Carl Johan Rehbinder går med Liberaldemokraterna

Den Piratpartistiska riksdagskandidaten Carl Johan Rehbinder har idag skrivit på sin blogg att han kommer att ha dubbla partimedlemskap framöver, både i Liberaldemokraterna och Piratpartiet.

http://tantrikblog.wordpress.com/2010/10/12/dubbla-medlemskap/

…När Alexander Bard kontaktade mig och ett antal andra politiskt aktiva i flera olika partier, fann jag mig vara ett rätt så lätt äpple att plocka. Vem vill inte vara med i en så trevlig fruktsallad? Och så har Liberaldemokraterna valt att ha samma trevliga inställning till medlemsskap som Miljöpartiet och Piratpartiet – man tillåter medlemsskap i flera partier. Så tills vidare kommer jag att vara medlem i både Piratpartiet och Liberaldemokraterna. Sen får framtiden utvisa vilket som känns mest konstruktivt.

Än så länge är Liberaldemokraterna inte ens ett politiskt parti – men vi samlar namnunderskrifter, och vi har långa och intensiva diskussioner på mailinglistor. Det kommer in nya intressanta aktörer hela tiden, liberaler i förskingringen, och det är bara början. Vi ska ha vårt första stormöte, och vad detta eventuellt kan leda till får jag berätta om i kommande bloggposter…

Sanna liberaler med hjärta och hjärna behövs verkligen. Carl Johan Rehbinder behövs verkligen i Sverige! Välkommen in i gänget!

Vilket gäng vi samlar ihop nu!!!

Och detta är bara början på inledningen på Liberaldemokraternas arbete!

—————————————————-

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

—————————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om ,,


7 tankar om “Carl Johan Rehbinder går med Liberaldemokraterna

 1. Det finns redan tre tweets på twitter om detta och den har retweetats också av några andra!

  Här går det undan!

  Nästa gång citerar jag ditt blogginlägg INNAN du börjat skriva det! 🙂

  /T

 2. Kul att folk har börjat komma ut som Liberaldemokrater. Ryktet om oss har börjat spridas så smått, undra hur lång tid det dröjer innan någon stor morgontidning uppmärksammar (L).

  Har sett att många bloggar har börjat ta upp (L) så det borde inte ta lång tid.

 3. Det finns ju redan ett svenskt liberaldemokratiskt parti, startat i år av Niklas Dougherty/Blogge Bloggelito. Varför anslöt ni inte er till honom?

 4. Oj, André – med all respekt för Niklas Dougherty, jag ser honom som en av mina största förebilder som bloggare, och han är fantastisk på många sätt.

  Men hans projekt (för det är inget parti ännu) är mer av ett privat hugskott, som högst sannolikt aldrig kommer att bli något mer än ett tankeexperiment.

  Liberaldemokraterna har ett verkligt momentum, en politisk sprängkraft som inte kan överskattas i dagsläget. Och det handlar inte främst om vem som kan leverera de snyggast formulerade åsikterna, utan vilka MÄNNISKOR partiet attraherar. Och ur den synvinkeln är Niklas projekt faktiskt rena korpligan jämfört med Liberaldemokraterna.

 5. Den som först använde begreppet Liberaldemokraterna var Liberati och Bard. Dogge grundade sin hemsida i april i år, i nåt försök att kapa namnet.

  Rätt ska vara rätt! Han är en bra bloggare men här har han betett sig helgalet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s