Vill verkligen Jimmie vara en Adolf?

Bloggsam är också en av de som upptäckt vad som händer när man byter ut ordet islam mot judendomen och muslim mot jude i Sverigedemokraternas retorik. Jag har gjort samma sak innan (se här) men delar gärna Bloggsams version istället. Frågan är bara, vill verkligen Jimmie vara en Adolf och vet han att han låter som en Adolf?

Åkesson: Jag ska göra allt i min makt för att vända trenden

DEBATT En av judendomens många inneboende paradoxer är att den, trots sitt universella anspråk, är ett monokulturellt fenomen som endast funnit grogrund i den postmoderna, oikofoba* ariska världen och som därför också tar sin utgångspunkt i ariska fenomen och erfarenheter när man bedömer och analyserar omvärlden. Den ariska erfarenheten ses som ett högre utvecklingsstadium, som resten av världen bara inte hunnit uppnå ännu.

Detta är också anledningen till att dagens judevänliga tyska maktelit är så totalt blind för farorna med judendomen och judefiering. Man utgår från att judar inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett ariskt levnadssätt och ariska normer, liksom att judendomen i grund och botten är samma sak som kristendom, med den enda skillnaden att judar har ett annat namn på gud.

Därmed antar man också att man kommer att kunna tämja judendomen på samma sätt som sekulära krafter sedan århundraden tillbaka tämjt den europeiska kristendomen och förpassat den till den privata sfären.

Judendomen skiljer sig dock från kristendom på flera avgörande punkter, till exempel gällande distinktionen mellan andlig och världslig makt och synen på vålds användning. Judendomen har ingen motsvarighet till Nya testamentet och inget allmänmänskligt kärleksbudskap. Dessa skillnader har också gjort att judendomen och den judiska världen aktivt har avvisat upplysningen och humanismen.

Detta, tillsammans med nästan 2000 år av krig och motsättningar mellan judendomen och det kristna Europa, tror sig nu dagens makthavare kunna övervinna i en handvändning.

Såhär långt tvingas man dock konstatera att judendomen har påverkat det tyska samhället i betydligt högre utsträckning än det tyska samhället har påverkat judendomen. Massinvandringen från judiska länder tillsammans med de relativt höga födelsetalen inom den judiska befolkningsgruppen talar för att denna utveckling kommer att fortsätta om inte en politisk kursändring sker. Naturligtvis är en betydande andel av Europas judar inte bokstavstroende, även om de flesta studier som gjorts på området visar att fundamentalisterna är en stor och växande minoritet.

Rotlösheten, som den judevänliga samhällsordningen underblåst hos många andra och tredje generationens invandrare, har fått många att söka sig till judendomen som en identitetsskapande och samlande kraft och vi upplever nu en radikaliseringsprocess bland judiska ungdomar i Europa.

I Tyskland finns mig veterligen inga kända studier på området, men i en brittisk undersökning från 1927 uppgav 37 procent av de unga, brittiska judarna att de skulle föredra torahlagar framför brittisk lag och lika många ansåg att den som konverterar från judendomen skall avrättas. I andra studier från bland annat Frankrike och Tyskland kan samma mönster urskiljas.

För 20 år sedan tror jag att de flesta tyskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att judendomen skulle komma att bli Tysklands näst största religion, att tyska konstnärer som kritiserar eller skojar med judendomen skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal judiska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Tyskland, att ledande judiska företrädare skulle framföra krav på införandet av torahlagar i Tyskland, att tyska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Tyskland skulle ha flest våldtäkter i Europa och att judiska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att tyska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att tyska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som tyska förskolor slutar att servera fläskkött, att tyska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Sabbaten samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.

Allt detta är i dag en del av den tyska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den judiska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Berlin, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

Den judevänliga samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Tyskland och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”tyskt” eller ”europeiskt”.

Som nationalsocialist ser jag detta som vårt största hot sedan första världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden.

Adolf Åkesson, partiledare Tysklanddemokraterna

——————————————————————

*) Oikofob är enligt den brittiske filosofen Scruton en person som föraktar sin hembygd. (Red. anm.)

OBSERVERA: Denna artikel är en direkt återgivning av den debattartikel av Jimmy Åkesson som publicerades i Aftonbladet 2009-10-19 med undantag för ord som muslimer, islam, sharia, mångkultur, västerländsk och Sverige, vilka bytts ut mot judar, judendom, torah, judevänlighet, arisk och Tyskland. Jämför gärna.

——————

Läs BLOGGSAMS blogg här!

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de kampanj mot Sd och länka till dem,

besök gärna Expo.se också!.

Nytt: Svd, GP, DN, SDS, DN, PI, SR, Svd

—————————————————–

Läs även andra bloggares åsikter om 

37 tankar om “Vill verkligen Jimmie vara en Adolf?

 1. Taffligt, tarvligt, lågsint och djupt omoraliskt, jerlerup. En sådan ad hominem, guilt-by-association-retorik tillgriper man när argumenten sedan länge sinat.

  Varför inte kommentera skenavrättningen al Qaida-stil av en svensk politiker i stället?

 2. WOW, SD´s motståndare klarar verkligen inte av att hantera en diskussion utan att säga ”rasist” och ”nazist”. Orden är snart så missbrukade så de kan ersätta med ”blahaa”.

  Men där argumenten tar slut, tar känslorna tar vid. Nästa steg ned är att ta till nävarna.

  //Fredrik

 3. Kära Jerlerup,

  Politik handlar till stor del om prioriteringar i stadsbudgeten. Jag vill att mina skattepengar skall gå till sjukvård, skola, barn- och äldreomsorg. INTE flyktingmottagning, SFI-kurser och assmilationsproblem.

  Kalla mig vad du vill, men på Söndag röstar jag på SD!!!

  Ha det så gott!

  Mvh, Fredrik

 4. Gör såhär Jerlerup:

  1. Sätt dig bekvämt och tänk lite på var i Sverige du befinner dig.
  2. Tänk därefter var majoriteten av alla journalister befinner sig.
  3. Dra sedan en slutsats om varför du och dem är så rörande överens i er kritik mot Sverigedemokraterna och dess väljare.

  4. Skriv seriöst eller lägg ner bloggen och ta lite naturfotografier i din vackra näridyll istället.

 5. Är det Bagdad-Tobbe vi ser, eller japanen Jerlerup som inte förstått att kriget sedan länge är över, vem vet, kanske fortsätter du att jaga motståndare i djungeln även efter valet.

  Om inte så hittar du säkert något annat att skriva om eller bekämpa, så lycka till!
  Förresten, kommer .de att fortsätta bedriva sin verksamhet?

