Antifascistisk Aktion (Afa) = puckon!

Jag anser inte att hat ska bemötas med hat. Jag anser inte att våld ska bemötas med våld!

Att bekämpa Sverigedemokraterna genom våldsmetoder som nu senast i Malmö är GALENSKAP. Samma sak då man hotar bloggare, sprider rykten eller slår ner Nationalisterna. Man vinner inga politiska strider genom att sänka sig ner UNDER fiendens nivå! De enda som kan vinna på denna politik på sikt är de man vill krossa.

På 1920-talet försökte kommunister och anarkister att med våld krossa nazismen och fascismen. Det var MILJONER vänsterfolk ute på gatorna och demonstrerade och tiotusentals aktivister krossade allt fascistiskt och nazistiskt de kunde se. och detta vid en tid då nazisterna bara hade ett minimalt stöd hos befolkningen.

Metoden slog FEL, och förbannat fel. De glömde att hat växer av att mötas med hat. Nazisterna växte på grund av hatet de möte. Så på grund av idiotvänsterns vålsmetoder stoppades inte nazisterna och miljontals dog i ett onödigt krig!

Detta betyder inte att jag förespråkar metoden att göra som de borgerliga på 30-talet. Man bjuder inte in dessa rörelser att sitta med runt maktes bord. Nej. Man får helt enkelt göra det som få gjorde på 20-talet, ta en ideologisk strid om GRUNDEN till rasism och främlingsfientlighet!

DET SOM SKETT I MALMÖ ÄR DJUPT OVÄRDIGT EN DEMOKRATI!

Vänstern måste sluta gulla med Afa

Afa hotar högerextremister, de gör så vanliga Sverigedemokrater och andra blir av med sina jobb. De saboterar och slår sönder! Sådana metoder motverkar sitt syfte.

Det värsta av allt är att de etablerade vänsterpartierna gullar med Afa.

Inför toppmötet i Göteborg 2001 spred de den affish som ni kan se här nedan. ”Stoppa toppmötet, agera, sabotera och blockera”, skrev de på den, och hotade med att gå fram som GODZILLA i Göteborg. Till råka på allt skrev de att de vägrade ha en dialog med de etablerade politikerna.

SAMTIDIGT ingick de i kommittén för den officiella motdemonstrationen mot EU-toppmötet. Vänsterpartiet, Attac, EU-kritiska sossar, Socialister, Gudrun Schyman, allihopa accepterade att sitta vid samma bord som Afa!

Mycket riktigt blev det kravaller. Inte konstigt, det var ju det AFA ville ha! Deras affish från 2001 ser ni här…

"Antifascistisk" aktion 2001

Med sådana vänner behövs inga fiender! DÄRFÖR SÄGER JAG NEJ TILL AFA! Hat bekämpas inte med hat, våld inte med våld. Vänstern försökte som sagt detta på 1920-talet i Tyskland och inte tusan stoppade alla de hundratusentals vänsteraktivisterna som ville ”slå ner högern med våld” nazismen. Den metoden är en katastof!

Och framför allt är det skillnad mellan Sverigedemokraterna och de mer extrema grupperna. Den skillnaden är viktig och avgörande. Sverigedemokraterna är inget nazistiskt parti. Sverigedemokraterna kan man inte vinna mot genom att möta dem med stenar, bara med argument!

Man både kan och bör vara mot främlingsfientlighet och vänsterextremister. Det ser trevligare ut, och det underlättar… en aning!

***

Om du klickar på bilden ser du en större version av affishen som du kan ladda hem!

Nytt: SDS, Expressen, DN, Staffan Danielsson, FN, Svd, Svd, PI, DN, Konstapel Bastian, KB, SDS, BLT, GP, GP, PI

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de kampanj mot Sd och länka till dem,

besök gärna Expo.se också!.

—————————————————–

Läs även andra bloggares åsikter om 

32 tankar om “Antifascistisk Aktion (Afa) = puckon!

