Vad ska vi göra med FN?

Att skapa ett nytt politiskt parti, som kommer att bli något stort, tillsammans med folk som verkligen har idéer och inflytande, är fascinerande. Det är nog få som varit med om detta. Det är ett privilegium. Och det är fan så kul, för nu ska vi förändra Sverige!

Att vara med och försöka formulera en gemensam färdväg för detta parti, skisserna till det som på något vis på sikt ska bli till ett partiprogram, är en utmaning. Just nu sitter jag och grubblar över vad man ska göra med FN i framtiden. Det är inget nytt ämne för mig. Jag har läst en hel del reformförslag och kan en hel del. Men frågan är ändå svår.

Vad anser ni? Vad gör vi med FN i framtiden?

Själv lägger jag mina anteckningar åt sidan för stunden. Måste ha lite stimulans för tanken. Genom Carl Johan Rehbinder har jag fått ett tips på vad jag bör läsa, en bok av Johan Norberg om mänskliga rättigheter. Den finns så man kan läsa den online. Jag har läst hans bok om Världskapitalismen men inte denna boken. det ska bli kul.

—————————————————-

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

—————————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om ,,

En tanke på “Vad ska vi göra med FN?

 1. Jerlerup,

  Vem är det som har inflytande, Carl Johan eller Alexander…? Eller tänkte du möjligen på dig själv.

  Den enda fråga som kan samla Liberal Demokratiska röster är legalisering av cannabis innehav och odling för eget bruk, i jämförelse med vad som nu gäller för vin och öl.

  Du svarade aldrig på min fråga om du tänder på, fegis!

  Som nymornad politiker för ett parti som förespråkar den individuella friheten fullt ut har du i vart fall skyldighet att redogöra för din inställning i frågan, var Alexander Bard står vet vi alla.

  Alexander for President!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s