Kärleksinvandring – ett bra argument för invandring!

Expressen idag gav oss ytterligare ett argument för invandring, nämligen att kärleksinvandringen ökar. För 2006 fick 17 322 personer uppehållstillstånd i Sverige på grund av att de inlett en relation med en svensk medborgare. 2009 hade kärleksinvandringen ökat med 30% till 22 534. Det land som flest invandrare kom från för att gifta sig med, eller bli sambo med, en svensk var Thailand. 2009 kom hela 2 248 personer från Thailand till en nyfunnen partner i Sverige.

Anhöriginvandringen hatas av Sverigedemokrater och andra främlingsfientliga. Sverigedemokratiska bloggar kryllar av hatiska argumentationer mot ”importen” av ”kulturberikare” genom anhörig invandringen.

Låt oss prata klarspråk här!

Det Sverigedemokraterna vill stoppa är kärleken; kärlek, sex och intima relationer.

De vill stoppa kärleken mellan man och kvinna, mellan kvinna och kvinna och mellan man och man, en kärlek som är så stark att ena parten lämnar sin födelseort och kan resa över halva jordklotet för att bli ihop med den man älskar.

De vill stoppa kärleken mellan moder och barn, fader och barn och barn och föräldrar.

Vad vi inte vill ha tillbaka

Vill vi verkligen ha tillbaka gala tiders samhälle? För migration mellan länderna är nu lika vanligt som migration inom länder var förr.

Förr fick bonden stå med mössan i handen och tigga om lov att flytta och gifta sig hos brukspatron och prästen.

Och den som flyttade långväga utsattes ofta för främlingsfientlighet och fördomar. Jamen Skåningar är ju sådana, det vet ju alla.

Sverige behöver kärleksinvandring! Människor är bra för landet!

Till syvene och sist här just bristen på empati Sverigedemokraternas största problem. Vill de förbjuda kärleken att blomstra och spira över gränserna? När folk förstår detta om Sd faller deras partibygge ihop som ett korthus!

Sverige behöver mer kärlek, sex och empati i invandringspolitiken. Aldrig har jag då sett ett klockrenare argument för invandring, i synnerhet den hatade kärleks- och anhöriginvandringen!


Fakta: Mest populära länderna
De mest populära länderna för svenskar att hitta en partner i 2009:

Land Kvinnor    Män
Irak 1 563             890
Thailand 1 991    257
Somalia 1 025     1 037
Turkiet 431          558
Serbien 361         383
Iran 444               249
Kina 492              168
Kosovo 304       350
Ryssland 406    106
Syrien 243          268
Filippin.. 442     56
USA 201              208
Bosnien 231       174
Etiopien 217      178
Eritrea 214         177
Storbritan.111   242
Marocko 216      126
Vietnam 194       120
Chile 137              162
Libanon 110        177
Afghanistan 130 140
Polen 186               76
Brasilien 183         70
Ukraina 211            38
Statslös 119            112
Nigeria 78               14
Gambia 67              155

Div: AB, Skånskan, Skånskan,

—————————————————-

Åsikterna på bloggen är mina egna,

men jag är en av grundarna till Liberaldemokraterna, ett parti som håller på att byggas upp.

Vad är Liberaldemokraterna?

Liberaldemokraternas Facebookgrupp

Twitter: http://www.twitter.com/Lib_dem

Vår hemsida, som är under byggnad, kommer att finnas på:

www.liberaldemokraterna.com

***

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

—————————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om ,

6 tankar om “Kärleksinvandring – ett bra argument för invandring!

 1. Nu tror jag att ni blandar ihop kritiken mot ”anhöriginvandring” och invandring till följd av kärleksrelation.

  Det är den förra som tilldrar sig mest kritik och som dessutom är betydligt större än den senare. Anhöriginvandring rör sig huvudsakligen om illa odokumenterade släktingar, ofta sjuka åldringar som sedan skall försörjas med svensk sjukpension och få tillgång till svensk sjukvård.

  Det är inte annat än naturligt att personer som arbetat hela sina liv i Sverige blir bittra när de ser hur nyanlända pensionärer får i princip samma pension, standard och service som de själva.

 2. oskari. man ska inte heller blåsa upp ett fåtals missbruk av systemet och säga att detta gäller alla.

  ”Huvudsakligen om illa dokumenterade släktingar”, *asg* du låter som Politiskt inkorrekt eller de Timbro-typer som säger att ”alla” som får socialbidrag egentligen bara vill lura systemet eller som de gamla knarriga fiskegubbarna jag minns från ljugarbänken Mölle hamn när jag var i tonåren som gnällde att ”alla” bönder bara vill utnyttja systemet och egentligen är bedragare.

 3. Visst, inget fel med att ta sig en partner från ett annat land. Men då får man också ta hela försörjningsansvaret för den partner man tar hit, det är helt orimligt att begära att skattebetalarna skall stå för partnerns försörjning eller på något sätt subventionera ens ”kärlek”! Men herr Jerlerup får gärna sätta in några tusen på mitt konto, hade planerat lite krogragg i helgen, har dock lite ebb i kassen och Jerlerup vill väl inte vara den som står i vägen för kärlek, sex och intima relationer?

 4. Jerlerup, personangrepp är den argumentlöses vapen, visste du inte det? Klart att vi ska ha invandring till Sverige, men vi får inte vara blåögda och låta oss luras. Det är klart att när en del av ‘kärleksinvandringen’ och stor del av anhöriginvandringen resulterar i försörjningsstöd från samhället så sticker det i ögonen på folk, i synnerhet när det resulterar i en levnadsstandard på i princip samma nivå som den för en som arbetat hela livet.

  Min svärmor, invandrad från södra Europa under 60-talet, har arbetat heltid sen tre dagar efter att hon landade på Arlanda. Hon har idag en pension och levnadsstandard på samma nivå som de som kom hit med sina barn från samma land utan att någonsin ha arbetat i Sverige.

  Det är omöjligt att kombinera ett generellt välfärdssamhälle med en fri invandring. Antingen kör man den amerikanska modellen med hög invandring men inget socialt skyddsnät, eller den australiensiska/kanadensiska med socialt skyddsnät men selektiv arbetskraftsinvandring, den saudiska med arbetskraftsinvandring men endast selektiv socialt skyddsnät (för medborgare) eller den finska med socialt skyddsnät och låg invandring. Att som Sverige har hög flyktinginvandring och högt socialt skyddsnät är inte hållbart.

 5. Jag är för generös flyktinginvandring, generös arbetskraftsinvandring samt generös invandring av äkta kärlekspartners. Men jag tycker rejält illa om den partnerförmedling många thailändska kvinnor ägnar sig åt. Som ensamstående blir jag ständigt utsatt för ihopparningsförsök – trots att jag personligen inte attraheras av thailändskor. Detta är jag rejält trött på. Kamrater som gift sig med thailändskor får stå ut med att deras barn förtalar dem som hjälpt dem hit. Låt oss hellre ta in fler flyktingar än en osmaklig partnerförmedling. Självfallet anser jag att äkta kärlekspartner skall få leva ihop – oavsett vilka länder de kommer ifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s