Sverige kräver gränskontroll för att slippa få in så många judar i landet…

Detta inlägg om romernas situation på Liberaldemokraternas hemsida förtjänar att tryckas igen, här! Det skrevs av Niklas Starow:

Nej, det gäller inte Judar,  i detta fallet är det Romer. Jag bytte ut folkgrupperna i rubriken för att illustrera vilken sorts unken argumentation flera länder i EU använder, nu inklusive Sverige.

Sveriges Migrationsminister Tobias Billström och vår EU-Kommissionär Cecilia Malmström vill se inskränkningar i Schengenavtalet om fri rörlighet, eftersom de uppenbarligen anser att vissa folkgrupper inte är lika mycket värda.

Från dagens arena:

”Förra sommaren uttalade sig migrationsminister Tobias Billström om att den som inte har en ”rimlig försörjning” borde kunna utvisas ur Sverige. Den svenska migrationsministern ville då göra undantag i den fria rörligheten inom EU när det kom till romer. Nu säger han och kommissionär Cecilia Malmström att Schengenreglerna ska ses över för att stärka gränskontrollerna.”

Den fria rörligheten i Europa är ett av fundamenten i EU-samarbetet.

Utan detta ser jag få skäl till att stanna kvar, definitivt inte tillräckligt för att väga upp den kontroll- och övervakningsapparat EU har infört och de handelshinder mot omvärlden som finns i form av strafftullar och dylikt.

Annonser

7 thoughts on “Sverige kräver gränskontroll för att slippa få in så många judar i landet…

  1. Ping: Myten om förbudet mot nationalsången vid skolavslutningar… | Liberaldemokraterna

  2. Kommer dessa människor i skydd av den fria rörligheten för att söka jobb eller kommer dom för att tiga och begå brott ?

    Är det Sveriges och vissa andra länders ansvar att ta hand om dessa människor från andra EU länder eller ska vi koncentrera oss på att ta hand om dom Romer som finns i Sverige med en arbetslöshet på 80%

  3. Ping: Myten om förbudet mot nationalsången vid skolavslutningar… « Sverige är inte världens navel!

  4. En utmärkt parallell!

    Vi vet ju att judar alltid har varit en tärande grupp som ständigt lusar ner våra välfärdssystem och det är detta knaprande som givit dem möjlighet till både nobelpris och uppbyggande av stora finansbolag.

    Judarna vill inte ha konkurrens i bidragssystemen så det är säkert de som står bakom det romska avståndstagandet i god konspiratorisk anda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s