Sverigedemokraterna: Synagoga är ok, moské inte…

Sds har en intressanta artikel idag. En intervju med Per Ramhorn från Sverigedemokraterna. Den är ganska intressant att läsa bland annat för att inkonsekvensen är tydlig. Att bygga synagoga är ok, men inte moské. Jag citerar en del av intervjun här:

Intervjun i Sydsvenskan

Är ni för religionsfrihet?

– Ja.

Men ni vill stoppa moskébyggen?

– Anledningen att vi vill stoppa moskéer är att de motverkar integration. Ju fler moskéer vi får desto fler utlandsfödda.

Ni vill stoppa den växande antisemitismen. Varför vill ni inte stoppa annan rasism och diskriminering?

– Vi är emot all rasism. Nu har det kommit mycket fokus på antisemitism. Det är lika illa var hotet mot judarna än kommer ifrån, men de säger att det är från Mellanösternmänni skor mest. De vågar inte bära sina religiösa symboler på stan.

Är det skillnad på att bära ett kors, en stjärna eller en halvmåne runt halsen på Malmös gator?

– Jag tycker det är lika illa om någon blir påhoppad för att de bär en judisk symbol som om någon blir påhoppad för att de har slöja. Det är lika förkastligt.

Men ni har precis producerat tv-reklam där kvinnor med slöja representerar hot?

– Det är symboliskt och handlar om invandringen. Det finns inte pengar till allt. Vi sätter välfärd före den kraftiga invandringen.

Vad säger ni om judiska församlingen vill bygga en ny synagoga?

– Vi har haft synagoga här i Malmö i många, många år. Det är inte problem med utanförskap med judarna, så det hade vi inte haft något emot.

Så islam är problemet?

– För Malmös del, ja. Att de kräver så många särrättigheter är ett problem.

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de kampanj mot Sd och länka till dem.

———————————————-

Läs även andra bloggares åsikter om ,,

Nytt: HD, SDS, DN, DN, Svd

30 tankar om “Sverigedemokraterna: Synagoga är ok, moské inte…

 1. Ur hans synvinkel så utgör judendomen inga problem, då de inte ställer en stor mängd krav och i övrigt verkar ha anpassat sig till samhället. Islam gör det däremot inte, menar han, och då utgör det ett problem. Det är inte det minsta inkonsekvent, ur hans synvinkel.

 2. Varför vi skall förbjuda alla moskéer i Sverige och Europa:

  “Democracy is only the train we board until we reach our goal. The mosques are our barracks, the minarets are our bayonets, the domes are our helmets, and the faithful are our soldiers.” Källa: Erdogan, Turkiets President.

  Islam är ingen religion det är en mördarideologi och Koranen är dess ”Mein Kampf”:

  This is just a short list of violent verses in Koran:

  ”Kill the unbelievers wherever you find them.” Koran 2:191

  “Make war on the infidels living in your neighborhood.” Koran 9:123

  “When opportunity arises, kill the infidels wherever you catch th…em.” Koran 9:5

  “Any religion other than Islam is not acceptable.” Koran 3:85

  “The Jews and the Christians are perverts; fight them.”… Koran 9:30

  “Maim and crucify the infidels if they criticize Islam” Koran 5:33

  “Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; melt their skin and bellies.” Koran 22:19

  “The unbelievers are stupid; urge the Muslims to fight them.” Koran 8:65

  “Muslims must not take the infidels as friends.” Koran 3:28

  “Terrorize and behead those who believe in scriptures other than the Qur’an.” Koran 8:12

  “Muslims must muster all weapons to terrorize the infidels.” Koran 8:60

  Islamkramarna vägrar att inse att Islam är västvärldens dödsfiende. Antingen så vinner Islam eller så vinner vi, inga kompromisser är möjliga. Antingen så får muslimer leva under demokratiska lagar eller så får européerna leva under Shairalagar.

  Vad väljer du?