 1. ”Jag anser inte att hat ska bemötas med hat. Jag anser inte att våld ska bemötas med våld!”

  Det där Jesus snacket håller inte längre. Du måste bemöta våld med våld. Dialog poliser och Aina polisbilar är bara skit, precis som kvinnliga polischefer är. Män måste leda polisen, våldsamma män som kan lösa problem med våld, som inte drar sig för att skjuta demonstranter som kastar sten eller angriper polisen. AFA måste lyda lagen eller dö, samma sak gäller muslimer, så enkelt är det.

  Jag tror att ett totalt krig är nödvändigt för att döda alla våldsamma människor, om inte vi dödar dem så de dödar de oss.

  Bara för att vi förlorade kriget mot ryssarna 1809 och Hitler härjade under andra världskriget 1939-1945 så har alla blivit pacifister och tror att det hjälper, det är bara så mycket enklare att döda folk som inte försvarar sig. Vi får inte vara rädda för krig, det är en bra lösning om man vinner.

 2. Johnny låter som en typisk AFA-anhängare..
  AFA, skinheads, fotbollshuliganer är samma innehåll, bara olika förpackningar – Hat, våld, missnöje, ligism. Vilsna människor som hamnat snett.

 3. Hej!

  Jag förstår vad du menar – men ditt resonemang bygger på vissa felaktigheter, såväl historiska som korntemporära – och vi kan börja med det historiska. Nationalsocialismen växte fram i Tyskland ur de så kallade frikårsrörelserna vilken från början var tungt beväpnad och i grunden reaktionär. Kommunismen (så även den militanta antifascismen) växte fram från Spartacusförbundet vilka först och främst växte i krigströttheten under det första världskriget. Många historiker är också överens om att det var kommunisterna i Tyskland som tvingade fram en fredsuppgörelse – men revolutionen krossades av frikårerna och de västallierade. Frikårerna, som kom att utgöra basen i frambyggnaden av nazismen, fick alltså en styrka i Storbritannien och Frankrikes stöd. Att den tyska antifascismen/kommunismen sedermera var militant berodde också på att dess motståndare var rena terrorister i form av SA/SS. Den tyska socialdemokratin tog inte heller det nazistiska hotet på allvar – och SA hade kunnat krossas rent polisiärt.
  I Storbritannien däremot använde Labour en mycket militant strategi mot de brittiska fascisterna, vilka aldrig lyckades dominera gatorna med sina stormtrupper. Visserligen spelade även andra faktorer in, som att de brittiska fascisterna saknade den revanschism som på många sätt gödde de tyska nazisterna – men ingenting talar för att arbetarrörelsens samlade militans stärkte de brittiska fascisterna.

  Till samtiden: Det finns ingenting som talar för att AFA stod bakom attacken mot Sverigedemokraten i hemmet i Malmö. Att Sverigedemokraternas sprider denna bild är inte konstigt, då det stärker bilden av dem som politiska martyrer. I Sverige har antifascister (så vitt jag vet) aldrig gjort något liknande mot en sverigedemokrat. Att Sverigedemokraterna fick uppmärksamhet genom att vissa antifascister gick för långt på torgmötet i Malmö håller jag dock med dig om. Det hade kunnat skötas snyggare.
  Men även i Sverige har vi en situation där den militanta nazismen, som mördat invandrare, homosexuella och fackföreningspersoner, aldrig riktigt tagits på allvar av polismakten och säkerhetspolisen.

  Jag vill också rekommendera detta inlägg, skrivet av en historiker på Lunds universitet:
  http://3000tecken.wordpress.com/2008/12/04/ar-tystnaden-verkligen-den-basta-metoden/
  Ursäkta det något långa inlägget, men det behövde sägas.

 4. Jag uttalar inte hot, jag framför en åsikt att våld skall bemötas med våld. Är man inte beredd att försvara sig själv och sin frihet med våld så riskerar man att förlorar både liv och frihet.

