Kent Ekeroth (SD) står bakom Politiskt Inkorrekt

Riksdagsmannen Kent Ekeroth står bakom den ökända hatsajten Politiskt Inkorrekt. 

Absolute Banana har skrivit ett blogginlägg om detta som rekommenderas. Även Expos artikel om antiislameringsfonden som bröderna Ekeroth driver. Röda Berget ställer några skattemässiga frågor!

Dessutom. Beelzebjörn har hittat ett bra citat från PI som visar att Politiskt inkorrekt tycker alltså att det är helt okej för främmande makt att kidnappa eller till och med ‘eliminera’, dvs mörda, människor på svensk mark. Att PI anser rättegångar vara helt överflödiga, då man automatiskt är skyldig om man misstänks vara ”terrorgubbe” och bor i en förort.

Vi som följt PI och Kent Ekeroth är inte förvånade. Kent Ekeroths retorik är naziliknande. På allvar! Hans generaliseringar om muslimer skrämmer och gör att Ekeroth framstår som det närmaste man kan komma en nazist i Sveriges riksdag idag!

Att en nazzesajt grävt fram info om hans kopplingar till PI gör bara saken mer ironisk. Kent framför ett budskap som är exakt samma som nazisternas, men han byter ut ordet jude mot muslim.

Jag har skrivit mycket om honom det sista året. Läs mer om honom här:

En artikel som avslöjar Kent Ekeroths människosyn.

Hur Kents begrepp är som hämtade från nazi-retoriken

Kent Ekeroth väljer sida mellan frihet och tyranni.

Samma retorik som mot judarna…

Jag lånar Beelzebjörns uppdatering!

Uppdatering:

Noterar att PI faktiskt har kommenterat detta redan, och attNyheter24 publicerat en mailkorrespondens med PI om det hela. Man hävdar att man endast har lov att nyttja Anti-Islamiseringsfonden Kent Ekeroth är engagerad i, och att kopplingarna till Ekeroth inte sträcker sig längre än så. Jag kan så klart inte bevisa något annat, men EN följdfråga som väcks av citatet ovan är huruvida det fråntar Ekeroth från kopplingar till de åsikter PI uttrycker?

Jag tycker inte det, och när PI eller Ekeroth hittar liknande samband på vänsterkanten brukar de inte direkt vara särskilt blyga med att föra åtskilligt med oväsen om det, och knappast godta bortförklaringar.

20 tankar om “Kent Ekeroth (SD) står bakom Politiskt Inkorrekt

 1. Pingback: Står Kenth Ekeroth (SD) bakom ”Politiskt Inkorrekt”? « Röda Berget

 2. Pingback: SD skandalerna fortsätter | Jan Rume´s Blogg

 3. Du kanske borde tänka på att de nazi åsikter som gammelmedia ojar sig över endast finns att hitta i kommentarsfältet. Samt att ingen har ”dragit fram bevis” utan att allt detta skrevs ut som en artikel i PI där dom påpekade att man nu åter kunde donera pengar till tidningen.

 4. Undrar varför alla som inte vill höra sanningen om invandringen inte själva bosätter sig i ghettona, utan i de finaste kvarteren?

 5. Per definition kan Ekeroth inte vara nazist om han är anti-islamist. Under 30 och 40-talen var nämligen samarbetet mellan nazister och islamister mycket intimt. Men kanske islamister då hade otur på samma sätt som idag när de låter diktaturstater som Libyen och Saudi Arabien finansiera deras moskéer.

 6. Menar du på samma sätt som när Sverigedemokraterna fått bidrag från kända europeiska fascister och nazister samt inbjudan till samarbete från dom tyska nationalsocialisterna?

 7. Att en nazzesajt grävt fram info om hans kopplingar till PI gör bara saken mer ironisk.
  ————————

  Det är fullt logiskt att dom vill visa den sanna kärnan i fascistpartiets politik för att därigeneom skapa underlag för ett närmande där Sverigedemokraternas politiska korrekthet byts till samma klarspråk som naziströrelsen håller sig med.

 8. Jag har ett svagt minne av att någon dag innan Gustaf Janson , som var ansvarig för PI, bortgång officiellt meddelades i vintras, så kom ett meddelande att möjlighet till donationer t.v. var borttagen. Dåvarande konto kan ha varit Jansons privata.

 9. Enligt länken i Daniel´s kommentar så hävdar PI att de är blivit avstängda från Payson och Paypal. Om detta stämmer så kommer jag överväga att just därför göra en donation.

 10. Pingback: opassande » Blog Archive » En liten sidofundering om SD

 11. För det första var det varken någon ”nazzesajt” eller ”Absolute Banana” som avslöjat kopplingen till Kent Ekeroth. PI skrev själva den 7 juni på sin hemsida i klartext att det var Ekeroth som stod bakom kontot. Vad ”nazzesajten” gjorde var att publicera en skärmdump från en bankgiroupplysningssida som vem som helst kan gå in på.

  Dagen efter (8 juni) PI skrivit om sitt nya donationskonto hade Expo en artikel om det hela och även Nyheter24. Sedan gick det några veckor innan ”Absolute Banana” trodde att han gjort ett scoop och det hela spreds på Twitter med resultat att Aftonbladet skrev om det. Det var först då det blev känt på allvar för den stora allmänheten kan man väl säga.

  I vilket fall tycker jag, i egenskap av SD-väljare, att det ser illa ut när en SD-riksdagsman lånar ut sitt konto till en kontroversiell sida som PI. Det borde ha varit alldeles uppenbart att det skulle slås upp stort i media. Förstår inte riktigt hur de tänkte här. PI är nog glada, men det skadar SD:s rykte som nu indirekt tvingas stå till svars för allt PI skriver.

  En annan tanke som slog mig är alla de lagbrott PI begått genom åren. Det handlar om brott mot PUL, förtal, upphovsrättsliga brott med mera. Tidigare har alla anmälningar mot PI lagts ned, eftersom det inte gått att nå någon ansvarig för sidan. Den person som tidigare var ansiktet utåt på PI gick under pseudonym ”Gustaf Janson”, bodde i Turkiet och gick inte att nå. Men nu står Kent Ekeroth som enda offentliga person med koppling till PI.

  Nån som är juridiskt insatt kan säkert reda ut det hela. Men ponera att någon anmäler PI och Kent, som agerar målvakt, får ta smällen. Han skyller då ifrån sig och säger: ”Jag skriver inte på PI, jag tillhandahåller endast ett bankgirokonto för donationer.” Om han då vägrar uppge vem som skrivit den artikel som anmälts, gör han sig då skyldig till skyddande av brottsling?

 12. vilket fall tycker jag, i egenskap av SD-väljare, att det ser illa ut när en SD-riksdagsman
  ———————————————————
  Det ser helt normalt ut för ett parti som har en rikdsdagsman som kan hela texten till ”Friheten leve” av Sven Olof Lindholm och som företräder ett parti som anser att det är helt normlat att framföra både den och en hyllining till mordet på Olof Palme.

 13. Pingback: Kända hatspridare: Kent Ekeroth (Sd) « Sverige är inte världens navel!

 14. Pingback: Den politiska inkorrektheten och varför den inte alls dog igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s