllar mordet på Olof Palme eller var och varför Petzell lärt sig sjunga den svenska nazismens motsvarighet till internationalen författad av Sveriges Quisling Sven Olof Lindholm.

  Samtidigt är jag oroad att dessa personer kan skada partiets rykte då PK-media blåser upp propagandahistorier om att SD är rasistiskt.
  ————————————-
  SD är primärt fascistiskt och man använder rashatet som katalysator på samma sätt som Hitler gjorde för att samla folk gentemot en gemensam fiende.

  Användandet av begreppet politiskt korrekt där man förutsättar att alla egentligen håller med fascisterna men hindras av ”etabliseemanget” följer också samma modell som nazisterna använde.Genom att ljuga för dom trogna och hävda att deras röst inte har samma värde som andras så bygger man underlag för att väljarna vid en given tidpunkt ska ”ta tillbaka sina rättigheter” med våld.

  Sverigedemokraterna har runt 4 procent röstande och anser att det ger dom rätt till samma inflytande som om dom haft 35 procent.
  Inte ens kommunisterna ställde samma anspråk på 70 talet

 4. PS. De riktiga nazisterna d v s Göran Assar Oredsson (NRP) erhöll i valet 2002 hela 17 röster och 2006 fantastiska 8 röster. Därefter upplöstes partiet.
  ——————–
  Ni uppfyller bättre arvet från 30 talet på ett sätt som fungerar på 2000 talet.Det är just därför som dom tyska nationalsocialisterna erbjudit er samarbete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s