1-0 til Sverigedemokraterna!

Posted on oktober 7, 2011

8


Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hoppar av debatten i TV, läser jag. Allt går som Sverigedemokraterna vill märker jag. Nu borde Sd skicka en blomma till Juholt. Varför inte en röd liten vacker ros?

Varför ska Sd skicka en ros till Juholt?

Det förklarade Linus Bylund från Sd när jag pratade med honom i somras. han sa ungefär detta:

Det är klart att det bästa vore om de andra partierna hade bemött oss som jämlikar 2010, men det näst bästa alternativet var att partierna gjorde som de gjorde i valet och demoniserade oss. Vi vann röster på det också.”

Jo, så var det. Sverigedemokraterna bemöttes aldrig med argument och idéer utan med censur, negativ propaganda, och avståndstagande likt Juholts avståndstagande. Sd:s idéer och argument fick stå oemotsagda hela valkampanjen och därför kom de in i riksdagen.

Jo, visst gillade Aftonbladet olika tre dagar innan valet. Men till vilken nytta, de förklarade ju inte varför man bör gilla olika.

Nej argument bemöts bäst med argument, och inte med censur eller att man drar sig ur tillfälln när man skulle kunna mosa till Sd.

För det är väl inte så illa att Juholt inte KAN tvåla till Åkesson i en debatt? Är det verkligen så illa ställt att sossarna valt en partiledare som tror att han inte klarar av att besegra Åkesson i en ärlig debatt

Mer läsning:

Jan Rume

Advertisements