Vad Sverigedemokraterna och ayatollorna har gemensamt!

Det borde oroa Sverigedemokraterna att de har samma syn på mångkulturen som Saudi Arabien. Det borde oroa Sverigedemokratrena att deras syn på islam är samma som Irans mullor, Osama Bin Ladin och Saudi Arabien. Det borde oroa dem att deras retorik mot muslimerna låter som Irans retorik mot judarna.

Jimmie Åkesson och hans glada lintottar (& Älgeman) gör en stor poäng av att man ska vara sekulär. Sekulär är nåt fint medan islamsk religion är nåt väldigt fult. Statens ska vara sekulär har jag också hört. Sen säger Åkessons lintottar att det är så fel när religion och stat blandas ihop. Öh, jaha… Det skulle vi ha vetat att Sd tyckte förra kyrkovalet. För inte lät det så då. Då var det tvärtom. Staten och den kristna kyrkan skulle föras närmare varandra.

Ska vi höra hur det lät?

’Svenska Kyrkan och dess aktiviteter är en omistlig del av den svenska traditionen. Svenska Kyrkan ska därför ges möjlighet att verka i samarbete med skolorna, på det sätt den alltid har gjort i vårt land.’

Fädernas kyrka!

Om man kikar på Sverigedemokraternas kyrkopolitiska program ser man att Sd än idag, trots det att de pratar om ett sekulärt samhälle, vill föra kyrkan närmare staten. De vill ha en aktiv kyrka som arbetar politiskt, men inte politiskt för palestinerna, för då ska kyrkan vara opolitisk. För gud bevars några muslimer i arabvärlden kan ju Sd inte stödja! Islam ”är ju som nazismen”, anser de. En religion för islamska fundamentalister och terrorister bara.

”Beviset” är ju att muslimer pratar om jihad och sharia. Och ”alla vet” att jihad betyder att slakta alla icke muslimer, och sharia betyder att stena kvinnor och homosexuella. Eller hur? Det vet Åkesson och hans lintottar (& Älgeman), eftersom Åkesson faktiskt besökt en moské en gång. Då blir man expert på muslimer, eller hur?

Suck!

Samhällsengagemang

I övrigt är det som gäller för kyrkan rakt upp och ned samhällsengagemang, anser Sd. En kyrka som motarbetar religionsfriheten och den för dem så förhatliga mångkulturen…

Det mångkulturalistiska samhällssystemet har medfört stort lidande och oro för många människor och är på sikt ett hot mot både kristendomens ställning och den samhälleliga gemenskapen. De anställda inom kyrkan bör därför under arbetstid avhålla sig från att arbeta för detta.

Kyrkan bör på intet sätt understödja utbredningen av främmande religioner som islam i Sverige. Att kyrkobyggnader omvandlas till moskéer skall inte få förekomma.

Och givetvis lite hets mot bögar också. Det behövs. Åkesson och hans lintottar (& Älgeman) är ju inga mesar de inte! Och supa kan de!

Svenska kyrkan bör på ett tydligare sätt arbeta för att försvara och stärka moralens, äktenskapets och den traditionella kärnfamiljens ställning i vårt samhälle. Äktenskapsrådgivning och familjevänliga aktiviteter bör ges fortsatt hög prioritet. Betydelsen av trohet och ansvarsfulla relationer bör betonas. Kyrkan bör motsätta sig förändringen av äktenskapsbalken, månggifte, den utvidgade adoptionsrätten och andra försök att underminera familjebegreppet.

Så, ska vi sammanfattta Sd:s program lite?

Säger det här politiska programmet er något: 1) Jihad betyder slakt på icke muslimer, 2) sharia betyder att stena kvinnor, 3) religionen ska föras närmare staten och utbildningen, 4) ”vår” religion ska motarbeta andra främmande religioner, 5) mångkultur är fel, 6) bögar är suspekta varelser som ska hålla sig inne i garderoben.

Hmmm… Åkesson och hans lintottar skulle säkert bara klia sig i huvudet men nu kanske herr Älgeman skulle svettas lite. Det låter ju som det politiska programmet hos… mullorna i Iran!

Jomen visst… Samma tolkning av islam har de. För mullorna och för Sd är islam en hatisk och människofientlig religion. Samma idé om kyrka och stat och samma hat mot mångkulturen och samma hat mot bögar.

För helskotta… Har Sd snott sitt program från nån Ayatollah!!

Mångkultur

Var hittar man samma sorts hat mot mångkulturen som Sverigedemokraterna har? Jo, hos en del religiösa fundamentalister i arabvärlden, tex Talibanernas ledare och Saudi Arabien samt Iran. De  är inte speciellt pigga på mångkultur.

Det enda som saknas är väl antisemitismen då. Men om man lyssnar på Sd:s generaliserande och fördomsfulla argument mot muslimerna så inser man att Sd har snott de islamska fundamentalisternas koncept, men bara vänt på konceptet lite. Det är otidsenligt att hetsa mot ”kroknästa” judar så nu är det muslimska kvinnor med burka som är fiendebilden istället!

Till slut!

Det borde oroa en Sverigedemokrat en aaaning att Jimmie Åkesson och hans lintottar (&Älgeman?) delar de islamska fundamentalisternas syn på islam.

Eller hur?

Jag menar… Om en kompis till mig skulle gå omkring och säga hela den judiska kulturen och samhället är lika galnen som de judiska terrorister naoch fundamentalisterna som vill spränga Klippmoskén och återuppbygga Salomos tempel, så hade han ju varit antisemit. Eller hur?

