En anti-Sverigedemokraterna dekal att sätta på din brevlåda!

Den här måste jag bara rekommendera er att ladda ner. En bild att sätta upp för er som inte vill ha Sverigedemokraternas reklam i er brevlåda!

Klicka på bilden för att få en stor version som ni kan trycka ut. (Tack Sulo för det tipset!)

Läs även: Sd-bluffen idag om Jimmie Åkessons dubbelmoral samt Liberati om Liberal Mångfald och Philip Wendahl

———————————————

Dessutom…

Varför partierna måste ta debatten mot SD:s idéer nu!

Argumenten mot Sverigedemokraterna!

Kampen mot Sd:s islamofobi:

Sverigedemokraternas islamobi är som antisemitismen

Varken burka eller Sverigedemokraterna!

Muslimer som bloggar! (Extern länk)

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de och länka till dem på er hemsida eller blogg.

———————–

Läs även andra bloggares åsikter om 

13 tankar om “En anti-Sverigedemokraterna dekal att sätta på din brevlåda!

 1. Sorry jerlerup, tåget har gått och helt ärligt tror jag du hade gjort mer nytta om du hade kämpat för Piratpartiet i stället för detta efterhand krystade korståg mot SD där redan är förlorad.
  Att du inte fattar är en gåta, men ok jerlerup, efter all kraft du har lagt ned i detta fattar jag det måste vara svårt att släppa taget.
  Jag har innan frågad vad du kommer göra efter valet när SD med 10% sitter i riksdagen och demonisering likt vad du håller på med inte är aktuell, vad då jerlerup?

 2. @ Peerpede
  Jag har efter att ha varit här ett tag nu.. kommit fram till att det finns bara en sak att säga om Jerlerup och hela bloggen egentligen: Argumentum Ad Nauseam.

  All debatt är egentligen omöjlig eftersom han inte är mottaglig för någonting som strider mot vad han redan bestämt sig för är sant.. Det spelar ingen roll hur motbevisad han blir eller hur löjlig han gör sig: För honom så är SD och förblir demoner och Islam en 100% felfri religion. (så bra att man undrar varför han själv inte är muslim?) Alltihop påminner mig om ett dagisbarn alltför mycket för att jag skall kunna fortstätta.. Såhärmed tror jag att jag tackar för mig och slutar skriva här.

  Uppmanar alla med något vett här att göra likadant, låt mentala småbarn leka med sig själva i medieskuggan där de hör hemma.. Man bör helt enkelt inte mata troll, utan ignorera dom, så härmed slutar jag.. Har varit kul att diskutera med dig iaf.

 3. @VX ja du, det har jag med erfaret och även man i vissa moment har fått fram en dialog där kan utveckla argumenten, så nog fan mal jerlerup med en blåkopia av ett SD = brunt trams tio minuter efter.
  Ungefär somnär mina ungar var små för tjugo år sedan och man förmanade avkomman att inte våldäta i godishyllan i konsum; ja pappa sa dom mellan tuggorna…
  Där har vi nivån VX, någon lär sig, andre inte alls och så är vi jo alla olika i denna värld, några köper bruna ägg för vitans skuld, andra köper vita för gulans färg…
  jerlerup är nog till ”Kalles Kaviar” var allt är söndermosad i en salig röra…

 4. Jag tycker det verkar som om Torbjörn är ganska kritisk mot de delar av Islam som förtjänar att kritiseras. Att det inte stämmer med din uppfattning av Islam är väl helt enkelt meningsuppfattningar som bygger på olika saker. Han ser nyanser. Du gör det inte. Jag tror nog du har lika svårt att lyssna på hans argument som du tycker att han har att lyssna på dina.

  T. säger inte att allt i SD är brunt trams. Däremot finns det likheter i viss retorik och argumentation med det bruna tramset. Sedan att det tex. blir uppenbart i och med SD:s valfilm är ju bara en sak som talar för T:s argumentation.

  Uppenbart, i mitt tycke, är att när SD:s idéer får mothugg så verkar det bli jobbigt att argumentera. Nu kanske inte ni är du, peer, är det bästa exemplet på det men läs kommentarer på Ekeroths hemsida och förundras över hatet hos SD-anhänagare. Sedan att VX väljer att kalla T. för ”menatlt småbarn” får nog ses som en variant av samma linje.

  Har T. någonsin varit otrevlig mot någon?

