Med liberalismen stoppar man Sverigedemokraterna

Valet 2010 fanns det ingen politisk kraft som tog debatten mot Sverigedemokraternas idéer. Det fanns mycket censur, användande av fula ord och pekpinnar, men med sådana vinner man inga politiska strider! Men debatten mot idéerna uteblev. Därför kom Sd in i riksdagen.

2014 kommer det att finnas en sådan politisk kraft, Liberaldemokraterna, som kommer att fungera som Sverigedemokraternas antites, som kraften som betonar att världsmedborgarskap, frihet och mångfald är 2000-talets tänkande. Chauvinism, monokultur och nationalism tillhör 1900-talets tänkande!

”Jordens folk har nu nått så långt i sin samhörighet, att en rättskränkning på en plats på jorden upplevs av alla. Därför är idén om ett världsmedborgarskap ingen fantastisk eller bisarr rättsföreställning utan en nödvändig komplettering av såväl stats- som folkrättens oskrivna lagar. Den blir på så sätt till en universell människorätt. Det är blott under denna betingelse, som vi kan smickra oss med att vi bit för bit närmar oss den eviga freden.”

/Immanuel Kant 1795

—————————————————-

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

Lägg till Liberaldemokraterna på twitter genom att klicka här!

—————————————————-

Nytt: Expressen, DN, Expressen, Skånskan, DN, PI

Läs även andra bloggares åsikter om ,,

 

6 tankar om “Med liberalismen stoppar man Sverigedemokraterna

 1. Det bästa sättet att stoppa SD är säkert liberalism. Men frågan är om det inte är mest effektivt med entristisk liberalism. En bit på vägen har man i SD redan kommit med hjälp av sina s.k. stureplansnationalister.

  Infiltrera på! Chansen att spränga 4%-vallen med ett helt nytt partiprojekt är mycket liten.

 2. En legaliserings politik ger ett minimum av 3- 400 000 röster 2014, inklusive min egen.

  Ett avståndstagande från den rena sexköps liberalismen och ökade straff i enlighet med kraven från den feministiska rörelsen, ger röstkraft att passera miljonstrecket.

  – Om vi når över 4% spärren 2014 rakar jag av mig mustaschen. (Alexander Bard)

 3. Roll another one Johanna…
  just like the other one.
  Alexander´s been hangin´ on to it…
  And I sure would like a hit.

  Roooooooooooooool another one!

 4. Mohammad. Vår politik är bredare än så. Det blir en politik för LIBERALISM. Och liberaler finns det många men de är hemlösa nu. Det här kan bli förbannat stort!

  Sen kommer vi att vinna en massa stöd på att vi kommer att ta strid mot Sverigedemokraternas idéer. Där gör vi det som de andra partierna inte kan och kommer att göra mos av deras trångsynta argument!

  /T

 5. Så var det det där med folkets stöd innan man ropar hej.

  Men vad får dig att tro att liberalismen skulle trycka undan SD? Det är ju liberalismen som gjorde att de kom till makten, liberalt och naivt har det vart några decennier nu.

  Dessutom borde historien lära er foliehattar att restriktioner aldrig är fel.

  Liberalismen var starkt kritiserad av Stalin, Hitler, Mao m.fl.

  Då kanske ni tänker er att liberalismen är helt ideal då den är hatad av mänsklighetens värsta diktatorer – ni tänker och ser då fel.

  Liberalismen är anledningen till att abnorma ideologier vuxit fram – folket väljer slutligen något annat och ni försöker stoppa en naturlig utveckling återigen, ni drar ut på processen till social harmoni.

  Nu har ni tur att SD är mjuka i sin politik, det finns värre partier som kunnat träda fram hårdare om en massa dumsnälla liberaler på homogen ort ska dra sina klyschor dag ut och dag in.

  Sen får du gärna testa dina argument på något internetforum, starta en tråd på exempelvis Flashback, då att inte Svensson riskerar höra den överanvända miffoterminologin som aldrig går in på problemet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s