Och tokvänstern har inte lärt sig ännu…

Jaha… Nu vet vi att tokvänstern inget lärt sig ännu… Media rapporterar att Sverigedemokraterna röstar som de borgerliga och genast försöker tokvänstern säga att Sd är ett borgerligt parti! Tokvänstern försöker vinna billiga poänger mot Alliansen.

HALLÅ! Det var val förra året och sossarna hade som officiell strategi att hamra in att Sverigedemokraterna är ett borgerligt parti, och den taktiken gick ju skitbra, eller hur!

Denna blogg var den första att avslöja den snurriga S-strategin att kalla Sd borgerligt. Läs mer här!

Så här såg den lysande sosse-strategin ut:

S-ledningens punkter för att möta SD i debatter:

* SD är ett högerparti som grundar sig på främlingsfientlighet, en rasistisk människosyn och inte har någon politik för att minska klyftorna i Sverige.
* SD är ett arbetarfientligt parti som vill försämra arbetsrätten, ge arbetsgivarna mer makt och inte bryr sig om arbetslösheten.
* SD är ett kvinnofientligt parti med en omodern kvinnosyn och många förslag som försämrar jämställdheten i Sverige.

* ”I en debatt där SD deltar måste debatten handla om värderingar, om höger och vänster och att SD är ett högerparti som nästan alltid stödjer alliansen.”

* ”SD kallades tidigare högerextrema, men partiet har gjort vissa förändringar i sina politiska program som fört partiet mer mot mitten. Fortfarande finns dock partiet på högerskalan, något som framförallt manifesteras i partiets stora motstånd mot skatter.”

Taktiken funkar inte eftersom Sverigedemokraternas medlemmar kommer från ARBETARLED, det är LO-medlemmar, arbetare, besvikna sossar. Kolla valanalyserna från 2002 till 2010 så ser ni!

Dessutom är argumentationen pajkastning, inget annat.

Dessutom… För varje gång ni kallar Sd borgerligt så säger ni att Sd är som de andra borgerliga partierna. DVS NI LEGITIMIERAR Sverigedemokraterna som ett normalt parti!

Bemöt Sd med idéer och argument, inte genom censur och använd dem absolut inte som ett slagträ att dänga i huvudet på Alliansen!

Man ska vara lugn och sansad när man bloggar men just nu är jag ilsk.

PUCKON!

PolitikerbloggenExpressen, Aftonbladet, Tokmoderaten, andra bloggar Puckoblogglistan: Röda berget, Zaramis, sosse, Sebastians, johannes, Kaj

Läs även andra bloggares åsikter om ,,

7 tankar om “Och tokvänstern har inte lärt sig ännu…

 1. Jerlerup är den enda SD-motståndaren jag känner till som önskar förhålla sig på ett intellektuellt normalt sätt – det man finner så osympatiskt med SD skall man käfta ner.

  Det räcker inte med att kråma sig inför alla andra goda och säga att SD är dumma, jättedumma, och de är rasister.

  Nyckelskrammel och sminkrumsdemonstrationer är ju bara barnsligt. Om det nu är så självklart att SD har fel i allt, hur svårt kan det då vara att käfta ner dem?

  Heder åt Jerlerup som önskar ett intellektuellt bemötande istället för ett uppbragt tyckande, kännande och upplevande.

 2. cfr Jag kan vara grymt brutal mot Sd, det vet du säkert. Men censur och förbud är fel väg att gå. För övrigt vann ju faktiskt Sd på all censur och alla förbud som drabbade Sd innan 2010.

  /T

 3. Att sverigedemokraternas väljare kommer ut arbetarled tar ju liksom inte bort det faktum att SD vill försämra arbetsrätten, försvaga fackföreningarnas ställning gentemot arbetsgivarna mm.
  Detta är ju saker man kunde läsa i SD´s partiprogram så hur kan det vara pajkastning.

  Konstigt att du inte väljer att ta med Alliansen också då deras argument emot SD är i stort sett identiska förutom att man lite halvpatetiskt försöker få det till att S och SD sammarbetar bara för att SD röstat med oppositionen 9 gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s