Kent Ekeroth väljer sida mellan frihet och tyranni

Kent Ekeroth, Sverigedemokraternas utrikespolitiska talesman, har valt sida mellan frihet och tyranni. I ett inlägg om flyktingsströmmarna från Norra Afrika skriver han:

”Vänta lite nu. Var inte denna revolution folklig och fantastisk? Men tunisierna tar givetvis tillfället i akt och drar till Europa. Stäng gränserna mot Afrika och låt EU:s budget istället finansiera en mur av militärskepp i Medelhavet vars enda uppgift är att stävja invandringen och smugglingen.”

Stödtrupperna i Politiskt inkorrekt håller med och varnar för flyktingar från Libyen:

Som en effekt av oroligheterna i Libyen tror EU att så många som 750 000 kan försöka ta sig till Europa över Medelhavet. Tiotusentals har årligen tagit sig till Italien och Malta via Tunisiens och Libyens norra kuster. Libyens nu omtvistade ledare Gaddafi har använt strömmen av människor som ett politiskt instrument i förhandlingar med EU och sagt att ”Europa kommer att bli svart”.

Fy tusan!

Och återigen minns jag hur de gamla knarriga kommunisterna Lars Werner och CH Hermansson, och Janne Myrdal, 1989, när muren föll och friheten spred sig i östeuropa, sa att detta var det värsta som hänt mänskligheten sen andra världskriget.

Sverigedemokraterna har valt sida mellan tyranni och frihet, precis som de knarriga kommunisterna gjorde det 1989!

Nytt: Svd, Svd, Svd, DN, Röda Malmö, AB, annarkia, Kent Persson, ilsemarieSvdDNJingeKommunisternas blogg,

Läs även vad LIBERALDEMOKRATERNA anser, om varför vi stöder folkets för frihet!

—————————————————-

Liberaldemokraterna

Jag är en av grundarna till Liberaldemokraterna.

Men åsikterna på bloggen är mina egna…

Vad är Liberaldemokraterna?

Liberaldemokraternas Facebookgrupp —– Twitter: http://www.twitter.com/Lib_dem

Vår hemsida, som är under byggnad, finns på:

www.liberaldemokraterna.com

***

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

—————————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om 


13 tankar om “Kent Ekeroth väljer sida mellan frihet och tyranni

 1. Jag förstår inte riktigt jämförelsen med Lars Werner, CH Hermansson och Jan Myrdal. De beklagade sig över kommuniststaternas sammanbrott, men det är ju inte det Kent Ekeroth gör här. Han frågar istället varför människor skulle fly en demokratisering, om det inte är så att revolutionerna är en lämplig förevändning om att dra till Europa och leva på våra generösa bindragssystem.

  Vi drabbades inte av några flyktingströmmar från de forna kommunistländerna när deras regimer föll, så varför skulle vi drabbas av flyktingströmmar när arabvärlden nu ”demokratiseras”, som många nu hoppas?

  Med andra ord, Kent Ekeroth menar att demokratiseringen är utmärkt om det verkligen blir en sådan, men att folken därför också borde stanna i sina länder och inte komma hit. Kommer de hit ändå så beror det antingen på att demokratiseringen uteblev, eller på att man gärna kommer hit och tar del av våra rikedomar, landet där ”husen är gjorda av guld, och vägarna är gjorda av mjölk och honung”.

 2. Jerlerup vill vara storsint och solidarisk. Då så. Då hoppas vi att Jerlerup tar hem en massa nordafrikaner till sig och står för deras uppehälle. Inte att han på socialistiskt manér menar att det är skattebetalarna som skall tillgodose detta.

