Till Afa: Ändamålet helgar ALDRIG medlen!

Puckon!

Jag känner mig tvungen att lägga ut den här saken mot Afa i repris. Antifascistisk aktion tycker att de är så duktiga, men de är inte ett dugg bättre än de nazister de säger sig förakta. Därför tar jag avstånd från AFA, Antifascistisk Aktion.

Men först… Jag tar avstånd från smutskastningsförsök mot Sverigedemokraternas politiker. Även sådana som inte har med Afa att göra.

Igår kväll spred Damon Rasti och Soran Ismail ett videoklipp som de hävdade visade hur Sverigedemokraternas pressekreterare Erik Almqvist och två andra attackerar en försvarslös man. Om man tittar på videoklippet ser man att det är klippt och att det Rasti och Ismail hävdar sker i videon inte är sant. Erik Almqvist har visat att den ”försvarslöse” hotade Erik med hänvisning till att han var medlem i Original Gangsters, en grupp som hotat Erik till livet tidigare. (se Eriks klipp här!)

Det som inte puckon som till varje pris vill censurera, smutskasta eller förstöra för Sverigedemokraterna förstår är att Sd VINNER SYMPATI PÅ DET. Dessutom är det djupt ovärdigt en demokrati!

Och… Det finns folk i Sverigedemokraternas led som begått riktiga brott. Hur ska man skilja mellan sant och falskt om en massa smutskastning sker också?

—————————

Afa = PUCKON!

Att bekämpa Sverigedemokraterna genom våldsmetoder som nu senast i Malmö är GALENSKAP. Samma sak då man hotar bloggare, sprider rykten eller slår ner Nationalisterna. Man vinner inga politiska strider genom att sänka sig ner UNDER fiendens nivå! De enda som kan vinna på denna politik på sikt är de man vill krossa.

På 1920-talet försökte kommunister och anarkister att med våld krossa nazismen och fascismen. Det var MILJONER vänsterfolk ute på gatorna och demonstrerade och tiotusentals aktivister krossade allt fascistiskt och nazistiskt de kunde se. och detta vid en tid då nazisterna bara hade ett minimalt stöd hos befolkningen.

Metoden slog FEL, och förbannat fel. De glömde att hat växer av att mötas med hat. Nazisterna växte på grund av hatet de möte. Så på grund av idiotvänsterns vålsmetoder stoppades inte nazisterna och miljontals dog i ett onödigt krig!

Detta betyder inte att jag förespråkar metoden att göra som de borgerliga på 30-talet. Man bjuder inte in dessa rörelser att sitta med runt maktes bord. Nej. Man får helt enkelt göra det som få gjorde på 20-talet, ta en ideologisk strid om GRUNDEN till rasism och främlingsfientlighet!

DET SOM SKETT I MALMÖ ÄR DJUPT OVÄRDIGT EN DEMOKRATI!

Vänstern måste sluta gulla med Afa

Afa hotar högerextremister, de gör så vanliga Sverigedemokrater och andra blir av med sina jobb. De saboterar och slår sönder! Sådana metoder motverkar sitt syfte.

Det värsta av allt är att de etablerade vänsterpartierna gullar med Afa.

Inför toppmötet i Göteborg 2001 spred de den affish som ni kan se här nedan. ”Stoppa toppmötet, agera, sabotera och blockera”, skrev de på den, och hotade med att gå fram som GODZILLA i Göteborg. Till råka på allt skrev de att de vägrade ha en dialog med de etablerade politikerna.

SAMTIDIGT ingick de i kommittén för den officiella motdemonstrationen mot EU-toppmötet. Vänsterpartiet, Attac, EU-kritiska sossar, Socialister, Gudrun Schyman, allihopa accepterade att sitta vid samma bord som Afa!

Mycket riktigt blev det kravaller. Inte konstigt, det var ju det AFA ville ha! Deras affish från 2001 ser ni här…

"Antifascistisk" aktion 2001

Med sådana vänner behövs inga fiender! DÄRFÖR SÄGER JAG NEJ TILL AFA! Hat bekämpas inte med hat, våld inte med våld. Vänstern försökte som sagt detta på 1920-talet i Tyskland och inte tusan stoppade alla de hundratusentals vänsteraktivisterna som ville ”slå ner högern med våld” nazismen. Den metoden är en katastof!

Och framför allt är det skillnad mellan Sverigedemokraterna och de mer extrema grupperna. Den skillnaden är viktig och avgörande. Sverigedemokraterna är inget nazistiskt parti. Sverigedemokraterna kan man inte vinna mot genom att möta dem med stenar, bara med argument!

Man både kan och bör vara mot främlingsfientlighet och vänsterextremister. Det ser trevligare ut, och det underlättar… en aning!

***

Om du klickar på bilden ser du en större version av affishen som du kan ladda hem!

Nytt: Expressen, PI, DN, DN, Sds, Expressen, HD, Sds

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de kampanj mot Sd och länka till dem,

besök gärna Expo.se också!.

—————————————————–

Läs även andra bloggares åsikter om 

15 tankar om “Till Afa: Ändamålet helgar ALDRIG medlen!

