Fråga till Sverigedemokraternas ledare!

Under flera år har jag varnat för vad som kan komma att ske om man inte protesterar, och argumenterar mot, alla de som sprider idéer om att islam är som nazismen. Det är en generalisering som direkt och indirekt drabbar varje muslim och sprider ett hat som om det växer kan komma att döda! Med tanke på att Breivik och de radikala antiislamist-criklarna han ingått i har spritt liknelser och islam och nazismen behöver vi ställa frågan till Sverigedemokraterna igen!

Läs gärna min artikel om Breivik och hatet mot islam också!

Jag skrev detta blogginlägg innan valet 2010 och postar det igen!

Fråga till ledande företrädare för Sverigedemokraterna: Om islam är som nazismen, vad planerar ni att göra med muslimerna då?

Min fråga till er är: om islam är som nazismen, vad ska ni göra med de personer som sprider idén att islam är bra om ni kommer till makten? De sprider ju faktiskt en idé som är lika farlig som den som utrotade miljoner människor för 70 år sen. Vad ska ni göra?

* Inget? Jamen då ljuger ni ju. OM islam är ett lika stort hot som nazismen måste ju genast de som aktivt sprider dessa idéer stoppas. Eller hur?

* Är det ett hot? jamen ok, vad ska ni göra åt det? Ska ni göra något? Berätta då vad. Förbjuda islam, stänga moskéerna, fängsla alla aktiva muslimer, eller vad? Skjuta dem?

Ska man få säga att Koranen är bra? Ska ni förbjuda muslimer i landets TV? Ska muslimer få göra så?

Missförstå mig inte. Jag tycker bra om islam. Men jag skriver detta för att ledande företrädare för Sverigedemokraterna sprider rasistisk propaganda mot muslimer i sin egenproducerade TV-reklam. Och därför att partiets företrädare, nu senast Björn söder, säger att islam är som nazismen, eller VÄRRE än den.

”Precis som vi tog kampen mot nazismen och kampen mot kommunismen måste vi ta kampen mot islam i dag”, sa Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder i Gävle den 26/8.

Samma sa ordförande Jimmie Åkesson förra året (200) i en debattartikel i Aftonbladet.

Erik Almqvist, ledare för ungdomsorganisationen sa i en artikel i Sourze 2009 att islam är VÄRRE än nazismen: ”Jag tror inte att Jimmie Åkesson hade så fel trots allt. I en sak är jag dock inte överens med min partiordförande: Jag ser inte bara undfallenheten för islam som det största hotet sedan andra världskriget. Jag ser islam som det största hotet. Sedan Hedenhös.”

Kent och Ted Ekeroth har spritt samma liknelser mellan islam och nazismen ganska länge nu.

Nu är det slut med skitpratet och dags att prata allvar. OM islam är som nazismen eller VÄRRE än den måste ni ju förespråka åtgärder mot de som sprider denna samhällsfarliga lära. 500.000 påstådda ”nazister” säger ni finns i Sverige. Vad ska ni göra? Sätta muslimerna i fängelse? Återinföra dödsstraffet? Utvisa dem? Bränna moskéerna? Utvisa alla till Madagaskar?

PS

För er som inte vet. Här är två inlägg ur svartens blogg om hur muslimer i Albanien och Frankrike räddade livet på judar under andra världskriget. Muslimer gömde judar undan nazisterna: Del ETT och del TVÅ.

Annonser

25 thoughts on “Fråga till Sverigedemokraternas ledare!

 1. En förfärlig massa skitprat. Vi vet att stormuftin samarbetade intimt med Hitler, vi vet att arabiska översättningar av Hitlers böcker finns i nyttryck i arabiska bokhandlare från Ramallah till London. Vi har sett massor av bilder av Hizbollah som gör traditionellt Heil Hitler-hälsning.

  Muslimer och judar har självklart samarbetat ofta nog eftersom de i årtusenden har bott i varandras länder.