  Snart är det examen och då hoppas jag att du Jerlerup med oss andra stämmer in i ”Den blomstertid nu kommer…”

  MVH

 6. @ Pappan och Smithy

  Bekymrar det inte er över huvudtaget att SD:s retorik är så slående lik de gamla tyskarnas retorik på 30-talet? Menar ni på fullaste allvar att nazisterna egentligen hade rätt, bara riktade sitt hat mot fel etnicitet? Hur tänker ni egentligen?

  Vet ni förresten att SD på sin tidigare hemsida, för bara några månader sen, på fullaste allvar tala om att införa arbetsläger för straffångar i Sverige? Ett annat ord är koncentrationsläger. Det kombinerat med 24-timmarsdomstolar, dvs du ska kunna bli dömd inom 24 timmar från gripandet, det låter som ett riktigt mysigt ”folkhem” det…

  @ Fredrik

  Hur ska du klara finanserna för en bättre välfärd UTAN de intäkter som vi får av invandringen, har du tänkt? Ja, invandringen kostar, men den ger avsevärt mycket mer intäkter än den kostar och genererar därmed vinst. Det säger sig självt om man t.ex. jämför med svenskar som tar minst 18 år innan de kommer ut på arbetsmarknaden och kan börja generera skattepengar istället för att bara belasta välfärden med allt från skola, bidrag och tandvård. Över hälften av invandrarna har högskoleutbildning och får jobb inom 5-10 år. Var femte företag som startas i Sverige och skapar arbetstillfällen är startade av någon med invandrarbakgrund. Invandringen finansierar därmed både sig själv och ger oss en vinst i statskassan. Sverigedemokraterna räknar bara på utgifterna och ser inte intäkterna, sådan okunnighet vill inte jag ska styra svensk finanspolitik.

  Läs gärna mer om vad utbildade ekonomer tycker om SD:s s.k. skuggbudget: http://blogg.aftonbladet.se/21909/2010/09/svensk-myndighetskontroll-sent-vaknar-syndarna

 7. SD prioriterar svenska skattepengar till rätt ändamål och inte till ekonomiska invandrare som skattepengarna går till nu.
  Därför skall jag rösta på SD.

 8. Jaha, och vad vill du visa med detta? Egentligen har du bara visat att politiska tal har en viss form. Vad händer om du i stället sätter in sådant som ”kapitalist”, ”kapitalismen”, ”kapitalet” och liknande? Prova får du se att du får ett tal från vänstern.

 9. Sammy,

  Om det nu är sa att Sverige tjänar på invandringen så förstår jag inte varför du är så rädd för SD. De vill ju faktiskt utreda om det du säger stämmer. De beräkningar jag sett säger dock det motsatta. Under tiden kan du ta en titt på vilka som idag leder Sveriges tyngsta kriminella gäng:

  Naser Dzeljilji – Naserligan
  Mehdi Seyyed – Bandidos
  Denho Acar – Original Gangsters
  Milan Sevo – Jugoslaviska nätverket
  Süyar Gürbüz – Asir
  Ali Reza Dashti Pour – Tigrarna
  Shahin Amani – Black Cobra
  Semi Oeslati – Black Scoropion
  Rade Kotur – Exjugoslaviskt nätverk

 10. Framstående ekonomer och forskare har idag totalsågat SD:s budget och de fantasier den innehåller. Själv räknade jag för flera månader sedan på SD:s rättspolitik och fann att det saknas runt 20 miljarder bara där. Hela skuggbudgeten är ett stort Sverigedemokratiskt önsketänkande. Vill vi ha önsketänkande politiker i riksdagen som förorsakar motsvarande instabilitet som Ny Demokrati gjorde 1991-94 så rösta SD. Vill man ha en återgång till hög inflation och höga räntor, rösta SD. Vill man sänka värdet på den svenska kronan, rösta SD.

  Det här beror alltså på att finans-och valutamarknaderna hatar osäkerhet och instabilitet och gäller under förutsättning att SD hamnar i en vågmästarställning och att vi har en minoritetsregering. Ni som egentligen är socialdemokrater bör också fundera på att en röst på SD är en röst för alliansen. Vill ni som gammelsossar verkligen vara med och stödja ett parti vars företrädare bland mycket annat dumt anser att invandrare har en aggressiv gen? Lägg sedan till vad Jerlerup visat i sin blogg under hela den här valrörelsen och fundera ett varv till!!

 11. @ Fredrik

  0,2% av invandrarna misstänks överhuvudtaget för brott, ännu färre döms. Man talar om en överrepresentation av invandrare bland kriminella men man ska komma ihåg att 99,8% är helt vanliga laglydiga människor varav majoriteten har jobb och genererar pengar till statskassan. Att allmänt minska invandringen med motiveringen att mindre än 0,2% begår brott är en form av kollektivbestraffning som är inhuman och rent ut sagt fascistisk.

  Återkom gärna med en uträkning som väger in invandringens förtjänster i förhållande till invandringens kostnader. Så länge kan jag delge en uträkning som du uppenbarligen inte sett: http://sites.google.com/site/viisverige/Home/invandring—intaekter-och-kostnader (hittade som första sökresultat på google när jag sökte på ”kostnader intäkter invandring”)

 12. Mycket talar för att denna sida är en flugfångare som samlar adresser till AFA.

  Alla SD:are uppmanas att sluta använda denna blogg

 13. Sammy Nordström ditt ekonomiska resonemang är helt verklighetsfrämmande. Fråga Anders Lago (S) i Södertälje som säger att det viktigaste är att stoppa flyktingströmmen för det finns inga arbeten i Sverige eftersom fler och fler företag flyttar till Asien, bostadsbrist, överfyllda och stökiga skolor, kriminella invandrar gäng, stenkastning, bilbränder, skolbränder, personrån, våldtäkter, mord.

  Det är bara att titta på Malmö och Södertälje, de är de mest mångkulturella samhällena i Sverige, varför är blomstrar de inte av välstånd och harmoni.

  Vi har redan 500.000 arbetslösa, 500.000 förtidspensionärer och 500.000 övertaliga byråkrater i Sverige samt 50 miljoner arbetslösa i EU, först när alla dessa människor har arbete och brist på arbetskraft uppstår blir det lönsamt med arbetskraftsinvandrare. Vi har hur mycket arbetskraft som helst att tillgå men det finns alldeles för få jobb i Sverige och EU eftersom företagen flyttar till Asien. Det är till Asien invandrarna och svenskarna måste söka sig för att finna jobb.

  Att fortsätta ta in fler invandrare och integrera dem till livlång arbetslöshet, bidragsberoende och kriminalitet, hur kan det på något sätt bidraga till ökad tillväxt och välfärd?

