Dårarnas afton! (Våldtäkter, brottslighet och Svenskarnas parti)

Det är blir dårarnas afton idag! Sverigedemokraterna, nazisterna i Svenskarnas parti och tydligen även BRÅ (Brottsförebyggande rådet) tävlar i att producera rapporter med svensk våldtäktsstatistik. Nu gäller det för partierna att huka sig, för nu riskerar gamla synder att straffa sig! Nu kommer det att krävas mer än gammal skåpmat för att bemöta Sd. Denna blogg har varnat för detta sen juni… Sent ska syndarna vakna!

Först och främst vill jag ha sagt att enligt statistik från USA begår invandrare till USA mycket färre brott än infödda amerikaner. Jag vill ha det sagt så ingen tror att den överrepresentering av invandrare i våldtäktsstatistiken som kan bevisas beror på kulturerna, generna eller religionen. (Läs min faktasamling om det här!) Överrepresentationen beror på den IDIOTISKA politik riksdagspartierna fört, med utanförskap, integrationsproblem, ekonomisk kris, etc.

Nu till statistiken som nazisterna i Svenskarnas parti tagit fram för 2008. Som jag lovat publicerar jag den. För att man ska kunna lösa problemen måste man veta var problemen finns. Att ingen sån statistik tidigare tagits fram av myndigheterna är IN I HELVETE ABSURT!

En genomgång av tingsrätternas domar under 2008 visar att sammanlagt 360 personer lagfördes för någon form av våldtäktsbrott under året. Statistiken visar att invandrare och utländska medborgare utgör den absoluta majoriteten, cirka 60 procent, av alla lagförda individer. Detta är en kraftig överrepresentation då invandrare vid den aktuella tiden endast utgjorde 17,4 procent av befolkningen i Sverige. Överrepresentationen av invandrare som lagförts för våldtäktsbrott är hela 7,3 relativt till den svenska populationen. Med andra ord, i en teoretisk grupp av en viss storlek bestående av etniska svenskar där en svensk individ har lagförts för ett våldtäktsbrott så har 7,3 invandrare i en lika stor grupp lagförts för samma typ av brottslighet.

Skillnaderna är även påtagliga mellan olika etnogeografiska grupper. Invandrare från Nordvästeuropa befinner sig i princip på samma nivå som etniska svenskar, medan invandrare från Nordafrika relativt till svenskar har en överrepresentation på drygt 27 gånger fler våldtäktsbrott. Invandrare från Nordafrika är den grupp som är kraftigast överrepresenterad bland de som lagförts för våldtäktsbrott, följda av invandrare från subsahariska Afrika. Därefter följer invandrare från Sydvästasien, Latinamerika och Indiska halvön, där andelen lagförda för våldtäktsbrott är drygt 10 gånger högre relativt till etniska svenskar.

Individer från främmande etniska grupper är i synnerhet överrepresenterade vid grova brott.

Våldtäkter mot barn
Våldtäkt mot barn är den enda formen av våldtäktsbrott där svenskar utgör majoriteten, 56,5%, av de lagförda. Relativt till sin befolkningsmängd så är emellertid invandrare ändå överrepresenterade med 4,5 gånger fler än etniska svenskar. Individer från främmande etniska grupper utgör dessutom majoriteten, 66,7%, av de som lagfördes för grov våldtäkt mot barn.

Gruppvåldtäkter
Under 2008 dömdes sammanlagt 40 personer för våldtäktsbrott där två eller fler gärningsmän var inblandade. 82,5% av de dömda var invandrare eller utlänningar. Av de 11 individer som dömdes för våldtäktsbrott där tre eller fler individer var inblandade så var 100% av de dömda invandrare eller utlänningar.

Rapporten kan läsas här!

Tyvärr bekräftas uppgifterna av tidigare rapporter från BRÅ (Läs mer här!). Samma överrepresentation av invandrare från en del länder bevisas i den rapporten. Nu kan man tycka att etablerade partier borde ha gjort nåt under alla år för att a) avhjälpa de problem som alla VET finns och b) att förklara vad det EGENTLIGEN beror på samt c) att hitta nån strategi inför de avslöjanden som skulle komma denna veckan. Men nähä, nåt sånt har jag inte sett till! jag slår mig för pannan!

Och BRÅ? Kommer de att göra internationella jämförelser? Kommer de att visa att det beror på politiken?

