Sverigedemokraterna är ingen knölpåk!

Regering och opposition pucklar på varandra och som vanligt använder de Sverigedemokraterna som knölpåk. Ok… Nu tar jag det igen. Lugnt och pedagogiskt och diplomatiskt! LÄGG AV FÖR FAN!

Reinfeldt eller Juholt?

Alliansen gnäller på att Sd har kontakter med sossarna. I DN läser jag:

”Jag menar att Håkan Juholt inte fullföljt det. Han röstar nu med Jimmie Åkesson.”

För nån vecka sen var det sossarna som hade panik, Anders Ygeman (S) sa då att han var arg på kontakterna mellan Alliansen och Sd:

– Det strider mot vad regeringen har sagt att de ska göra. När de ser att de inte har någon majoritet så börjar de på ett eller annat sätt att förhandla med Sverigedemokraterna. Han ringde ju inte till Tony Wiklander för att prata om vädret.

Partierna fortsätter precis som 2010. Istället för att komma med motargument och idéer för att bemöta Sverigedemokraternas idéer lät man dem stå oemotsagda. De bemöttes, för att prata ren svenska, med censur (uteslutning och särbehandling) och svartmålning, inte med argument.

Media blåste upp stort om nån Sd-ersättare i nån håla i Sverige nån gång för 10-15 år sen varit nazist eller om denne kört mot rött som 19 åring, men hostade inte upp mycket till motargument!

Till råga på allt använde de Sd som vapen. Alliansen sa att Vänsterpartiet var som Sd medan sossarna sa att Sd var som Alliansen…

Fortsätt så, så kommer Sd att få mellan 10-20% nästa val! Grattis säger jag bara!  Man bekämpar inte främlingsfientliga idéer och argument genom att INTE bemöta dessa idéer och argument!

(Beelzebjörn)

28 tankar om “Sverigedemokraterna är ingen knölpåk!

 1. Man behöver inte svartmåla SD.Partiet är svart till sin natur svart och det ÄR att bemöta partiet om man bemöter dom för VAD dom är och VARIFRÅN dom kommer.

  Därför ÄR det relevant att ställa frågan VARFÖR Petzell med glädje sjunger hela texten till ”Friheten Leve” författade av svensk nazisms portalfigur som ifall Sverige varit aktivt inblandade i kriget blivit avrättad likt Quisling tills man får svar av Petzell var och varför han lärt sig denna sång.

  Det ÄR också relevant att oupphörligen ställa frågan vad en ledande företrädare för partiet har tänkt sig för öde för alla dom riksdagskandidater som inte är Sverigedemokrater som denne på ett nationellt partimöte hävdade är landsförrädare.

  Varför ska man INTE betrakta SD för vad dom är?

 2. Mickes enda och ständigt omkvädna tjat om SD:s brunhet är inget argument, det är bara gnäll.

  Vi VET att SD har ett brunt förflutet som är av färskare datum än vad vänsterns hyllande av röda despoter är och vi hoppas att det röda hyllandet är överståndet, Stalin och Mao har ju varit döda ett bra tag nu. Riktigt säkra kan vi inte vara, vänstern förefaller faktiskt ha en gen som predestinerar för auktoritetskärlek. Varning för ländernamn som innehåller begreppen folk eller demokrati, det betyder precis motsatsen.

  Om vi för enkelhetens skull begränsar SD:s politik till den tydligaste delen, nämligen avståndstagandet från islam, vad tror Micke att islam skall ge honom som han saknar idag?

  Eller är Mickes tankefigur begränsad till att muslimerna är fattiga och efterblivna och därför ej må kritiseras?

 3. Islam har inget alls att göra med att ditt parti är skapat av fascister nazister och rasister och att partiet är del av den moderna europeiska fascistiska vågen. Om man är tvungen att vända sig till dom direkta arvtagarna till den rörelse som idkade industriellt massmord på judar ,zigenare homosexualla, handikappade och sjuka barn för att kritisera ”islam” så får man stå ut med att man associeras till färgen brunt .Det ligger helt och hållet i sakens natur.

 4. Som SD-medlem är det skönt att kunna luta sig tillbaka och veta att så länge cirkusen pågår kommer vi att växa stadigt.
  Förutsättningen för en sådan debatt som kok Jerlerup efterlyser är naturligtvis att det finns en viss samsyn mellan debattörerna, dvs att det finns något att debattera om.
  Eftersom sossar, moderater mfl. påstår att det inte finns någon som helst samsyn, kan de heller inte ta debatten och det riktiga i SD:s kritik av den ansvarslösa massinvandringen och den misslyckade integrationen blir alltmer uppenbart. Moderaternas geniala politik (som f.ö. inte är ny) att skicka de nyanlända till arbetsförmedlingen innan de skickas till socialen kommer bara att öka regeringens problem på sikt. Journalister och andra politiker må fortsätta som förut. En del av dem kanske börjar fatta att problemet för Reinfelt inte är att alliansen är en minoritetsregering, utan att han rundar väsentliga samhällsfrågor (verkligheten).