 2. Det finns gott om belägg för en utbredd och allmänt accepterad anti-semitism i den muslimska världen. Det finns också en utbredd förföljelse av kristna och andra religiösa minoriteter i de muslimska länderna – från Nigeria till Indonesien. Hot och trakasserier mot judar i Malmö visar att vi nu importerat denna företeelse till Sverige. Att då komma dragande med enstaka fall där muslimer hjälpt judar känns genomskinligt. Och den grymma ironin är att när de betat av dessa grupper står liberaler som du på tur.

 3. Max Manus,

  Det är helt ok med mig att jämföra valfria ideologier med nazism, om man så finner lämpligt. Det är normal yttrandefrihet. Kom bara inte och gnäll när även mer relevanta jämförelser görs med nazismen, t.ex. mellan islamism och densamma. Och obs… se upp för Godwins lag!

 4. jagjämför ingenting.

  Jag har postat en redogörelse för Sverigedemokraternas klara och tydliga kopplingar till den svanska och europeiska nazistiska och fascistiska rörelserna och jag utgår från att du kan läsa.

  ——————————-

  Ni får hitta på något nytt annat mantra att mässa som förklaring på verkligheten än ”pkeliten”.

  Ni är borta ur riksdagen nästa val.

 5. Du hänvisade till extremvänstersekten Expos skrivelser, och det kan jag inte med den godaste vilja räkna som trovärdigt. Att det fanns sverigedemokrater under perioden 1991-1994 som hade kopplingar till extremnationalistiska rörelser är dock korrekt, men eftersom de saknade makt (de var heller inte värda någon på den tiden) så förstår jag inte riktigt problemet. Värre då att det fram till 1994 satt riksdagsmän (ej från NyD) med nazistiskt förflutet.

  Vad är det för fel på ordet ”PK-eliten”? Man ska väl kalla saker för deras rätta namn?

  ”Ni är borta ur riksdagen nästa val.”

  Precis. Vi skulle inte komma in riksdagen 2010 heller, var det inte så? Du borde lära dig en sak. Kritiken mot mångkultur och islamisering har kommit för att stanna. De 7 systrarnas tid av obruten makt utan verklig opposition, är förbi.

 6. Jaha, det är Sverigedemokraterna som ska ta ansvar…
  Här är en beskrivning av hur Breivik under ungdomsåren formades av incidenter med invandrargäng från klankulturer.

  http://www.bt.dk/udland/saadan-begyndte-hans-had-til-muslimer.

  De är visst aldrig kosmopolitiska liberaler som ska ta ansvar för att deras utopi om mångkulturalism inte fungerar.

  En av de någorlunda vettiga artiklarna i Sverige om denna har Johan Ingerö skrivit. http://ingero.blogspot.com/2011/07/norge-i-mina-tankar.html

  Jag upprepar här min kommentar på Ingerös bloogpost:
  ”Något som är än värre än Ekeroths försök att ta poäng med ”gissningslekar”, är de som använder Ekeroths uttalanden som slagträ mot SD i den inrikespolitiska debatten innan ens offren hunnit begravas.”

 7. Något som är än värre än Ekeroths försök att ta poäng med ”gissningslekar”, är de som använder Ekeroths uttalanden som slagträ mot SD i den inrikespolitiska debatten innan ens offren hunnit begravas
  ———————————————————–

  Är inte Ekeroth Sverigedemokratisk riksdagsman och som sådan ansvarig inför sina väljare och Sveriges folk som helhet för vad han säger?

 8. Mittenradikalen säger:
  juli 24, 2011 kl. 10:59 e m
  Du hänvisade till extremvänstersekten Expos skrivelser, och det kan jag inte med den godaste vilja räkna som trovärdigt.
  ———————————

  Jag ser att du på din blogg hävdar att du tror att det är muslimer som ligger bakom massmorden på barn och ungdomar i Norge trots att det öär ett faktum att dessa utförtas av en etnisk norrman och där går nog min gräns.

 9. Max Manus.
  1. Det är inte min blogg
  2. Det finns ett inlägg på bloggen som handlar om tragedin i Norge. Där står ingenting i närheten av vad du påstår här. Vad är grejen med att ständigt försöka göra muslimer till martyrer?

