Beatrice Ask måste stoppas!

En svensk tiger INTE!

Jaha, det gick snabbt, nu har Beatrice Ask och redan tagit fram nya lagförslag med ännu mer övervakning av oss svenskar. Alla uppgifter om oss ska lagras så att man kan lösa till och med småbrott. Aftonbladet skriver:

Polisen ska även få möjlighet att ta reda på var en dator eller annan elektronisk utrustning finns samt få tillgång till uppgifter som IP-nummer, namn och telefonnummer till en datoranvändare om det finns brottsmisstanke. Även om det handlar om brott som bara kan ge böter, i dag krävs att det handlar om brott med strängare påföljd.

Justitieministern menade att det med det nya lagförslaget blir lättare att utreda brott där ungdomar kränkts på internet. Dessa brott ger ofta bötesstraff vilket gör att det nu är svårt för polisen att hämta ut den information de behöver för att kunna hitta en misstänkt gärningsman.

Hon, och hennes anhang,  måste stoppas. Nu måste vi ta fram strategierna för att göra det! Det är dags för revolten mot Ask och förmyndarsamhället! Att visa att en svensk INTE tiger när justitieministrar gör olag till lag!

Detta är Svensk Myndighetskontrolls linje . Michael Gajditza skriver:

Regeringen har idag överlämnat nästa övervakningslag för granskning hos lagrådet. Vid en pressträff idag sa justitieminister Ask att hon hoppades att lagen ska kunna träda i kraft 110701.

Nyligen så uttalade sig lagrådet om datalagringsdirektivet och förslaget till svensk lag kring detta direktiv. Nu är det dags för ”De brottsbekämpande myndigheternas tillgång till uppgifter om elektronisk kommunikation” som kan sägas till del vara en anvisning för hur delar av direktivet ska tillämpas men också om hur olika former av tvångsmedel ska användas.

Innehållet är i stort sett känt och bygger i allt väsentligt på polismetodutredningens resultat och önskemål och man kan nu utan vidare konstatera att det i många avseenden tas ytterligare stora kliv in i ett samhälle som jag känner att jag får allt mindre lust att uppleva.

Nytt: Expressen, AB I övrigt: WINSTON! Läs även Jan Rejdnell om ”rädslan för muslimerna”.

—————————————————-

Liberaldemokraterna

Jag är en av grundarna till Liberaldemokraterna.

Men åsikterna på bloggen är mina egna…

Vad är Liberaldemokraterna?

Liberaldemokraternas Facebookgrupp —– Twitter: http://www.twitter.com/Lib_dem

Vår hemsida, som är under byggnad, kommer att finnas på:

www.liberaldemokraterna.com

***

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

—————————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om 

4 tankar om “Beatrice Ask måste stoppas!

  1. Makt utan ansvar är vad politikerna vill hålla sig fast vid. Ask tar ju inget ansvar för sina förslag när hon väl drar sig tillbaka. Hur gör man i Sverige för att ge henne sparken? Ber till gud där all makt verkar strömma från?

  2. Pingback: Bortse från det du vet är du snäll, kommissarien « Per pladdrar på

  3. Det här är en direkt konsekvens av invandringspolitiken och det ”mångkulturella” samhället. Anhängare av mångkultur och antirasim är vår tids fascister, radikala samhällsomstörtare som vill förstöra Sverige, tack vare dessa idioter blir vi nu massövervakade också. Gör Sverige en tjänst, spräng er i luften.

  4. Pingback: Bortse från det du vet är du snäll, kommissarien | Per Pettersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s