 3. Torbjörn dina resonemang och jämförelser med att kommunisterna inte ville att muren skulle falla är totalsnurriga.
  För det första har vi i EU inget som helst ansvar för övriga världens överbefolkning. När det rör sig om länderna i mellanöstern och nordafrika så är dessa en tickande demografisk bomb. Islam är formulerat för att expandera, kan inte expansionen ske med vapen som nu är fallet riktar islam in sig på att expandera mha demografi.
  Att lägga under sig andra länder vare sig det är med vapenmakt eller rena demografiska invasioner är givetvis inte acceptabelt. EU bör därför inte acceptera dessa opportunistiska s.k flyktingar som nu ev då skulle fly IFRÅN en fallande diktator.
  Det är en försvinnande liten del på ca 3-4% av de s.k flyktingarna vi tar emot i Sverige som har bonafida flyktingskäl. Bedömt efter internationellt gällande konventioner.
  Sverige fungerar sämre och sämre som land allteftersom mångkulturen och massinvandringen ökar. Vi har en rejält osmaklig utveckling av kriminalitet och en sexualbrottslighet som till stora delar korrelerar med koloniseringen från MENA-länderna och till viss del även invandringen från andra regioner.
  Fler och fler svenskar och europeer börjar nu motsätta sig att vår arvsrätt till våra länder skänks bort till helt andra folkgrupper med helt andra kulturella ideer, lagar etc.
  I vissa av de grupper som koloniserar Sverige finns rentav ett förakt för oss som är ursprungsbefolkning. Vi ses som otrogna, kaffirer, våra kvinnor ses som horor etc etc.

  Allt medans detta sker sitter IDIOTER som du och dina gelikar och hejar på samt propagerar för ytterligare kolonisering. Jag hoppas du inser att de som äcklas av dina åsikter nu blir fler och fler för varje dag.

  Med ovänlig hälsning
  Sillen

 4. Du menar alltså att det inte föreligger en risk för flyktingströmmar när det uppstår revolter som leder till att regimerna är redo att slakta sitt folk som en sista desperat åtgärd för att behålla makten, och du menar alltså att det bara är ondsinta rasister som tror att det kan uppstå flyktingströmmar när sådant här händer.

  Hur som helst jag vete fan om det är du eller SD som är dummast.

 5. Pingback: Tweets that mention Kent Ekeroth väljer sida mellan frihet och tyranni « Sverige är inte världens navel! -- Topsy.com

 6. Europa har nästan 500 milj invånare, Italien 60 milj.
  750.000 arabiska flyktingar.

  Israel har 6,5 milj varav mer än 1 milj är araber.
  FN ”registrerar” nu Palestinska flyktingar till 4 milj. Endast en bråkdel av dessa har någon gång bott i Israel. Om 4 miljoner ska ”återvända” till Israel, vem ska då bo i den Palestinska staten.

 7. Att Ohly grät när Berlinmuren föll är väl känt, men Hermansson och Werner?

  Kritiker av vänsterpartiet nämner ofta det famösa talet vid Stalin´s begravning som Hermansson höll (detta lär han senare ofta offentligen ångrat ), men som partiledare drev han en linje för att göra partiet mer oberoende Sovjet.

  Werner hade t.ex. goda kontakter med t.ex. DDR. Om detta har han sagt att detta var ett sätt att isolera utbrytarna APK och detta låter rätt rimligt, (Man får ej heller förglömma att han fick rikligt med sprit från dem till sina födelsedagsfester 🙂 ) .

  När Janne Josefsson gjorde ett reportage om hur Vänsterpartiet egentligen hade gjort upp med sitt förflutna var det Ohly som slingrade sig. Schyman och Werner var avslappnat öppna för diskussion om frågan.

  Som sagt, vad har egentligen Hermansson och Werner yttrat?.

  (Och har den inbitne maoisten Myrdal egentligen varit någon beundrare av öststatskommunismen ?)

 8. Förresten, det går faktiskt att ha både god kunskap om Libyen och att vara islamism-kritiker.

  Läs gärna Thomas Nydahls tillbakablick häromdan over Libyen.
  http://nydahlsoccident.blogspot.com/2011/02/libyen-minnen-av-det-totalitara-i.html

  Eller varför inte Mikael Jalving´s intervju med honom i den i Danmark nyss släppta boken ”Absolut Sverige”
  http://nydahlsoccident.blogspot.com/2011/02/mikael-jalvings-kapitel-om-mig-i.html

  ”I 1983 var Thomas Nydahl med førnævnte Ramadan Osmani på besøg i Tripoli, Libyen. Her skulle de rejse finansiering til moskeen i Malmø gennem World Islamic Call Society, oprettet i 1970, som blev styret og stadig styres af den libyske diktator Muhammmar Gadhafi. Nydahl tog et foto af diktatoren i hvid Jesuskjortel og omgivet af livvagter i Benghazi-parken. Han viser det til mig.”

 9. Pingback: Kent Ekeroth (SD) står bakom Politiskt Inkorrekt « Sverige är inte världens navel!

 10. Pingback: Kända hatspridare: Kent Ekeroth (Sd) « Sverige är inte världens navel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s