Sverigedemokraterna: barns brottslighet överrepresenterad i statistiken!

Sverigedemokraternas kampanj för att avslöja hotet från barnen i samhället rullar vidare. Richard Jomshof nere i Blekinge ledde idag en demonstration mot nya dagisbyggen. ”Barnen ska integreras, inte segregeras. Inga skattepengar åt dagisbyggen”, stod det på deras plakat.

Jimmie Åkesson å sin sida berättade för Efter Tre att han ska delta i den stora anti-barnslighetskonferensen i Paris om en vecka, som leds av Le Pen. Temat för konferensen är ”stoppa särbehandlingen, förbjud barnvagnar”!

Den allestädes närvarande Kent Ekeroth, partiets sekreterare la nyss ut en blogginlägg, som kan läsa här, om att partiet kommer att anlita Riksdagens Utrdedningstjänst när de kommer in i riksdagen, för att ta reda på de verkliga kostnaderna barnen medför för samhället. ”Barn kostar, de är asociala och dessutom outbildade också, det vet ju alla”, kommenterade han till denna bloggredaktör.

Intervju med Sverigedemokrat

Här följer en andra intervju med Sven Börjesson från Sverigedemokraterna om deras kampanj mot barnens makt i samhället.

Många har hört av sig och är upprörda över SD:s utspel igår. Vad har du säga om det?

Klart att folk är upprörda. Den politiska debatten har ju präglats av total censur. Sverige är en ganska totalitär regim när det kommer till politik. Man får inte prata om riktiga problem. SD:s medlemmar är de första som gör det. Klart folk blir upprörda när de upptäcker att sanningen hållits dold för dem.

Folk är upprörda över ert budskap, inte som du säger över ”att sanningen hållits dold”. En läsare kallade er ”galningar”. Vad har du att säga om den reaktionen?

Galning är väl den som vägrar att vara i verkligenheten? Barn utgör de facto en stor belasting för samhället. Till exempel står barn för 68 % av allt snatteri, och snatteri beräknas vara en av de faktorer som skapar mest otrygghet för hederliga kioskägare och butiksbiträden. För att inte tala om de kostnader för de övervakningsresurser, insatser och utredningar som krävs för att hantera snatteriet. 99 % av alla föräldrar uppger att de vid fler än 100 tillfällen upplevt sin nattsömn störd av sina barn. Barn stör alltså sina föräldrar med ursäkter som mardrömmar, kiss i sängen, mörkerrädsla, försenade bussar och andra falska påståenden. Detta anser vi vara ett ganska allvarligt hot mot ett harmoniskt samhälle.

Men är inte ert budskap lite väl extremt? Jag menar vi är ju ändå människor och många känner en djupt rotad längtan att ha barn och älskar att umgås med sina barn över allt annat.

Det är inte alls naturligt att umgås med barn. Det finns ju till exempel nästan inga exempel på harmoniska relationer mellan barn och vuxna. Barn är den absolut största orsaken till konflikter, skilsmässor, vårdnadstvister och bråk mellan välvilliga vuxna par. Och det beror bara på att barn och vuxna är så fundamentalt olika. Barn tror på tomten, troll, spöken, monster under sängen, och sådant. En sådan irrationell världsbild och värdegrund är inte förenligt med vuxenheten. De får tro på tomtar och troll hur mycket de vill men då får de hålla sig för sig själva. Ett samhälle utan barn är ett fredligt och rationellt samhälle.

Men vad säger du till alla dem som ringt till oss och är fruktansvärt upprörda över era påståenden om att vuxna uppfattar sina barn som ett problem?

Det kan kännas utmanande att ta av sig de färgade glasögonen, att se verkligenheten i vitögat. Men tänk efter. Hur många gånger har du inte sett ett barn gå mot röd gubbe, cykla på fel sida av vägen, inte ta undan tallriken efter maten, eller bryta mot någon annan av hemmets överenskommelser? Hur mycket respekt har de för våra värderingar egentligen? De hänger bara med sin egen sort och visar inget intresse att ta till sig våra värderingar. Och det här är ju bara början.

Men folk känner ju inte igen sig alls i det du pratar om. Hur förklarar du det?

Vissa kanske inte upplever problemet som så stort just nu men steg för steg tar barnen över mer och mer om vi inte vänder utvecklingen nu. För bara 20-30 år sedan kände jag mig som en vuxen i min egen stad. Det var liksom en vuxenvärld. Affärer för vuxna, nöjen som passade oss vuxna, vuxna traditioner. En vuxen kultur om man vill uttrycka det så. Men nu ser man barn och ungdomar i konstiga kläder överallt. Leksaksaffärer, klädaffärer för barn, bollhav, barnavdelningar, barnhörnor, extrasängar för barn, mikrougnar för uppvärmning av barnmat. Barn och deras kultur håller på att ta över. Personligen känner jag mig osäker när jag går på stan. Känner inte igen mig. SD vill ta tillbaka vår värld och det vet jag att många andra också längtar efter, även om de ännu inte vågar säga det rakt ut.

Journalister:

Cecilia Carlsson och Gudmund Hjelmqvist

Läs den första avslöjande artikeln om Sverigedemokraternas nya kampanj här!

——————

;-)

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de kampanj mot Sd och länka till dem,

besök gärna Expo.se också!.

—————————————————–

Nytt: HD, Expressen, Svd, Dn

Nytt: 

4 tankar om “Sverigedemokraterna: barns brottslighet överrepresenterad i statistiken!

  1. Pingback: Tröttsamt om invandring « Gråzonen

  2. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too
    excellent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it.
    You make it enjoyable and you still care for to keep it smart.
    I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific web site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s