31/8-2010: Nationaldemokraterna har valstuga i Södertälje

Jag är i Södertälje just nu. Jag passade på att gå förbi gågatan för att se om det gjordes nån politik här. Jo, då. Moderaterna har otroligt fin, öppen och inbjudande valstuga. Miljöpartiet har smällt upp en skitful metallcontainer (!) och sossarna och LO har stugorna sidan om varandra och vänslas med varandra. Dessutom fanns Nationaldemokraterna här. De har också valstuga, det visste jag inte!

Nationaldemokraterna Södertälje

Det var inte så här tomt hela tiden. Nd:s kandidat och blonda affishnamn Sanna Hill stod här, men försvann när jag skulle ta kort. Samma gjorde en tillfällig besökare. En annan representant stod och pratade med någon på andra sidan valstugan.

Nationaldemokraternas stuga var faktiskt ganska välbesökt. Speciellt av pensionärer. Detta berodde nog på att deras valstuga var den ojämförligt mysigaste av alla stugorna på gågatan i Södertälje.

Förklaringen till detta är enkel. Nd drar folk till valstugan genom musik!

En mycket skicklig romsk dragspelare hade ställt sig utanför deras valstuga och spelade välljudande romska melodier.

Vilken ironi. Det främsta dragplåstret till Nationaldemokraterna denna soliga tisdageftermiddag var en romsk dragspelare!

Argumentsamlingen mot Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna!

Nyheter: DN, ND, PI, Sverige idag

Och Sverigedemokraterna.de

7 tankar om “31/8-2010: Nationaldemokraterna har valstuga i Södertälje

 1. Vist fan gör jag det, han kan till och med vara inhyrd för att visa hur ”Romer” försörjer sig.

  Förövrigt jerlerup, hur har du förberedd livet efter valet? SD lär jo komma in och med tanke på hur man ”mäter” här i Sverige, kanske med 10%!
  Då är jo liksam korståget avgasad och SD.de helt amputerad…
  Vad göra? Laddad med valium eller annat där kan stjälpa chocken?

 2. Nähä du för jag är tyvärr förberedd på detta. Det skulle tyvärr inte förvåna mig ett dugg om Sd får 10%. Och det vet du att jag anser.

  Politikerna har inte precis gett Sd en match, om vi säger så! Riksdagspartierna bär ett tungt ansvar om Sd kommer in.

 3. Är det fel på Nationaldemokraterna också? Ett demokratiskt parti som vill värna om Sverige och svenskarna, vill upphöra med flyktinginvandring och stimulera frivillig återvandring. Tycker att alla etniska folk har rätt till ett land och sin kultur, även svenskar. Som till skillnad från vänstern tar avstånd i från våld som politisk metod. Ett parti som är betydligt rumsrenare än VP i alla fall.

 4. Att de ”gamla” har lämnat ”walk over” i debatten är ett faktum och att man på köpet har anammat tvivelaktiga demokratiska metoder att bekämpa SD, får väl idag här tre veckor innan valet anses vara rent idiotisk.
  Stigmatiseringen av SD som ”brunt” håller jo inte vatten idag och funkar sålunda inte, rasse och nasse-kortet är med outdated, plus bristen på sakpolitisk debatt lyser med sin frånvaro.
  Vist får nog keing SD 10% och de där tror det blir en repris på Ny Demokrati är jo helt lost då Sd genom åren har skapad sig en bred politisk bas med politiker landet runt där kan spelet och är någotsånär samspelt.
  Sverige efter valet blir mer som Danmark och Norge politik, en Socialdemokrati kring 25-30% och ett invandringspolitiskkritisk parti i parlamentet.
  Och jerlerup, det finns inte så mycket du kan göra åt detta nu…

 5. Trevligt 🙂 Jag kommer lägga min röst på ND i år, röstade tidigare på Moderaterna.
  Men ingen tycks vilja göra något åt alla problem. Det enda som tåls att diskuteras är pengar och hur mycket i bidrag och vilka förmåner invandrare ska ha. Det är tröttsamt, jag önskar ND all välgång, några som faktiskt tänker på svenskar också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s