  SD är enda parti som vill begränsa invandringen till normala nivåer som man har i Finland, Norge, Danmark. Det ökar minskar problemen med massarbetslöshet, massbidragsberoende och masskriminalitet.

  P.S. Även invandrare har barn, kvinnor och gamla som inte kan 100% svenska eller svensk kultur. D.S.

 14. Det finns mycket att diskutera i SD:s Principprogram och förslag som jag anser skulle gå rätt lätt att diskutera sönder (även om SD säkerligen skulle kunna rabbla siffror i all oändlighet på vad de nu kan tänkas vilja visa).

  Sedan finns det en (troligen medvetet) formulerad tvetydighet i deras åsikter som gör att de kan slingra sig ur vilken kritik som helst genom att åberopa meningen innan eller efter. De är tex. för FN:s rättigheter och religionsfrihet men inte att låta muslimer bygga moskéer vilket tydligt visar deras inbyggda motsägelsefullhet. En tendens är att man mer och mer inte klassar Islam som en religion utan som en filosofi och låter den politiska sidan av Islam representera bilden de vänder sig emot. De låter alltså knäppskallarna vara representanter för deras syn på en hel religion. När jag använder enskilda exempel från mitt yrkesliv som lärare i en rätt invandrartät stadsdel i debatter så 1.) Antingen ljuger jag. 2.) Eller så har muslimerna för mig bakom ljuset.

  (Oj! Vad SD:s svans kräker ur sig saker på SD-politikers officiella bloggar när man ger mothugg. Att de får stå kvar säger en del om SD-politikerna.)

  Jag anser inte att SD är nazister eller rasister men argumentationen som tex. Kent Ekeroth för mot Islam är riktigt jävla otäck. Ett utpekande jag i alla fall ser likhet i retoriken med hur det lät i 30-talets Tyskland. Slå ihop det mer konspirationsteorierna om Media, PK-Sverige och hur de anser att Sverige ska ha ”en hög grad av etnisk och kulturell likhet” (citat från deras principprogram) och att den normativa familjen är mamma, pappa, barn (”Förhållandet mellan man och kvinna, och deras barn, är den nödvändiga förutsättningen för harmoniska samhällsförhållanden. Familjen är samhällets innersta kärna och själva förutsättningen för den mänskliga fortplantningen, vilken överallt utgör grunden för respektive nations fortlevnad.” Återigen ett citat från deras PP).

  Det blir brunt som fan. Det står jag för som historielärare. Jag vill inte ha dem i närheten av ett politiskt inflytande på mitt Sverige. Det är inte mitt svenska Sverige de bygger.

  SD vill inte själva debattera saker för de har egentligen inget att komma med. Martyrrollen som de både valt själva och fått av de etablerade partierna passar dem alldeles utmärkt och det bör de vara tacksamma över.

  Sedan har alla partier historiska lik i garderoben men det är bara i SD:s garderob de fortfarande ramlar ut levande.

 15. Oj oj oj vad du nyps, Tobbe! Alltså, det finns en statistiskt säkerställd korrelation mellan antalet uppeggade SD-galningar och träffsäkerheten i deras kärna. Ju fler de är, ju knäppare de beter sig desto korrektare har man träffat deras essens.

 16. Sammy. Trevligt att du vill hålla en saklig debatt, även om ”fascism” råkade slinka ut.

  Både du och jag kan peka på uträkningar som talar för vår sak. Jag vill verkligen inte dra alla ”invandrare” över en kam som du tycks uppfatta det som. Däremot ser jag fram emot att ämnet äntligen kommer debatteras i riksdagen.

  Därför blir det SD på Söndag!

  Sköt om dig!

 17. pappan… Arabisk tortyr i malmö sa du. Exakt samma sa nazisterna och nån som de ansåg vara jude misshandlat en nazist. Judisk tortyr av nazist skrev de.

 18. @ Johnny

  Ja, den utanförskap som bl.a. främlingsfientlighet skapar är ett problem. Utanförskap löses dock inte med mer uteslutning och isolation. Och kvarstår gör ändå faktumet att invandringens utgifter betalas av invandringen själv och att den gör det med råge. Den majoritet av invandrarna som både skapar har jobb förringas inte av att det finns vissa grupper som lever i utanförskap och fattigdom. Så ja, det finns integrationsproblem, men dessa problem är inte stora nog för att göra invandringen till ett projekt som går med förlust. Sverigedemokraterna har för övrigt ingen lösning på integrationsproblem mer än att man vill sopa dem under mattan, dvs göra sig av med problemen snarare än lösa dem. Det s.k. ”problemet” i det här fallet är människor och för mig är det en otänkbar lösning att göra sig av med människor som står i behov av hjälp istället för att försöka hjälpa dem.

 19. Re Michael:

  Som jag sa i inlägg 2: SD´s motståndare klarar verkligen inte av att hantera denna diskussion utan att säga ”rasist” och ”nazist”. Nu har vi även lyckats avverka ”fascism” och ”KKK”. Visst är det skönt att slippa bemöta sakfrågorna?!

  Affektinkontinensen vet tygligen inga gränser!

 20. flugfångare? Om det är några som funkar som afa är det ju sverigedemokraternas svans. Jag tar avstånd från både afa och rasism.

  Hittills har både afa och sd varit arga på mig. Det tar jag som ett beröm.

 21. pappan. Samma sak sa de när nån nazister ansåg vara jude attackerade dem. Menade jag.

  Att du använde ordet arabisk tortyr visar bara hur rätt sammys inlägg är.

  Hur kan du kalla dig människovän och skriva så?

 22. jag diskuterar gärna sakfrågor. Det är sds vänner som inte klarar av att diskutera dem. Alla sakfrågor leder de till en diskussion om invandring och muslimer.

 23. Lite spännande med alla som direkt åberopar godwins lag så fort nazism, fascism eller dylikt dyker upp. Ett litet tips är att godwins lag inte är applicerbar när nazism faktiskt är relevant för diskussionen. Annars skulle det aldrig gå att diskutera nazism över huvudtaget.

  För övrigt vill jag påpeka skillnaden mellan att beskriva ett hypotetiskt scenario som fascistiskt och att kalla någon för fascist. Det är ingen som kallat något för vare sig fascist eller nazist här. Återgå gärna till sakfrågorna ni så gärna diskuterar istället för att leka martyrer. Jag efterlyser fortfarande någon som kan redovisa en beräkning som ställer invandringens kostnader i förhållande till dess förtjänster istället för att ensidigt prata om invandringens kostnader.

 24. @Fredrik, om du inte tycker om att din partiledare använder samma retorik som en klanledare inom KKK så är det faktiskt inte mitt problem utan Åkessons. Ta det med honom.

