”Puckona demonstrerar, puckona har fått nog…”

Vissa lär sig aldrig. Med brandbomber, rop på våld och förbud, och ruttna ägg, vill ett blandat gäng vänsterdemonstranter censurera, och stoppa, Sverigedemokraternas Ungdomsförbund i Göteborg.

SUCK! Ok, lite ABC för demonstrationskåta vänsternissar.

1) Lär er svenska! Censur och förbud är inte synonymer till ord som demokrati och frihet.

2) Ni kanske har lagt märke till att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen,trots allt nyckelskramlande, trots att media stängde ute dem och trots alla demonstrationer och kastade ruttna ägg?

Sånt har vi sett förr i historien. På 20-talet var det 100.000 tals demonstranter som demonstrerade mot nazismen, men som alla skanderade ”krossa nazismen” och som gjorde allt de kunde för att slå ner, förstöra och censurera.

20-talets vänsternissar missade en liten detalj, att deras strategi fick nazismen att växa och frodas. Horder av demonstrationskåta anarkister kunde inte stoppa ens en handfull nazzar trots att de använde alla Afas metoder idag… Inte konstigt!!!

Om man vill få stopp på Sd ska man göra det som varken blaskorna, Afa, Expo eller de politiska partierna gjorde innan valet 2010: man tar en strid mot Sverigedemokraternas IDÈER och möter argument med ARGUMENT, inte ruttna ägg!

3) Vad gör ni om demonstrationer kräver att ni stoppas och censureras, vad gör ni då?

Jimmie Åkesson borde ha skickat en blomsterkvast till er efter valet 2010. Ni hjälpte ju honom till makten!

Som läst i Expressen, i Aftonbladet, Gp, Tv4, HD, Motpol, Gp, blogg, Pi, Pi, Sdu, Sverige idag, Svd, Rume, FiAftonbladetSvd 1Svd 2Dn 1Dn 2,

Läs även andra bloggares åsikter om ,


7 tankar om “”Puckona demonstrerar, puckona har fått nog…”

 1. Hade jag bott i Göteborg hade jag deltagit i SDU-demonstrationen, gör de något liknande i Stockholm så kommer jag att gå med. 🙂

 2. jag håller med dig. och också med SDU. och samtidigt inte.

  tyvärr lär ingen av historien. misstagen upprepas gång på gång på gång på gång.

  personligen, kan jag säga att, jag som svensk mer och mer kan tycka, att finns andra nationaliteter, etniska och religiösa grupper, måste väl även jag som svensk finnas. eller finns jag etniska svensk inte? kan bara säga att det känns så där lite konstigt att inte finnas, när jag faktiskt finns. det kan man fundera över.

  att vara eller inte vara. det är frågan.

 3. Tror du att nazisternas framfart över Europa hade blivit mindre och snällare om folk som hade andra åsikter inte hade reagerat mot deras politik?

  Och varför hålla sin demonstration på Avenyn där det redan i princip bara bor svenskar med svensk bakgrund. SD profilerar sig för att vilja hjälpa invandrarna, borde dom då inte framföra sina argument i områden där det bor fler invandrare som kan ta del av deras argument, ex Hammarkullen, Bergsjön etc.

  Att kasta ruttna ägg och brandbomber/använda våld fungerar naturligtvis inte och ska naturligtvis inte användas (varken mot SD eller andra).

  Lustigt nog, hittar jag inte vad SD demonstrerade för (eller emot) på Sveriges största media hemsidor (svt.se, aftonbladet.se). Fanns det något budskap med demonstrationen? Jag går in på SDU’s hemsida och ser läser ”SDU demonsterar mot svenskfientligheten i Göteborg” och andas ut, vilken tur att detta enorma problem tas upp! Känner alltid mig mindre värd och hatad när jag umgås med folk som kommer från andra länder (Ironi, om ni inte uppfattade den).

  Meningen med demonstrationen och dess budskap tror jag knappast var att visa på ”svenskfientlighet”, liksom alla demonstrationer som SD och SDU anordnar så är alltid meningen att man ska se ut som hjälplösa martyrer som inte får komma till tal.

  Jag håller med dig om att enda sätter att stoppa SD är att möta deras argument, och ex fråga hur många i Sverige som känner sig att dom har blivit utsatta för ”svenskfientlighet” kontra de som blivit utsatta för främlingsfientlighet.

 4. Tror dom är mest missnöjda med att det lagstiftas om diskriminering av utländska minoriteter och att om en etnisk svensk blir diskriminerad så finns det inget stöd i lagen… Om någon invandrare skriker jvla svennehora till en svensk tjej så blir det inget men om någon sagt negerboll i närheten av en mörkhyad så blir det ett jvla liv hehe…

 5. Det är obegripligt hur någon kan tolka in ”svenskfientlighet” i en lagstiftning mot diskriminering som omfattar kön, ålder, sexuell läggning och religion. Samt etnicitet.

  Innehar svenskar inte kön, ålder, sexuell läggning och religiös tro? Samt etnicitet.

 6. Apropå svenskfientlighet, och att inte vilja förstå hur den yttrar sig, föreslås läsning av Renzo Aneröds bok FIENDER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s