 5. Jimmy! Den dag Sd slutar att generalisera och demonisera andra folk kommer jag att sluta kalla Sd rasister. Jag var egentligen tveksam till att använda det ordet när jag bloggade men hatet och hetsen mot islam och MUSLIMERNA gör det motiverat att göra så.

  Men det betyder inte att islamsk fundamentalism ska accepteras… Inte heller att man ska tillgripa odemokratiska metoder mot Sd.

  Sd har rätt att få reklam utdelat utan problem men jag kan ändå rekommnedera folk att sätta upp en sån här dekal.

  Det är Sd själva som satt sig i den här fällan. Det är deras fel att de blir kallade rasister!

  /T

 6. Vx debatt är inte omöjlig men jag drar en gräns vid ren demonisering av ett helt folk elelr kultur eller religion.

  Nåt som slagit mig är att du, och en del andra Sd anhängare, inte är speciellt intresserade av att diskutera islamsk fundamentalism. För varje gång jag vill få igång en sån diskussion struntar ni i fundamentalisterna och börjar prata om hur ont HELA ISLAM är istället. God dag yxskaft. Det är ju om om jag pratade om Nationaldemokraterna med en tysk och tysken börjar säga att ”alla svenskar är nazzar”, eller nåt sånt.

  Många kanske tycker att detta får man kanske leva med i den polariserade debatten, men nej, jag accepterar inte det!

  Om du studerar hur jag debatterar ser du att jag gärna tar en diskussion om PROBLEMEN med islamsk fundamentalism. Jag har stor erfarenhet av det och har många åsikter. Samma om kristen fundamentalism för övrigt. Men om du studerar mig ser du att motparten, om de är Sd-positiva, oftast inte vill diskutera fundamentalism utan bara HELA ISLAM.

  Detta är sorgligt!

 7. Nej Torbjörn har inte varit otrevlig och det ska han ha heder för (nåja, han har fallit för provokationer lite då och då, men vem har inte det?) Om man nu inte tycker att hans häcklande mot SD är otrevligt förstås, men SD är en ideologi, precis som islam och ideologier anser jag man både får och ska häckla med.
  Precis som SD (och jag) anser att ideologin islam är ett reellt hot mot den fria världen (därmed inte sagt att alla muslimer är det) i och med att man rent allmänt gullar så hårt med de värsta avarterna av det, så har Jerlerup rätt att tycka att SD är ett hot och säga det utan att kritiken mot hans åsikter bör gå över på hans person.

  Jag håller inte med mycket om det Jerlerup skriver och tycker, och även om jag blir lite frustrerad över hans malande och förstår till en viss del av kritiken han får så tycker jag att Peerpede och VX är lite väl hårda mot honom som person. Vi ska komma ihåg att vi sitter bakom ett tangentbord där det är lätt att döma någon bara av en text. Vi vet ingenting egentligen om personerna på andra sidan kabeln.
  Jag t.ex. är en tvättäkta islamofob, det värsta drägget om man ska tro svenskt debattklimat, men jag är en ganska trevlig person egentligen. Om jag får säga det själv 😉

 8. Fast det finns ju en miss på den där dekalen. Det står ”ingen RASISTISK propaganda” från Sverigedemokraterna. Det måste ju betyda att propaganda som inte är rasistisk är okej. Eftersom ingen propaganda från Sd är rasistisk så kan man ju glatt lägga ned en tidning i den lådan med.

  Haha.

  Nå, lite mer allvarligt – jag har alltid sett det som att såna där dekaler bara hjälper oss att spara pengar. Den som avskyr oss så mycket att han ids beställa en dekal att sätta upp på lådan kommer knappast att rösta på oss i vilket fall som helst och alltså kan vi bespara oss själva slöseriet att dela ut ett flygblad eller tidning till vederbörande.

  Såvida man inte vill göra det bara för att jävlas, förstås. 😉

 9. Sant Joakim. Jag satt faktiskt och funderade på att göra en egen variant med bara orden ”Ingen propaganda från SD i min brevlåda tack.” Misstänker dock att de som ofta lägger info14 och liknande skitinfo i våra brevlådor skulle gå igång på alla cylindrar.

 10. Varg. Poängen är nog att de flesta människor är ganska trevliga! Till och med du och till och med jag och mina kära trätobröder Vx och snapphanen Peerpede.

  (Fast jag vill ju inte försitta chansen att mala lite nu också… Man kan också säga att Sverigedemokraterna trots deras malande och generaliserande inte vet något egentligen om muslimen på andra sidan kabeln heller ju…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s