Amerikansk f.d. CIA agent dödad! (Osama Bin Ladin)

Posted on maj 2, 2011

5


Mitt lilla avslöjande om fotot på Bin Ladin som var fejk blev visst en hit. jag var tydligen en av de första som lagt märke till detta i bloggosfären internationellt. Det var länge sen jag hade mer än 2000 unika besökare per dag. Trevligt, trevligt! Men nu ska jag prata om allvarliga ting. Ni har alla hört talas om Frankensteins monster Om hur Dr Frankenstein skapade ett monster som fick eget liv. Det vi har sett de sista 30 åren är hur USA och Storbritannien tagit på sig rollen som Dr Frankenstein som skapat små och stora monster. Bin Ladin var Monstret med stort M, nu är han död.

John Rambo tillsammans med Osama Bin Ladin. Bin Ladin är killen till höger i bilden!Hade stormakterna hållit sina kladdiga fingrar i styr hade vi inte haft problem i Afghanistan. Tänk om det funnits politiker med STAKE (kvinnliga eller manliga) i Sverige som redan 1978 eller 1979 sagt att ”Afghanistans sak är vår”? Afghanistan hade problem på 70-talet. Ekonomin var i spillror och stormakterna höll på med en massa hemliga operationer.
Men vi i Sverige hade politiker som bara struntade i det. Afghanistan var ju bara en fluglort på kartan borta i Asien, och fluglorter bryr man sig inte om.

Så Sovjet anföll julen 1979, och först då, efter skadan var skedd protesterade vi!

Det är så dags att reagera när skadan redan är skedd. Verkligen framsynt och modigt gjort av ”politiker” som Olof Palme, Thorbjörn Fälldin, Ola Ullsten och Gösta Bohman. Myggorna ryter, typ!

80-talet

Som om inte det var nog blev det inbördeskrig i Afghanistan, och mot mitten av 80-talet stod det klart att USA och Britterna och Pakistan hade ganska stora hemliga operationer där. Men vilka stödde de? Jo, islamska fundamentalister av värsta sort!! Man kan bara ta sig för pannan och sucka.

Det är från dessa år filmen Rambo 3 är. Den amerikanske hjälten John J. Rambo rycker ut till den Afghanska Mujahideen gerillans stöd, som i bilden ovan. Det är bara det i det verkliga livet ryckte verklighetens ”Rambos” ut till stöd för de som senare skulle bilda talibanerna och Al Quaida.

Vid denna tid fanns Bin ladin i Afghanistan och deltog direkt i operationer stödda av amerikanarna. Bland annat smugglade han vapen till gerillan från arabiska länder, Amerikanska vapen, via Maktab al-Khadamat som han var med och grundade. Det är inte konspirationsteorier, det är verklighet!

Jag tror inte på konspirationsteorier längre. Jag tror bara det var av ren dumhet som Reagan och George Bush Sr stödde islamska fundamentalister. De ville spela ut det islamska kortet mot Sovjet och skapa oroligheter i södra Sovjet. George var verkligen lika korkad som han ser ut!

Vad gjorde Sverige? Vad sa Carl Bildt och Ingvar Carlsson. Inte ett pip. De var för upptagna med att jaga kurder och smuggla krut till både Iran och Irak för kriget som pågick där, antar jag!

Afghanistanveteranerna

Så tog kriget slut och de f.d legoslodaterna, och religiösa jihad-krigarna, spreds ut över världen.

Vad söker legosoldater efter?

‘Kan du svaret på den frågan är du intelligentare än samtliga politiker vid makten 1989-1991 i HELA världen.

Rätt svar är KRIG!

SURPRISE!!! Svårt eller hur?

Alltså hittar man snart, under hela 90-talet, veteraner från Afghanistan i nästan SAMTLIGA terroristorganisationer som gör terrordåd, inkluderat icke ”muslimska” grupper som ETA. Men i ALLA ”muslimska” terroristgrupper finns de.

Bin Ladin bosätter sig i Pakistan och Sudan och formar sin terroristgrupp, men streetsmart terrorist som han är ser han till att fru och barn och huvudkontor och finansiellt centrum placeras i London (!). Fram till november 2001 (!) är London ÖPPET och OFFICIELLT ekonomiskt högkvarter för Al Quaida.

Men under de år Bin Ladin gjorde sina första terrordåd mot amerikanarna var London officiellt högkvarter för gruppen. Jag har själv sett pressreleaserna för Al Quaida från 1993-1995 som alla hade ett fint brevhuvud med adresser, fax och bankkontonummer i London. Pressrelaserna där man tog på sig skulden för amerikaners död var undertecknade med Osama Bin ladin, Al Quaida, London!

Smart av politikena där, va!

Vad gjorde våra politiker? Inte ett smack!

Så där kan jag fortsätta länge! Men ni vet redan vad som hände. Afghanistanveteranernas organisation, Al Quaida, attackerar USA 2001 och sen bryter helvetet lös. Frankenstein var lös!

Få saker retar upp mig så mycket som den galenskap som världen fått stå ut med på grund av sånt som är direkta konsekvenser av kriget i Afghanistan på 1980-talet.

Tänk om dumhuvudena i regeringen och oppositionen 1978 hade tänkt att ”Afghanistans sak är vår”? Ett enkelt litet ställningstagande för det s.k. ”fluglorts-landet” Afghanistan hade troligen besparat världen från detta mindre helvete som vi fått efter invansionen av landet som Sobjet gjorde.

Genom att agera mot orättvisor och protestera mot stormakters maktpolitik, helst INNAN katastrofer sker, kan man undvika att problemen slår tillbaka mot det egna landet.

För övrigt kan ju samma sak sägas om Irak. Tänk om man inte fjäskat för Saddam. Tänk om amerikanerna inte stött Saddam under kriget mot Iran på 80-talet. Tänk om svenska politiker valt att agera mot både Iran och Irak (och inte i hemlighet smuggla vapen till båda sidor som man gjorde genom Bofors, bland annat).

DÄRFÖR måste vi, i vår globaliserade värld, engagera oss för mänskliga fri- och rättigheter överallt på planeten. Och DÄRFÖR behövs ett politiskt alternativ med mod och stake (även kvinnor behöver mod och stake) som vågar stå upp mot det globala maktpolitiska spelet.

PS

För övrigt borde Obama arrestera Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Ollie North och de andra som smugglade vapen till Osama och co i Afghanistan. Så länge Obama inte har gjort det kommer jag bara att anse allt Washington gör i kriget mot terrorn som HYCKLERI!

Hjälp mig bygga ett liberalt alternativ mot maktpolitiken: GÅ MED LIBERALDEMOKRATERNA

Advertisements