 3. Jösses Johhny….är du som djävulen läser bibeln eller? Lider med dig och dit hat. Hoppas det går över innan du leder oss till ett tredje världskrig.

  Du och Terry Jones….

 4. D:”Johhny….är du som djävulen läser bibeln eller? Lider med dig och dit hat. Hoppas det går över innan du leder oss till ett tredje världskrig.”

  Det är inte JAG som skrivit Koranen eller Erdogans tal. Det är inte mitt hat, det är Muhammeds. Är det svårt att förstå att Islam och Koranen uppmanar alla muslimer att döda ALLA människor som inte är muslimer?

  Är verkligheten för hemsk för dig och du vill fortsätta stoppa huvudet i sanden för det är så tryggt och skönt att inte behöva möta det livsfarliga hot som Islam är och alltid varit? Well, du är i mångas sällskap än så länge, Winston Churchill varnade engelsk männen redan i oktober 1930 för Hitler och Nazismen, men ingen ville eller vågade lyssna för än kriget bröt ut. Förnekelse är en mänsklig skydds mekanism.

  Vi befinner oss redan i tredje världskriget, Islam expanderar i sin tredje våg mot väst och vi måste vinna eller dö. Det är dina val. Seger eller Valhall.

  Terry Jones är i sin fulla rätt att bränna vilken bok han vill, det är ju bara papper. Varför kritiserar du inte muslimerna som bränner amerikanska flaggor och skriker död åt Amerika? Väldigt rasistiskt att vilja döda alla amerikaner för en individs handling, var är protetsterna från alla antirasister? Varför protesterar inte Jerelerup?

 5. Bra video på från Paris och islamiseringen där som inte ligger långt före Malmö, ett förstadium till inbördeskriget enligt mig.

 6. Galenpannor på ytterkanterna finns det gott om. Både som bokbrännare och de som vill krossa Amerika. Sedan har vi ju de som på fullaste allvar tror att detta är normen och tycker att vi ska förbereda oss för krig.

  =/

 7. D. Det är nu vi skall förbereda oss på krig innan det blir normen. Det gäller att ha lite framförhållning i sitt tänkande ex vad händer i Sverige när muslimerna är i demografisk majoritet år 2040-2060? Kommer muslimerna då att införa Shairalagar i Sverige och utropa ett islamskt kalifat.

  Dagens muslimske ledare i Sverige hoppades entusiastiskt på att Sverige skulle bli det första islamska landet i Europa, en seger för Islam som han uttryckte saken. Fienden arbetar oförtrutet vidare och svenska folket ser på TV och shoppar än så länge…

 8. Herregud Johnny, skaffa dig rätt information innan du yttrar dig. Att dra verser ut koranen sådär är att dra random meningar ur en bok. Koranen är väldigt svår att tyda, på en vers kan det stå: Muslimer ska bara äta halalslaktat men på en annan vers står det: Det går bra att äta kött från böckernas länder (kristna judiska och muslimska länder). Allt handlar om tolkningar och i och med att människor blandar ihop kultur, tradition och religon så blir det fel. människor verkar ha glömt att det finns olika inriktningar i islam. Man kan inte jämföra sunni muslimer (de som tror på profeten mohammed saw) och shia muslimer alltså iranierna.

  Plugga på först, yttra dig sen.

 9. Sara, varför är koranen uppbyggd så att den rättfärdigar ondska också? Varför står de verserna med överhuvudtaget? Anser du att allt som står i koranen är sant och guds ord?
  Vem bestämmer vad som är sant i koranen? Är det utövaren själv som har rätt att tolka som det passar?
  Anser du att islamisterna lever som boken lär? Är de muslimer? Har de rätt att kalla sig det? (Med tanke på vilka konsekvenser det får för de muslimer som plockar russinen ur koranen)

 10. Angående om Sverigedemokraterna som vågmästare. Jag gissar att många rödgröna väljare tycker sämre om SD än alliansen. Nu när Alliansen är så nära egen majoritet är det bästa sättet att hindra SD från någon makt är att rödgröna väljare taktikröstar på Alliansen och säkrar en majoritetsregering.