 10. Jag ser att jag hade fel när jag läste texten till den blogg du länkar till och jag misstog för för att den är uppdaterad på så sätt att man om man inte läser den noga får uppfattningen att författaren trots att mördaren redan är funnen spekuylerar omm att mordet är utfört av muslimer.

  Jag ber om ursäkt för det.

  Vad är grejen med att ständigt försöka göra muslimer till martyrer?
  ——————————————————
  Jag känner inte till någon annan grupp som inför sig själva är större martyrer än fascister och dom uttrycker det bl.a genom att oupphörligt oupphörligt upprepa att vi inte har yttrandefrihet i Sverige .

 11. Ok, det var ju bra att du backade på en punkt. Det är möjligt att ”fascister” känner så, utom då kanske vänsterfascisterna. För de sitter ju själva icke sällan på de mediala redaktionerna.

 12. Efter att ha läst diverese SD bloggar inkusive den värsta av dom alla som drivs av Kent Ekeroth kan jag bara konstatera att stödet för barnaslaktarens SYFTE är allmänt.

 13. @Max Manus

  ”Ni är borta ur riksdagen nästa val.”

  Visst, precis som SD inte skulle komma in 2010. Eller precis som kadrer med vänsterväljare tröstade sig efter den borgerliga valsegern 2006 med att ordningen skulle återställas (alltså att vänstern skulle få makten) 2010.

  Att göra detaljerade förutsägelser om framtiden är omöjligt, och gör man det ändå är risken stor att verkligheten kommer att bita en där bak.

 14. Ping: Begrav våra hjärtan i Utøya | Min luktar oxo fisk!

 15. Det var en synnerligen dum fråga. Vad gör vi med nazisterna idag? Det är inte olagligt att varken ha nazistiska eller islamistiska värderingar. Men de som uppviglar till hot, de som lär ut hatpropaganda, de som utför brott i islams namn, de ska naturligtvis straffas därefter. Precis som nazisterna. De som vill vara religiösa muslimer ska naturligtvis få vara det men de som vill sprida islamism (islams version av politik) ska stoppas på samma sätt som det idag är förbjudet att bära hakkors och öppet propagera för nazism. Religion är en individs dyrkan av Gud , inte en samhällsordning.

  Huruvida islamism är ett större eller mindre hot kan diskuteras. Det är helt andra förutsättningar idag än under nazismens tid. Nazism spelade på dåtidens okunskap. Även här i Sverige bedrevs mycket forskning, t.ex. på Statens rasbiologiska institut. Det fanns inget negativt i att vara rasist på den tiden. Så nazismen kunde sprida sig tack vare detta. Idag vet vi bättre men ändå finns hotet om att utrota judarna kvar. Israel är omgivet av länder som bara skulle älska att spränga landet i småbitar. De hålls i schack av Europa och USA och världsordningen. Länderna runt Israel är militärt svaga men om dessa motkrafter inte skulle finnas, då skulle vi få se mycket mer än bara några raker in mot israeliska städer.

  Varför finns detta hotet idag? Varför predikar Islam en medeltidskultur medan forskningen och utvecklingen går framåt? Islam har förändrat många länder. Iran, Malaysia, Indonesien till exempel. Länder där minoriteter förföljs. Islamisiering har aldrig någonstans i världen lett till något positivt. Sverige har utvecklats till det bättre genom att vi gått åt motsatt håll och klipppt banden med statskyrkan. Men ni vill man åter ta flera steg tillbaka i utvecklingen och förändra samhället.

  Islam har en mycket större potential att försämra samhället till det sämre än det som nazismen hade. Nazisterna hade en ide om ett lyckligt folk och försökte ge alla familjer ett bra liv, liksom kommunism och andra ideologier som har gått fel. Men det som har hänt i Iran är bara tragiskt. Därför anser jag att det är ett minst lika stort hot mot mänskligheten.

 16. Hur kan ni posta länkar till Expo? Det är väl ingen som ser det som en trovärdig källa. Bara politiska aktivister som skriver politisk propaganda som blir publicerat där. Det är lika trovärdigt och neutralt som nationaldemokraterna.se. Usch.

 17. Det är ju givetvis inte så att man vill göra sig av med alla muslimer, det är inte i privata muslimer
  som ”problemen” ligger, det är i den politiska ideologin Islam.

