Sverigedemokraterna vill inte prata politik.

Jag får ofta höra att Sverigdeemokrater tycker det är synd att de inte får diskutera politik men mig (eller andra motståndare till Sverigedemokraterna). ”Vi vill prata sakfrågor men våra motståndare vill inte”, säger de…

Pyttsan. Jag vet inte hur länge jag försökt prata politik med Sverigdemokrater. Men få Sverigedemokrater kan det. En handfull. All diskussion om politik förhindras av att de nästan alltid, ofta i första meningen, måste spy ut något om att minska invandringen eller sprida lite hat mot de ”hemska” muslimerna.

Pratar man försvarspolitik börjar det oftast med det muslimska hotet. Pratar mankollektivtrafik är det romernas tiggerier som oftast dyker upp (vad farao det nu har med kollektivtrafiken i sig att göra). Pratar man ekonomi ska invnandringen minska. Pratar man dagisplatser så nog fan pratar de antingen om att minska invnadringen eller om hotet från muslimska friskolor och muslimska privata dagis. Och kommunpolitiken börjar oftast med ”stoppa invandringen” som lösning på allt.

Sverigedemokraterna är som en religiös sekt. Som hårdföra kristna fundamentalister. Frågar man en kristen nyfrälst fundamentalist omvilken fråga som helst som rör politiken så får man svaret: ”Jesus är svaret”. Lite så är det med Sd, även om Jimmie inte är svaret på allt. Men det universella patentreceptet på precis allt hos Sd är: stoppa islamiseringen och minska invandringen.

Det FINNS de som faktiskt vill prata politik i Sverigedemokraterna, det ska sägas. Men de är tusan anamma få!

Länktips!

Sverigedemokraterna.de:s tio skäl varför man inte ska gå med i Sd:

En röst på SD, är en röst på ett parti med rötter i nynazismen

Sverigedemokraterna har sina rötter i den svenska nynazismen. Den första partiledaren Anders Klarström var med i Nordiska rikspartiet och den första revisorn Gustaf Ekström var frivillig i SS under andra världskriget. Sverigedemokraterna har 51 kandidater med anknytning till nynazismen på sina listor till årets val.
Läs mer om SD:s nazistiska förflutna »

En röst på SD, är en röst för ett enfaldigt Sverige

Sverigedemokraterna är ett nationalistiskt parti. Enligt SD så ska varje folk ha en egen nation. Problemet är att vi svenskar är olika från norr till söder. Vi behöver inte ett parti som bestämmer hur vi ska leva som svenskar. Däremot är det inget fel med att älska Sverige, men kärleken till landet ska inte leda till att vi ser ner på folk med en annan kultur eller hudfärg.
Läs mer om SD:s syn på nationalism »

Aftonbladet: Jan Guillou säger NEJ till Sd:

Om de svenska demokratiska riksdagspartierna behandlar Sverigedemokraterna lika nonchalant och släpphänt som deras motsvarande danska partier behandlade Dansk folkeparti i början, eller om de, än värre, börjar jamsa med om att ”ställa krav” och liknande, är vi alltså i värsta fall på väg mot dansk galenskap.

Något större hot mot den svenska demokratin kan jag inte se just nu.

Sverige har kanske den lägsta procentandelen utlänningsfientlighet i hela Europa, trots att invandringen varit betydande de sista tjugo åren.

Denna lugna svenska attityd – som retar de främlingsfientliga i Norge

och Danmark till vansinne – kan kanske bero just på att så många invandrare lever mitt ibland oss och att så många av oss träffar dem i bageriet, blomsteraffären, tobakskiosken eller tvättinrättningarna. Så att vi vet att mer än 95 procent av dessa människor är lika flitiga som fullständigt laglydiga.

Jimmie Åkessons snack om ”våldtäktsvåg” och liknande hatpropaganda biter därför inte lika lätt i Sverige som i Danmark.

Men ändå. Visst vore det pinsamt att få in dessa primitiva bluffmakare och utlänningshatare i riksdagen.

Ett viktigt mått på graden av demokrati är ju trots allt, precis som Pia Kjærsgaard menar, hur stort eller litet det där främlingsfientliga partiet är.

Fyra procent är lite. Men för mycket.

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de kampanj mot Sd och länka till dem,

besök gärna Expo.se också!.