  Om du läser min blogg så ser du att problemet med sakfrågorna ligger inte hos mig. Ditt tal om svensk ekonomi faller också det platt till marken när vi konsterar att Sverige, med all invandring, ligger i Europatopp med bl.a en tillväxttakt på över 3%. Hur förklarar du det om nu invandringen är så kostsam som ni påstår?

  Ingenstans har jag heller sett er ta hänsyn till den nationalekonomiska vinst det innebär att få hit människor i vuxen ålder. Här kan du läsa om vad det betyder. http://bit.ly/cYm5j9

 25. Sammy Nordström,

  ”Kvarstår gör ändå faktumet att invandringens utgifter betalas av invandringen själv och att den gör det med råge.”

  En lögn blir inte sann bara för att den upprepas. Människor som är arbetslösa och lever på bidrag samt kriminalitet är en kostnad för samhället.

  ”Det s.k. ”problemet” i det här fallet är människor och för mig är det en otänkbar lösning att göra sig av med människor som står i behov av hjälp istället för att försöka hjälpa dem.”

  Sverige är ett litet land med världens näst högsta skatteförtryck och har begränsade resurser att hjälpa andra människor. Därför skall vi inte använda Sverige som ett flyktingläger, utan i stället upprätta flyktingläger i konflikternas närområde och anvisa alla flyktingar dit, då kan vi hjälpa många fler till samma kostnad och inte bara de som har råd att betala stora pengar till flyktingsmugglare. Då slipper vi också alla problem med språk och kultur samt arbetslöshet, bidragsberoende och kriminalitet.

  Arbetskraftsinvandring av högutbildade specialister som inte går att finna bland alla våra 500.000 arbetslösa, 500.000 förtidspensionärer och 500.000 övertaliga byråkrater måste vi naturligtvis ha. Skulle vi någon gång i framtiden behöva arbetskraft utifrån så finns det över 50 miljoner arbetslösa att ta till.

  Sverige har ett överskott på 1.5 miljoner människor som vi skulle behöva exportera till Asien för att få balans mellan tillgång och efterfrågan av arbetskraft. Många tusentals svenska ungdomar arbetar också redan utomlands i Norge, Danmark, England, USA, Canada, Australien, Indien, etc och många fler kommer det att bli allt eftersom jobben försvinner utomlands.

 26. ”En lögn blir inte sann bara för att den upprepas. Människor som är arbetslösa och lever på bidrag samt kriminalitet är en kostnad för samhället.”

  När nekades invandringens kostnader? Vad jag talar om är vinst och förlust, dvs resultatet efter man slagit ihop kostnader och intäkter.

  ”Sverige är ett litet land med världens näst högsta skatteförtryck och har begränsade resurser att hjälpa andra människor.”

  Vi har råd med avsevärt många fler än vi tar emot idag. Det behöver ökas mångfaldigt innan initalkostnaderna överstiger förtjänsten vi gjort från tidigare års invandring och därmed blir en belastning för statsfinanserna. Men även i ett sådant scenario kan det ändå vara en välplacerad investering för vår framtid med allt större andel pensionärer i vår demografi.

  ”Därför skall vi inte använda Sverige som ett flyktingläger, utan i stället upprätta flyktingläger i konflikternas närområde och anvisa alla flyktingar dit, då kan vi hjälpa många fler till samma kostnad och inte bara de som har råd att betala stora pengar till flyktingsmugglare.”

  I flyktingläger finns inget polisväsen, rättsväsen, sjukvård och en rad andra grundläggande behov för att de som lever där ska kunna leva under någorlunda mänskliga förhållanden. I flyktingläger råder en total laglöshet och fattigdom vi har svårt att föreställa oss. Hjälp till flyktingläger är naturligtvis bra, men det är kortsiktig hjälp och långtifrån densamma hjälp som vi kan erbjuda här i vårt välmående land som dessutom blir ännu mer välmående av att vi har invandring.

  ”Då slipper vi också alla problem med språk och kultur samt arbetslöshet, bidragsberoende och kriminalitet.”

  Slipper vet jag inte. Grundläggande statsvetenskap dikterar att antalet fattiga och kriminella står i direkt relation till det sociala och ekonomiska välståndet som ifall det är undermåligt kräver sina offer. Att göra sig av med fattiga och kriminella är det inget som på något sätt ökar välståndet, det leder bara till att andra kommer få ta deras plats.

  När det gäller arbetslösheten resonerar du som att arbetsmarknaden vore ett nollsummespel med arbetstillfällen som något statiskt och utan påverkan av en ökad befolkningsmängd. Med det resonemanget borde vi sluta föda barn också. Nu är det inte direkt så, var femte företag som startas i Sverige startas av någon med invandrarbakgrund. Det är många nya arbetstillfällen de faktiskt skapar. Samtidigt leder en ökad befolkningsmängd till en bredare arbetsmarknad, ökad företagssamhet och starkare köpkraft rent allmänt. Det är en positiv spiral och precis vad vi behöver för att stå oss i konkurrensen på den allt mer globaliserade marknaden. Motsatsen, dvs isolation och protektionism, leder bara till stagnation.

 27. Jerlerup är tydligen en oikofob av stora mått.
  Efter en sådan låg och skrämmande usel artikel får nog SD många fler röster.

 28. Sammy Nordström,

  Jag hinner tyvärr inte kommentera allt du skriver, men konstaterar att du anser att invandringen som den ser ur idag är bra för Sveriges ekonomi, tillväxt och välfärd samt att även brottsligheten som begås av invandrare inte är ett problem.

  Råkade av en slump finna följande text som jag instämmer med och där etablerade nationalekonomer ger sin syn på invandringen:

  ”Socialdemokraterna kommer inte att vinna fler val så länge Sahlin styr, men en personlig prägel med mera feminism, hbt och mångkultur kommer det att bli. Särskilt invandringen, uppbackad av samtliga riksdagspartier, är ett oerhört dyrt kalas, i längden ohållbart att förena med välfärd.* Nyliberalerna applåderar.

  *Ekonomidocent Lars Jansson: Mångkultur eller välfärd? 2002. Ekonomiprofessor Bo Södersten har påtalat att kostnaderna för svensk invandringspolitik ”blir alltmer av det absurdas teater”. ”I ett läge där den svenska välfärdsstaten krackelerar är den linjen knappast längre hållbar” (DN-Debatt 030328).”

  Även om din argumentation är i grunden felaktig eftersom den inte stämmer med verkligheten, så låter den rätt bra och innehåller en del halvgoda argument som säkert många journalister skulle köpa rakt av och självklart alla politiker från de sju riksdagspartierna. Därför är det en bra argumentation ur karriärssynpunkt eftersom det ”mångkulturella samhällets paradis” är den politiska religion som marknadsförs och kan du hjälpa till med det så är jobbet ditt.

