Både rondellhundar, skämttecknare och minareter!

Posted on december 30, 2010

15


Polis har gripit folk som sägs ha förberett ett terrordåd mot Jyllandsposten pga deras Muhammedteckningar för några år sen. Samtidigt har Vilks hemsida slocknat… igen.

Terror och hot kan jag aldrig acceptera! Därför lägger jag in Vilks senaste rondellhund här på min blogg! Det fria ordet, och rätten att såväl, kritisera, som skämta med, och avteckna, främmande religioner och religionsinstiftare, måste försvaras!

I mitt Sverige finns det plats för både rondellhundar och minareter! Ett Sverige utan friheten att utöva sin religion som man vill och friheten att kritisera religioner, vore ett HEMSKT Sverige. Ett Sverige utan rätten att teckna av, och kanske t.o.m göra skämtteckningar av, Muhammed, Jesus, Buddha eller Moses, vore ett vidrigt och HEMSKT Sverige.

Att vissa religiösa är så småsinta och ogina att de tror att deras Gud är lika småsint och ogin som de är, är måhända ett problem för dem. De har rätt att vara småsinta och ogina och att utmåla sin gud som lika småsint och ogin. Men de har NOLL rätt att påtvinga andra människor, med andra åsikter, förbud mot att tänka, tycka eller teckna saker om deras religion.

Och till er som anser att Vilks bör stoppas för han provocerar folk… Skulle ni säga samma sak om en tonåring som blir våldtagen? Att hon var klädd för utmanande och därför får skylla sig själv? Att et var tonåringens fel?

Jag tar strid FÖR muslimers rätt att slippa Sverigedemokraters rasism mot dem. Jag tar strid för ALLAS rätt att utöva sin religion fritt här på lika villkor med alla andra. Jag är så pass liberal att jag ser burkaförbud som något fel och oönskvärt. Alla har rätt att klä sig, och tänka och tycka, som de vill! Men detta med hetsen mot Vilks är inte islam, det är inte religion, det är galenskap!

Samma sak med fanatiker som vill spränga folk i luften. Det har inget med religion att göra, utan med galenskap!

Läs även KULTURBLOGGEN.

—————————————————-

Liberaldemokraterna

Jag är en av grundarna till Liberaldemokraterna.

Men åsikterna på bloggen är mina egna…

Vad är Liberaldemokraterna?

Liberaldemokraternas Facebookgrupp —– Twitter: http://www.twitter.com/Lib_dem

Vår hemsida, som är under byggnad, kommer att finnas på:

www.liberaldemokraterna.com

***

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

—————————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om  Läs även svd, Beelzebjörn, Kulturbloggen, Svd, Svd, Svd, Svd, DN, DN, Expressen, Expressen, GP,

Advertisements