Kampen fortsätter! (J’Accuse!)

Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen. Om man nu till äventyrs skulle tvivla på om Sd är ett rumsrent parti eller inte bör gå in på Politiskt Inkorrekt och se vad Sd:s svans har att säga om valet. Det är hatiska ord om muslimer och andra invandrare; ”kulturberikare” som det heter på Sverigedemokraternas nyspråk.

Fy tusan, heter det på ren svenska!

Tyvärr hade jag rätt i samtliga saker jag sagt inför detta valet. Till och med valresultatet förutsåg jag, inklusive Piratpartiets usla resultat. Tyvärr är det så att det nog aldrig känts bittrare att tvingas säga ”vad var det jag sa”…

Men… Kampen går vidare! Nu måste partierna, arbetarrörelsen och Expo analysera hur det kunde gå så här fel. En naturlig sak att göra är att lyssna till de som varnade för att kampen mot Sverigedemokraterna, som partierna förde, var missriktad och felaktig.

Jag rekommenderar er att läsa min och Michael Gajditzas artikel från igår kväll:

J’Accuse.

I den skriver vi att partierna hanterade Sd fel. Istället för att ta en debatt MOT Sd valde de att censurera och fördöma Sd bara, och det räcker inte:

Hur skulle man bemött Sd?

1) Genom att i god tid innan valet ta debatten om integrationsproblemen och hitta lösningar på dem.

2) Genom att bemöta Sd:s IDÈER på alla plan. I synnerhet genom att visa hur generaliseringarna mot muslimerna är fel och ett farligt sätt att resonera som liknar nazisternas resonemang om judar.

3) Genom att bemöta de idéer och fördomar som vanligt folk har stöder Sd.

4) Genom att locka bort väljarna från Sd.  Socialdemokraterna hade behövt visa att de SER sina kärnväljare: arbetarna. Många arbetare har lämnat partiet på grund av att de inte upplever sig bli sedda. Ett enkelt sett att göra detta på hade t.ex varit att fokusera på sjukförsäkringarna och ungdomsarbetslösheten i valet. Nu kom inte debatten igång på allvar förrän BLOGGARNA började göra det som sossarna inte gjort och spred Klamydiabrevets artikel om utförsäkringarna. Klantigt, eftersom de hade kunnat vinna många röster bland kärnväljarna på detta.

5) Genom att erkänna att fel begåtts i integrationspolitiken. Det kan verka för enkelt och nästan naivt, men ett enkelt ”vi hade fel” betyder så mycket!

6) Genom att ta strid MOT extrem islamsk fundamentalism och andra fenomen som faktiskt inte är önskvärda i Sverige. Att dra gränser är inte fel! Alla personer i Sverige har lika rättigheter och lika skyldigheter!

7) Och genom att garantera TOTAL JÄMSTÄLLDHET för invandrargrupperna. Att muslimer än idag har svårt att bygga moskeer, och inte ens får sätta upp minareter, gynnar INTE kampen mot främlingsfientligheten, tvärtom! Islam ska behandlas jämställt med kristendom och judendom. Alla personer i Sverige har lika rättigheter och lika skyldigheter!

Nu är bara frågan om partierna, Expo och arbetarrörelsen kommer att lära sig av detta fiasko och byta taktik mot Sd. Byter de inte taktik kan jag redan nu säga att Sverigedemokraterna får 15% nästa val.

Låt oss hoppas att jag dagen efter valet 2014 inte behöver citera denna artikel och säga ”vad var det jag sa” igen bara för att idioter styrt debatten!

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

——————————————————-

Läs även detta av Jerlerup:

J’Accuse! Artikel skriven på valdagsnatten om att kampen måste gå vidare!

Hur Socialdemokraterna och Expo svek kampen mot Sverigedemokraterna

Vad jag sa om att politiker borde tagit debatten mot Sd.

Eftervalsanalys del 3: de skulle ha mötts med argument, inte med spyor!

Eftervalsanalys del 2: bristen på framtidsvisioner

Årets första eftervalsanalys: (med valresultatet 2010).

————————————————————————-

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de också.

Besök gärna Expo.se också, stöd dem gärna, men ta dem i örat och be dem skärpa sig!

—————————————————-

JonathanLeman om förintelseförnekaren som kommit in i Sollentunas fullmäktige

Nytt: PI, Svd, DN, SVD, DN, GP, DN, Expressen, HD, AB, Expressen, Oscar, Expressen, SDS, SDS, SDS, Svd

Samt Svensk myndighetskontrolls hemsida

—————————————————–

Läs även andra bloggares åsikter om 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s