  När det gäller ”brunheten” tycker jag gärna Micke får fortsätta. Även sådana beskyllningar blir alltmera löjliga och är en propaganda som kommer att slå tillbaka allteftersom SD växer. Vänstern, vars partiledare inte tar avstånd från företrädare som tycker att moderater skall skjutas, betraktas själva mera som museiföremål än som sanningssägare.

 5. Micke

  Så länge som du och dina kompisar tuggar fradga istället för att argumentera så kommer synen på SD inte att förändras det allra minsta. Istället ger ni intryck av att de har hur rätt som helst och ni skall skjuta budbäraren istället för att käfta ner honom.

  SD adresserar en invandringspolitik som har havererat, vilket är högst adekvat, och det räcker för att de skall få stor uppslutning, sannolikt ännu större i nästa val. Vi liberaler har föga till övers för det övriga SD-budskapet som närmast är av gammelsåssigt slag, lite hembygdsfascism kombinerat med 50-talsnostalgi och fackföreningskramande. Och såssar har jag aldrig gillat.

  Vänstermupparna, som anser sig ha närmast ensamrätt på godhet, måste nu skärpa ihop sig, ta sig i kragen och bemöta SD istället för att skramla med nycklar och annat trams av vuxenmobbande slag.

  Varför tar ni inte SD på allvar?

 6. Micke

  ”Bekämpa”, är det att skramla med nycklar och vara så mallig så att man inte nedlåter sig till att argumentera?

  Vad har du att säga oss fascistofober, kommunistofober och islamofober, vi som avskyr auktoritära styren oaktat vilka etiketter de åsätter sig själva?

  Räcker det med att någon är fattig och efterbliven för att du skall träda till deras försvar?

 7. Är Sverigedemokrater fascister?
  —————————–
  Ja dom är fascister i samma tradition som alla övriga fascistiska partier i Europa är.

 8. Vad har du att säga oss fascistofober, kommunistofober och islamofober, vi som avskyr auktoritära styren oaktat vilka etiketter de åsätter sig själva?

  —————————

  Att ni ska fråga Petzell var och varför han lärt sig att sjunga hela den sång författad av Sven Olof Lindholm (Sveriges Quisling) vid namn Friheten leve som för 99 procent av alla svenskar är helt okänd idag och när ni ändå håller på kan ni fråga partiet varför dom direkta arvtagare till 30 talets nazister i Tyskland inbjudit Sverigedemokraterna till politiskt samarbete och inte Folkpartiet eller Moderaterna?

 9. Micke

  Att SD till stor del är en samling tomtar är väl ingen hemlighet, minns bara på den snillrika SD-damen son yrar om 40.000 miljarder.

  Min undran är dock varför visst tomteskap hos vissa SD-ledamöter friskriver dig från att behöva förklara dig. Du tror att det räcker med att beskriva SD som dumma, ja till och med jättedumma, så skall folk sluta att rösta på SD.

  Hör du inte hur korkat det låter?

  Förklara istället för alla oss okunniga på vilket islam står för framgång, välstånd och frihet. Och framför allt, ge oss några exempel där detta praktiseras. Vi kan ju ha missat något.

  Alla som är lika proppmätta och rättrådiga som du och dina vänsterkompisar kommer genom ert agerande i högsta grad att verka för högre röstetal för SD i nästa val. Ni bär ansvaret. Är det vad ni tänker er?

 10. Jag har aldrig påstått att islam står för vare sig det ena eller det andra.
  jag har sagt att Sverigedemokraterna är fascister och att dom som den minoritet dom är INTE har rätten att definiera dom problem som finns med invandring ÅT alla andra.

  Uppenbarligen anser du dessutom att dom svenskar som, röstar på Sveriogedemokretarna bör omyndigförklaras .

  SDert gör inte jag.Röstar man på Sverigedemokraterna så gör man det därför att man vill rösta på Sverigedemopkraterna och i en demokrarti är det inte min uppgift att slicka dessa väljare i röven för att dom ska rösta på något annat.

