Kent Ekeroth (SD) står bakom Politiskt Inkorrekt

Posted on juni 26, 2011

20


Riksdagsmannen Kent Ekeroth står bakom den ökända hatsajten Politiskt Inkorrekt. 

Absolute Banana har skrivit ett blogginlägg om detta som rekommenderas. Även Expos artikel om antiislameringsfonden som bröderna Ekeroth driver. Röda Berget ställer några skattemässiga frågor!

Dessutom. Beelzebjörn har hittat ett bra citat från PI som visar att Politiskt inkorrekt tycker alltså att det är helt okej för främmande makt att kidnappa eller till och med ‘eliminera’, dvs mörda, människor på svensk mark. Att PI anser rättegångar vara helt överflödiga, då man automatiskt är skyldig om man misstänks vara ”terrorgubbe” och bor i en förort.

Vi som följt PI och Kent Ekeroth är inte förvånade. Kent Ekeroths retorik är naziliknande. På allvar! Hans generaliseringar om muslimer skrämmer och gör att Ekeroth framstår som det närmaste man kan komma en nazist i Sveriges riksdag idag!

Att en nazzesajt grävt fram info om hans kopplingar till PI gör bara saken mer ironisk. Kent framför ett budskap som är exakt samma som nazisternas, men han byter ut ordet jude mot muslim.

Jag har skrivit mycket om honom det sista året. Läs mer om honom här:

En artikel som avslöjar Kent Ekeroths människosyn.

Hur Kents begrepp är som hämtade från nazi-retoriken

Kent Ekeroth väljer sida mellan frihet och tyranni.

Samma retorik som mot judarna…

Jag lånar Beelzebjörns uppdatering!

Uppdatering:

Noterar att PI faktiskt har kommenterat detta redan, och attNyheter24 publicerat en mailkorrespondens med PI om det hela. Man hävdar att man endast har lov att nyttja Anti-Islamiseringsfonden Kent Ekeroth är engagerad i, och att kopplingarna till Ekeroth inte sträcker sig längre än så. Jag kan så klart inte bevisa något annat, men EN följdfråga som väcks av citatet ovan är huruvida det fråntar Ekeroth från kopplingar till de åsikter PI uttrycker?

Jag tycker inte det, och när PI eller Ekeroth hittar liknande samband på vänsterkanten brukar de inte direkt vara särskilt blyga med att föra åtskilligt med oväsen om det, och knappast godta bortförklaringar.

Advertisements