Sned debatt om Sverigedemokraternas fotograferande…

Nej… Debatten om Sverigedemokraternas fotograferande håller jag mig ifrån. Jag ogillar Sverigedemokraterna men anser att alla människor, även Sverigedemokrater, har rätt att kunna gå trygga och demonstrera och propagera för sin sak, utan att hotas av drägg. De har INTE kunnat göra det.

Ärligt talat har drägg fotat Sverigedemokrater och åsiktsregistrerat dem sen partiet bildades, utan att så många sagt bu eller bä!

Att Sverigdemokraterna gör samma är givetvis fel men att angripa Sd efter att man varit tysta mot drägget är bara fel!

För att citera Joakim Larssons blogg:

De vet inte vad de talar om. Vilka hjältar är det de talar om då? Är det, till exempel, de där hjältarna som motdemonstrerade mot oss 1997 och sedan slog ned mig och mina vänner i en gränd när vi var på väg hem efter evenemanget? De där hjältarna som brände upp tre bilar för en av våra lokala ordföranden i Uppsala, en äldre dam? Hjältarna som krossade bilrutorna för en av våra aktivister och lade en lapp i brevlådan där han uppmanades sluta med sin politik? Hjältarna som målade “RASIST” i rödfärg på hemdörren till Stellan Bojerud, en av våra ledamöter? I realiteten är det så att de som står och skränar på mot oss på torgmöten är samma personer som gör något av det jag beskrivit ovan. Mot den bakgrunden så kunde man ju kanske hoppas på att folk kunde begripa vilken spänning som infinner sig varje gång antisar dyker upp. Varje gång man ser dem tänker man: kommer de att angripa den här gången? Det sätter sig i ryggmärgen.

Och ärligt talat – ställer man sig och skriker högljutt på ett torg eller i en park under ett politiskt möte, så ska man väl ändå inte bli förvånad om man väcker lite uppmärksamhet och blir fotograferad. Hela den här historien är en storm i ett vattenglas.

Nej… Det är inte alls bra. Det är inte bra att nästan ingen som begår våldsbrott mot Sd har dömts. Det är inte ok att media och riksdagsmän länge blåst upp småbrott och förseelser som Sd gjort sig skyldiga mot, medan Dror Feiler eller Afa kunnat kasta ägg och blåsa i vuvuzuelor utan att nån höjt på ögonbrynen.

För övrigt anser jag att Sd ska bemötas med argument och idéer. Främlingsfientliga idéer bemöts inte bäst genom att man inte bemöter dem!

Politikerföraktet växer i Sverige. Mer och mer för varje dag. Om krisen i EMU länderna sprider sig hit kommer vi att få se ett Sd som ligger på 15% i opinionsmätningarna. Så stort potentiellt stöd har de!

Vad vi behöver är LÖSNINGAR på kriser och problem i Sverige idag. Helt utan skygglappar. Och man måste kunna ta debatten mot Sd:s idéer och argument! Kunna visa hur fel de har!

Men… Då måste politiker våga kunna medge att de haft fel.

/T

*********************************

PS

Men man kan ha kul åt att Politiskt Inkorrekt ägnat dagen åt att censurera kommentarsfältet från kritik. Ett gäng personer har försökt kommentera denna artikel om Aftonbladet. Allt de ville göra var att länka till denna artikel om hur Sd fotade motståndare i Landskrona. Bloggaren Nikkelin försökte t.ex. få in denna kommentaren men blockades från sajten: https://skitch.com/nikke/fjmu6/pi-raderar-kommentarer.

Därmed gjorde sig det politiskt inkorrekta gänget i PI sig skyldiga till en god dos gammal hederlig svensk PK censur!

6 tankar om “Sned debatt om Sverigedemokraternas fotograferande…

 1. För övrigt anser jag att Sd ska bemötas med argument och idéer.
  —————————————–
  Jag anser att Sverigedemokraterna ska angripas utifrån att dom är en del av den europeiska fascistiska rörelse som utgör är det direkta arvet från den europeiska fascismen och nazismen från 30 och 40 talet och att dom naturligtvis ska ha sin mötesfrihet ostörd så att deras budskap inte går att missförstå för något annat än exakt vad det är.

 2. Micke ser fascister i varje gatuhörn och du Jerlerup börjar få SD på hjärnan, Intressant!
  Jag tycker att vi skulle hållt oss kvar vid luciauppgörelsen 1989

 3. Till James.
  Som centralt verksam SD-man uppfattar jag Torbjörn Jerlerup som kritisk men korrekt och värd all respekt.

  Stellan Bojerud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s