Liberaldemokraternas hemsida hackades inatt. Som hämnd för artikel mot PI & Sd?

Liberaldemokraternas hemsida attackerades och hackades igår. Som av ett sammanträffande samma dag som vi publicerat en artikel som varnade för Politiskt Inkorrekts och Sverigedemokraternas politiska retorik (som attackerats hårt av PI). Jag publicerar artikeln åter under denna skärmdump som visar hur Liberaldemokraternas hemsida såg ut 01.30 inatt.

 Örebro ska det byggas ett Bosniskt, islamskt, kulturcentrum. Det är ju bra det och vore knappast något att skriva en artikel om. Om det inte vore så att sajten Politiskt Inkorrekt har skrivit om det, och deras kommentarsfält fyllts av omodererat hat. När man läser deras kommentarsfält blir man skrämd. Om hat föder hat kan man undra vad det blinda hat mot muslimer som PI sprider kommer att föra med sig!

Klicka på bilden för att se den i full storlek!

Här är ett urval av kommentarer från läsarna av Politiskt Inkorrekt:

* Och islamiseringen bara fortsätter… Rullas ut över oss som en gräsmatta på en nyanlagd fotbollsplan. Och snart kvävs man…

*Det här bygget kan liknas vid att frivilligt få en aggressiv cancertumör inopererad i sig.

Grattis Islam till ytterligare ett terrorcenter för er Jihad. Grattis Sverige till ännu en spik i kistan. Eller hur?

Förutom att överklaga så ska man naturligtvis ”besudla” marken med så mycket griskadaver & slaktrester som det bara går. Men det ska grävas ner. Då gör det mest nytta.

* Ett lika stort grattis till Örebro som Luleå fick! Hjärtliga gratulationer till berikningen av staden & omgivningarna… En ny terrorcentral is the shit! Vilket lyft för Örebro & Sverige.

Nu är det kört för Sverige? De Trojanska hästarna är här. Med lite tid kommer de att domininera landskapet. Den gamla ardennerhästen går sotdöden till mötes.

* Hursom av alla onda ting är bosniska muslimer de minst dåliga.

* Du försöker alltså att få oss välja mellan svår obotlig cancer eller väl utvecklad AIDS? Got the message. Men,nej tack.Islam ska bekämpas oavsett i vilken sjuk avart eller skepnad den än visar sitt fyla gristryne i. ”Ingen islam på våra gator”..(lånade det sista ifrån AFA,tack för lånet).

* Deras kvinnor liknar dock mera popcornmaskiner…

* Grattis örebro, våldtäktsstatistiken i er stad är ju inte direkt smickrande, och det lär ju inte bli bättre med en våldtäktsmanna-magnet i Örebro.

* Jag tænker inte gå dit om jag inte får ta med min minigris :)

* Jag skulle vilja vete om ”Bosniska islamiska församling” är de gamla ”SS islamiska nazitrupperna” som agerade under WW2″, och som nu har bytt namn….¨

Och detta är hämtat från EN artikel av tusentals på EN av de många hatsajter som finns i Sverige!

PI har ett moraliskt ansvar för det de väljer att inte moderera bort. De tar ofta bort kommentarer som är kritiska till PI, och till rasismen, men lämnar kvar sådant som man kan läsa ovan.

Om ni skulle tvivla på det allvarliga i en debatt som denna på PI ber jag er byta ut ordet islam mot judendom, muslim mot jude och moské mot synagoga i det som skrivits och smaka på hur det känns då. Det är ingen slump att man känner igen retoriken på Politisk Inkorrekts blogg, om man bläddrar i nazityska tidningar från 20-talet.

Och samma sorts hat sprids på många håll i  Sverigedemokraterna, där flera av de ledande figurerna, t.ex. Kent Ekeroth, öppet sympatiserar med, och stöder Politiskt Inkorrekt.

När en del ser hatet hos Politiskt Inkorrekt vill de ropa på förbud, polis och censur. Liberal som jag är tror jag att man bättre bemöter fördomar och hat med medmänsklighet, motargument och idéer, än med förbud. Men något måste göras! Att låta hatets argument och idéer stå oemotsadga leder aldrig till något gott!

Jag säger som Torgny Segerstedt sa om Hitler 1933, ”Att tvinga all världens politik och press att sysselsätta sig med den figuren, det är oförlåtligt. Herr Hitler är en förolämpning.” Alltså: Att tvinga Sveriges politik och press att sysselsätta sig med de figurerna, det är oförlåtligt. Sverigedemokraterna och Politiskt Inkorrekt är en förolämpning.

11 tankar om “Liberaldemokraternas hemsida hackades inatt. Som hämnd för artikel mot PI & Sd?

 1. Med tanke på att företrädare för Sverigedemokraterna t ex kallats löss och spyor i det offentliga rummet så står det väl 1-1. Och att jämföra SD med Hitler genom en fint via Segerstedt känns lite magstarkt.

 2. Att jämföra med judendomen är ett gammalt och i min mening billigt knep.
  Problemet är att islam är emot judar och inte Svenskarna dvs. benämningen på dom som är lojala och känner någon slags samhörighet med Sverige och Svenskarna och inte lever i en subkultur och hyllar samt ser på hemlandets kanaler hela dagarna och då islam är inte bara en religion utan hur man styr även ett land så har man samma tänk här.
  : Att öka, få mer inflytande. Vi ser bara te.x hur halalkött är standard på flera skolor i Sverige idag.
  Och detta är bara början.