 11. Håller helt med Arthur Dent. Om vi nånsin ska ens i teorin få någon ordning på massinvandringspolitiken så måste vänstern hållas borta från makten. Så om man anser att SD är för extrema men man ändå anser att det är något sjukt med invandringspolitiken så rösta för guds skull på alliansen. På köpet får man en ansvarsfull ekonomisk politik där bidrag inte anses vara en naturlag. Det går att effektivisera slöseriet och alliansen ser inte svaga människor som offer.

 12. Det fanns säkert moderata nazister, precis som det finns moderata muslimer. Nazismen var vår dödsfiende då, Islam är vår dödsfiende nu.

  S och VP har betydligt mörkare historia än SD. S tvångssteriliserade över 10.000 svenskar. VP samarbetade med Stalin om kommunistisk revolution i Sverige. Det enda SD har gjort är att bära svenska flaggan på demonstrationer i stället för den röda internationalen.

  Hur som helst måste vi stoppa invandringen innan Sverige ruineras och kriminaliseras fullständigt. Vi har redan 500.000 arbetslösa och vi har inte råd med fler, vi har redan världen högsta skatteförtryck.

 13. Att de politiska partier som har suttit vid makten har lik i garderoben råder det inga tvivel om. Att SD hade haft det om de funnits med råder det inte heller något tvivel om.

  Att SD har lik i garderoben som fortfarande ramlar ut ur den ser vi ju fortfarande.

 14. Jag läste lite om något som kallas EAP efter tips här.

  De har ju en fantastiskt bra syn på klimathysterin. Jag är uppriktigt imponerad.

 15. Jag har nu ägnat eftermiddagen åt EAP. De har skruvar lösa även om de vågar ta i klimathysterin. De borde ha varit närvarande på biologilektionerna med samma kritiska sinne som de visar i andra frågor.

 16. Nu tycker jag att man skall vara snäll mot herr Jerlerup som trots allt verkar sökande (om han inte är AFA-fiskande). Hans SD-fobi och invandrarhysteri verkar vara måttliga jämfört med många andras.

 17. Jag har försökt förstå detta:

  ”Sverigedemokraternas dubbelmoral låter aldrig förneka sig. Sverigedemokraternas Ted Ekeroth gick igår ut på Twitter och skrev att det inte är ok att bränna böcker men att nu viker vi oss för muslimsk terror än en gång. Detta är lustigt eftersom Sverigedemokraterna i Malmö, som gör en stor sak av att de är mot antisemitism, bland annat sagt att det är ett problem att ”muslimer” i Malmö vill vanhedra judarnas heliga platser och skrifter. Jag minns en diskussion jag såg för några år sen om påstådda muslimer som sades vilja bränna judarnas heliga skrifter. Då pratade inte Sd om att ”vika sig för judisk terror”…

  Jag ser iofs detta som ett inlägg av en förvirrad själ, men jag har ärligt under en halvtimme försökt att förstå detta. Kanske kommer det något förtydligande ?

 18. Riffi:
  Du är på fel ställe och ställer frågan. Men ok.

  Är det kristna som bränner koraner ska muslimerna acceptera det. Är det muslimer som sägs villa bränna torah kallas det islamistisk mångkulturell terror och det ska inte judarna eller vi andra acceptera…

  Dubbelmoral

 19. Varg. Jag upprörs bara av folks förflutna när de fortsätter att ha samma idéer som de hade förr. Att hetsa mot islam som Sd gör är ett arv från nazzen klarström!

 20. Sara: ”Koranen är väldigt svår att tyda.”

  Jag har inga problem med att tyda Koranens texter. Koranen säger att alla icke-muslimer skall dödas. Vad är det du inte förstår?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s