  Med SD i riksdagen blir det ännu viktigare för etablissemanget med intensiv marknadsföring av den positiva bilden av det mångkulturella samhället, naturligtvis kommer det att bli allt svårare att sälja bilden när allt fler svenskar ser problemen själva i samhället men där är vi inte ännu, bara på internet, men inte i etablissemang media som ändå dominerar marknadsföringen.

  Well, det får räcka för en denna kommentar, återkommer i morgon em.

 29. ”Jag hinner tyvärr inte kommentera allt du skriver, men konstaterar att du anser att invandringen som den ser ur idag är bra för Sveriges ekonomi, tillväxt och välfärd samt att även brottsligheten som begås av invandrare inte är ett problem.”

  All brottslighet är naturligtvis problem, oavsett av vem de begås. Att straffa alla kollektivt för vad mindre än 0,2% gör är dock ingen rimlig lösning. Rättssystemet vi har idag bygger på principen att alla är oskyldiga till motsatsen bevisats och att ingen ska dömmas utan en rättslig prövning. Jag uppskattar rättssäkerhet och mänskliga rättigheter för mycket för att frångå dessa principer.

  Lars Jansson, författaren till boken ”Mångkultur eller välfärd”, anger kostnaden för invandringen till 267 miljarder kronor år 1999. SD hänvisar ofta till denna undersökning men den betraktas som oseriös av de flesta forskare, bl.a. av professorn Jan Ekberg vid Växjö Universitet. Du borde pröva på lite mer källkritik och exempelvis läsa den lite mer aktuella sammanställningen jag länkade till tidigare: http://sites.google.com/site/viisverige/Home/invandring—intaekter-och-kostnader

  Din bild av etablissemanget som en stor komplott mot SD kan jag tycka att det finns en del fog för, fast det kanske inte är så konstigt med tanke på hur SD framställer sig själva (inlägget vi kommenterar exemplifierar detta bra). Jag har dock inga planer på att satsa på en karriär som marknadsstrateg för en kampanj mot SD. Jag drivs helt och hållet av det ideologiska intresset och en genuin oro för den utveckling som ett eventuellt inflytande från SD leder till.

  Att du är så emot det mångkulturella samhället men samtidigt en så stark förkämpe för den svenska kulturen är för mig ett mysterium. Sverige har aldrig varit något annat än ett mångkulturellt land, mångkultur ÄR vår kultur. Det ska vi värna om, tycker jag.

 30. Sammy, jag skulle vilja bemöta två av dina argument:

  Ditt argument nr 1. Du baserar dina uttlanden om invandringens kostnader/intäkter för samhället på utredningen du länkar till ovan. Jag tycker den är intressant, men jag kan använda den lika mycket som argumenation FÖR ett ifrågasättande av dagens flyktingpolitik. Jag tar två citat ur texten;

  ”Dominerande grupper är nu invandrare från EES-området och den mycket lönsamma gruppen anhöriga till svenskar”.

  Slutsats: 2007 hade var invandringen ca 100.000 personer varav 15.000 vår återvändande svenskar, 10.000 från nordiska länder (dvs EES) samt ca 10.000 från övriga EU länder. Att basera kostnaderna för ”invandringen” på dessa och sedan påstå att flykting- asylmottagning är en nettointäkt för Sverige är missvisande. Bl.a för att vi hittar några av landets rikaste människor ibland ”återvändande svenskar”.

  ”Det har gjorts flera försökt att beräkna kostnaden för invandringen och man har kommit fram till mycket olika resultat… Någon erkänd undersökning har inte gjorts sedan Ekbergs undersökning 1995”

  Slutsats: Man har helt enkelt inte en aning om vad flykting- och asylpolitiken kostar de svenska skattebetalarna. Den debatten är i allra högsta grad nödvändig, och därför välkomnar jag SD i riksdagen. Jag ser fram emot objektiv SOU i frågan. Något som övriga partier inte vågat.

  Ditt argument nr 2. ”Att allmänt minska invandringen med motiveringen att mindre än 0,2% begår brott är en form av kollektivbestraffning som är inhuman och rent ut sagt fascistisk.”

  Svar: Menar du att 0.2% är ett så litet tal att man skall bortse ifrån att personer med PUT och nytt medborgarskap är gravt överrepresenterade i brottsstatistiken?! Anser du att problem som är statistiskt lågt förekommande (ex mord) är små problem?! Om siffrorna är 0.2% mot 0.1% så ser jag detta som ett stort problem. Angående ”kollektivbestraffning” är det ingen som förespråkar det, du får klargöra vad du menar.

 31. @ Fredrik

  Att plocka saker ur sitt sammanhang för att vinkla det till sin fördel är inget vidare konstruktivt sätt att debattera och ger dig inte mer rätt i sak. Rapporten i sin helhet visar på en rad brister i SD:s påståenden om invandringens kostnader och till skillnad från SD, faktiskt väger in invandringens förtjänster istället för att ensidigt prata om kostnader.

  Men om vi nu ska plocka i detaljerna, menar du att man på något sätt ska särskilja invandrare och invandrare beroende på invandrarens etniska närhet till den svenska etniciteten? Låter i så fall väldigt skrämmande i mina öron. Ser det för övrigt som en väldigt komplicerad urvalsprocess som, förutom strider mot mänskliga rättigheter, låter väldigt byråkratisk och kostsam. Om det inte är vad SD tänkt föreslår jag att vi räknar på invandringens kostnader och förtjänster i sin helhet.

  För övrigt räknar du ju bara på initialkostnader för invandringen om du utgår ifrån den sociala och ekonomiska status invandraren lever i när denne anländer. Över en 5-10 års period har redan över hälften jobb och bekostar de som ännu inte fått det. För det lite längre perspektivet blir det alltså av mindre betydelse hur mycket ”rikare” svenska återvändare är just vid tillfället de anländer.

  Att det skulle vara så viktigt att räkna på det här har jag dock svårt att se. För mig är det för det första självklart att svenskar är dyrare att försörja under sin uppväxt än det är att integrera invandrare som oftast har både utbildning och en arbetsför ålder. Arbetslösheten bland ungdomar ligger ju för övrigt på samma nivå som hos invandrare, ändå räknar vi inte på de svenska ungdomarnas kostnader för att landsförvisa dem om de visar sig vara en samhällsbelastning. Vilket leder mig till min andra punkt; i slutändan handlar det om värderingar. Det är människor vi pratar om och jag vänder mig verkligen starkt emot idén om att sätta pris på människors huvuden, oavsett om vi pratar om invandrare eller svenska ungdomar.