 11. Micke

  De som röstar på SD skall naturligtvis inte omyndigförklaras i större utsträckning än de som röstar på olika vänsterpartier. Folk som röstar vänster borde i så fall snarare omyndigförklaras i större utsträckning eftersom det finns massor av vänsterpraktik att ta lärdom av, vilket man uppenbarligen vägrar eller saknar förmåga att göra eller så är man nöjd med den praktik som har visats.

  Hitler och andra fascister framstår som glada amatörer i folkmordssammanhang, Stalin och Mao distanserar dem med marginal. Detta besvärar inte vänstermuppar i någon större utsträckning av någon märklig anledning, kan det vara så enkelt att det hette att det skedde för ”folkets bästa” och man därför får räkna med lite knäckta ägg när omeletten skall lagas? Den skall ju bli så extra god.

  Kommunister, fascister och muslimer besväras av samma sorts tillkortakommande.

  Ingen av dessa ideologier kan presentera ett samhälle som är byggt enligt deras modell och som samtidigt är ett attraktivt samhälle. Av någon anledning söker sig de som har råd och möjlighet till den ”förtryckande” västvärlden istället för att stanna i sina dysfunktionella samhällen, vare sig de är kommunistiska eller muslimska. Fascistiska samhällen finns det ju inte så gott om nuförtiden. (Ja, förutom hela västvärlden då, som ger varje vänstertomte högt blodtryck).

  Att det är just SD som pekar på de problem som invandringen till Sverige medför, spelar för mig ingen roll. Problemen vore vare sig annorlunda eller större eller mindre om det var Ohly, Alice Babs eller jultomten som beskrev dem. Du har ett ohälsosamt fokus på budbäraren och det brukar aldrig vara bra för saken.

  Om man har så himla obestridligt rätt som SD-hatarna anser sig ha, hur svårt kan det då vara att käfta ner dem?

 12. Hitler och andra fascister framstår som glada amatörer i folkmordssammanhang, Stalin och Mao distanserar dem med marginal.

  Tyväär så stämmer intye det.

  Inget av dom två länderna hade ett specifikt program för INDUSTRIELL utrotning av specifika etniska grupper samt sjuka och handikappade inklusive sjuka ocgh handikappade barn ur den egna befolkningen.

  Endast nazismen hade detta på sitt program i svenska riksdagen är Petzell den ende som framfört Friheten leve skriven av den svenska quislingen Sven Olof Lindholm som ränas som den svenska nazismens portalfigur.

  Han sitter alltså i riksdagen IDAG och DU relativiserar hans fascism därför att du gillar att han hanterar muslimer på samma sätt som man hanterade judar på 30 talet innan utrotningen kom igång.

 13. Ja det kommer jag att göra.Oroa dig inte.Om man hyllar den rörelse med ursprung i Tyskland som avlivade flera hundra tusen barn och handikappade och sjuka ur sin egen befolkning så kommer jag att upprepa det till jag får svar av honom själv och dom som relativiserar hans fascism om VAR OCH VARFÖR han lärt sig sången.

 14. Det finns människor som än idag sjunger internationalen trots att tiotals miljoner oskyldiga människor mördats av sådana ”skön”sångare.

 15. Såg just också på en annan, av bland annat ”klippoch klistra” Jerlerup välbesökt blogg att det gått upp en talgdank hos denne andra bloggare (det krävs mera folkblidning för att få svenskarna att älska invandringen). Glappet mellan eliten och folket skall minskas genom att eliten tar i litet till.

  Han kommer att få fel, men bortsett från detta finns det en annan fråga som dykt upp hos mig efter att ha följt denna blogg: Många andra generationens invandrare är nästan mer sverigefientliga än första generationens invandrare fast de använder sin rättstavningskapacitet för att dölja detta. Har någon annan lagt märke till detta?

 16. Det finns människor som än idag sjunger internationalen trots att tiotals miljoner oskyldiga människor mördats av sådana ”skön”sångare.
  ——————————————
  Nu ‘är det ju inte så att Internationalen är en sång som specifikt använts endast av Pol pot och Stalin utan också av demokratiska socialister världen runt.

  Den svenska Quislingen Linholms sånger sjungs dock bara av nazister och idag känner i princip inga svenskar till dessa gamla sånger utom just nazister och fascister.

 17. Micke

  Nu har jag för första gången i mitt liv tagit del av texten till Friheten leve.

  Om jag inte, tack vare dig Micke, visste att det är en text som sjungs av fascister så skulle texten för mig precis lika väl var ett av en kommunistisk befrielserörelse författat alster, så lika är de auktoritära lärorna och de sångtexter som de producerar.

