Argument 6: Sverigedemokraternas moskénoja!

Tänk om svenskar som emigrerat utomlands inte kunde fira jul och midsommar? Tänk om emigranterna förbjöds bygga svenska kyrkor och handelskamrar utomlands så de inte kunde mötas och fira högtiderna på svenskt vis? Tänk om svenska kanelbullar, folkdräkter,majstänger och köttbullar med lingon skulle misstänkliggöras och lokala krafter skulle driva kampanjer för att visa hur barbariskt det är att resa en majstång. Tänk om du bodde i New York och ständigt blev beskylld att tillhöra en brottslig och barbarisk kultur?

Jo, nog har detta hänt ibland. Det kan vara värt att påminna sig att när svenska ungdomar som mest brukade åka till de schweiziska alperna för att festa och åka skidor, så förbjöd en del hotellägare svenska ungdomar att bo där. Svenskar var för barbariska, de bara söp, slogs och tafsade på de lokala småbrudarna ju!

Och vilken skåning minns inte danskarnas talessätt i Köpenhamn och Helsingör: ”gör en god gärning, hjälp en full svensk till båten”… Nej se svenskar, de kan ju inte hantera sprit, det vet ju alla. Eller hur?

Men tänk om det vore värre. Tänk om svenskarna behandlades som Sverigedemokraterna vill behandla muslimer? Tänk om svenskar skulle misstänkliggöras för att de vill fira sina egna högtider och behålla sin kultur, samtidigt som de bor i ett annat land? Tänk om svenska kyrkan i utlandet förbjöds?

Tänk om nån svensk som blir kär i en Thailändska eller italienska inte fick flytta dit och bilda familj?

Sverigedemokraterna lider av moskénoja, därför ser de inte att de behandlar muslimer på ett sätt de aldrig skulle vilja blir behandlade om de flyttade utomlands.

**************

Läs även min samling argument MOT Sverigedemokraterna

och argumenten varför partierna måste ta debatten NU

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de

———————–

Nyheter: Sds,  DNSMP, PI, DN, SVD, DN, GP, Zaramis, Ola Möller, Fi

och Fria Nyheter om att Sd begär ut uppgifter om våldtäkter från BRÅ. Och en kommentar från Sverigeddemokraterna.de om våldtäkterna

Läs även andra bloggares åsikter om ,

4 tankar om “Argument 6: Sverigedemokraternas moskénoja!

 1. Tänk att sådant förekommer idag i: Saudi Arabien, Iran, Afganistan, Gaza, Sudan, Nigeria, Egyten, Irak, Pakistan, m fl. Om du har läst Hamas partiprogram så borde du veta vad som väntar oss otrogna. Ekstremister? Nja…snarare mainstream, kolla gärna citaten ur Koranen som motiverar deras handlingar. Snacka om rasism, antisemitism och främlingsfientlighet.

 2. Pingback: Sanningen om samhället – 2010-08-27 FM

 3. Pingback: Anonym

 4. Din debatteknik medelst jämförelser mellan kulturer för att rättfärdiga den ena kulturens ”likhet”(?) med den andra haltar lite tycker jag.
  På vilket sätt strider kanelbullar mot utomlandets värderingar på ett fundamentalt sätt? Utomlands kan de näppeligen ha någonting emot det om man bedövar degen först 😉 Utomlandet kanske tycker att det är lite konstigt att blanda kanel med socker, men jag tror knappast att svenskar utomlands kräver att ha utbildade kanelbullsbagare närvarande (utan tvekan betalade med skattepengar om utomlandet ens på avlägset sätt påminner om Sverige) när svenska barnens mat görs i ordning i skolmatsalen.

  Midsommarstången har till dags dato inte varit en härd för extremistiska civilisationshatande individer som dansar med resten av svenskarna.
  Även om det skulle hända så skulle inte halalhippies inte poppa upp till vänster och hävda att alla midsommarfirande svenskar kränks av att extremisterna avlägsnas från midsommarstången.

  Att svenska ungdomar förbjöds på hotellen, om det nu hänt, är ju ett resultat av svenska ungdomars beteende. Hotellägaren agerade pragmatiskt som ett resultat av erfarenheten. Hotellägaren gjorde troligen en ekonomisk kalkyl, han förstod att det skulle uppfattas som diskriminerande men valde sen att slippa mer problem på ett pragmatiskt sätt. Eller menar du att han skulle i den politiska korrekthetens namn låtit sin rörelse konka? Eller kanske skulle sverige ha sänt dit svenska poliser för att hålla ordning på dem eftersom de svenska poliserna kan fyllbuntarnas tänkesätt (så som man funderar på att göra i turkiska områden i Tyskland)
  Jag tror visst att svenskar inte skulle få bygga sina kyrkor om situationen var likadan med den religionen som den är med islam i västvärlden och som kristendhimmi påpekar så är det ju precis så i just de länder som exporterar sin religion hit. Eller menar du att kristendomen är jämställd med islam där och de kristna lever i ett paradis?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s