  Och det är väl ingen som sagt att man ska bortse från någon kriminalitet? Det enda jag sagt är att jag står upp för principerna om att alla bör betraktas som oskyldiga till motsatsen bevisats och att alla bör ha rätt till en rättslig prövning innan man blir dömd. Menar du att vi ska frångå dessa principer och betrakta alla invandrare som kriminella och dömma dem till landsförvisning för vad 0,2% av dem eventuellt skulle kunna göra? Det är vad kollektiv bestraffning vill säga; att straffa hela grupper för vad fåtalet gjort. Om det inte är vad du har tänkt som lösning vill jag gärna höra vad du tänkt att man ska göra åt de där 0,2% utan att det drabbar de andra 99,8%.

  Med siffror som visar på att invandrare misstänks och anklagas för brott oftare än svenskar men samtidigt frikänns i allt större utsträckning när de väl får sin rättsliga prövning så ser jag ett rättssystem som ändå fungerar relativt bra, även om man kan fundera på vad den sneda fördelningen i friande domar kan bero på. Kan det vara så att det står i direkt proportion till hur pass misstänksamma vi svenskar är mot de med en annan kultur och att den misstänksamheten inte är i proportion till den kriminalitet man faktiskt gör sig skyldig till? Har SD några förslag på vad man ska göra åt den växande främlingsfientligheten som förhindrar den integration och assimilering man pratar så varmt om, eller är den enda lösningen att göra sig av med alla invandrare?

 32. Sammy Nordström

  1. Jag har hänvisat till Anders Lago och vad han säger om flyktingproblemen i Södertälje. Två nationalekonomer där en säger 267 miljarder och den andre, min egen lärare i National ekonomi, Bö Södersten som säger absurt dyrt. Bundesbanks senatorn som nyligen skrev bästsäljarboken i Tyskland som sa att turkarna främst bidragit med produktivitet inom frukt och grönsaks försäljningen. Turkar i 3:e generationen gifter sig i 97% av fallen med en turk, muslimer, stark religiös kultur, som ligger till grund för enklavisering och demografisk expansion p g a högre barna födande. Läste en dansk undersökning som visade att OECD-utomstående invandrare drog in 40% av sin livscykelkostnader.

  Sverige har inga jobb att erbjuda, därför är arbetslösheten så hög, 1990 3 getton och 2010 156 getton med 40% arbetslöshet, Rosengård 90%.

  2. Jag säger att vi skall upprätta bra flyktingläger i konfliktens närområde som sköts av FN/S och anvisa alla flyktingar dit och när konflikten är över vänder de hem igen. Då slipper vi alla problem med asimilation, integration, enklavisering, arbetslöshet, bidragsberoende, kriminalitet, främlingsfientlighet (det är främst invandrare som våldtar svenska tjejer och misshandlar och personrånar svenska killar). Det är humant och värdigt och då kan vi hjälpa många fler även de fattiga som inte har råd med dyra flyktingsmugglare, säg att vi är beredda att betala 10 miljarder kronor/år av skattepengar till detta. De som vill betala mer kan få göra det privat och frivilligt för att ta vara på den svenska privata godheten.

  3. Arbetskraftsinvandring skall vi ha och den kan företagen sköta själva, främst av specialister som ej går att finna bland våra 500.000 arbetslösa, 500.000 förtidspensionärer, 500.000 övertaliga byråkrater, när de har jobb så finns det över 50 miljoner inom EU. Denna invandring är 100% lönsam eftersom invandraren har ett jobb med ett svenskföretag redan innan ankomsten.

  4. Kultur. Sverige är svenskarnas land här är det vi som demokratiskt bestämmer våra lagar och regler. Sverige tillhör inte bara de levande svenskarna, det tillhör alla de döda svenskarna som gav oss fosterlandet och det tillhör alla ofödda svenskar. Det är vårt ansvar att förvalta och förkovra vårt land och lämna det vidare i bättre skick än när vi fick det. Sverige har sin 14000 åriga historia, sin unika kultur, sitt unika språ och unika folk. Sverige är svenskarnas land och det är min plikt att värna mitt fosterland. Sverige har naturligtvis alltid haft in och utvandring som influerat vår kultur men aldrig i en sådan omfattning att det förlorade sin själ. Därför skall vi ha en lagom invandring och utvandring som är harmonisk och sund. Nu har vi haft en för stor invandring från för många och olika kulturer som vi inte klarar av att hantera på ett harmoniskt och välfungerande sätt. Bara det faktum att antalet våld täkter ökat från 800/år 1975 (då den jude lobbade mångkultur lagen antogs) till idag 6000/år är totalt oacceptabelt och måste minskas). Därför invandringsstopp tills alla problem är lösta och sedan nya flyktingar till flyktingläger, gamla återvänder hem och bara ny arbetskraftsinvandring, är min lösning.

  Turkiet är turkarnas land och där är det de som bestämmer och samma sak gäller naturligtvis för alla länder.

  Problemet löst. Utan SD på väg till riksdagen hade vi aldrig haft den här debatten, de fyller en viktig demokratisk funktion som tvingar de andra sju riksdagspartierna att debattera frågan tills den är löst på ett humant, värdigt och rationellt sätt.

 33. @ Fredrik

  1. Tråkigt att du upprepat hänvisar till sådant jag redan bemött. Jag kan göra en lång utläggning om varför den beräkningsmodell som Lars Jansson använder sig av är fel, men väljer att sammanfatta det med att han själv frångår den ”solidaritetsmodell” han påstår sig räkna efter genom att ensidigt utkräva solidaritet från invandrare utan att de berättigas solidaritet från övriga samhället, bortser från samband mellan statsskuldens förhållande till invandringens nivåer och tar in beräkningar på kostnader som i allra högsta grad kan ifrågasättas om det verkligen är relaterat till invandringen i största allmänhet. Detta har kraftigt ifrågasatts av de flesta forskare på området och det är tydligt att han låtit sina värderingar styra hans beräkningsmodell mer än sin objektivitet. Exempelvis tar han med kostnader som uppkommer av en ökad befolkningsmängd som gäller oavsett om det handlar om invandrare eller ej. Inget land gör ekonomisk vinst på minskad befolkningsmängd, så långt är vi väl ändå överens?

  Vad gäller din lärare kan jag förstås inte uttala mig om vad han nu grundar sina beräkningar på, men är det samma modell som Lars Jansson han utgår ifrån så gäller samma kritik för honom.