  Islamiseringen är fakta.
  Bara i Malmö har hälften av judarna flytt pga. trakasserier från muslimer.
  Så att skylla det på som sagt en vanlig ärlig snäll Svensk är lågt.
  En islam som hyllar sitt hemland och anser att kvinnor är lägre stående är inte en Svensk i mina ögon.
  Det är inte vår stil. Dvs. Västerländska stilen om man skall generalisera.
  Och var är feministerna avslutningsvis som offtopic ang. alla muslimska kvinnor. Mer eller mindre alla är arbetslösa och lever med den muslimska synen på hur en kvinna skall vara och leva. Med eller utan huvudbonad.

  Ha en bra dag!

 3. i en betraktares ögon så är du ju inte ett dugg bättre utan precis som pi och övriga som har sanningen så kastar ni skit på varann via nätet och gud nåde den som inte tycker som er ! ta debatten på ett vettigt sätt i stället och acceptera om alla inte tycker lika.

 4. SD är dom enda arvtagarna i sverige till Hitlers politik.
  Det är därför som dagens tyska nazister uttryckt att dom vill ha ett samarbete med SD.

 5. Pingback: Uttalande av Liberaldemokraterna om hackandet av dess hemsida. « Sverige är inte världens navel!

 6. Bara ännu en instans för att segregera sig bort från det svenska samhället. Vi ska hålla oss för oss själva och inte beblanda oss med svenskar. Alla sådana saker är dåligt för det svenska samhället och även extremt dåligt för dessa människor som väljer att segregera sig. Tänk om det skulle byggas ett etniskt svensk kulturcentrum…..nä vi svenskar håller oftast inte på med detta att dela upp oss och om inte så många invandrare valde att göra så skulle vi ha betydligt mindre problem eller hur. Detta är inte hat utan ett nyktert tänkande vilket ni borde ägna er lite mer åt istället för att vara så PK i alla situationer som handlar om integration. Det är enbart kontraproduktivt.

 7. Efter Utöya och allt fokus på PI har det märkts en viss uppmjukning av modereringen. Troligen är den bara tillfällig. I ett par veckor kunde jag skriva försiktigt kritiska och nyanserade kommentarer utan att de togs bort. Vid något tillfälle gick PI in och beskyllde mig för PK-beteende, men lät mig ändå fortsätta att kommentera. Men nu är jag portad. Droppen var tydligen en kommentar, där jag ifrågasatte PI:s sätt att beskriva muslimska ritualer som ”jippon”. Jag framförde åsikten att även kristna i så fall ägnar sig åt jippon. Det vore ju därför bra om PI var konsekvent. Jag drog fram detta som exempel:
  ”Nästa helg kommer jag att få vara med om ett riktigt spektakel. Då kommer en farbor i en särskild jippokrage att stänka vatten på ett skrikande spädbarn. Sen kommer vi att sjunga gamla jipposånger till den store Gudens ära. Eftersom alltihop äger rum i anslutning till gudstjänsten på den heliga dagen kommer det också bli en del traditionellt slaskande med Jesus kött och blod i form av blaskigt vin och lövtunna chips. Yippeh, vilket jippo!”

 8. Daniel! Det är realitet! Jämför själv vad 20-talets antisemiter hade för retorik. Blaskorna kan beställas fram på KB!

  /T

  Har skrivit detta just nu på PI:s sida:

  Hej, hej!

  Nej, jag och Liberaldemokraterna anser inte att PI ligger bakom detta. Vi är noga att överallt säga att vi misstänker någon PI eller SD supporter för detta dåd.

  Däremot ber jag er se att jag (och L) använder exakt samma metod som när jag skrev artikeln här hos PI för två månader sen. Jag använder argument och motargument och är mycket noga med att länka till bevis i form av tex skärmdumprar. Jag ogillar censur och användning av retoriska tillmälen, därför är jag liberal!

  Jag är mot den metod Aftonbladet brukar köra med sin ”gillar olika” kampanj. Man ska gilla olika menar de, men det förklaras aldrig VARFÖR man ska det, eller VARFÖR Sd är så ”fel”.Sen vidhåller jag det som jag skrivit här på PI och i artiklarna från igår: att med kommentarer och artiklar som mest liknar nåt som skulle kunna vara hämtat från 20-talets mest horribla antijudiska retorik, skapas bara en massa hat.

  Generaliseringarna mot muslimer, romer, afrikaner och andra som framförs härpå PI är inte bara vidriga utan skapar ett klimat av ett outsägligt hat!

  För övrigt ska jag nog snart leta i arkiven efter nazi-tyska artiklar om romerna och jämföra dem med kommentarer och redaktionella utspel från PI.

  Det intressanta är att skillnaden är… NOLL! Det finns ingen skillnad!

 9. Pingback: Nynazister hackade Liberaldemokraternas hemsida « TantraBlog

 10. Pingback: Vi har serverproblem! | Liberaldemokraterna

 11. Pingback: Uttalande angående hackningen av vår hemsida! | Liberaldemokraterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s