Sverigedemokratisk dubbelmoral

Sverigedemokraternas dubbelmoral låter aldrig förneka sig. Sverigedemokraternas Ted Ekeroth gick igår ut på Twitter och skrev att det inte är ok att bränna böcker men att nu viker vi oss för muslimsk terror än en gång. Detta är lustigt eftersom Sverigedemokraterna i Malmö, som gör en stor sak av att de är mot antisemitism, bland annat sagt att det är ett problem att ”muslimer” i Malmö vill vanhedra judarnas heliga platser och skrifter. Jag minns en diskussion jag såg för några år sen om påstådda muslimer som sades vilja bränna judarnas heliga skrifter. Då pratade inte Sd om att ”vika sig för judisk terror”…


Återigen dubbelmoral. Man kan ju fråga sig om Sverigedemokraternas kamp mot antisemitismen bara är ytterligare ett svepskäl för att driva hets mot muslimer.

Varför är det inte lagbrott att bränna koranen enligt Sverigedemokraternas retorik, medan det är lagbrott, anser de, att bränna Torah?

(Det sunda förnuftet säger i och för sig att det är lika galet att bränna koraner för att demonisera muslimer som att bränna torah för att man demoniserat judar.

Nu är dock koranbålet i USA avblåst för den här gången, rapporterar media.)

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de kampanj mot Sd och länka till dem.

———————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om ,,

Nytt: PI, PI, HD, DN, DN

5 tankar om “Sverigedemokratisk dubbelmoral

  1. Det är naturligtvis inte ett lagbrott att elda upp koraner, biblar eller andra religiösa skrifter, och Sd har mig veterligen inte föreslagit ett sådant förbud! Sen behöver man inte gilla tilltaget men rätten att göra det måste ovillkorligen försvaras. Det har ju det aldrig varit frågan om att man skall undvika att bränna judiska heliga skrifter för att risken i så fall är överhängande att extrema judar börjar urskiljningslöst mörda människor och begå terrordåd. Men när det gäller ”kärlekens och fredens” religion så är det ju just den typen av farhågor som luftas …

  2. Den gigantiska muslimska provokationen att vilja bygga en moské vid Ground Zero och Obamas valhänta beteende i samband med detta moskebygge har ju stor betydelse i detta ärende.

    Jag tycker att historien får döma pastorn, kanske gör han rätt, kanske gör han fel.

    Själv skall jag inte bränna någon koran.

  3. Eftersom en koranbränning i sig, dvs om de inte får höra talas om det, inte har någon som helst betydelse för ens den galnaste av muslimer så kan man ju lugnt konstatera att det är medias och alla halalhippies (som ju alltid berättar för oss vem som är kränkt) ansvar om det händer någonting pga att den där stollen bränner koranerna – inte denna prästs.
    För min del så får det gärna vara tyst om galna muslimers åsikter och göranden också, för uppmärksamhet är deras livsluft.

  4. Jag vet inte vad Ted tyckte om att få en persika i nacken (eller var det kanske en apelsin? TV lägger ju på ett par hekto…) med det verkar som att det knappast fordras ett chock-tillstånd för denna rasist att ständigt hyckla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s