  Det finns de som tycker att man skall vända andra kinden till, att tillmötesgå de fienden som hotar med våld och använder våld för att få sin vilja i genom, det finns inga historiska erfarenheter av att detta skulle fungera.

 5. Viktor. Om du tittar bland mina inlägg igår ser du att jag också lägger in en brasklapp om det som hände Sverigedemokraten i Malmö. Det finns brottsprovokatörer i Sverigedemokraternas svans. Så länge de accepteras i Sd.s led kan jag aldrig helt lita på vad de säger.

  Antifascister har slagit och misshandlat Sverigedemokrater förr. Men det är inte många som döms för det. Faktum är att det enda exemplet på att nån dömts för något attentat mot Sd är tjejen som spöade upp Martin Kinnunens flickvän i tunnelbanan i Stockholm.

  Så proportionellt sett finns det nog fler nazzar som dömts än Afa-folk.

  Min poäng med stenkastarvänstern är inte att frikänna det politiska etablissemanget från ansvar, varken nu eller då (20-talet). Det finns många paraleller mellan nu och så.

  Men det viktiga är att metoden på 20-talet att använda våld funkade LIKA DÅLIGT som metoden som etablissemanget använde, att smeka nazzar och fascister medhårs. Hundratusentals antifascister med samma taktik som Afa idag kunde inte besegra en liten klick på några hundra nazzar runt 1922-24.

  Det som man inte försökte så mycket så, och som saknas i debatten idag, är en vilja att ta idédebatten MOT Sd, att visa HUR de har fel, inte bara ATT de har fel.

  Tänk om vi hade haft 1000 Afa aktivister i Sverige som överallt hade konfronterat folk och Sd genom att lugnt och fredligt punktera Sd:s idéer!

  Då hade Sd förlorat valet. Nu kastar Afa sten, saboterar valstugor och bidrar aktivt till Sd.s valkampanj. Jimmie skickar säkert ett tackbrev till Afa efter valet!

  Det behövs RADIKALA metoder mot Sd. men det radikala är inte att plocka fram grottmänniskans metoder och banka ner högerextrema, hur radikalt är det? IDÈER är radikala, stenar inte!

 6. Förresten. Tack för länken. Nej tystnad är INTE den bästa metoden.

  Men nyckelskramlet gör faktiskt att de som tillhör Sd:s potentiella väljare fattar SYMPATI för Sd. Nyckelskrammel är en metod som jag därför inte rekommenderar.

  Istället för nyckelskrammel behövs folk som kan bemöta deras idéer och få deras potentiella väljare att tänka till.

  Nej, de som kommer att rösta på Sd stannar inte och lyssnar på Sd när det skramlas med nycklar… De vill oftast inte vara med om bråk. Istället går de hem överbevisade om att Sd har rätt när de säger att de är censurerade i Sverige och knyter nävarna i tystnad.

  Men visst känns det bra att skramla med nycklar och tro att man gör nån nytta… Visst, visst!

  Suck!

  /T

 7. Jerlerup: ”Det behövs RADIKALA metoder mot Sd.”

  Du är bara hängiven att bekämpa SD, i stället för att diskutera deras politik.

  SD vill begränsa invandringen med 80-90%, bekämpa brottsligheten och förbättra för pensionärer, tycker du detta är en högerextrem politik?

  Den konservativa regeringen i Storbritannien har beslutat att minska invandringen från 100.000/år till 10.000/år för att spara pengar och minska problemen. Det är vad SD vill göra med, men då anklagas SD för att vara högerextrema, främlingsfientliga nazister. SD är utsatt för en extrem svartmålning och förtal från politiska motståndare och etablerade media. Denna hets mot SD har nu lett fram till politiskt våld i Sverige.