  Sen viftar du löst med en rad påståenden om turkar som allihop kan diskuteras. Jag vet inte vad för problem du ser med att de satsar på grönsakshandeln, om det nu verkligen är fallet, menar du att de utgör ett hot mot den svenska grönsakshandeln på något sätt? Och vilka de gifter sig med, är det inte så att de flesta svenskar gifter sig med svenskar också? Vari ligger problemet med vilka de gifter sig med? Sen kommer förstås argumentet om muslimer. Jag har verkligen svårt att förstå den rädsla för muslimska extremister som tycks råda bland Sverigedemokraternas sympatisörer. Vart var er rädsla för kristna extremister när Kristdemokratiska regeringspartiet i Rwanda mördade cirka 800 000 tutsier och hutuer så sent som 1994? Vart är fördömandet av den beväpnade kristna terrorgruppen ”Herrens motståndsarmé” och deras övergrepp på folket i Sudan? Även här i Sverige har vi problem med kristen extremism, se exempelvis redaktören för Östgötacorrespondenten som blev mordhotad av kristna extremister för att de publicerat en obscen bild där Satan skiter på Jesus.

  Det jag försöker säga är att ALL form av extremism är ett problem, oavsett om vi talar om muslimska eller kristna extremister. Och bilden vi ser i media har ändrats kraftigt efter 9/11. Folk har blivit rädda för muslimer på ett sätt man inte varit förut och tidningar gillar att sälja rubriker som väcker uppståndelse. Den kristna extremhögerns brott mot mänskligheten har blivit gammal skåpmat, lite som fattigdomen och att miljoner människor dör i svält i Afrika hela tiden. Nyheter måste vara just nyheter för att tidningarna ska skriva om det. Faktum är ändå att det sker, hela tiden. Det är alltså dags att man zoomar ut lite och sätter saker i perspektiv. Så ja, det finns muslimska extremister, men vi har inte mer problem med muslimska extremister i Sverige än vi har med kristna. Muslimer är i regel lika bokstavstroende som ”vanliga” kristna och tolkar koranen ungefär lika bokstavligt som de flesta kristna tolkar gamla testamentet, vilka för övrigt är väldigt lika varandra i både budskap och innehåll.

  Sen pratar du även om barnafödande, visste du att barnafödandet är väldigt starkt anknutet till livssituation? Undersökningar har visat att de flesta som kommer från länder där barnafödandet är högt, trots allt inte föder mer än normen i det land man bosatt sig i? Sen ser jag det iofs inte som ett problem om vi får upp barnafödandet här i Sverige. Frågan är, är du emot även de som fötts här i Sverige, gått svensk skola, och uppfostrats i vårt land? Låter isf som du har mer motiv än bara själva invandringsmottagandets kostnader eller bristande kunskaper om vårt lands lagar och seder…

  Sen funkar inte resonemang som ”vi har inga jobb att erbjuda”. Antalet jobb är som sagt inget statiskt och något som tar slut ifall vår befolkning växer sig för stor. Större befolkningsmängd betyder tillväxt och vore det inte för invandringen skulle vi minska i befolkningsmängd. Det vore katastrofalt för Sverige som land ifall vi stoppade invandringen.

  Men jag håller med om att det är ett problem med de ökade samhällsklyftorna i samhället och att invandrarna som redan har en rad svårigheter för att ta sig in på arbetsmarknaden och samhällets övriga delar är de som drabbas värst. Dock är det inte en följd av invandringen, det är en följd av landets samhällsekonomiska tillstånd. Vill man att svenskar ska bo i Rosengård med de förutsättningar som är där idag så bör man deportera de som bor där. Det vore alltså inte att lösa något problem att helt enkelt bara göra sig av med de som lever i fattigdom och utanförskap och jag hoppas verkligen det inte är vad du eller SD förespråkar.

  Jag tror mer på att samhället helt enkelt behöver bli öppnare. Alldeles för många kommuner tar inte emot invandrare alls trots att de har mer än väl kapaciteten och när kommunerna inte hjälps åt solidariskt blir det lätt att de fösas bort till ett s.k. ”ghetto” någonstans där inte så många bryr sig och vi svenskar slipper se dem. Så integreras ingen.

  2. Flyktinglägerargumentet har jag också redan bemött. I flyktingläger finns inget polisväsen, rättsväsen, sjukvård och en rad andra grundläggande behov för att de som lever där ska kunna leva under någorlunda mänskliga förhållanden. I flyktingläger råder en total laglöshet och fattigdom vi har svårt att föreställa oss. Hjälp till flyktingläger är naturligtvis bra, men det är kortsiktig hjälp och långtifrån densamma hjälp som vi kan erbjuda här i vårt välmående land som dessutom blir ännu mer välmående av att vi har invandring.

  3. Så bra, där håller vi med varandra. 🙂

  4. För inte så många år sedan hittade man den sista helt från omvärlden isolerade byn. De var lite efter i sin utveckling, minst sagt. Sverige däremot, är ett land som byggts på invandring och mångkultur. Hällristningar i halland har visat på utbyten med vår omvärld, inte bara vad gäller varor och kunskap, men också kulturella utbyten, som sättet man ristade sina hällristningar på, och jag är övertygad om att vi bara känner till en liten bråkdel. Det är de ständiga kulturella influenserna från vår omvärld som format vårt land och sett till att vi hängt med i utvecklingen. Men det har inte varit utan sina motgångar, när Sverige hade det som sämst var vi ett land man flydde ifrån, drygt hälften av vår befolkning utvandrade då till den nya världen. Idag är vi ett land man invandrar till och ett bättre betyg kan inte ett land få. Och det är bra, vi behöver en ökad befolkningsmängd, annars är risken att vi blir ett land man utvandrar från igen.

  Ökade våldtäkter är lite intressant samtalsämne. Du jämför siffror från tider då vi hade helt annan lagstiftning om vad som utgorde våldtäkt och kvinnor sällan fick det stöd som behövdes när de anmälde. Det är så klart inte förvånande att siffrorna då ser annorlunda ut idag. Att framhålla det som en följd av invandringen är inte vidare seriöst och ter sig ganska okunnigt.

  Men ja, nu blev det tydligt att du vill kollektivt bestraffa alla som vill invandra till Sverige för att 0,2% av dem eventuellt kommer begå brott. De andra 99,8% som då drabbas tycker du uppenbarligen är ett rimligt svinn. För mig är det ett helt otänkbart sätt att bekämpa brott. De är människor och bör ges samma rätt till oskuldspresumption och rättssäker prövning som oss andra. Tycker du förresten att landsförvisning bör vara ett straff även för svenskar som begår brott? Vill du isf förklara för offer till svenska våldtäktsmän varför deras förövare ska behandlas mildare än de med invandrarbakgrund?