Det är dårarnas afton idag! Och de största dårarna av alla sitter i riksdagen!

UPPDATERAT!

SÅ BEMÖTER MAN SD:s och SP:s VÅLDTÄKTSSTATISTIK!

*****

Läs även min samling argument MOT Sd

och argumenten varför partierna måste ta debatten NU

För övrigt tycker jag ni också ska besöka Sverigedemokraterna.de


———————–

Nyheter: PI, Toralf, PI, Expo

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

25 tankar om “Dårarnas afton! (Våldtäkter, brottslighet och Svenskarnas parti)

 1. ”Överrepresentationen beror på den IDIOTISKA politik riksdagspartierna fört, med utanförskap, integrationsproblem, ekonomisk kris, etc.”

  Tycker du inte att massinvandringen är grunden för alla problem du räknar upp, i alla fall i någon bit (den ekonomiska situationen kan ju inte i helhet skyllas på mångkulturen anser jag)?

 2. Nej. Utan HUR man tagit emot dem i Sverige, HUR man misslyckats att integrera dem, HUR man skapat utanförskapet, HUR man buntat ihop dem i getton och HUR man fört den ekonomiska politiken.

  Men det kommer Sd aldrig att säga, Svenskarnas parti gör det inte heller, de ser ju kulturerna som problemet, inte politiken!

  Jämför statistiken från USA!

 3. Vad SD kommer säga eller inte vet inte jerlerup ett skvatt om.
  Att det är ”synd” om invandrarna i Rosengård? kanske det, men det är inte deras flickor och kvinnor där våldtas då det hade gjorts kort process med fenomenet.
  Sen kan du orera vad du vill kring mottagandet jerlerup, det går inte ihop med att även du vet att det inte funkar, vill fortsätta mata på i samma takt.
  Jeezus jerlerup inget hänger ihop jo.

 4. De flesta debattörer missar det faktum att många, kanske de allra flesta, invandrare inte VILL bli integrerade. De har inte en tanke på att ”bli svenskar”, utan vill naturligtvis behålla sin etniska och kulturella särart, varför konflikter mellan svenskar och invandrare är ofrånkomlig.
  Att många muslimer dessutom på fullt allvar menar att det är kvinnans eget fel om hon blir våldtagen gör det inte lättare att komma åt problemen.
  Kanske totalstopp är enda utvägen?

 5. Deetta är ju ingenting som förvånar t.ex. de poliser och sjukvårdspersonal som kommer i kontakt med offren, men som vi alla vet så är det väldigt verboten att prata om vissa saker.

  Sen undrar jag lite över din statistik från USA och MENA-invandrares brottsstatistik. Ska man gå på din linje så måste man bortse från vissa faktorer. T.ex. att USA är inte Sverige. Hela samhällsskicket och den mentala inställningen är ju fundamentalt annorlunda med straffskalor och dylikt t.ex. Eller du kanske menar att hårda straff inte har någon som helst avskräckande effekt på normalt begåvade människor? Eller att man kräver mer ansvar av individen där? Att det finns en ”take it or leave it”-attityd genomsyrar i hela samhället där man inte krusar någon bara för sakens skull, det hjälper inte att gå omkring och gnälla och känna sig misslyckad pga av alla andra. Livet blir till det man gör det till (av egen kraft)

  Jaq är en kulturrasist som anser att kultur, uppväxtmiljö och konsekvenser av handlingar visst påverkar individens värderingar. Jag hävdar att just sverige uppmuntrar vissa invandrare till att inte anpassa sig till civiliserade värderingar. Många invandrare integrerar sig TROTS detta.

 6. Pingback: Hur BRÅ kan bemöta Sverigedemokraternas våldtäktsstatistik « Sverige är inte världens navel!

 7. Ärligt talat så lär nog få, utom de mest indoktrinerade, köpa att folk börjar våldta på grund av att de känner ”utanförskap” eller känner sig ”socioekonomiskt förfördelade”. Skulle våldtäkt vara ett sätt för dessa att lätta upp sin gråa tillvaro eller vad menas? Typ ”Hey bruschan jag har ju inga cash! Måste våldta en svennehora i stället …”

  Att kulturella faktorer, som t.ex. den patriarkal kvinnosynen i hederskulturer, inte skulle ha någon som helst påverkan när det gäller våldtäkter är ju rent sinnessvagt att hävda.