  Över allt i Europa ökar nu motståndet mot invandringen och dess konsekvenser i länder som drabbats hårt och det är bara naturligt att Sverige får ett invandrarkritiskt parti i riksdagen, speciellt när samtliga sju riksdagspartier vägrar att ens diskutera och ännu mindre ändra sin politik. Om Alliansen deklarerat att man avser att sänka invandringen till max 10.000 personer, vilket är lika mycket som Storbritannien, som ändå har 6.7 ggr större befolkning, så hade SD varit ett mycket mindre parti idag.

  I Tyskland rasar nu invandringsdebatten enligt SVD:

  http://www.svd.se/nyheter/utrikes/debatten-som-skakar-europa_5305635.svd

  Varför bekämpar du inte etablerade partiers invandringspolitik i stället?

 8. HItler har ioförsig själv skrivit i Mein Kampf att det enda sättet han och nazisterna hade kunnat stoppas var om de redan från början hade slagits ner hårt och förvägrats tillgång till gatorna av kommunisterna…:)

  Visst försökte kommunisterna banka bort nazisterna och misslyckades. Men när man pratar om nazismens resa till makten så tkr jag ändå Adolf Hitlers egna ord väger ganska tungt i vågskålen:P

  Inte för att SD på ngt sätt har med detta att göra, SD är inte nazister, de är ett invandringskritiskt parti Sverige är väl idag typ det enda landet i europa med omfattande invandring som saknar ett sådant i riksdagen.
  Klart är iaf att väldsvänstern angrepp på ett demokratiskt parti helt utan våldsamma element i sina led bara stärker SD, då vanligt folk får sympati för SD av att se hur de behandlas. För att de har en åsikt över 50% av den svenska befolkningen själv tkr, att invandringen måste minskas.

  Det är det vänstermupparna inte fattar, ett demokratiskt parti kan inte bemötas på samma sätt som ett fascistiskt. För SDs del så är det är ju såklart synd om individerna som drabbas av det vänsterextremistiska våldet, men för partiet så är det bra.
  Samma sak med demoniseringskampanjerna i media, det bara stärker SD.
  Det finns ingen dålig publicitet, och tillräckligt många människor ser igenom lögnerna för att SD ska tjäna på uppmärksamheten och antagligen, i valet hamna på en 7-8%.
  Det kan vi tacka vänsterextremisterna och SD-hatar median för. och då menar jag verkligen tacka:) SD behövs!

 9. Ja. Det skrev han kanske i Mein kampf när nazzarna hade några tusen sympatisörer och vänstern hundratusentals. Men när han kom till makten tackade han dem snarast.

  Johnny, jag pratar gärna deras politik men bekämpar det som aldrig kan accepteras med Sd, deras hat mot folkgrupper.

  /T

 10. Det absolut viktigaste är att invandringen begränsas med minst 90%, vem som gör det är ointressant för mig. Jag vill inte att mina barnbarn skall tvingas leva i ett muslimskt kalifat bara därför vi i vår generation var idioter.

  Mark Steyn formulerar problematiken bäst:

 11. Intressant var det att titta på de siffror som finns över brottslighet som tagits fram i ett gemensamt projekt mellan Säpo och Brå avseende brottslighet hos den autonoma vänstern och dito inom det man brukar kalla ”Vit Makt” rörelsen.
  Rapporten omfattar totalt 1409 personers brottslighet från Vit Maktmiljön och de autonoma vänstergrupperna under en tioårsperiod.

  Så här ser fördelningen ut avseende de två grupperna och avseende politiskt motiverade brott och vanlig brottslighet.

  Sammanlagt har de 1409 personerna misstänkts för 9329 brott fördelade på autonoma politiska brott 1207, autonoma ickepolitiska 1565.

  Vit Makt politiska 1225 och ickepolitiska 5332.

  Lagföringar uppgår till drygt 30% av de politiskt motiverade brotten och till nästan 70% för de icke politiskt motiverade. Detta ger en tota procent lagförda brott på nästan 60 vilket är en mycket hög siffra och som får förklaras med att dessa personer har hållits under god uppsikt på olika sätt.