—————————————————–

Nytt: DN, Svd, Dn, Dn, Gp, Expressen, Svd, Svd, Svd, Gp, Sds, AB, AB, Högbergs tankar. PI, Pi, Pi, Expressen

Läs även andra bloggares åsikter om 

3 tankar om “Sverigedemokraterna vill inte prata politik.

 1. Ok, nu är jag inte Sverigedemokrat, men jag kommer att missnöjesrösta på dem. Jag inbillar mig att det är många som tänker som jag. De flesta har nog inte ens satt sig in i hela Sverigedemokraternas manifest men det har egentligen ingen betydelse då SD är ett symptom på en sjukdom snarare än sjukdomen i sig.
  Kanske är det med såna som mig du ska diskutera? Det finns ju fler väljare än Sverigedemokrater och de är vi som ser till att de kommer till riksdagen.
  Jag anser att politikerna och andra SD-hatare koncentrerar sig för mycket på Sverigedemokraterna, vilket jag anser vara fel. Man borde rikta in sig på dem som tänker rösta på dem. Förvisso gör man det, men det är via det vanliga skenheliga hycklandet och moralpredikningar istället för att ta reda på varför man tänker missnöjesrösta och lära sig av det.

  Men viljan att lära sig är obefintlig då den politiska korrektheten anser att de som vill minska massinvandringen per definition är omänskliga kräk som vill slakta alla muslimer och alla som inte är svenskar så fort de får chansen och då blir debatten därefter. Sjukdomen sprider sig och blir förr eller senare malign men då är det för sent att gråta.

 2. Ramlade över ett gammalt nummer av VLT idag. En valbilaga. Alla riksdagspartier + PP och F! fanns med i alla frågor. Ibland lämnade PP och F! tomt då de inte hade ett svar. Såg sedan att SD inte fanns med i valbilagan. Blev lite upprörd faktiskt och tänkte göra en grej av det. Alla stora samhällsfrågor fanns med i tydliga matriser. Skola, ekonomi, invandring, miljö, utrikespolitik….you name it.

  Sedan såg jag att det stod längst ned: ”Sverigedemokraterna har avböjt att svara på valbilagans frågor”.

  Jag kan förstå att vissa saker handlar om tidsbrist men att inte vilja vara med i en av de större dagstidningarna i en större svensk stad/större län tyder på att man egentligen inte har något att komma med.

  Jag kan inte tolka det på annat sätt att den martyrroll de tagit i debatten är självvald och de inte vill debattera. Kanske är övrig ”politik” mest utfyllnad?

 3. Dere svensker er så autoritetstro og hjernevasket at dere er helt ute av stand til å skille mellom debatt om ”sakfrågor” og den skitne distraktive eristikk som den intellektuelt korrupte eliten som kontrollerer deres opinion.

  Og du er for dum til å skjønne at ditt innlegg nettopp er et eksempel på det. Du klarer ikke å ta debatten om saken, men sloss for å redusere debatten om saken til den skitne og nedrige krangling som den korrupte svenske eliten har klart å innbille hjernevaska svensker at er debatt om sak. Det du driver med er krangling, bullshit, eristikk, intellektuell korrupsjon, falske anklager, falske alternativer.

  Politikk handler om valg mellom alternative politiske tiltak. Det den svenske eliten sloss for er å forfalske disse alternativene for det svenske folk gjennom sensur, skremselspropaganda, demonisering og en legitimering av den virkelige fascistisk politisk atferden i Sverige. Den fascistiske politiske atferden som SD blir utsatt for. SDs politikere blir utsatt for intimidasjon og trussler, overfall og grov vold, intimidasjon, møteterror som man må tilbake til hitlertyskland for å finne maken til i Nord-Europeisk historie. Og den svenske eliten legitimwerer det. Den svenske eliten legitimerer fascisme. Men den intellektuelle korrupsjonen er så enorm i den svenske eliten at man tiltross for at man er dem som fremmer og leverer argumentasjonen for og legitimerer fascistisk politisk atferd, så klarer de å innbille seg at det er de som er imot denslags. Mens den som blir utsatt for slike metoder – nemlig SD – de blir behandlet SOM OM det er de som står for denslags.

  Det er jo så snudd på hodet som det bare kan bli. Sverige er rammet av en kollektiv massepsykose, skapt av den fullstendig gjennomkorrumperte politisk korrekte svenske eliten.

  Og du er med på det! Du er med på den antidemokratiske utvikling vi ser i Sverige. Du gjør deg til en ynkelig forsvarer av den bunnfalske skremselspropaganda og demonisering som SD blir utsatt for.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s