 1. Det finns mycket jag inte håller med dig om men i detta fallet har du helt rätt. Jag kan inte anse att varken V eller SD är rumsrena med det förflutna som finns och de strömmningar som finns i partierna. Men jag måste försvara deras rätt att ha dessa åsikter och att uttrycka dom.

  Det spelar ingen roll varför man inte tillåter att andra har olika åsikter så fort man kliver över den osynliga linjen där man försöker hindra åsiktsfrihet, mötesfrihet eller yttrandefrihet har man tagit steget in i Stalins eller Hitlers värld.

  Mvh
  Fredrik Larsson (pp)

 2. Jag tänkte lämna ett bidrag till eftervalsdebatten.

  Sverigedemokraterna blir ju det tredje största partiet i riksdagen.

  Det som mest förvånat oss jerleruppare är ju dock att deras valsuccé till stor del berodde på att förstagångsväljarna valde SD. För att möta detta behövs enligt oss en mera centraliserad utbildning av samhällskunskapslärarna där man pekar på att SD:are faktiskt äter små barn.

 3. Är det sant som jag läste någonstans att EXPO:s grundare är/var grovt kriminell och att EXPO:s stöd till största delen kommer från döda människor?

 4. Jag håller inte heller med dig i det mesta av det du skriver, men i denna fråga är vi helt överens. Medelklasslynglarna med rättspatos grundat i dåligt samvete hos vänstern är de bästa rekryterarna till ”främlingsfientlighet” tätt följt av alla politiskt korrekta 😉

 5. Din beskrivning av SD som kännetecknade av hat och våld, och din association av oss med nassarna på 20-talet är naturligtvis helt uppåt väggarna. Den enda giltiga parallellen där kunde vara AFA:s beteende relativt våldsvänstern på 20-/30-talen.

  Men du verkar iallafall vara en hederlig man när det gäller var gränserna för odemokratiskt beteende går.

  Tack för din hederlighet!

 6. Angående Expo och de länkar som publicerats ovan kan jag tillägga följande. Nyligen släppte Expo information om att ett antal Sverigedemokrater har koppling till vit makt-rörelsen. Man hänvisar i många av dessa fall till att de varit medlemmar på forumet Nordisk.nu och vad de skrivit där.
  Men vad dock Expo inte väljer att säga är att portalen Nordisk.nu utsattes för ett dataintrång för några månader sedan och låg nere i ett par veckor på grund av detta. Någon, eller några hade hackat sig in och kommit över massvis med material från portalen, bl.a. privata meddelanden som skickats mellan olika användare, deras privata mailadresser etc. Det är alltså samma material som stulits som Expo använder sig utav i sin ”grävande” journalistik. Seriöst? Njae…

 7. Jag synar, jerlerup! Denna skenbart moraliska apolog döljer ytterligare en nazistinsinuation mot SD. AFA är inte att likna vid 20-talets kommunister, snarare vid dess brunskjortor.

  Det som händer i Sverige nu har likheter med det som hände i Iran under senare hälften av 1970-talet. En fundamentalistisk islamism utnyttjar sovjetfinansierade vänsterstudenter som de sedan likviderar.

  Pappan

 8. vänstern på tjugotalet drev kampanjer mot allt de såg som höger, pappan fascister och kapitalister också.

  Det finns bara en sak i sd.s retorik som är nazilik och det är den hets de för mot muslimer.

 9. Jag tänkte precis som du efter att ha sett Almqvists svar (först) och sedan strölyssnat på Sorans klipp.

  Men sen lyssnade jag (först) på Sorans video och sedan på Almqvists svar. Det är iofs lite billigt att använda en drogad man som hotar och är våldsam för att snacka om SD:are, men just i den situationen ser det ju ut som om SD:arna hade kunnat lämna den ensamme killen — men han var kanske oberäknelig allmänt… Det är inte omöjligt att SD:arna löste situationen på ett väl aggressivt sätt, och Soran har ju rätt att anse det.

  Oavsett detta: Soran påpekar att Almqvist sjöng nazistledaren Lindholms Friheten leve. Det var inte dumt! Almqvist utbrister sist i videosvar att han inte kan acceptera Sorans förtal. En mycket allvarlig anklagelse och kan avse att ge intryck av att Sorans påstående om nazistsång inte stämde.

  Men visst hade Sorans påpekande kanske bättre gjorts utan svammel om gruffet med snubben, men Soran kan mycket väl ha ansett det han säger (även om han inte säkert har rätt) och i så fall är hans video rimlig.

 10. Sången sjöng Almqvist på en SDU kongress i nån efterfest.

  Nåja. Vänstern sjunger Bandera Rossa ännu.

  🙂

  Jag gillar inte Erik eller Sdu men han är inte känd för att vara en bråkstake. Tvärtom.

  Rätt ska vara rätt-

 11. ursäkta mig, men nu såhär ett par år senare och när sanningen kommit fram, tänker du nu be Soran och Rasti om ursäkt för dina anklagelser eller tycker du att saken kan bero?

  jag tycker du skall skriva personliga brev till dem bägge med ordentliga ursäkter där du gör avbön på ett vettigt sätt.

  ALLA vet och visste att det inte låg till så som SD-toppen vinklade det hela, förutom möjligtvis SD’s får (aka väljare) och Du

  skäms

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s