  Som ni ser så finns en väldigt stor skillnad mellan Vit Makt och de autonoma vad gäller den icke politiskt motiverade brottsligheten som är drygt tre gånger större hos Vit Makt gruppen. Det är naturligtvis svårt att tolka innebörden av detta men spontant får ändå sägas att siffran indikerar att det hos Vit Makt rörelsen finns många som vid sidan av den brottsgenererande politiska verksamheten även är kriminella i sitt civila levnadssätt.

  En mycket stor och väsentlig skillnad finner vi också då man granskar vilken typ av brottslighet det är man ägnar sig åt och den skillnaden finns bland de brott vi benämner som brott mot liv och hälsa. Rapporten visar att under den senaste 10-årsperioden så har Vit Maktmiljön till skillnad från den autonoma vänstern även varit beredd att döda.

  Inte bara beredd, man har också genomfört totalt 14 mord eller dråp varav fyra varit direkt politiska och riktat sig mot meningsmotståndare!

  För den intresserade så finns massor av övrig statistik och uppgifter i den nästan 200 sidor långa rapporten som kan hämtas i pdf-format hos Säpo här: http://bit.ly/avpe27

 12. @ Johnny, du skrivert; ”Du är bara hängiven att bekämpa SD, i stället för att diskutera deras politik.” Jag har försökt diskutera SD:s politik i tre månader nu men två faktorer lägger hibnder i vägen för en sådan diskussion. Den första är SD:s egna företrädare som, alldeles oavsett vilket politikområde det gäller, efter två repliker påstår en av två saker och ibland båda, nämligen att det är invandringens och särskilt muslimernas fel och/eller att de argument jag framför är PK och alltså av den orsaken inte trovärdiga och kan lämnas utan avseende. Den andra faktorn är att hela SD:s politik bygger på en skuggbudgets ekonomiska ramar och dessa utgår från att vi dels stoppar nyinvandringen omedelbart och dels på att den invandring vi har kostar ett givet belopp som man sedan generöst sprider ut till olika grupper utan att ha en aning om ifall de pengar man lovar ut överhuvudtaget existerar.

  Med de ovan beskrivna förutsättningarna är det i stort sett hopplöst att diskutera sakpolitik. Jag kan bara instämma i vad Anders Borg och Fredrik Reinfeldt saght om att med SD:s populistiska överbudspolitik riskerar vi ett drastiskt försämrat statsfinansiellt läge och den som älskar Sverige bör därför rösta på något annat parti.

 13. Själv tycker jag, precis som Mark Steyn i videon ovan, att det vore tragiskt om Europas befolkning försvann och blev muslimskt land och hejdas inte utvecklingen snart så blir det så.

  Frankrike har 10% muslimer som föder 3.5 barn per kvinna och 90% fransmän som föder 1.3 barn per kvinna och efter bara några generationer är muslimer i majoritet och demokrati och frihet förlorad till islam och shaira lagar. Vill inte att mina barnbarn skall leva under islams helvetes förtryck, men man är tydligen ganska ensam om det.

  Därför röstar jag på det parti som vill begränsa invandringen mest och idag är det SD, enda partiet som vill Sverige och svenskarnas bästa tycker jag.

 14. intressant att SD anklagas för att vara nazister dvs mot judar .. när dom grupperna som ”bekämpar” SD själva är extremt antisemitiska (afa,muslimska grupperingar)
  … möjligen skulle man kunna anklaga dom för att vara främligsfintliga,, men om man kommer till ett annat land bör man inte anpassa sej till dom förhållandena sederna osv som finns där?

  nationalsocialism har inget med högerextremism att göra de är en arbetar rörelse och således vänster

  francos spanien va en höger diktatur ,, då de va godsägare och dom rika som styrde

 15. OM NÅGRA ÅR KOMMER VÄNSTERAKTIVISTER VARA LIKA HATADE SOM SKINHEADS EN GÅNG VAR. SAMMA METODER – SAMMA MÄNNISKOR – SAMMA EXTREMPOLITIK MEN MED OLIKA URSPRUNG!!!

