Pub Liberal onsdag 11/5

Posted on maj 9, 2011

0


På onsdag är det Pub Liberal igen på Bysis, Hornsgatan 82 i Stockholm (18.30). Då kommer Ung Liberal, den ungdomspolitiska förening som Liberaldemokraterna samarbetar med, att hålla i Pub Liberal. Temat är skolpolitik!

Ung Liberal skriver:

Den elfte maj håller Ung Liberal, ett pragmatiskt liberalt ungdomsförbund som verkar för att samordna ungdomar med intresse för samhällsfrågor, debatt och analys, i en diskussionskväll på restaurang Bysis klockan 18.30. Under vinjetten Pub Liberal: En annan skola är möjlig! samlas representanter från olika ungdomsförbund för att redogöra för, prata om och diskutera sina visioner för skolan. Det blir en intressant kväll som bereder väg för eftertanke, inspiration och nytänkande för ungdomar såväl som vuxna.

De deltagande representanterna är Karin Pihl (utbildningspolitisk talesman, LUF Storstockholm), Emilia Bjuggren (ordförande, SSU Stockholm), Benjamin Juhlin (språkrör, Grön Ungdom Stockholmsregionen), Fredrik Bränström (förbundsstyrelsen, Unga Humanister) och Gustav Karreskog (förbundsstyrelsen, Ung Liberal).

Den svenska skolan har problem, vad gör vi?
Advertisements