  Det finns inga som helst problem i att människor utövar sin religion i Sverige, oavsett vad guden heter,
  problemet är när religionsfriheten börjar nagga på andra lagar, när man vill införa särlagstiftning som
  strider mot den svenska lagstiftningen och mänskliga rättigheter.

  Abdirisak Waberi Moderat riksdagsman måste ju anses vara en av dessa moderata muslimer som förespråkar
  ett moderniserat islam som kan brukas i dagens Sverige säger bla:
  ”Det finns bara en tolkning av islam, den finns klart och tydligt i koranen”
  Han tar dessutom inte avstånd ifrån kvinnomisshandel utan hävdar att han
  ser upp till de mer kunniga imamerna inom islam, dessa kan man inte kritisera.
  Homosexualitet existerar inte, man tar inte kvinnor i hand.
  Islam FÖRBJUDER att ha sex utanför äktenskap.

  Koranen är en 1400 år gammal skrift, med värderingar som speglar dåtidens, och
  tolkar man koranen ord för ord så inför man även dessa värderingar i dagens moderna samhälle.

  Religion hör inte hemma på tex arbetsplatser och det är inte en mänsklig rättighet att inte behöva
  ta kvinnliga chefer i handen pga sin religion, det är inte en mänsklig rättighet att under arbete hemma
  hos äldre få sätta sig ner och be (och ingen annan arbetsplats heller för den delen).

  Det måste finnas ett tydligt avståndstagande ifrån svenska politiker emot sharia-lagstiftning, även
  mot de delar av koranen och islam som förringar kvinnors och HBT personers rätt i samhället.
  Det ska inte vara möjligt att man ska få skadestånd med hänvisningar till religionsfriheten
  när man inte följer svenska lagar och värderingar.

  Det finns moderata muslimer, som mycket väl klarar av att samverka i det moderna samhället,
  som har släppt de uråldriga värderingarna som inte hör hemma i dagens Sverige, eller
  något annat land för den delen.
  Dessa människor har all rätt i världen att utöva sin religion.
  Men dessa extremister som tolkar koranen ordagrant skall inte ha någon plats i det svenska
  samhället, det borde vara straffbart och gå under hets mot folkgrupp av uppenbara anledningar.

 18. Det är infantilt och skrattretande, att diskutera nordiska politiska partiers ”ideologi” eller ”demokratiska värden” i de nordiska länderna. Samtliga nordiska partier ser politiken som pragmatisk affärside-BUSINESS- att få flest väljare, flest platser i parlamenten och hämta hem astronomiska lönebelopp för parlamentsledamöter och styre-lseplatser i maktorgan, ofta utan minsta kompetens, eller chanser få bråkdel av liknande inkomster på arbetsmarknaden.
  SD, således, struntar egentligen i invandrare, men dessa är SD-s levebröd, som gav platser i riksdagen och beräknade inkomster under 2 mandatperioder på- enl. finanstidningar- 1 000 000 000- en miljard kronor.. Att avancera från antisemtiskt-nazistiska debila idioter i skinnstövlar i BSS,att förstå att hata få judar i Sverige ger ingen rasistisk väljarunderlag, men att hata flera hundra tusen muslimer, ger miljoner rasister och människohatare i väjlarunderlag, enorma belopp och platser i riksdagen och bland resten av den degenererade, inavlade svenska ”eliten” är starkt och väldigt få företag kommer efter 15 år så högt. SD-s affärside-att omvandla väljarnas människohat och rasism till enorma riksdagslöner, borde heta HAT AB.
  Som Hitler sa, efeter maktövertagandet- vi borde tacka endast judarna, för vår seger, utan judarnas närvaro, begåvningar och framgångar, hade inte tyska folkets känt rabiat hat mot judar och vi skulle vi aldrig få en chans.

 19. Glöm inte att en ”speciell” grupp judar (bankirer) samarbeta med självaste Hitler när hela världen bojkotta Nazi-Tyskland. Vad hade Hashem tyckt om det, kära judar?

 20. Ping: Begrav våra hjärtan i Utøya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s