 16. Till Michael:

  Lite kompletterande brottsstatistik: 13/16 personer på Polisens ”svarta lista” är invandrare. Här har du ledarna till de tyngsta kriminella gängen som står för ca 90% av tung brottslighet:

  Naser Dzeljilji – Naserligan
  Mehdi Seyyed – Bandidos
  Denho Acar – Original Gangsters
  Milan Sevo – Jugoslaviska nätverket
  Süyar Gürbüz – Asir
  Ali Reza Dashti Pour – Tigrarna
  Shahin Amani – Black Cobra
  Semi Oeslati – Black Scoropion
  Rade Kotur – Exjugoslaviskt nätverk

  INGET parti vågar ta upp denna frågan utom SD !!!

 17. Jag kan inte påstå att jag delar din ideologiska övertygelse men detta var faktiskt en av de vettigaste blogginläggen jag läst på länge.

  Själv är jag inte Sverigedemokrat och kommer inte heller att rösta på dem. Men jag anser att den svenska flykting- och invandringspolitiken de senaste 20 året totalt har spårat ur. Det finns begrepp idag som inte existerade förr. Hedersmord, svenskfientlighet (d.v.s. omvänd rasism), gruppvåldtäkter (jag vet, alla gruppvåldtätker sker inte av invandrare men skrämmande många), kulturkrockar, rotlöshet, problemområden (Rosengård för att ta ett exempel) som inte går att jämföra med de problemområden som fanns under 70-talet där ungdomar snattade, stal handväskor för pensionärer och siffade lim. Idag handlar dessa problemområden istället om bilbränder, stenkastning mot bussar, ambulans och polis.

  En politisk idiot kommenterar säkert detta att man skyller allt på invandrarna. Vilket är ett stort fel. Det är inte indirekt invandrarnas fel att Sverige har blivit ett mångkulturellt problemland. Det är de ansvariga. Politiker, journalister och andra makthavare som gjort påtryckningar för den invandringspolitik Sverige har haft sedan 80-talet. Det är de som är ytterst ansvariga för det som sker.

  Skulle kunna skriva mycket mer men väljer att avsluta här. Tack för ordet!

  / Kim

 18. Jag är imponerad. Detta hade jag inte väntat mig. Ett så otvetydigt avståndstagande från våldsvänstern skulle jag önskat att Reinfeldt et consortes kunnat pressa fram.

  En eloge.

 19. jag tycker du är en riktig idiot de ända du sitter och gör är att smuts kastar AFA visst dem gör dåliga saker men hur tycker du de ska lösa man kan inte gå fram till en fascist nazist homofob sexist och bjuda bullar och hålla en dialog med dem precis som AFA är högern och extremiser dem skiter totalt i dialoger desutom även fast de inte är de bästa och lagliga sättet så är de bevisligen funktionelt genom att trakassera sabotera agera och allt va dem gör för folk har samvete känslor rädsla m.m och efter ett antal av deras aktioner brukar människan ge upp och oftast hoppa av sina grupper elr vad dem nu är med i så de funkar jue bevisligen finns massor med klipp från youtube och nyheter där både SD are och andra nazister har sagt själva att dem slutar på grund av de här så även fast de är fel så är de funktionel och deär väl antagligen därför dem kör med dem här metoderna

 20. Tycker att alla kan sluta kalla skinheads för nazister, läs på lite historia i stället…
  Jamaica kommer skinsen från…

 21. Svar till Anarkist skinhead: Du har inte riktigt rätt där, skinheadrörelsen startade i England. Däremot kom enstaka influenser ifrån Jamaica, det är sant, men det kom också influenser ifrån den engelska arbetarklassen. Så man kan säga att du har hälften rätt när det gäller skinheadrörelsen. Angående att folk ska sluta kalla skinheads för nazister så håller jag med dig, dock finns det ju många olika sorters skinheads, t ex orginalare, ns-skins och sharpare.