 8. Så fort man ser ordet ”massinvandring” så vet man att det är fundamentalistiska rasister i farten.

  Det finns ingen jävla massinvandring i Sverige! Kan vi en gång för alla LÄSA statistiken, och SE att den inte finns?

  Men troget sina ideologiska rötter, så kör rasisterna på enligt sin chefsideologs mantra:

  ”Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger, så blir den till slut en sanning.”

  Jojo, jag påpekade faktiskt för bara några dagar sedan, i en kommentar på den här bloggen, att BRÅ bara samlar in den statistik som deras politiska uppdragsgivare beställer. Denna den senaste rapporten gör inte direkt att man vill modifiera det uttalandet. 😦

 9. Roger. Alla människor har personligt ansvar för vad de gör. Men det finns förklaringar till varför människor hamnar i speciella situationer.

  Varför var svenska invandrare i USA:s STÄDER mer brottsliga än infödda amerikaner på 1800-talet?

  Jo, av samma anledning som afrikanerna i Sverige idag!

 10. B. Felten matar på med sin propaganda, Hitlerkortet, nej nu Goebbelskortet spelas idag och den tillsyns indoktrinerade megafon är det ultimate bevis på den egna verklighetsfrämmande förvirring.
  Realpolitik någon? Lyser genom sin frånvaro.

 11. Istället för att skriva i affekt, Björn, så borde du förklara vad du menar massinvandring är. Det är ganska uppenbart att det går att ge ordet egna betydelser.

 12. I detta fallet håller jag med er om själva ordet. Man beskriver det som massemigration när 0,3-1% av befolkninge emigrerade per år iunder 1800-talet. 60.000 per år hit är motsvarande ca 0,7% av befolkningen. Jag har inga protester mot att man kallar det massinvandring.

  Däremot anser jag att invandringen är positiv för Sverige och att det kommer att bli bättre med en ny politik.

  Och jag är ingen fobiker som anser att islam är nåt farligt för Sverige. Isolering är däremot en fara!

 13. jerlerup, Islam är farlig på samma nivå som alla andra absoluta sanningar är och att tro det finns ”moderata#” muslimer är att köpa katten i säcken, av den enkla orsaken att det när valet står mellan Islam och demokrati…Väljas Islam.
  Invandring är bra, om invandringen annars har en karaktär där är förankrad i befolkningen, något dagens invandring inte är, varför skulle annars du sitta här 24/7 och måla på?
  Jag ser dig jerlerup,klar som en vattendroppa i fritt fall.

 14. Ditt påstående om brottsligheten i USA är såvitt jag kan se ren lögnstatistik. Det rör sig om EN (1) rapport från Public Policy Institute of California (PPIC), i vilken de använder så ”säkra” källor som ”Authors’ calculations from the 2000 U.S. Census” (sic).

  Rapporten säger sig bygga till stor del på siffror från California Department of Corrections and Rehabilitation (CDCR), men om man granskar CDCR:s egna siffror så får man minst sagt en HELT annan bild. Skillnaden är så pass stor att PPIC:s rapport utan vidare kan avfärdas som lögn och förbannad dikt — inte misstag eller liknande.

  Länk till PPIC:s lögnrapport: http://www.ppic.org/content/pubs/cacounts/CC_208KBCC.pdf

  Länk till CDCR:s officiella statistik: http://www.cdcr.ca.gov/news/docs/Expert_Rpt/ExpertPanelRpt_AppendL.pdf

  Granska själv om du inte tror mig.

  Kort jämförelse:

  PPIC skriver: ”When we consider all institutionalization (not only prisons but also jails, halfway houses, and the like) and focus on the population that is most likely to
  be in institutions because of criminal activity (men ages 18–40), we find that, in California, U.S.-born men have an institutionalization rate that is 10 times higher than that of foreign-born men (4.2% vs. 0.42%).”

  CDCR skriver: Figure L-9 shows that Hispanic offenders comprise the largest group of offenders in all four cohorts.

  Visst, det finns ”hispanics” som räknas som ”U.S.-born” (eftersom rapporterna använder olika kategorier går de inte att jämföra rakt av, vilket väcker frågan varifrån PPIC fått sin statistik till att börja med) men med tanke på de extrema avvikelserna finns det knappast utrymme för misstag. PPIC-rapporten är ren lögnpropaganda.

