Bloggen fyller ett år!

Bloggen fyller ett år!

Det är nu ett år sen jag bestämde mig för att blogga. Det var när jag hade haft intensiva diskussioner med ett par personer på facebook och irl om invandring och rasism.

Jag behövde bra argument så jag googlade efter det och såg att internet var en ÖKEN.

Mest av allt chockade det mig att jag inte hittade argument mot Sverigedemokraternas idéer hos det antirasistiska Expo, en tidning jag annars alltid hyst stor respekt för.

Att säga att en massa nazzar varit involverade i Sd bet inte som argument nämligen…

Jag minns ännu den dag jag gick igenom ALLT på Expos hemsida och inte hittade något. Jag hittade en del hos vi i Sverige ,och Sverigedemokraterna.de, som drevs av Pontus Löf,  hade en effektiv & genial kampanj. Annars hittade jag nästan ingenting. Ingenting.

Och politikerna ansåg att Sd skulle bemötas med censur och avståndstagande bara, inte med argument!

Det blev avstampen till tre månaders intensivt bloggande där jag försökte ta fram ARGUMENT mot Sd och jag sparkade röv mot i praktiken allt och alla till höger och vänster, media, politiker och andra och bad de sluta CENSURERA och börja ARGUMENTERA!!

Och nu är jag Liberaldemokrat… Så kan det gå!

Men jag inser att som politikerna resonerar måste jag nog snart börja sparka röv igen så Sd kan kickas ur riksdagen. politikerna har inte lärt sig mycket efter valet 2010, tyvärr…

Tack för att ni följer mig!

/T

Annonser

7 thoughts on “Bloggen fyller ett år!

 1. Grattis Jerlerup

  Men förklara för mig vad som är så bra för Sverige med denna ström av lågutbildade och i många fall analfabeter från Afrika/Mellan Östern eller nybyggarna som Olofsson kallar dom.
  Dom är dessutom i många fall fullständigt ointegrerbara, säg nu inte att vi behöver arbetskraft med en öppen arbetslöshet på 400.000 samtidigt som Svenska ungdomar åker till Norge för att få arbete.
  Det mångkulturella kaoset har börjat uppmärksammats i alla andra länder i Europa, Utom i Sverige, här är allt som vanligt. Ja jisses

  Jag har föjlt din blogg ett tag och du (ni) har en del vettiga förslag, men för mig är invandringen av största vikt så där
  håller jag med SD.

 2. Bra skrivet:

  ”Och visst, vi har inte barnäktenskap eller hedersmord i vår kultur, men helt fläckfritt har vi inte i Sverige heller. Vi har till exempel Försäkringskassan, och hur jävla onda är inte dom då? Jag vet att det är en rätt hårddragen jämförelse med utförsäkringar av sjuka människor och att stena människor till döds, men det enda jag menar är att inte heller Sverige, som så jävla många Sverigedemokrater är så satans stolta över är helt fläckfritt. Och de fel och brister vi har här har vi så jävla bra skapat själva, och vi kan inte ett enda dugg skylla på invandrarna.

  Försäkringskassan och usla socialtjänstlagar har vi så bra skapat oss själva, tack så mycket.

  Inte en jävel kan skylla det på muslimer, judar, hedonister, mörkhyade eller kineser. Det har SVENSKARNA gjort alldeles på egen hand. Är jag stolt över mig själv för att jag är SVENSK? För att jag råkar vara född här av svensktalande föräldrar?”

 3. Manga fragor som bottnade i att vi kom fram till att han min pappa lagade for lite saker och darfor var ledsen ofantligt lange sa lange att han blev sjuk och inte kunde vara glad mer. Jaja vi aterkommer nasta ar med riktig brakfest da kor vi gemensamt race och det ar val en del vuxenpoang i det med om jag tanker efter. Som sagt vi kommer inte undan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s