”Puckona demonstrerar, puckona har fått nog…”

Posted on april 10, 2011

7


Vissa lär sig aldrig. Med brandbomber, rop på våld och förbud, och ruttna ägg, vill ett blandat gäng vänsterdemonstranter censurera, och stoppa, Sverigedemokraternas Ungdomsförbund i Göteborg.

SUCK! Ok, lite ABC för demonstrationskåta vänsternissar.

1) Lär er svenska! Censur och förbud är inte synonymer till ord som demokrati och frihet.

2) Ni kanske har lagt märke till att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen,trots allt nyckelskramlande, trots att media stängde ute dem och trots alla demonstrationer och kastade ruttna ägg?

Sånt har vi sett förr i historien. På 20-talet var det 100.000 tals demonstranter som demonstrerade mot nazismen, men som alla skanderade ”krossa nazismen” och som gjorde allt de kunde för att slå ner, förstöra och censurera.

20-talets vänsternissar missade en liten detalj, att deras strategi fick nazismen att växa och frodas. Horder av demonstrationskåta anarkister kunde inte stoppa ens en handfull nazzar trots att de använde alla Afas metoder idag… Inte konstigt!!!

Om man vill få stopp på Sd ska man göra det som varken blaskorna, Afa, Expo eller de politiska partierna gjorde innan valet 2010: man tar en strid mot Sverigedemokraternas IDÈER och möter argument med ARGUMENT, inte ruttna ägg!

3) Vad gör ni om demonstrationer kräver att ni stoppas och censureras, vad gör ni då?

Jimmie Åkesson borde ha skickat en blomsterkvast till er efter valet 2010. Ni hjälpte ju honom till makten!

Som läst i Expressen, i Aftonbladet, Gp, Tv4, HD, Motpol, Gp, blogg, Pi, Pi, Sdu, Sverige idag, Svd, Rume, FiAftonbladetSvd 1Svd 2Dn 1Dn 2,

Läs även andra bloggares åsikter om ,


Advertisements