  Andra relevanta länkar för jämförelser:
  http://quickfacts.census.gov/qfd/states/06000.html

  Klicka för att komma åt pim09st.pdf

  Klicka för att komma åt dataTables.pdf

  Jag väntar mig ett officiellt avståndstagande från denna lögnstatistik på din blogg. Om du är intellektuellt hederlig kanske du också bör överväga om gener, kultur och så vidare kanske spelar roll trots allt.

 15. Tilläggas kan att PPIC alltså inte är en offentlig instans (de skulle aldrig komma undan med att publicera direkt förfalskad statistik, utan får nöja sig med att vinkla den en smula) utan en ”nonprofit, nonpartisan think tank” med en uppenbar politiskt korrekt agenda.

 16. Dan. Du måste skilja mellan USA födda Hispanics och invandrare. Det är det du missar.

  I USA har man Hispanics som folkgrupp och Hispanics som invandrare (legala och illegala).

  Och JA. Hispanics och ”svarta” är överrepresenterade i de nationella brottstatistiken om man tittar på befolkningen. men titar man på UTRIKES FÖDDA (dsv invandrare) är det annorlunda.

  Kika på länkarna här: http://wp.me/pXH4A-sW

  /T

 17. Ytterligare ett tillägg: Såg att du har mer ”statistik” från det åh-så-opartiska ”Migration Information Source” (www.migrationinformation.org). Jag har inte lyckats hitta källorna till deras lögner så det är svårt att slå hål på dem. Statistiken totalt sett talar dock sitt tydliga språk (se länkarna jag postade med officiell amerikansk statistik).

 18. Jerlerup, den sida på din blogg som du länkat till (”Integrationsprojektet”) har tre länkar till påstådd amerikansk statistik.

  Integrationsprojektet 1: Invandring och brottslighet i USA
  Förutom att jag som sagt inte lyckats hitta deras källor och alltså inte kan kontrollera om deras statistik är lika lögnaktig som PPIC:s, hur menar du att USA ”löser problemen bäst” ifall invandrarna faktiskt blir mer och mer brottsliga ju längre de bor i landet?

  Integrationsprojektet 2: Mer statistik från USA
  Återigen lyckas jag inte lokalisera deras källor. Om denna statistik stämmer är den ju direkt skrämmande för amerikanernas del eftersom de icke-vita gruppernas brottslighet ökar enormt bland de amerikafödda jämfört med de nykomna invandrarna. Återigen, hur menar du att detta skulle vara något positivt? Jag ser den raka motsatsen.

  Integrationsprojektet del 3: mer om USA
  Den enda statistik som jag lyckas lokalisera källan för visar sig vara ren lögnpropaganda, nämligen PPIC:s ”rapport”. Kolla länkarna i mitt första inlägg här ovan och jämför själv — snälla!

 19. Ha ha Ban B. Och den lilla pojken sade; titta kejsaren är naken…
  Jag får efterhand säga att även jag tror Torbjörn är en reko kille på sätt å vis, så har jag efterhand en känsla av att den goda gubben håller låda och som grodan där i början simmar förnöjd i grytan med kallt vatten och efterhand som vattnet närmer sig kokpunkten i desperation ökar hastigheten, för att när 19/9 inträffar hamna på vinnarens talrik med därtill serverad väl kyld vit Bourgognevin.

 20. Dan B, du lär inte få motspel på detta, jerlerup är antagligen redan sysselsatt med nya objekt där kan, eller förhoppningsvis kanske kan vända valvinden så SD och andra där ifrågasätter Islam, multikultur och den svenska sammanhangskraft, stigmatiseras som ”bruna” eller värre…

 21. Pingback: Integrationsprojektet « Sverige är inte världens navel!

 22. Jerlerup: Har du jämfört statistiken bakom länkarna ännu? När får vi se ett avståndstagande från de rena lögner som du (ovetandes, får jag förmoda) har länkat till på din blogg?

 23. Pingback: Absurd twitterdebatt om brottslighet och invandring! « Sverige är inte världens navel!

 24. Jerlerup, när kommer ditt avståndstagande från den lögnstatistik du publicerade? Det har gått ett och ett halvt år nu, så du har ju definitivt haft tid att granska statistiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s