Och om en kompis hade påstått att Tysk kultur är samma som nazismen, hade det hade inte varit riktigt sunt.

Hur sunt är det då att ett gäng homofober anser att alla muslimer ska dras över en kam genom att islam beskrivs som en ny sorts nazism?

Inte sunt alls!

Och hur sunt är det att ha samma syn på mångkulturen som Ayatollah Khomeni och Osama Bin Ladin?

Nej, är du verkligen mot islamsk fundamentalism ska du inte lyssna på Jimmie, hans lintottar (och Älgeman). Det är inte sunt att vara fundamentalist och det är inte ok att hata grupper av andra människor!

——————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismenVarken burka eller Sverigedemokraterna!

Muslimer som bloggar! (Extern länk)

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de och länka till dem.

Div: SMP, Sds, Gp, AB, Svd, Gp, resume, Resume, Resume, Gp, Expressen, Expressen, Sds, HD, HD, PI, Skånskan, PI, HD, SDS

———————–

Läs även andra bloggares åsikter om 

8 tankar om “Vad Sverigedemokraterna och ayatollorna har gemensamt!

 1. ”Var hittar man samma sorts hat mot mångkulturen som Sverigedemokraterna har?”

  I den fulhet, splittring, förvirring, kriminalitet, arbetslöshet, bidragsberoende, kränkning av människors värdighet som det medför att blanda 100-tals nationaliteter i ett svenskt miljonprogram som i Rosengård.

  Här är två underbara musikvideos som visar äkta, vacker, underbar arabisk kultur och natur till fantastisk musik.
  All kultur är sprungen ur naturen, kolla in naturen, sanden, djuren, människorna, byggnaderna, fantastiskt. Varför förstöra den vackra globala mångkulturen som redan finns med att blanda ihop allt på samma ställe, är det bara jag som ser detta?

 2. Man förstör inte genom att utveckla. Lika lite som Saudis kultur skulle förstöras genom en god dos svensk kultur, skulle svensk kultur förstöras genom en god dos arabisk kultur. Det vi ska se upp för är avarter. Ett samhälle MÅSTE dra gränser mot fundamentalism och extremism. Men det är en annan femma.

 3. Jerlerup: Du verkar inte förstå. Deras kultur blir förstörd i Rosengård, där finns ingen skönhet, blomstring eller framgång. Om du vill utveckla det, okay. Har man tagit fan i båten så får man ro honom i land. Tycker du inte att det är rimligt då att man stoppar eller åtminstonde kraftigt begränsar invandringen till du och dina polare samt de 100-tals nationaliteterna i Rosengård presterar en framgångsrik kultur där? Eller vill du bara fortsätta eskalera problemen genom fortsatt massinavandring? Först måste du väl ändå få ordning på befintliga problem i stället för att förvärra dem?

  Araberna upplever sannolikt inte sin kultur, språk, religion som extrem, det är så de vill eller Allah vill att det skall vara. När svenskar flyttar till Saud Arabien, så får vi bo i särskilda områden och finna oss i ett liv utan kyrkor och surströmming, men vi har oftast en uppgift där, ett jobb som skall göras, vi försörjer oss själva där. Det ger värdighet och självkänsla. Vi är inga socialfall som lever på arabiska allmosor när vi är där, det underlättar relationerna och respekten. När vi är klara där får vi åka hem.

  Nuvarande svenska invandringspolitik skapar arbetslöshet, bidragsberoende, kriminalitet, förakt och rasism samt till slut konflikt och inbördeskrig. Nu kan ju ett riktigt krig vara precis vad det svenska folket behöver gå igenom för att återerövra sin heder och manlighet efter ett århundrade av socialism och feminism. Det återstår att se.

 4. Politiken har skapat problem och det Rosengård behöver är inte en kultur utan att bli behandlade som människor och inte avskräde, och inte isoleras heller genom att problemen tigs ihjäl!

  Och som sagt. Jag stöder inte Sauidi Arabiens strid mot mångkulturen, inte heller Sd:s.

 5. Jerlerup: Vad är mångkultur för dig egentligen?

  Är det att flera olika kulturer finns i ett land eller är det en ny kultur?

  Om vi satsar på enklavisering, där turkar bor i en förort, somalier i en annan, kurder i en tredje, chikenare i en fjärde?
  Om de är tillräckligt många skulle någon form av turkisk kultur (kan finnas många) växa fram där, de skulle behålla sitt språk, sin religion, sin kultur, etc. Det är oftast det som naturligen sker när en invandrargrupp blir tillräckligt stor i ett nytt land, ex China Towns i New York och San Fransisco, Little Italy etc. Vi har Turkar i Fittja, Asyrier och Irakier i Södertälje, etc. Är detta vad du menar med mångkultur, alla etniska folkgrupper har sitt eget område med sin egen kultur, språk, religion?

  Eller är det en helt ny kultur som skall skapas genom att blanda den svenska med 100-tals olika etniska kulturer så skall en ny växa fram som innehåller lite av varje eller hur har du tänkt dig? Men detta blir i så fall EN nya kultur (monokultur men multietnisk). Vad vill du egentligen?

 6. Pingback: Sverigedemokraternas islamofobi liknar antisemitismen « Sverige är inte världens navel!

 7. Pingback: Varför jag gästbloggar på Politiskt Inkorrekt? « Sverige är inte världens navel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s