1-0 til Sverigedemokraterna!

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av debatten i TV, läser jag. Allt går som Sverigedemokraterna vill märker jag. Nu borde Sd skicka en blomma till Juholt. Varför inte en röd liten vacker ros?

Varför ska Sd skicka en ros till Juholt?

Det förklarade Linus Bylund från Sd när jag pratade med honom i somras. han sa ungefär detta:

Det är klart att det bästa vore om de andra partierna hade bemött oss som jämlikar 2010, men det näst bästa alternativet var att partierna gjorde som de gjorde i valet och demoniserade oss. Vi vann röster på det också.”

Jo, så var det. Sverigedemokraterna bemöttes aldrig med argument och idéer utan med censur, negativ propaganda, och avståndstagande likt Juholts avståndstagande. Sd:s idéer och argument fick stå oemotsagda hela valkampanjen och därför kom de in i riksdagen.

Jo, visst gillade Aftonbladet olika tre dagar innan valet. Men till vilken nytta, de förklarade ju inte varför man bör gilla olika.

Nej argument bemöts bäst med argument, och inte med censur eller att man drar sig ur tillfälln när man skulle kunna mosa till Sd.

För det är väl inte så illa att Juholt inte KAN tvåla till Åkesson i en debatt? Är det verkligen så illa ställt att sossarna valt en partiledare som tror att han inte klarar av att besegra Åkesson i en ärlig debatt

Mer läsning:

Jan Rume

8 tankar om “1-0 til Sverigedemokraterna!

 1. Naturligtvis är det barnslighet på hög nivå, men fullt lörståeligt om man förstår vänsterlogik. De spelar oftast på populistiska känslor hos dess anhängare. De är så osäkra på sin egen politiska vision att de på fullt allvar tror att om de måste jobba mot två fronter i debatten så kommer det att framstå som ”anhängare” av den ena eller andra parten. Kanske börjar vänstern (förhoppningsvis) inse att stigmatiseringsretoriken är precis så löjligt som det framstår. Man kan bara försöka smeta ner alliansen med SD så mycket, och den gränsen har passerats för länge sen. Klart är dock att vänstern har inget alternativt angreppsätt än det billiga ”guilt by association” dravlet.

 2. Naturligtvis är det barnslighet på hög nivå, men fullt lörståeligt om man förstår vänsterlogik. De spelar oftast på populistiska känslor hos dess anhängare. De är så osäkra på sin egen politiska vision att de på fullt allvar tror att om de måste jobba mot två fronter i debatten så kommer det att framstå som ”anhängare” av den ena eller andra parten. Kanske börjar vänstern efter detta (förhoppningsvis) inse att stigmatiseringsretoriken är precis så löjligt som det framstår. Man kan bara försöka smeta ner alliansen med SD så mycket, och den gränsen har passerats för länge sen. Klart är dock att vänstern har inget alternativt angreppsätt än det billiga ”guilt by association” dravlet.

 3. Ja Torbjörn. Idag gjorde Juholt & Reepalu synnerligen välkommen propaganda för SD. Jag respekterar (S) och tillönskar dem en mer stabil ledning. Det blir då svårare för oss i SD. Men en riktig sjöman önskar all lycka till ett kapsejsat skepp, inte minst det man kappseglar mot. Alla skall ha en ärlig chans.

  Hälsar dig
  Stellan

 4. Nej argument bemöts bäst med argument,
  ——————————————————————-

  Det främsta argumentet är att kalla en spade för en spade och det är det i princip inga som gör eller gjort i debatten med SD.

  Istället han man låtit partiet grina sig fram till en plats i riksdagen genom att oupphörligen hänvisa till hur jävla synd det är om både partiledningen och deras väljare.

  Det är bara i Sverige som ett fascistiskt parti kan skapa makt åt sig själva genom att grina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s