  .”Kapitalsmidda bojor”…..”förtryckarnas här”…..”folk bryter upp ur sina främmande band”…..”borgarnas bleka fanor slakna”…..

  För mig är det samma sorts självrättfärdiga och pompösa dravel som Wiehe och andra vänsterikoner producerar på löpande band. Släktskapet manifesteras också i att det heter natilonalSOCIALISM.

  Att den nationalSOCIALISTISKA hanteringen var industriell till skillnad från den kommunistiska mer med lätt och kanske inte så petig hand utförda slakten medges. Personligen tror jag att det var av begränsat intresse för juden eller dissidenten vilken etikett eller beteckning processen hade, de skulle dö i vart fall. Att vänsterfolk fäster stor vikt vid detaljer i dessa sammanhang vet vi dock sedan vi sett mängder av vänstergrupperingar falla i fraktioner efter trätande om ordval och teknikaliteter.

  Tror du att folk slutar rösta på SD för ni goda försöker mobba dem på alla sätt och vis? Tror du inte att det är direkt kontraproduktivt? Om du nu är så att du verkligen vill att SD skall falla, du kanske är en kryptonazist egentligen?

 18. Tror du att folk slutar rösta på SD för ni goda försöker mobba dem på alla sätt och vis?

  Jag är helt övertygad om att ifall man INTE kontinuerligt visar att Sverigedemokraterrna ÄR DEL av den europeiska nazistiska och fascistiska rörelsen så kommer partiet att växa vilket ju skulle glädja dig och glädja just dig är det sista jag är intresserad av.

 19. Micke

  Jag tror att du är helt bort i tok i din analys.

  SD uppfattas inte som fascistoida eller nazistiska, hur gärna än du önskar det. Och det hjälper inte att du tjatar om att de är så eländiga för de har pekat på en fråga som har väckt mångas intresse.

  Invandringen och dess konsekvenser för Sverige.

  Det är så konstigt att ni alla som är så kritiska till SD aldrig står upp och säger:

  ”Invandringen i Sverige fungerar utmärkt och så här skall vi fortsätta”.

  Istället vävs den argumentation (som knappast förkommer) istället kring ”acceptera”, ”tolerera”, ”värna”, ”fördra”, ”tillåta” och ”tåla” och liknande uttryck av passiv karaktär.

  Varför säger ni aldrig att det är bra med den rådande invandringssituationen?

 20. Sverigedemokraterna uppfattas garanterat av mer än 50 procent av väljarna som ett parti som är DEL av dom fascistiska, nazistiska och högerextrema rörelserna .Detta därför att det ÄR så.

  Invandringen och dom problem den dras med diskuterar jag överhuvudtaget inte utifrån fascisternas problemformulering.

  Det ÄR inte deras sak i högre grad än det är vänsterpartiets att tala om för dom övriga 95 procenten VAD som är fel och HUR det ska åtgårdas.

  Fascisterna har 5 PROCENT av rösterna.

  Inte mer oavsett hur mycket deras käringgnäll om att som intye får uttrycka sina åsikter ljuder.

 21. Man kan inte annat än njuta när man läser stalinisten Micke.

  Vem skall tala om invandringens problem? Är det bara stalinister som Micke och är det utopister som kok Jerlerup? Det är ju en fördel att Micke nu har insett att man inte längre kan tala om integrationens problem utan att man också måste prata om invandringens problem. Däri skiljer han sig från skocken.

  Bortsett från andra felaktigheter i inlägget har SD gått upp från 5,7% i valet till mellan 7 och 8% dvs till närmare en miljon svenskar. Jag hänvisar till sidan status.se som de som vill följa sverigedemokraternas framgångar kan följa.

  VI ÄR PÅ GÅNG NU. VI ÄR HÄR FÖR ATT STANNA.

 22. Skulle vara intressant att höra vad kok(klippaochklistra)Jerlerup anser om sverigedemokraternas allt mer ökande inflytande?

  Är stalinismen och socialistlibertarnianismen kanske den motvikt som är ”världens räddning”?. Eller är det småtjyveri som att stjäla andras upphovsrättsskyddat materal som är Sveriges räddning?.

  Eller är det Gajditzas? falska staitistik som skall rädda Er. Varje invandrare som kör taxi tillför statskassan någon miljard????!!. Ni måste nog skicka ut några mördarskvadroner om Ni skall få något större inflytande.

  Jag tror Ni måste satsa mera på undergroundverksamhet som att i samarbete med antiantidemokrater som Mona Sahlin via socialdemokratiskt kontrollerade fonder som allmänna arvsfonden driva antidemoktaisk propaganda.

  Vi får se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s