 34. Sammy Nordström

  Det är bara lönsamt om invandraren tar ett jobb som det inte finns någon svensk till. På 1950 och 1960 talen räckte inte den svenska arbetskraften till, företagen var tvungna att söka utländsk. Vi importerade finnar, jugoslaver, italienare som började arbeta första dagen, fick lära sig svenska på fabriken. Då var det lönsam invandring eftersom vi hade behov av den. Sedan utsattes vi för asiatisk konkurrens, varven gick omkull, tekoindustrin flyttade redan på 1960-talet till Portugal, etc.
  1960 hade vi 7 miljoner och 3.5 miljoner anställda i privat sektor (betalar hela offentliga sektorn), dvs 1/2 av befolkning är sysselsatt i privatsektor. År 2010 är vi drygt 9 miljoner varav 3 miljoner arbetar i privat sektor, dvs 1/3. Den offentliga sektorn har fördubblats avseende antalet anställda, därför har skatte trycket ökat från 21% 1950 till 47% 2010 av BNP.

  Invandrare som inte får jobb i privatsektor kostar skattepengar i form av bidrag. Om du tar in 1 miljon invandrare så kan de klippa varandras hår, tvätta varandras tvätt, städa varandras bostäder, etc. Vi har inte en massa obruten mark som kan delas ut gratis till invandrarna för att brukas, som ex Oklahoma landruch. Vi kan heller inte exportera hårklippning till Kina.

  Vi behöver invandrare som har kapital och kan starta tillverkning av avancerade produkter och tjänster som kan exporteras. Vi behöver motsvarande 100 SAAB fabriker för att kunna anställa arbetslösa.

  Japan och Finland har låg invandring och klarar sig bra. Även vid låga födelsetal som leder till att befolkningen halveras, så minskar trängsel och miljöförstöring, hälften så många får lika mycket förnybara naturresurser att dela på, dubbelt så mycket fisk, åkermark, produktionsanläggningar, etc. Det är inte den totala BNP som är intressant utan BNP per capita som gäller. I stället för att vår exportindustri skall försörja 9 miljoner så försörjer den 4.5, automatisering leder också till allt mindre antal anställda. Jordbruket försörjer 75% av befolkningen resten importeras idag, när oljan blir för dyr sjunker produktionen, bra om vi är färre då. Sedan råder det överbefolkning säger FN och att världens befolkning måste minska för att hållbar balans skall råda.

  Vi har bara haft produktiv invandring genom historien förut, aldrig improduktiv bidragsförsörjd invandring. Självklart är det många som vill flytta till Sverige om vi erbjuder oss att försörja dem. Av alla invandrare är det bara 5% som är riktiga flyktingar enligt FN’s menig (läs Merit Wagner) resten är ekonomiska flyktingar. Jag är för arbetskraftsinvandring som försörjer sig på arbete i privatsektor, inte bidragsförsörjd.

  I stället för att importera 400.000 människor som vi gjort under de senaste 4 åren, ett nytt Göteborg (som tog 400 år på sig att nå dagens folkmängd), och betala deras försörjning, kunde vi använt pengar till lika stor skattesänkning som stimulerat efterfrågan lika mycket eller använt pengarna till försvaret och anställt alla arbetslösa ungdomar samt gjort stora beställningar av försvarsindustrin. Lägre skatter för svenskarna hade medfört ökad konsumtion, sparande och investeringar.

  Sverige skall ha en lagom invandring som är harmonisk, fungerande och produktiv. Inte importera massor av människor och försörja dem med bidrag. Vi har inte råd att försörja hur många människor som helst, vi har redan alldeles förhöga skatter som måste sänkas om vi skall få fler jobb i privat sektor, välfärdssystemen brakar ihop i vilken lågkonjunktur som helst, Sverige ruineras och inbördeskrig uppstår.

  Nationalekonomerna ovan är utmärkta, det finns alltid medlöpare till regeringens politik som vet att det är bra karriär att kritisera sanningsenliga rapporter, vinkla, lägga ut dimridåer, föra fram osann kritik, som media sedan marknadsför, se bara vad som hände SD våldtäktsrapport, en massa falska påstående och förvirring spreds. Det är bara att titta på antalet ökande uppehållstillstånd och antalet våldtäkter. I Norge var de senaste 41 överfallsvåldtäkterna samtliga utförda av invandrade araber, afrikaner och turkar. Här handlar det främst om kulturell bias. Om vi vet att dessa grupper har 10 ggr högre benägenhet, varför ta in dem, de kan söka sig till länder med samma kultur. Bättre att vi satsar på norrmän, danskar, tyskar, engelskmä, holländare. Varför ta den risken när vi inte behöver?

  Läste att fler Holländare väljer att flytta utomlands än antalet som invandrar. Det betyder att allt fler välutbildade holländare av den produktiva medelklassen flyttar och lågutbildad improduktiv arbetskraft flyttar in. Det här leder till att den holländska befolkning byts ut mycket snabbare och att muslimerna snabbar blir i majoritet och då är det slut på demokrati och frihet i Holland. Inte en kula avlossades, bara på grund av vansinnig politik förlorade holländarna sitt land.

  Våra förfäder som stred och dog i över 1000 år mot muslimerna för att vi skulle få leva i fred och frihet i Europa måste vända sig i sina gravar. Den muslimska invandringen är speciellt farlig för det är en sådan stark kultur och religion med politiska ledare som uttalat vill åstadkomma denna Islamiska seger över Europa, deras ledare har också mycket pengar. Vi ser också stark enklavisering där muslimer tar över kvarter, bostadsområden, förorter etc överallt i Europa. Det är också därför högern är på frammarsch i Europa, den vill behålla Europa och försvara nationen mot det muslimska hotet.

  Flyktingläger. Håller inte alls med dig i din kritik här. Det går naturligtvis att bygga utmärkta och välfungerande flyktingläger med både fältsjukhus och tandläkare, hygien, kök, vatten, kommunikation. Då är man också bland landsmän i samma situation. När kriget är över flyttar de hem igen. Mycket billigare och säkrare än att använda hela Sverige som flyktingläger som medför att våra gamla rånas och misshandlas mer, våra söner misshandlas och rånas och våra döttrar våldtages.

  Varför kan inte alla turkiska flyktingar återvända? Inga krig råder, tillväxten är 6-7%. Bättre att som turk leva bland sitt folk i medelklassen än som lägsta underklass i svensk förort och se sina barn förlora sin identitet och bli rotlösa kriminella.

  Det är en självklarhet att vi måste stoppa flyktingmottagningen snarast och fixa alla problem med arbetslöshet, bidragsberoende och kriminalitet. Om vi fortsätter importen eskalerar vi bara problemen och det blir bara ännu värre och större problem. Tycker du inte att det räcker nu, hur många skolor, bilar, mord, våldtäkter, misshandel, rån, stölder, etc skall vi ha innan ni utopiska invandrings liberaler vaknar upp till verkligheten?

  Well, det får räcka för idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s