 22. undrar om Jerlerup fortfarande tycker illa om hur man ”smutskastar” Erik Almqvist?

  smutskastning, som i själva verket inte var smutskastning utan en fullständigt korrekt beksrivning av verkligheten

  hoppas fan du skäms!

 23. Jag bara måste kommentera det här,för du är ju mer än lovligt snurrig även för att vara påstådd ”liberal” (liberal till vadå? Moderat borgarpolitik? Sorry gubben, det är inte liberalt, det är bakåtsträvande konservativt människohatande och ingenting annat.

  Att du dessutom är outbildad nog för att kläcka ur dig det här visar ju bara klart och tydligt hur förbannat dum du är.:

  ”Ja. Det skrev han kanske i Mein kampf när nazzarna hade några tusen sympatisörer och vänstern hundratusentals. Men när han kom till makten tackade han dem snarast.”

  Tackade dem? Tackade dem!!?!?!?!?! Genom att mörda så många av dem han kom åt??
  Hur verklighetsfrånvänd kan man bli egentligen?

  Och det faktum att du pekar ut vänstern och AFA så hårt, TROTS statistik som klart och tydligt visar att det är HÖGEREXTREMISTERNA som är en fara för DIG, för MIG och för alla andra, gör att man inte bara vill ifrågasätta dina åsikter, utan också den bakomliggande intelligensen.
  När 20 högerextremister har dömts för mord under de senaste 30 åren, och INGEN (japp, hela noll) vänsterextremist i dessa sammanhang, och när de högerextrema är klart överrepressenterade i politisk brottslighet OCH den brottsligheten utanför det politiska planet, och du ändå sitter och skriver sådana här fullkomligt vrickade blogginläggen på fullaste allvar, då är det ju också någonting som är allvarligt fel.

  Vad som är fel vet jag inte, men det kan bara bero på 2 anledningar.
  1. Du är allmänt jävligt korkad och slår mentalt krokben för dig själv så fort du behöver anstränga dig för att fundera över mer avancerade saker än att käka ostbågar.
  2. Egentligen har du inte något emot nazister och andra högerextrema grupperingar. I själva verket tycker du att de har många bra poänger och använder styrmedel som du själv skulle vilja använda mot politiska meningsmotståndare på den vänstra kanten men inte vågar själv. Tur då att de högerextrema redan finns och kan göra jobbet åt en.

  Vilken av ovanstående anledningar det än är så utgör DU ett större hot mot människorna i det här samhället, än alla vänsterextrema tillsammans.
  Helt enkelt eftersom de vänster”extrema” fortfarande lever på den ideologiska tanken om ALLAS lika rätt, förutom de som försöker frånta ALLA andra sina rättigheter och då är det hur man än vrider och vänder på det ALLTID ett SJÄLVFÖRSVAR mot de krafter som vill förminska ditt värde och dina rättigheter..
  Du har helt uppenbart inget intresse för ALLAS lika rättigheter och möjligheter, därav din ideologiska syn och tillhörighet hos högern.

  Om du själv inte inser att människor som du pga sådana aktioner som det här blogginlägget, går Nazisterna rakt i händerna så är det ju dags att du tar till dig och lyssnar på det som sådana som jag förmedlar.
  Att hålla högerextremisterna bakom ryggen som du gör (oavsett om du gör det medvetet eller omedvetet) kommer i långa loppet leda till en ny rensning av människor, om inte vänsterextrema autonoma grupper som AFA gör DITT jobb ÅT dig.

  Häromdagen blev människor knivhuggna efter en feministisk demonstration. Planerat angrepp där man försökte MÖRDA människor.
  Vilka var offren?
  Ja inte var det nazisterna iaf !

 24. Pingback: Citatet | Häxanmexan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s