Sverigedemokraterna, och rasisten UncleBob i Landskrona (2)

Som jag skrev om igår har nu Per T K Wahlberg avgått från Sverigedemokraterna och har han är alltså inte längre kandidat för Sverigedemokraterna i Landskrona.

Han avgick efter att det avslöjats att han hyst grova rasistiska idéer på sin hemsida. Han citerade en text om att afrikanerna är som en ”korsning mellan ett oansvarigt, glatt och sorglöst barn, nån slags sävlig skogsapa och en impulsiv, grym och bestialisk djävul” och kommenterade sen till Helsingborgs Dagblad att: ”Jag tyckte det var en ganska träffande beskrivning. Tittar vi historiskt, så började hela mänskligheten i Afrika en gång i tiden, och sedan var det några som vandrade ut till Europa och Asien. Men på vilken nivå står de kvar? Det har inte hänt så mycket på alla dessa årtusenden”.

Igår avslöjade jag att det finns ytterligare en rasist att ta itu med på Sverigedemokraternas listor i Landskrona, nämligen Stefan Månsson (Nummer 24 på Sverigedemokraternas lista i Landskrona).

Stefan Månsson är inte bara Sverigedemokrat han är också en av de mest aktiva nätdebattörerna. Han har spridit sina föraktfulla texter om invandrare över alla diskussionsforum och bloggar i Sverige under smeknamn som UncleBob, Bobbe, BobbeSwe, OnkelBob, etc… Dessutom var det han som kidnappade en identitetenför en journalist för Helsingborgs Dagblad för en dryg månad sen.

Jag har presenterat min bevisning i detta blogginlägg.

Rasism mot afrikaner

Jag fick imorse ett länktips av en läsare på bloggen som visar att Stefan Månsson  hyser exakt samma förakt för afrikaner som herr Wahlberg. Först en tråd om Liberia:

Sen en tråd om muslimsk valboskap:

För att visa hans spännvid kan det vara intressant att se att han gjorde ett inlägg på Exilen om sin egen kidnappning av HD-journalistens identitet:

Uncle Bob

UncleBob på forumet Exilen verkar ha läst min artikel igår eftersom han bytt ut sin vanliga bild med en person med solglasögon mot en annan och dessutom har han ändrat uppgifter om var han bor. Nåja, det finns gott om trådar kvar som visar att han bor i Landskrona. Förresten så vet Sverigedemokraternas ledarskap i Landskrona redan att UncleBob på rasistforumet Exilen inte bor i Karlsborg, han är för övrigt inte en lärare heller…

UncleBob brukar nämligen öppet skriva att han tillhör ”Exilen debattörerna”, och att han heter samma på Exilen som i den politiska debatten ute i verklighetens Landskrona. Det finns det så många bevis på om man bara googlar.

Partistyrelseledamoten i Sd Carina Herrstedt och Sd:s starke man i Landskrona Stefan Olsson vet vad UncleBob pysslar med ute på nätet. De har till och med skrivit en artikel om ”den alltid påläste” UncleBobs bloggande som kan läsas här! I diskussionen efter denna artikel avslöjar UncleBob själv att han tillhör Exilendebattörerna.

Hur tror Sverigedemokraterna att de ska verka trovärdiga och rumsrena när de AKTIVT stöder bloggare som denne UncleBob/Stefan Månsson?

För övrigt är det intressant att se att denna farbrors bloggande minskade till näst intill noll efter mitt första inlägg om honom för tre veckor sen, där jag avslöjade att han förfalskat en journalists identitet. Någon har tagit honom i örat…

Hans inlägg på Exilen kan läsas här: http://exilen.eu/search.php?searchid=10033

Hans rasistiska videofilmer på Youtube finns här: http://www.youtube.com/results?search_query=UncleBobSwe&aq=f

Min artikel från igår här: Det finns en annan känd rasist på Sverigedemokraternas listor i Landskrona

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Lägg till mig på twitter genom att klicka här!

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de och länka till dem.

—————————————————————————–

Nytt: Sds, Sds, Dagen, Blogg, Gp, NT, PI, PISDSSDSHDHDHDHD, SDS

Läs även andra bloggares åsikter om 

8 tankar om “Sverigedemokraterna, och rasisten UncleBob i Landskrona (2)

 1. Pingback: En till blogg | Torbjörn Jerlerups privata blogg

 2. Reinfeldt gör vad han kan för att skrämma med vad SD skulle göra om dom kom in i riksdagen.
  Men det har funnits stalintrogna kommunister i riksdagen under många år och varke dom har ellr SD kommer att utgöra en sådna totalkatastrof för landet som Mona Sahlin skulle bli i regeringen.
  Vad som helst i riksdagen är ofarigare än Mona Sahlin iregeringen.
  Totalt okunnig med bagaget fullt av oegentligheter och med det däliga omdömmet att gå ut i pressen och säga att hon brukar sitta på toaletten och läsa Fantomen.
  En lämplig person att representera landet internationellt.

 3. Pingback: Dagens nörderier… | Torbjörn Jerlerups privata blogg

 4. Pingback: Sverigedemokrater mellan Afa, journalister och gamla nazister. « Sverige är inte världens navel!

 5. Det är ju fruktansvärt med Rasism mot afrikaner…Men hur tänker ni när er dotter/fru/kvinna går ut med hunden och får stenar kastade mot sig och dom importerade barnen skriker ”h*ra” ”j*vla fi*ta” ”jag ska f*n kn*lla på dig” Vad ska vi göra med dessa små stackars barn? Ska vi gå fram till dom och säga ”Nej Fy få säger man inte!” Eller ”Tänk om din pappa/mamma hörde vad du sa nu mot den snälla /tejjen/damen/tanten” …Åt helvette! Nu får ni fan ge er! Och du Jerlerup du är en feg jä*la efterbliven person som inte tar en debatt utan att skrika rasist/nasist….

 6. Din jävla idiot, du är ju fullständigt inkompetent. Så du jämför alltså SD med Hitlers nazist-parti? SD vill BEGRÄNSA INVANDRINGEN, dem tänker inte bygga stora gaskammor och ha ihjäl alla invandrare om du tror det.

 7. Jimmy

  är du dum på riktigt? sätt dig och läs igenom SD’s valmanifest igen innan du uttalar dig du prepubertala inavlade skitunge

  Makkonen

  vad tycker du vi skall göra med de infödda ungdomarna som beter sig på exakt samma vis? troligtvis lära dem rätt från fel, och eftersom jag hoppas innerligt att du tycker att alla människor skall behandlas lika, så bör detta även gälla inflyttade barn, eller hur? eller är det som jag misstänker, att du i själva verket är en rasist-gris som nöffar på utan att använda det lilla du har bakom pannbenet till något vettigt?
  tycker du vi skall ta dig på allvar så bör du ju faktiskt skärpa till dig rätt mycket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s