13 tankar om “Debatt mellan Sd:s Björn Söder och Jan Helin

 1. BS blev så ägd det bara går att bli. Att lägga tolkningar i munnen på andra för att dölja sina egna tillkortakommanden är dock rätt vanligt hos SD.

  BS svarar inte på en enda fråga och beter sig som en fullfjädrad politiker. En sådan de säger sig avsky.

 2. Söders genomskinliga agenda är inte svårare att spräcka än en ballong.. av 10000-tals ofredanden och övergrepp på badhus varje år valde han att ta upp just denna.. och dessutom referera till falska och värre utsagor..
  Det är lite synd att nästan 6% av medborgarna tycker att det är sådana människor som ska finnas i riksdagshuset..

 3. Det är beklagligt att det finns människor som Tomas som tycker att det är OK att tafsa på minderåriga flickor i badhus.

 4. Jag kanske var för snabb? Vilka andra 10000-tals ofredanden och övergrepp på badhus borde han ha tagit upp istället? Jag kanske kan få honom att ta upp sådana andra ofredande och övergrepp som Tomas anser vara viktigare?

  Vilka är de falska och värre utsagor som han refererat till?

  Dessutom är vi närmare 7 % (en halv miljon) nu, efter att ha blivt fler efter valet (större än V, C, Kd och Fp i vissa opinionsundersökningar). Följ våra framsteg på status.se.

 5. Ja du Riffi.. du var verkligen snabb.
  Lika snabb som Björn Söder. Och tolkar uppenbarligen fakta lika bra också.

  Och tänk om jag är både pedofil och invandrare Riffi. Då får du dubbelt så mycket att skriva om..:)

 6. Sverigedemokrater kallas för israelvänliga av proletären och för antisemiter av expo.

  När det gäller tolkning av fakta har jag förmodligen efter ett visst övervägande kommit till den slutsatsen att när man argumenterar mot enögda måste man uttrycka sig enögt.

  Någon batikhäxa har jag aldrig träffat. Jag brukar bedöma den människa som står framför mig, inte placera in dennea i något fack såsom är vanligt bland socialister/liberaler.

  Jag är sverigedemokrat pga invandringens höga kostnader inte av något annat skäl. Jag anser att massinvandringen gör människor som strävsamt arbetat hela sitt liv till förlorare.

 7. Varför pratar du då om badhus Riffi?
  Badhus är ju ögontorskarnas och ofredarnas favoritställe, byst med hel-eller halvslemmiga grabbar & gubbar där. De flesta av svensk härkomst.

  Jag har aldrig träffat på så många kvinnoföraktare och underlivs-argumenterare som SDare…på nätet alltså. Jag har aldrig blivit stalkad av andra än SDare per mejl eller med hot på Facebook. Två kvinnliga nätdebattörer jag känner har råkat illa ut. Den ena har hotats med gevär och beskrivningar av utsidan av hennes hus. Den andra fick falska sexannonser utlagda på nätet med privattelefonnummer. De män som gjorde det är SDare.

  Batikhäxa kallas de kvinnor som är över 40 och uttrycker åsikter som är misshagliga för SDare. Vårt allra största synd är att vi är så fula – påstår dom i olika fantasifulla kränkningar. Inte sällan anklagas vi för att vilja ha hit muslimer för att vi vill knulla håriga karlar. Nån annan än en muslim kan ju inte tänkas vilja ta i en batikhäxa med tång ens?

  Ja, så är det för kvinnor i SDarnas rike *suck* Så du får faktiskt respektera att kvinnor inte har förtroende för SDs ambition att skydda ”svenska” kvinnor. Inte utländska heller för den delen.

 8. Jag har inte varit på något badhus på tjugo år. Jag är totalt likgiltig för badhus. Jag är inte däremot inte likgiltig för medias förtigande av vissa övergrepp.

  Jag är gift med en kvinna som är över 40 och som är vacker. Jag förstår vad du säger och varför. Men som sagt, när man debatterar med enögda måste man uttrycka sig enögt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s